2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sizede cok gecmis olsun ne dedi doktor egzemami sizinde gerci ben doktora daha goturmedim hep esimin yuzunden doktor konusunda cok tembel ama sanirim goturmrmiz gerekiyor
Yok canım yeni doğan aknesi imiş egzama değil korkma sende bence egzama çok az rastlanır bu dönemde dedi doktor.temiz tutup yüzünü silmeye çalış sadece geçiyor zaten kendiliğinden.

Kızlar ben bebeğimi emzirdikten gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor. Acaba erken mi bunun için ağlamıyor popoya vuruyorum daliyo. Benden ayrı kaldığını düşünür mu acaba ? Kucağımda uykuya dalamıyor bi türlü çünkü.

X xfairytalex canım geçmiş olsun aynı durumdayız sakin olmaya çalış bizden daha iyi bakıyorlar orda bende çok ağladım ama iyileşip gelicekler inşallah sen sakin kalıp bol bol dinlenme sut sağ senin sütun iyi gelicek inşallah bebise

Oooo maşallah canım
Canm doktoru aradım sıkıntısı var mı diye sordu. Yapamadığı için ıkınıp ağladığını söyledim. O zaman fitil yapacağız dedi. Gliserin fitili yukarıdan aşağı doğru kes yarısını poposuna koy elinle bir süre tut dedi. Of nasıl yapacağım bilmiyorum, ağlayacak bir sürü

Yok canım yeni doğan aknesi imiş egzama değil korkma sende bence egzama çok az rastlanır bu dönemde dedi doktor.temiz tutup yüzünü silmeye çalış sadece geçiyor zaten kendiliğinden.
Canim maalesef eminim egzema oldugundan of ya moralim cok bozuk surdugum krem daha kotu yapti

Günaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?

Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifa versin de yine kavuşun bebeğinle sanada sabır diliyorum dayanma gücü versin rabbim annelik zor bebeklerimizle kurduğumuz bağ dünya üzerinde tarif edilemez

Günaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?
Benim neredeyse kanıyordu koşıp gittim gümüş kapak aldım. garmastan pomatı sürüp üzerine kapağı koydum 2 güne toparlandı. 1aylık olduk ve hala emzirme sonrası 10 dk kadar kullanıp çıkarıyorum çok şükür gayet iyiyim bence dene bu kadar sıkıntıya değmez. Fiyatı biraz yüksrk ama ömür boyu kullanabiliyorsun ve duyduğun kadarıyla ikinci el satanlar var durumuna göre araştır kullan canım

en güzeli en doğrusu =) ne kadarlık oldunuz

Ohhh ne güzel
bence hiç öyle bişey düşünmez :) ilk zamanlar bende öyle uyutuyorum diye seviniyordum şimdi bacaklarda zor uyutuyorum

Canım ben oğluma çok fitil attım hiç açılmamış temiz bir jilet ile iyice kazıyıp küçültürdüm çünkü çok büyük fitiller fitili sokmadan poposunun deliğini iyice zeytinyağı ile yağlardım tahriş olmasın diye fitilide yağlayıp öyle sokardım yavaş yavaş çok dikkat et yırtma poposunu benim dediğim gibi yap

Kızlar benim oğlum az saçlı doğmuştu sonra dökülmüştü 6 aylıkken keldi kızım çok saçlı doğdu simsiyah saçları var nezaman dökülmeye başlamıştı oğlumun hatırlamıyorum sizde dökülmeler başladımı acaba kızımın dökülmeyecekmi

Canım fitili kesme inceltme işlemini mutlaka hiç açılmamış kullanılmamış jilet ile yap evdeki bıçakla yapma fitil bağırsağa girdiği için enfeksiyon olur ellerini çok iyi yıka

Canm tam fitili hazırladım altını açtım bi baktım kaka yapmış :) aşırı mutlu oldum yaa ömrümden ömür gitti nasıl yapacağım diye. Çok şükür buarada tavsiyeni yeni okudum. Eğer bir gün fitil yapmak gerekirse dediğin gibi yapacağım. Çok sağol.

Çok sevindim canım ya çok şükür gerek kalmadı darısı bize en son iki gün önce yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…