- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.081
Yok canım yeni doğan aknesi imiş egzama değil korkma sende bence egzama çok az rastlanır bu dönemde dedi doktor.temiz tutup yüzünü silmeye çalış sadece geçiyor zaten kendiliğinden.Sizede cok gecmis olsun ne dedi doktor egzemami sizinde gerci ben doktora daha goturmedim hep esimin yuzunden doktor konusunda cok tembel ama sanirim goturmrmiz gerekiyor
Biz şehir dışına bile çıktık :) annemlere gittik. Bu haftasonu da alışverişe gidicez kızıma bişeyler alıcaz olmuyor artık kıyafetleri :)Kızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
Canm doktoru aradım sıkıntısı var mı diye sordu. Yapamadığı için ıkınıp ağladığını söyledim. O zaman fitil yapacağız dedi. Gliserin fitili yukarıdan aşağı doğru kes yarısını poposuna koy elinle bir süre tut dedi. Of nasıl yapacağım bilmiyorum, ağlayacak bir sürüOooo maşallah canım
Canim maalesef eminim egzema oldugundan of ya moralim cok bozuk surdugum krem daha kotu yaptiYok canım yeni doğan aknesi imiş egzama değil korkma sende bence egzama çok az rastlanır bu dönemde dedi doktor.temiz tutup yüzünü silmeye çalış sadece geçiyor zaten kendiliğinden.
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifa versin de yine kavuşun bebeğinle sanada sabır diliyorum dayanma gücü versin rabbim annelik zor bebeklerimizle kurduğumuz bağ dünya üzerinde tarif edilemezKızlar bebeğimin bugün Yüksek ateşi vardı halsizdi hastaneye götürdük 40 dereceye yükselmiş hemen yatışa aldılar serum takıp iğne yaptılar. Tahlillerinden dışarıdan solunum yoluyla virus kaptığını öğrendik. Bebek çok minik ve bünyesi zayıf yoğun bakımda yatması gerekiyor deyip 26 günlük bebeğimi aldılar benden. Öpmeye kıyamadığım ellerini delik deşik edip damar yolları açtılar kan aldılar. Öyle içim yanıyorki ,Hiçbişey gelmedi elimden ağlamaktan başka. Öylece bakakaldım arkasından. Her gün sadece 1 saat camdan görebileceğim. Dokunamayacağım da ona günlerce. Kokusunu alamayacağım. Bazen geceleri sabaha kadar ağlıyordu uyumuyordu kızıyordum ona bende. Öyle pişmanım ki keşke olsada günlerce uyutmasa beni. Meğer nasıl acıymış yokluğu..
Ben çok memnunum canım keşke baştan alsaymışım.Günaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?
Benim neredeyse kanıyordu koşıp gittim gümüş kapak aldım. garmastan pomatı sürüp üzerine kapağı koydum 2 güne toparlandı. 1aylık olduk ve hala emzirme sonrası 10 dk kadar kullanıp çıkarıyorum çok şükür gayet iyiyim bence dene bu kadar sıkıntıya değmez. Fiyatı biraz yüksrk ama ömür boyu kullanabiliyorsun ve duyduğun kadarıyla ikinci el satanlar var durumuna göre araştır kullan canımGünaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?
en güzeli en doğrusu =) ne kadarlık oldunuzKızlar ben bebeğimi emzirdikten gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor. Acaba erken mi bunun için ağlamıyor popoya vuruyorum daliyo. Benden ayrı kaldığını düşünür mu acaba ? Kucağımda uykuya dalamıyor bi türlü çünkü.
bence hiç öyle bişey düşünmez :) ilk zamanlar bende öyle uyutuyorum diye seviniyordum şimdi bacaklarda zor uyutuyorumKızlar ben bebeğimi emzirdikten gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor. Acaba erken mi bunun için ağlamıyor popoya vuruyorum daliyo. Benden ayrı kaldığını düşünür mu acaba ? Kucağımda uykuya dalamıyor bi türlü çünkü.
Canım ben oğluma çok fitil attım hiç açılmamış temiz bir jilet ile iyice kazıyıp küçültürdüm çünkü çok büyük fitiller fitili sokmadan poposunun deliğini iyice zeytinyağı ile yağlardım tahriş olmasın diye fitilide yağlayıp öyle sokardım yavaş yavaş çok dikkat et yırtma poposunu benim dediğim gibi yapCanm doktoru aradım sıkıntısı var mı diye sordu. Yapamadığı için ıkınıp ağladığını söyledim. O zaman fitil yapacağız dedi. Gliserin fitili yukarıdan aşağı doğru kes yarısını poposuna koy elinle bir süre tut dedi. Of nasıl yapacağım bilmiyorum, ağlayacak bir sürü
Canım fitili kesme inceltme işlemini mutlaka hiç açılmamış kullanılmamış jilet ile yap evdeki bıçakla yapma fitil bağırsağa girdiği için enfeksiyon olur ellerini çok iyi yıkaCanm doktoru aradım sıkıntısı var mı diye sordu. Yapamadığı için ıkınıp ağladığını söyledim. O zaman fitil yapacağız dedi. Gliserin fitili yukarıdan aşağı doğru kes yarısını poposuna koy elinle bir süre tut dedi. Of nasıl yapacağım bilmiyorum, ağlayacak bir sürü
Canm tam fitili hazırladım altını açtım bi baktım kaka yapmış :) aşırı mutlu oldum yaa ömrümden ömür gitti nasıl yapacağım diye. Çok şükürCanım ben oğluma çok fitil attım hiç açılmamış temiz bir jilet ile iyice kazıyıp küçültürdüm çünkü çok büyük fitiller fitili sokmadan poposunun deliğini iyice zeytinyağı ile yağlardım tahriş olmasın diye fitilide yağlayıp öyle sokardım yavaş yavaş çok dikkat et yırtma poposunu benim dediğim gibi yap
Canım bizimkinin görüntüsü de egzama gibi canını sıkma geçecektir.Canim maalesef eminim egzema oldugundan of ya moralim cok bozuk surdugum krem daha kotu yapti
Çok sevindim canım ya çok şükür gerek kalmadı darısı bize en son iki gün önce yaptıCanm tam fitili hazırladım altını açtım bi baktım kaka yapmış :) aşırı mutlu oldum yaa ömrümden ömür gitti nasıl yapacağım diye. Çok şükürbuarada tavsiyeni yeni okudum. Eğer bir gün fitil yapmak gerekirse dediğin gibi yapacağım. Çok sağol.
Cok sagol yarin icin randevu aldik bakalim insallahhh degildir ama bence egzema haber veririm canimCanım bizimkinin görüntüsü de egzama gibi canını sıkma geçecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?