- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.101
Canım ne güzel işte seni uğraştırmıyor maşallah nazar değmesin keşke bizimkilerde öyle olsa hiç dokunmam valla benim ki de uyanınca basıyor çığlığı sürekli emmek istiyor aslında normal az duruyordu gözü açık 1 kaçgündür bişeyi mi var anlamadı. Hiç durmuyorKızlar ben bebeğimi emzirdikten gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor. Acaba erken mi bunun için ağlamıyor popoya vuruyorum daliyo. Benden ayrı kaldığını düşünür mu acaba ? Kucağımda uykuya dalamıyor bi türlü çünkü.
10 güne kadar normal dedi doktorumuz. Eğer ağrısı sancısı ağlaması olursa o zaman son çare fitil öneriyormuş.Çok sevindim canım ya çok şükür gerek kalmadı darısı bize en son iki gün önce yaptı
Ben kullanıyorum canım bence çok yara yapmasını önlüyor ben de küçük bir yara var oda ilk aldığında acıtıyor o kadar genelde nemli tutmasını sağlıyor ben iyi ki aldım diyorum yerlisini aldım ben 195 tl ye sen bilirsin al istersen iyice araştırıpGünaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?
Benimde kizim sacli dogdu suan hala duruyor belkide dokulmez bakalim benimde diger cocuklarimin dokulmustu ama tam olarak ne zaman dokulur hatirlamiyorumKızlar benim oğlum az saçlı doğmuştu sonra dökülmüştü 6 aylıkken keldi kızım çok saçlı doğdu simsiyah saçları var nezaman dökülmeye başlamıştı oğlumun hatırlamıyorum sizde dökülmeler başladımı acaba kızımın dökülmeyecekmi
Nasıl bir şey canım emzikli olanlardan mı yoksa sesli titreşimli olanlardan mı?Kızlar geçen gün burada uyku arkadaşı sormuştum. Fisher price’ın oyuncağını aldım. Hem fiyatı çok uygundu hem de çok memnunuz. Mışıl mışıl uyutuyor:)
Buarada sütüm iyice azalmıştı. Bitti bitecek diye çok korkuyordum. Doktorum süt arttırıcı olarak motilium mide ilacı önermişti. İlacın yan etkisi prolaktin hormonu salgılatıp süt yapmakmış. Bikaç gündür kullanıyorum. Sütümde gözle görülür bir artış var. Emzirirken ilaç kullanmak hiç içime sinmiyor, bir kaç ayrı doktora da sordum. Doktorlar bebeğe hiç bir zararı olmadığını hatta bebeklerde bile bu ilacı kullandıklarını söyledi. Biraz kullanacağım bakalım. Sizinle de paylaşmak istedim. Ama yine de doktorunuza danışmadan kullanmayın.
Aynen öyle yap canım . Ben de çıkmayı çok istiyorum ama çıkmayacağım demiştim. çıkarsam mama yapıp çıkarım acıkma saatinde veririm dönememiş olursam.Kızlar bu arada bizim kıyafetler çok diyordum ama küçük gelmeye başladı ve her gün bir sürü kıyafet çıkıyor. Alışveriş yapmam lazım ama bebekle nasıl olacak bilemedim. Süt sağıp yanıma mı alsam siz nasıl yapıyorsunuz?
Cay yapma sakin kaynamis suyla temizle. Bize dr. Damla verdi bi etkisi olmadi masaj yontemi var goze yapilan o etki ediyor bizim baya azaldi.KıZlar kızımın gözü çapaklanıyor ne yapmam gerek bilginiz var mı çayla sildim bir kaç kez ama işe yaramadı
33 günlük olduk canım. Benden ayrı kalmasından korkuyorum ondan bi tereddütte kaldım. Ağlama falan yok guluyo keyifli uyuyo ama.en güzeli en doğrusu =) ne kadarlık oldunuz
Şuan böyle ama 1 ay sonra çok şey değişir eminim. :)))) artık sallayarak mi arabada mi nerde uyuturum bilemem :))))Ohhh ne güzel
bence hiç öyle bişey düşünmez :) ilk zamanlar bende öyle uyutuyorum diye seviniyordum şimdi bacaklarda zor uyutuyorum
Uyanık olduğu zamanlarda benimde emmek istiyor hep o pes edene kadar emziriyorum. Gazi çıktıysa karnı toksa uyuyoruz mahsallah. Tek derdim minik ya yalnız uyutmak doğru mu üzmeyim onu diye :/Canım ne güzel işte seni uğraştırmıyor maşallah nazar değmesin keşke bizimkilerde öyle olsa hiç dokunmam valla benim ki de uyanınca basıyor çığlığı sürekli emmek istiyor aslında normal az duruyordu gözü açık 1 kaçgündür bişeyi mi var anlamadı. Hiç durmuyor
Hangisinden kullanıyorsun canım , bende alacağım daBen kullanıyorum canım nemi falan gösteriyo çok memnunum doğru ölçüm yapıyor.
ürün güzel görünüyor canım birde bunu araştırayımCanım biz bunu aldık memnunum
https://urun.n11.com/ates-olcer-sag...-saat-termometre-masa-saati-thr191-P157905059
korkma en kuvvetli bağ emzirmek miş =) emzirirkene konuş şarkı söyle göz teması kur seni tam görmese de =) inşaAllah hep böyle huzurlu olursunuz canım =)33 günlük olduk canım. Benden ayrı kalmasından korkuyorum ondan bi tereddütte kaldım. Ağlama falan yok guluyo keyifli uyuyo ama.
cnm mama cok gaz yapiyo ondam mamayi alir almaz gaz cikariyolar aslinda mama cidden hic iyi degil daha cok gaz yapiyo.Ben de hep aç mı ikilemi yüzünden mamayı sevmiyorumkafam karışıyor gazdan ağlıyor diyorum ama sonra acaba aç mı diyorum mamayı veriyorum yerken gaz çıkarıyor demek ki gazdan diye oturup ağlıyorum derdini anlayamadım diye. Kaç kez mama döktüm böyle . Çünkü gazı çıkınca uykuya dalıyor benimki karnı da toksa tabi.
Hagi markanın aldınız canım , çok acı çekiyorum 17 gün olduk ama bir türlü iyileşmedi göğüs ucum çok acı çekiyorumBen çok memnunum canım keşke baştan alsaymışım.
evet istiyor memeyi.ama bazen ben ilk emzirip sonra mama veriyorum.o zmn tam doyuyo mamadan sonra uyuyuveriyodu.ama son 2 3 gundur mamayi versem de uyumuyodu.mamayi da artirmak istemedim.Öyle yapiyorum zaten 60 lik hazırlayıp 40cc veriyorum. Mamadan bir muddet sonra seni emiyor mu? Benim kızım meme istiyor yine. Sağlık ocaklarında sağım makinesi yok malesef sadece kilo ölçümü yapiyorlar ve emzirme ile ilgili bilgi veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?