2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
dogum kilolarimiz bire bir ayniymis cnm bizimki de 3040 kg dogdu
masallah bebegine cnm.ama malesef kilo kaybi cok yasadik 2700 e dusunce mama takviyesine basladik 3200 e ulasti bakalim 4 gun sonra asisi var bakicaz kilosuna

Ruya Naz0
cnm durumumuz birebir ayni.
bende basta salladim annemin etkisiyle ama sonra biraktim.aman diyim sallamayi birak beni mahvetti sallamak.
sallamak bebegi uyusturuyo uyutmyo kisa sure sonra kalkiyo.ellerim acidi benim de sallamaktan besigi.en son biraktim aglarsa memeyi veririm dedim.aglayinca ac demektir zaten birak acligini belirtsin cnm sallama hic

Hagi markanın aldınız canım , çok acı çekiyorum 17 gün olduk ama bir türlü iyileşmedi göğüs ucum çok acı çekiyorum
Silverette aldım canım Göğüs ucumdan resmen parça kopmuştu brnim bağırarak emziriyordum. Sabah taktım akşama o aşırı acı gtmişti bile. Yine ağrıyordu ama farkı hissettim. Şimdi iyileşti ama ben yine de ne olur ne olmaz diye bir süre daha takıyorum.

Kizlar merhaba,
Ben daha dogurmadim hayırlısıyla haziran gibi dogurcam ama size deneyimli anne oldugunuz icin sepet besik hakkinda soru sormak istedim. Siz neler kullaniyorsunuz yatak olarak ve ne avantaji ya da dezavantaji var sizin icin bi fikir verirseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler ve bebiskolarinizini öpüyorum

Allah acil sifa versin canim

dogum kilolarimiz bire bir ayniymis cnm bizimki de 3040 kg dogdu
masallah bebegine cnm.ama malesef kilo kaybi cok yasadik 2700 e dusunce mama takviyesine basladik 3200 e ulasti bakalim 4 gun sonra asisi var bakicaz kilosuna
Biz basta hic kayip yasamadik sanirim. Tekrar tartilmadik cok ilgili bir hastaneydi :) oyle sutum de pek yok ama olsun diye cabaliyorum elimden geldigince bebisten firsat buldukca bir seyler hazırlamaya calisiyorum

Benim de yarıklar oluşmuş cankm , kızımı emzirmeye korkar oldum . Fiyatı 295 tl imiş bende faydası varsa almak istedim . Yorumun için teşekkür ederim .. kafamda soru işareti bardı . Alacağım çünkü emzirmek benim için işkenceye döndü.. lansinoh kullanıyordum ama çok bir faydası olmadı

Nasıl bir şey canım emzikli olanlardan mı yoksa sesli titreşimli olanlardan mı?
Canım oyuncağı aşağıda paylaşıyorum. Kızım da uykusunda gülüyor şuan fotoğrafta :)

Eklentiler

• 791A2531-7304-4508-88A5-94734124432F.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 53505DF0-33B8-447F-A2B1-7146D5E457FA.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 80
Canm 1 ayda 1400 gram almışsınız neresi az bunun:) biz 1 ayda 1300 gram aldık doktorumuz çok hızlı almışsınız dedi.

Canm bende sepet beşik vardı 1 hafta bile kullanamadım yat kalk çok zor oldu. Anne yanı aldım. Aşırı memnunum. Kesinlikle anne yanı yatak al. Gözünü açtığın anda bebeği görüyorsun. Azıcık mızmızlansa sırtını pışpışlıyorum hemen uyuyor. Biberonla mama vereceğim zaman hiç kaldırmıyorum yattığı yerde veriyorum ben de kalkmıyorum yataktan. Çooook rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…