2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah canım bence gayet güzel kilo almış

Canm 1 ayda 1400 gram almışsınız neresi az bunun:) biz 1 ayda 1300 gram aldık doktorumuz çok hızlı almışsınız dedi.
Ablamın da bebegi dogdu aralarında bir ay var. O ilk ay iki kilo aldi hem bizden kilolu dogmustu. O suan 7 kilo iki aylik kizim cok cok minik kaliyor yaninda annemler de habire buyumedi bu kiz diyor. Kardesimin kizi 55 cm dogdu ayrica en minik benimki. Oyuzden biraz kucuk geliyor bana

Mamayla mı besleniyor maşallah baya almış kilo

Mamayla mı besleniyor maşallah baya almış kilo
Hayır hic mama almadı sadece anne sütü. O da sütüm yok aslında sıkıp bekleyince geliyor. Bazılarının şıp şıp kendiliginden akıyor ne güzel öyle olsak keşke ama sütüm olsun diye uğraşıyorum. Her gün bal kabağı sütlacı yiyorum. Bir gün rezene bir gün ısırgan çayı iciyorum. En çok süt artıran yoğurtlu dere otu semiz otu salatası bence. Kayisi uzum kompostosu arada filan. Yine anneme yaranamiyorum bakamiyorsun kendine bebegin kucuk kaldi diyor bana haftalik rapor aliyor :) ablamin da bebegi yeni dogunca ve o tosuncuk gibi olunca bizimki kus gibi gorunuyor

Aynen öyle canım bizimki de gazlı ve kucağımda uyuya kalıyor yatırınca uyanıyor. Doğru düzgün yemek yiyrkiyyiye ben de. Şu 1 buçuk ay geçsin 3 aylık olacağız hemen kuru fasulye yiyeceğim vallahi

Teşekkür ederim canım gerekli olduğunu düşünüyorum bende edineyim biran önce
Aynen canim gerekli nemi falan ordan kontrol ediyoruz. Termostatla aynı ölçüm yapıyor doğru ölçüm yapıyor yani. Gül e güle kullan inşallah:))

Emzirirken gözler hep bende zaten. Icimi rahatlattin canım çok sagol :)
3 ay sonra baslicaktim uyku eğitimine öyle daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tesadüfen oldu bu kendi uyuması bende devam ettiriyorum bakalim daha çok değişir uyku düzeni zaten:))
Insan kucağından indirmek istemiyor ki özlüyorum çok uyuduğunda:)
Çok fazla zekiler mahsallah ya şaşırıyorum bazen:))

Günaydın kızlar. Gümüş kapaklar gerçekten işe yarıyor mu ? 1 ay oldu hala yaralar geçmedi kremlerde hiç fayda etmiyor resmen emzirmekten soğudum canımın acısından. Kullananlar memnun mu acaba ?
Canım işe yarıyormuş kimden duyduysam. Bence ikinci el al. Tutumlu annede var 175 liraya kargo da bedava steril eder kullanırsın

Ne oldu canım hayırdır ya
Sezeryan oldum 2.günü hastaneden taburcu olduk çıkınca bebegin kilosuna bakmadılr eve geldik 8 saat bebegimi uyandıramadm aç kalfı baygın gibiydi tekrar hastaneye gittil 280 gram vermiş doktor çok dedi bide uyanmayınca küveze aldılar sütümde azdı mama verdiler 2.günü öglen taburcu olduk eve geldik burnu akıyo tıkalı ateşi yüksek poposunda leke vardı tekrar kilo kontrolü yapılcaktı hastaneye gittik sonra saglık ocagına gittik topuk kanı verdik dünde acile gittik göbegi kanıyodu ondan öncede sarılık ölçümü için çagırmşlardı yani çok gidip geldik hep dışarıdaydık

Benim oğlum 2100 dü ya sütümle çok alamamıştı ilk ay, 500 gram aldı. ama son 15 günde mama ile 1 kilo aldı. Seninki gayet iyi canım maşallah sübhanallah:)

Canım yüzüstü yatırmayı denedin mi? Ben gazı çok olunca kendi yastığıma yüzüstü yatırıyorum Ayakları aşağıda kalıyor çok hoşuna gidiyor ve rahtlıyor.

Bence gayet iyi kilosu sen annene bakma diğeri fazla kilo alıyor istisna

Aynen canim gerekli nemi falan ordan kontrol ediyoruz. Termostatla aynı ölçüm yapıyor doğru ölçüm yapıyor yani. Gül e güle kullan inşallah:))
Teşekkür ederim canım nem ve sıcaklık değerinin kaç olmasına dikkat ediyorsun . Sıcaklık 25 i geçmemeli nem değeri %50 diye biliyorum

Canım yüzüstü yatırmayı denedin mi? Ben gazı çok olunca kendi yastığıma yüzüstü yatırıyorum Ayakları aşağıda kalıyor çok hoşuna gidiyor ve rahtlıyor.
Denedim canım yaş 2.dakikadan sonra ağlamaya başlıyor geçmiyor bir de genelde beslenme ardına oluyor ağızdan çıkarıyor ama alttan da gazı oluyor öyle olunca yatıramıyorum midesindeki ağzına gelmesin diye

E nasıl uyutacağımı bilemiyorum basıyor çığlığı bizimkinin sesi çok açıldı :) bacakta pişpişle anca uyuyor yada memede çok aşırı yorulup ve uykusu denk gelirse beşiğine yatırırken daha uyuyor

Ben 40+5te dogurdum. Bir önceki gebeliğim de 41+0da kendi sancisiyla geldi

Göğüs ucu yarası olan arkadaşlar hep yazıyorum yine yazayım benim artık göğüs ucum kopma noktasındaydı kanıyordu herşeyi denedim ama tahin mucize oldu resmen ısrarla söylüyorum kimse bu acıyı çeksin istemiyorum. deneyin bence birkaç sürmede acı yok oldu 3 günde de tamamen iyileşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…