- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.161
Canim pembe corasatin ben onerdim benim oglumhn kulagi dusecek sanmistim o kadar kotuydu once böyle kucuk kirmizi uclari hafif beyaz kizariklar vardi sonradan sulaniyor iltihaplaniyor akiyor kasiniyordu corasatin düzeltti kac kisiye onerdim hepsi cok memnun kaldi bi kac gun kullan iyi gelecektir insallahSagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorum
Kortizonlu bir krem mi o canim. Kortizon bobreklerine zarar veriyorCanım geçmiş olsun bizim ufaklığın yüzü de geçen hafta bir anda sivilcelendi geçer sandım ana bütün yüzüne yayıldı yüzünde boş alan kalmadı o kadar yayıldı yani.ve kuru kuru oldu cildi doktora gittik antibaktariyel bir krem verdi fucitek ismi bütün vücuduna yayılmasını engelledi krem en azından yüzü ise eskiye göre daha iyi düzeliyor.Doktor yağlı krem kullanma dedi ciltteki yağ tabakasından kaynaklanıyormuş.
Ne kadar sanslisinKızlar ben bebeğimi emzirdikten gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor. Acaba erken mi bunun için ağlamıyor popoya vuruyorum daliyo. Benden ayrı kaldığını düşünür mu acaba ? Kucağımda uykuya dalamıyor bi türlü çünkü.
Canim ozelden bi resmini atar misin bebeginin. Suclandim ben simdi iyice kotu oldu deyince.Canim maalesef eminim egzema oldugundan of ya moralim cok bozuk surdugum krem daha kotu yapti
Yok canım kortizonlu değil.Kortizonlu bir krem mi o canim. Kortizon bobreklerine zarar veriyor
Sıcaklık 23 24 yapıyoruz nem %40 %50 arası gidip geliyor. %40 tan dusunce ev soguk oluyor çünkü. 25 fazla bence 23 24 yapabilirsiniz. Bebisli evde maksimum 24 diyorlar. Alismasin cok sicaga bebis. :)Teşekkür ederim canım nem ve sıcaklık değerinin kaç olmasına dikkat ediyorsun . Sıcaklık 25 i geçmemeli nem değeri %50 diye biliyorum
Bebeğin sağlığıyla ilgili endiselerim var. Nasil bekledin sen? Ne sıklıkla takibin yapildi, ikisi de normal dogum muydu?Ben 40+5te dogurdum. Bir önceki gebeliğim de 41+0da kendi sancisiyla geldi
Inşallah sizinde böyle olur uykunuz canım benimNe kadar sanslisin
Canim sen onerdikten sonra internetede baktim herkes memnundu ana ben dun kullandim gece kaslarinin oldugu yerlerde bayagi su akiyordu daha cok kizardi yanagindakide daha cok buyudu kizardi sanitim yan etki yapti bidaha kullanmaya korktum yarin randevu aldik insallah gecer birde dun banyoda yaptirdik belki sampuanini da degistirmemiz getekecek cok hassas bir cildi varmis linolanin bohlr ciltler icin sampuani varmis biraz pahalli ama yapacak birsey yokCanim pembe corasatin ben onerdim benim oglumhn kulagi dusecek sanmistim o kadar kotuydu once böyle kucuk kirmizi uclari hafif beyaz kizariklar vardi sonradan sulaniyor iltihaplaniyor akiyor kasiniyordu corasatin düzeltti kac kisiye onerdim hepsi cok memnun kaldi bi kac gun kullan iyi gelecektir insallah
Canum senin sucun yokki kendini suclama sanirim yan etki yaptiCanim ozelden bi resmini atar misin bebeginin. Suclandim ben simdi iyice kotu oldu deyince.
Netten sipariş veriyorum ben.. bizimkiler de hemen küçüldü.Kızlar bu arada bizim kıyafetler çok diyordum ama küçük gelmeye başladı ve her gün bir sürü kıyafet çıkıyor. Alışveriş yapmam lazım ama bebekle nasıl olacak bilemedim. Süt sağıp yanıma mı alsam siz nasıl yapıyorsunuz?
evet istiyor memeyi.ama bazen ben ilk emzirip sonra mama veriyorum.o zmn tam doyuyo mamadan sonra uyuyuveriyodu.ama son 2 3 gundur mamayi versem de uyumuyodu.mamayi da artirmak istemedim.
2 gundur mamayi azaltinca da 1 saatte bir uyaniyo o kotu oldu biraz cok yoruluyorum.keske 2 saatte bir emzirsem ya.saat basi cok zor oluyo.yoruluyo memede
memeyi emzik gibi kullanmasa emse bayagi belki 2 saatte bir uyancak da emzik gibi kullanmasi kotu oluyo
Ayy maşallah maşallah uyuyan çocuk da varmış... böyle devam etsin inşallah uykusuzluk çok zorInşallah sizinde böyle olur uykunuz canım benim
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer...Canim sen onerdikten sonra internetede baktim herkes memnundu ana ben dun kullandim gece kaslarinin oldugu yerlerde bayagi su akiyordu daha cok kizardi yanagindakide daha cok buyudu kizardi sanitim yan etki yapti bidaha kullanmaya korktum yarin randevu aldik insallah gecer birde dun banyoda yaptirdik belki sampuanini da degistirmemiz getekecek cok hassas bir cildi varmis linolanin bohlr ciltler icin sampuani varmis biraz pahalli ama yapacak birsey yok
Bende bu konuda şanslı olduğumu düşünmeye başladım. Bende onunla uyuyorum her fırsatta çünkü. Inşallah tüm bebişlerimiz uyurlar güzel güzel. Uykusuzluk çok zor çünkü biliyorum.Ayy maşallah maşallah uyuyan çocuk da varmış... böyle devam etsin inşallah uykusuzluk çok zor
Cok sagol canim dikislerim gorunurde iyi birsey yok ama hala aciyor digerlerinde cok cabuk toparlanmistim ama bu brni cok zorladiÇok geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer...
Senin dikişlerin nasıl oldu. Ben biraz zorlasam acıyor hemen korkuyorum. Diğerlerinde spora başlamıştım hemen bunda 10 squat yaptım bütün gün öldüm ağrıdan.
Bizim bebek de 22 gunluk. Gazdan sabah 6ya kadar uyutmuyodu.Biogaia diye bi gaz damlasi var onu aldim. 3 gundur uyku yuzu goruyorum. Emsin diye ben zorla kaldiriyorum :) zaten recetesiz de alinan bi ilac devlet karsilamiyo. Bence bi denemelisin. Sadece her gun ayni saatte vermeye ozen goster yoksa hic etki etmiyorKızlar gaz için kimyon veren var mı benim Bebiş 22günlük hep ıkınıyor kimyon çayı versem 2çay kaşığı falan olur mu ki
Ben de gece mama veriyorum tek sefer 90ml. Doyunca ya emmiyor ya ittiriyor.Ne kadar mama veriyorsun, hepsini bitiriyor mu doyunca ittiriyor mu diliyle? Benim ki doyduğunu anlamiyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?