2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorum
Canim pembe corasatin ben onerdim benim oglumhn kulagi dusecek sanmistim o kadar kotuydu once böyle kucuk kirmizi uclari hafif beyaz kizariklar vardi sonradan sulaniyor iltihaplaniyor akiyor kasiniyordu corasatin düzeltti kac kisiye onerdim hepsi cok memnun kaldi bi kac gun kullan iyi gelecektir insallah

Kortizonlu bir krem mi o canim. Kortizon bobreklerine zarar veriyor

Ne kadar sanslisin

Teşekkür ederim canım nem ve sıcaklık değerinin kaç olmasına dikkat ediyorsun . Sıcaklık 25 i geçmemeli nem değeri %50 diye biliyorum
Sıcaklık 23 24 yapıyoruz nem %40 %50 arası gidip geliyor. %40 tan dusunce ev soguk oluyor çünkü. 25 fazla bence 23 24 yapabilirsiniz. Bebisli evde maksimum 24 diyorlar. Alismasin cok sicaga bebis. :)

Canim sen onerdikten sonra internetede baktim herkes memnundu ana ben dun kullandim gece kaslarinin oldugu yerlerde bayagi su akiyordu daha cok kizardi yanagindakide daha cok buyudu kizardi sanitim yan etki yapti bidaha kullanmaya korktum yarin randevu aldik insallah gecer birde dun banyoda yaptirdik belki sampuanini da degistirmemiz getekecek cok hassas bir cildi varmis linolanin bohlr ciltler icin sampuani varmis biraz pahalli ama yapacak birsey yok

Netten sipariş veriyorum ben.. bizimkiler de hemen küçüldü.

Ne kadar mama veriyorsun, hepsini bitiriyor mu doyunca ittiriyor mu diliyle? Benim ki doyduğunu anlamiyor galiba.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer...
Senin dikişlerin nasıl oldu. Ben biraz zorlasam acıyor hemen korkuyorum. Diğerlerinde spora başlamıştım hemen bunda 10 squat yaptım bütün gün öldüm ağrıdan.

Ayy maşallah maşallah uyuyan çocuk da varmış... böyle devam etsin inşallah uykusuzluk çok zor
Bende bu konuda şanslı olduğumu düşünmeye başladım. Bende onunla uyuyorum her fırsatta çünkü. Inşallah tüm bebişlerimiz uyurlar güzel güzel. Uykusuzluk çok zor çünkü biliyorum.

Kızlar gaz için kimyon veren var mı benim Bebiş 22günlük hep ıkınıyor kimyon çayı versem 2çay kaşığı falan olur mu ki

Cok sagol canim dikislerim gorunurde iyi birsey yok ama hala aciyor digerlerinde cok cabuk toparlanmistim ama bu brni cok zorladi

Kızlar gaz için kimyon veren var mı benim Bebiş 22günlük hep ıkınıyor kimyon çayı versem 2çay kaşığı falan olur mu ki
Bizim bebek de 22 gunluk. Gazdan sabah 6ya kadar uyutmuyodu.Biogaia diye bi gaz damlasi var onu aldim. 3 gundur uyku yuzu goruyorum. Emsin diye ben zorla kaldiriyorum :) zaten recetesiz de alinan bi ilac devlet karsilamiyo. Bence bi denemelisin. Sadece her gun ayni saatte vermeye ozen goster yoksa hic etki etmiyor

Bu dildeki beyazliklar nasil gidecek kizlar ya. Karbonatli su diyorlar. 2 sefer denedim yok yapamiyorum dili tahris olacak diye korkuyorum. Surubu mu Damlasi mi ne varmis bunun da sanirim. Var mi kullanan? Cocuk emmekte zorlaniyor artik icim gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…