- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.181
Aynı ben de. Kontrole gitsem mi acaba diye düşünüyorum.Cok sagol canim dikislerim gorunurde iyi birsey yok ama hala aciyor digerlerinde cok cabuk toparlanmistim ama bu brni cok zorladi
Ben de gece mama veriyorum tek sefer 90ml. Doyunca ya emmiyor ya ittiriyor.
Benim diğer üçünde hemen iyileşmişti. 30 günden sonra spora başlamıştım ama bu 4. olunca mı yoksa bi sorun var ondan mı çok acıyor.Sezeryan dikişleri konusunda çok tereddütlüyüm kızlar. Acıması normal mi ? Dikişin hemen üst tarafına bastırınca içerde sertlik hissediyorum. Sanki iç dikişler taş gibi olmuş gibi . Acaba diyorum iltihap mı oldu bi sorun mu var ama öyle bişey olsa ağrıdan duramam diyorum
Uyku arasında 15 dk kadar emmiyor bile bizimki sadece ağzında tutuyor memeyi . Bu ara sağıpta çok verdim ondanda olmus olabılır . Dedigin gibi cok ihtimal var . Hıc yesıl yapmamıstı 37 gunluk. Bakalım ins düzelir olmadı salı kontrolumuz var o zaman sorarım
Ya kontrolede gitsem doktor iyi diyecek cunku iyilesti disardan gorunen birsey yok icten agiriyor kesin nornaldir der ama zaten kontrole gitmek lazimAynı ben de. Kontrole gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
Idrar yolu enfeksiyonu Bebeginde karın ağrısı huzursuzluk yaptı mi canim uykularinda sorun var mi? Bizim ki hic rahat uyumuyor dalamıyor bir türlü sürekli huzursuzluk hali var.
Evet bi ara çok huzursuzdu. Dediğin gibi uykuya dalamıyordu ama gaz problemimizde var ondanda olabilir. İçinde bi şüphe varsa mutlaka tahlil yaptır derim ilerlemeden tedaviye başlamış olursunuz.
Aynen dışardan bişey yok. Hatta benim eski dikişleri de kesti attı. Sadece son dikiş var lazerle kapattı çok belli bile değil. Ama içerden acıyınca korkuyorum.Ya kontrolede gitsem doktor iyi diyecek cunku iyilesti disardan gorunen birsey yok icten agiriyor kesin nornaldir der ama zaten kontrole gitmek lazim
ilkler çok özeldir doya doya yaşa her saniyesini uyurkene bile izlemesi güzeldi =) güzel düşün güzel olsun herşey canım =)Emzirirken gözler hep bende zaten. Icimi rahatlattin canım çok sagol :)
3 ay sonra baslicaktim uyku eğitimine öyle daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tesadüfen oldu bu kendi uyuması bende devam ettiriyorum bakalim daha çok değişir uyku düzeni zaten:))
Insan kucağından indirmek istemiyor ki özlüyorum çok uyuduğunda:)
Çok fazla zekiler mahsallah ya şaşırıyorum bazen:))
Bi bakayım canom teşekkür ederimCanım işe yarıyormuş kimden duyduysam. Bence ikinci el al. Tutumlu annede var 175 liraya kargo da bedava steril eder kullanırsın
Yok canım hiç emzirmeden 90 veriyorum. O öğünün sütünü de sağıyorum eğer isterse üzerine onu veriyorum biberonla. Yoksa gece diğer uyandığında hem emzirip üzerine de sağdığım sütü veriyorum. Bu şekilde bir tık daha fazla uyuyor gibi.Emdikten sonra mi veriyorsun? ben her iki memeyi emzirdikten sonra 60cc veriyorum bitiriyor hala da çekmeye çalışıyor biberonu doymuyor mu doydugunu mu anlamiyor anlamadim,iki gündür uyumuyor yine bittim valla bu gidisle bende doktorluk olacağım az kaldı.
Valla maşallah ya. Ben daha ilk cocuk la pert oldum. Siz nasil 4.yü göze aldinizBenim diğer üçünde hemen iyileşmişti. 30 günden sonra spora başlamıştım ama bu 4. olunca mı yoksa bi sorun var ondan mı çok acıyor.
ya ben mercimekli kofte yemek istiyorumAynen öyle canım bizimki de gazlı ve kucağımda uyuya kalıyor yatırınca uyanıyor. Doğru düzgün yemek yiyrkiyyiye ben de. Şu 1 buçuk ay geçsin 3 aylık olacağız hemen kuru fasulye yiyeceğim vallahi
Yaptırdık canım enfeksiyon cıktı idrar kültürü sonucuna göre antibiyotik başlanacak bekliyoruz.
benimki de kucakta uyuyo besigine yatirinca basliyo aglamaya.ben de salladim cnm ama biraktim.sallayip uyuttugumda kisa sure sonra kalkiyo ben de napim aglarsa emziririm diye biraktim.E nasıl uyutacağımı bilemiyorum basıyor çığlığı bizimkinin sesi çok açıldı :) bacakta pişpişle anca uyuyor yada memede çok aşırı yorulup ve uykusu denk gelirse beşiğine yatırırken daha uyuyor
İsteyerek olmadı canım. Aldırmak da istemedim. Hep beraber coşarak koparak büyüyoruz bakalımValla maşallah ya. Ben daha ilk cocuk la pert oldum. Siz nasil 4.yü göze aldiniz
Benim bebeğimde 3.070 gr doğdu 3. Gün 2.800 oldu sarılık 16 olmuştu doktor hiç almadı küveze anne sütüne devam dedi uyanmıyor dedim emmiyor dedim hiçbir bebek açlıktan uyuyarak ölmez dedi 5 saate kadar mutlaka uyanır ağlar dedi uyandıkça emzir dedi bende öyle yaptım eve gittim ağlamasını bekledim 4 saatin sonunda ağladı emzirdim başka doktorlar 2 saate emzir zorla uyandır diyor bizimki öyle demedi iki gün sonra kontrole gittik sarılık düşmüş 50 gr almıştı doktor devam et bu şekilde bir hafta sonra gel dedi böylece zorlu süreci atlattık canım niye anlattım bunu bence doktor seçimi çok önemli belki küvezde mikrop aldı grip oldu bebek kilo verip uyanmadı diye alsalardı benimkini alırlardı rabbim acil şifalar versin canım ya üzüldüm böyle olmasınaSezeryan oldum 2.günü hastaneden taburcu olduk çıkınca bebegin kilosuna bakmadılr eve geldik 8 saat bebegimi uyandıramadm aç kalfı baygın gibiydi tekrar hastaneye gittil 280 gram vermiş doktor çok dedi bide uyanmayınca küveze aldılar sütümde azdı mama verdiler 2.günü öglen taburcu olduk eve geldik burnu akıyo tıkalı ateşi yüksek poposunda leke vardı tekrar kilo kontrolü yapılcaktı hastaneye gittik sonra saglık ocagına gittik topuk kanı verdik dünde acile gittik göbegi kanıyodu ondan öncede sarılık ölçümü için çagırmşlardı yani çok gidip geldik hep dışarıdaydık
Aynen canim ama zaten kontrole gitmek lazimAynen dışardan bişey yok. Hatta benim eski dikişleri de kesti attı. Sadece son dikiş var lazerle kapattı çok belli bile değil. Ama içerden acıyınca korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?