- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.201
cnm tahinin yağınmi kendisinimi suruyosunGöğüs ucu yarası olan arkadaşlar hep yazıyorum yine yazayım benim artık göğüs ucum kopma noktasındaydı kanıyordu herşeyi denedim ama tahin mucize oldu resmen ısrarla söylüyorum kimse bu acıyı çeksin istemiyorum. deneyin bence birkaç sürmede acı yok oldu 3 günde de tamamen iyileşti.
Çok teşekkür ederim canım eşime söyleyim bari onu alalım çok ıkınıyor üzülüyorum spor yaptırıyorum masaj yapıyorumok faydası yokBizim bebek de 22 gunluk. Gazdan sabah 6ya kadar uyutmuyodu.Biogaia diye bi gaz damlasi var onu aldim. 3 gundur uyku yuzu goruyorum. Emsin diye ben zorla kaldiriyorum :) zaten recetesiz de alinan bi ilac devlet karsilamiyo. Bence bi denemelisin. Sadece her gun ayni saatte vermeye ozen goster yoksa hic etki etmiyor
Kaç günlük canım sizinÇok teşekkür ederim canım eşime söyleyim bari onu alalım çok ıkınıyor üzülüyorum spor yaptırıyorum masaj yapıyorumok faydası yok
Ben silmeden emzirdim canımKızlar lansinoh aldm gogusbucu kremi ustnde silmeye gerek yok dyor emzreblnir diyor siz silmeden emzriyrmsnuz kremi
Kültür bize yapmadılar . İnşallah şifa bulur bebişler. Hemende nerden kapıyolar. Mide bulantısı kusma var mıydı sizde
Benimki zaten emzirme üstüne mama alıyor zaten ama saat 4 ten beri sadece 20 dk uyudu onda da çay demledim biraz salata yaptım biberonları yıka kaynat daha yiyemedim salatayı içemedim çayı uyandı geriya ben mercimekli kofte yemek istiyorum
ya 1 gununuz bi gununuzu tutmuyo sozde mama vermicektim hic durmadi emzirmekten yoruldum mama verdim uyudu anlayamiyorum cidden yoruldum ya
Bebeğin sağlığıyla ilgili endiselerim var. Nasil bekledin sen? Ne sıklıkla takibin yapildi, ikisi de normal dogum muydu?
İsteyerek olmadı canım. Aldırmak da istemedim. Hep beraber coşarak koparak büyüyoruz bakalım
Birwy olmmadicdeme cnm sorna gecti agrn bende ole yapym ustnde yazyrdaBen silmeden emzirdim canım
Benim doktorum da 42ye kadar bekleriz bir sorun olmazsa diyor, daha dün kontrolum vardi suyu iyi herşey yolunda su an icin dedi. Çok da güvendiğim bi doktor aslinda ama cevremde ve nette hep miadını aşan 40i gecen gebeliklwrle ilgili olumsuz seyler duydum .Ilk bebegimi de kaybettigim için (3 aylıktı gerci karnimda öldüğünde bu kdr buyumemisti) her an bsy olacakmis korkusu yasiyorum. Plasenta yaşlanması diyw bsy okudum burda mesela ya oyle bsy olduysa doktor dikkat etmediyse vs dye evhamlaniyorum iste...İkisi de normal oldu evet. 40tan sonra 2-3 günde bir görüşecektik, iki kere kontrole gidebildim sadece:)) yani şöyle söyleyeyim bu arada ben de sağlıkciyim kadın doğumda da calistim o yüzden gönlüm çok rahatti 40 üstüne hemen miad aşımı demek doğru olmaz belikler için 37-42 arası normaldir aslında. Bebeğin plasentasi iyi ise suyu yeterli ise herhangi bir anormallik gorunmuyorsa yakın takiple sürecin sorunsuz geçeceğini bildiğim için panik yapmıyordum. Kötü senaryolar 37-38-39. Haftada da olabilir bunu önceden bilmemiz mümkün değil,bebeği erkenden alalım demiyoruz bu da bence öyle. Eğer ki geçmişte kötü gebelik öyküsü de yoksa hele. Bilmiyorum ben rahattım açıkçası ilk gebeligimde kendimi çok dinlerdim en ufak agriyi en kotu senaryoya yorardim, üçüncüde saldım çayıra yaptim. Çok şükür kolayca,sağlıklı bir şekilde doğan bir tosbigim oldu sonunda. Hatta doğum sonrası epizyom dikilirken "anne ne kadar rahat, anne rahat bebek de rahat"dediler benim için. Tabii ilk doğumda insan bu kadar rahat olamaz,onda da güvendiğin bir Dr la süreci yönetmek en doğru şey olacaktir.
Bişey olmuyo canım. Ben üzerine bide kalkan kapatıyordum öyle geçti. Bebek daha çok yeri kavradıkça geçiyor allahın izniyle. Kalkansız geçiremedim amaBirwy olmmadicdeme cnm sorna gecti agrn bende ole yapym ustnde yazyrda
Yaslanma görülmeyecek gibi degil. Yani hafif olabilir sonuçta ama onun da dereceleri var. 40 hatfta üzeri baktıkları şeyler suyu, plasentasi ve nst. Çok şey bakıyor olsalar hadi dikkat etmedi gözden kaçtı denir de zaten usgde baktıkları şey iki tane.Benim doktorum da 42ye kadar bekleriz bir sorun olmazsa diyor, daha dün kontrolum vardi suyu iyi herşey yolunda su an icin dedi. Çok da güvendiğim bi doktor aslinda ama cevremde ve nette hep miadını aşan 40i gecen gebeliklwrle ilgili olumsuz seyler duydum .Ilk bebegimi de kaybettigim için (3 aylıktı gerci karnimda öldüğünde bu kdr buyumemisti) her an bsy olacakmis korkusu yasiyorum. Plasenta yaşlanması diyw bsy okudum burda mesela ya oyle bsy olduysa doktor dikkat etmediyse vs dye evhamlaniyorum iste...
Icimi rahatlattin sag ol cnm. Gereksiz kuruntu yapiyorum sanirim bebegimi strese sokuyorum sanirimYaslanma görülmeyecek gibi degil. Yani hafif olabilir sonuçta ama onun da dereceleri var. 40 hatfta üzeri baktıkları şeyler suyu, plasentasi ve nst. Çok şey bakıyor olsalar hadi dikkat etmedi gözden kaçtı denir de zaten usgde baktıkları şey iki tane.
Canm ben de ninnilerle yada uyku arkadışının çıkardığı müziklerle seslerle uyutuyorum. Çok da rahat oluyor. Yatağa bırakıyorum kendi kendine uyuyor. Bunda kötü birşey yok bence. Kucakta yada ayakta uyutmaktan çok daha sağlıklı.Kızlar uyumayan kızımı babası trt ninnilerini açıp uyuttu. Birazda salladı. Bu ikinci oldu. Brn bi türlü uyutamıyodum. Memede uyuyoken artık onda da uyumuyodu. Tavsiye ederim.eşim sağolsun rahat bi nefes aldım artık. Alıştırmak istemiyodum ama napayım . İki üç gündür uyumuyo uyutmuyo
Dogdugundan beri her sabah izotonik serumu pamuga dokup siliyorum hemsire oyle demisti hastanede.Hic olmadi capakKıZlar kızımın gözü çapaklanıyor ne yapmam gerek bilginiz var mı çayla sildim bir kaç kez ama işe yaramadı
Ben alıştırırsam hep mecbur kalırım die istemiyodum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Gaz sıkıntısı da var. Bi türlü uyumuyo 5 dakikaya kalkıyo. Yarım saat oldu bakalım inşallah uyanmaz da rahat rahat dinlenirim.Canm ben de ninnilerle yada uyku arkadışının çıkardığı müziklerle seslerle uyutuyorum. Çok da rahat oluyor. Yatağa bırakıyorum kendi kendine uyuyor. Bunda kötü birşey yok bence. Kucakta yada ayakta uyutmaktan çok daha sağlıklı.
Canım tahinin kendisini sürdüm yağı yoktu bendeki tahinin üzerine göğüs pedi koyup kestiğim buzdolabı poşeti ile kapattım ve emzirmeden önce yukadım tahin doğal zaten kremler daha zararlı bence.cnm tahinin yağınmi kendisinimi suruyosun
bebege yan etkisi olcak doye korkuyorum yoksa surucem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?