- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.221
Karbonatlı suyu memene sür canım temiz bi mendille o da fayda eder bana göğsümü hem temizlemek için hemde bebeğimin ağzında pamukçuk olmasın diye ablam önermişti tadı tuzu olmayınca anlamıyo bileBu dildeki beyazliklar nasil gidecek kizlar ya. Karbonatli su diyorlar. 2 sefer denedim yok yapamiyorum dili tahris olacak diye korkuyorum. Surubu mu Damlasi mi ne varmis bunun da sanirim. Var mi kullanan? Cocuk emmekte zorlaniyor artik icim gidiyo
Benim de eşim kucağına alınca uyuyor sıpa ama bugün mahvoldum akşam yemeği daha yiyemedim. Su da içemedim öyle olunca sütüm az oldu saatlerce emdi ama 4ten beri uyanik. Şu anda dalmak üzere. Eşim varken hiç sorun çıkarmıyor bu sıpaKızlar uyumayan kızımı babası trt ninnilerini açıp uyuttu. Birazda salladı. Bu ikinci oldu. Brn bi türlü uyutamıyodum. Memede uyuyoken artık onda da uyumuyodu. Tavsiye ederim.eşim sağolsun rahat bi nefes aldım artık. Alıştırmak istemiyodum ama napayım . İki üç gündür uyumuyo uyutmuyo
Benimde tam tersi emzirmek için kucağıma alıyorum uyandıramıyorum eşimin kucağına gitsin direk uyanıyo :)Benim de eşim kucağına alınca uyuyor sıpa ama bugün mahvoldum akşam yemeği daha yiyemedim. Su da içemedim öyle olunca sütüm az oldu saatlerce emdi ama 4ten beri uyanik. Şu anda dalmak üzere. Eşim varken hiç sorun çıkarmıyor bu sıpa
Yemek yemeyi su içmeyi unuttuk zaten canım. Bizim yine bile iyi sütümüz oluyo beslenememeye rağmen.Benim de eşim kucağına alınca uyuyor sıpa ama bugün mahvoldum akşam yemeği daha yiyemedim. Su da içemedim öyle olunca sütüm az oldu saatlerce emdi ama 4ten beri uyanik. Şu anda dalmak üzere. Eşim varken hiç sorun çıkarmıyor bu sıpa
Ben de aldım serum yarın onunla silmeye başlayacağım saol canımDogdugundan beri her sabah izotonik serumu pamuga dokup siliyorum hemsire oyle demisti hastanede.Hic olmadi capak
:)) Şaştık kaldık vallahi. Sütüm az diye mama vermek zorunda kaldım bu akşamBenimde tam tersi emzirmek için kucağıma alıyorum uyandıramıyorum eşimin kucağına gitsin direk uyanıyo :)
Aynı sorun canım aşırı gazlı maalesef. Bir de art arda kaka yaptı onun sancısı varmış. Ve aynen benimki de dalamadı bı türlüYemek yemeyi su içmeyi unuttuk zaten canım. Bizim yine bile iyi sütümüz oluyo beslenememeye rağmen.
Babalarına aşırı düşkünler yaa. Bizimki babasının sesini duyunca sakinleşiyo, babasının boynuna yaslanıyo kokusunda rahatlıyo. Nedenini anlayamadım gittibi de anneye daha bağlı olur diyolar; yalan.
Seninki neden uyuyamıyo canım. Benimki uykusuzluktan deliriyo ama dalamıyo. Gazı galiba uyutmuyo, hep kasılık. Sizinkinin ne sıkıntısı var.
Rica ederim canim her sabah tekrarlayinca hic yapmiyor capak.Ben de aldım serum yarın onunla silmeye başlayacağım saol canım
Çok teşekkür ederim canım eşime söyleyim bari onu alalım çok ıkınıyor üzülüyorum spor yaptırıyorum masaj yapıyorumok faydası yok
Cnm ben götürdüm dr atopik dermatit olmuş kuZum bu nedenle de sürekli gazı oluyor benim yediklerim allerji yapıyormuş süt ve süt ürünlerini kestik yumurtayı kesti bir şurup verdi ama hala gazı var gece uyumuyor ağlıyor ıkınıyor sürekli yarın kontörlü var inş düzelir yavrularımız senin gaz sıkıntısı var mıSizede cok gecmis olsun ne dedi doktor egzemami sizinde gerci ben doktora daha goturmedim hep esimin yuzunden doktor konusunda cok tembel ama sanirim goturmrmiz gerekiyor
Evet canım silmene gerek yok ben doktoruma da sormuştum. Yalnız bazen hemen ardından emzirmen gerekebilir. Yeni krem sürmüş olursan sil hepten de krem yemesin çocuk. Göğsüm kremi emmişse silmiyorum ama krem kalıntıları olduğu gibi duruyosa siliyorumKızlar lansinoh aldm gogusbucu kremi ustnde silmeye gerek yok dyor emzreblnir diyor siz silmeden emzriyrmsnuz kremi
Anladm cnm şu agri gecse rahatlcm korka korka emzriyrm resmen ya ilk cektgnde canm cok acyorEvet canım silmene gerek yok ben doktoruma da sormuştum. Yalnız bazen hemen ardından emzirmen gerekebilir. Yeni krem sürmüş olursan sil hepten de krem yemesin çocuk. Göğsüm kremi emmişse silmiyorum ama krem kalıntıları olduğu gibi duruyosa siliyorum
Benimkide 22 günlük genzine her defasında kaçırıyor kaldırıyorum hafif öksürüğü geçince devam emmeye çok hızlı heyecanlı emiyor hava yutuyor genzine kaçırıyor bazen benide korkutuyorKizlar biz 20 gunluguz sizinde bebisler emerken genzine aliyomu sizde benim gbi panikmisiniz cok
Krem sürdükten sonra kalkan kapatıyosn demiAnladm cnm şu agri gecse rahatlcm korka korka emzriyrm resmen ya ilk cektgnde canm cok acyor
Cok gecmis olsun canim peki krem vermedimi benim yuzu kotu oldu heleki kaslarinin oldugu yet cok kotu oldu gaz bizde de var canim hemde cok ben zaten sut ve sut urunleri hic tuketmiyorum sadece yumurta yiyiyorum bdn de yarin icin randevu aldim bakalim insallahhh gecerCnm ben götürdüm dr atopik dermatit olmuş kuZum bu nedenle de sürekli gazı oluyor benim yediklerim allerji yapıyormuş süt ve süt ürünlerini kestik yumurtayı kesti bir şurup verdi ama hala gazı var gece uyumuyor ağlıyor ıkınıyor sürekli yarın kontörlü var inş düzelir yavrularımız senin gaz sıkıntısı var mı
Yok cnm krem kortizon içeriyor diye şimdilik vermedi bizim de kaş arası oldu dermatit baya kabuk bağlıyor ben mustelanın yağını sürüyorum hergün siliyorum pamukla suyla sonra yağı sürüyorum ilk günlere göre biraz daha iyi ama geçmedi tabi yüzü isilik doldu birde dr görür görmez atopik dermatit dedi senin yediklerinden dolayı oluyor dedi gaz sıkıntısı da bundan dolayıymış ben kolik diye bir şeye inanmıyorum dedi kesinlikle allerjik dedi süt ürünü ben baya tüketiyordum kestim yumurtayı da bir 10 güne kadar belli olur dedi ama dün gece sabah 6 kadar ıstınasız ağladı emmek istemedi zaten dr demişti emmeyi de reddeder bu tarz şeyler gazı çok var kestiğim halde var ilaçta veriyorum ama yok yanı geçmek bilmyor uykusuzluktan çöktüm resmen ama yine de hamdolsun başka sıkıntı vermesin rabbim sen de göster ilerlemedenCok gecmis olsun canim peki krem vermedimi benim yuzu kotu oldu heleki kaslarinin oldugu yet cok kotu oldu gaz bizde de var canim hemde cok ben zaten sut ve sut urunleri hic tuketmiyorum sadece yumurta yiyiyorum bdn de yarin icin randevu aldim bakalim insallahhh gecer
Canim sampuandan da olur ben onuda degistirecem cunku cok alerjik bir bebek linola diye szmpuan ve nemlendiricisini alicam bizim kaynimin arkadasi cocuk doktoru tabi yasadigim yerde degil ona kuzimin fotografini gonderdik o bunlari onerdi istersen bir bak veya mustellaninda egzema ucin olanlari varmisYok cnm krem kortizon içeriyor diye şimdilik vermedi bizim de kaş arası oldu dermatit baya kabuk bağlıyor ben mustelanın yağını sürüyorum hergün siliyorum pamukla suyla sonra yağı sürüyorum ilk günlere göre biraz daha iyi ama geçmedi tabi yüzü isilik doldu birde dr görür görmez atopik dermatit dedi senin yediklerinden dolayı oluyor dedi gaz sıkıntısı da bundan dolayıymış ben kolik diye bir şeye inanmıyorum dedi kesinlikle allerjik dedi süt ürünü ben baya tüketiyordum kestim yumurtayı da bir 10 güne kadar belli olur dedi ama dün gece sabah 6 kadar ıstınasız ağladı emmek istemedi zaten dr demişti emmeyi de reddeder bu tarz şeyler gazı çok var kestiğim halde var ilaçta veriyorum ama yok yanı geçmek bilmyor uykusuzluktan çöktüm resmen ama yine de hamdolsun başka sıkıntı vermesin rabbim sen de göster ilerlemeden
Ben de almıştım ama allerjik olanı değil normal olanı almıştım set halinde değiştireyim mi ben de ?Canim sampuandan da olur ben onuda degistirecem cunku cok alerjik bir bebek linola diye szmpuan ve nemlendiricisini alicam bizim kaynimin arkadasi cocuk doktoru tabi yasadigim yerde degil ona kuzimin fotografini gonderdik o bunlari onerdi istersen bir bak veya mustellaninda egzema ucin olanlari varmis
Canim bence degistir cunku bizim cocuklarimiz alerjik bana kiz kardesim almanyadan kactane bübchen gonderdi ama kullaniyacsm en azindan birkac ay bekliyecegim sana tavsitem sende degistirBen de almıştım ama allerjik olanı değil normal olanı almıştım set halinde değiştireyim mi ben de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?