2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende anlam veremedim sürekli memedeyiz zaten uyuyakalıyo tam bırakıyo küt kalkıyo mama da Veriyorum ama uyuyamıyo sanki sürekli bişeyler istiyo doymuyo gibi de geliyo gerçekten şaştım kaldım dediğin gibi

Karbonatlı suyu memene sür canım temiz bi mendille o da fayda eder bana göğsümü hem temizlemek için hemde bebeğimin ağzında pamukçuk olmasın diye ablam önermişti tadı tuzu olmayınca anlamıyo bile
Bu akrbonatli suyun tam orani nedir peki? Ben bi cay bardagina bi cay kasogi katiyorum. Dogru mu orani?

Canim bence degistir cunku bizim cocuklarimiz alerjik bana kiz kardesim almanyadan kactane bübchen gonderdi ama kullaniyacsm en azindan birkac ay bekliyecegim sana tavsitem sende degistir
Peki o dediğin şampuan burda var mı değişirim yeter ki düzelsin yavrum bak gece oldu yine başladı ağlamaya gaz sancısına elimden birşey gelmiyor ki geçirelim

Kalkan almadm cnm onuda alcm bole gecmyr
Kalkan kapatmazsan kesinlikle geçmez emin olabilirsin. Kalkan çok pahalı Benim eşim kalkan almaya gitti eczacı anlamamış ne istediğini.eşimin göğüs ucu yara emziremiyo bişey kapatılıyormuş demiş bi geldi elinde silikon uçla :)) hani göğüs ucu olmayanlar takıp emziriyo ucu delikli bişey. Ben onu kullandım iş gördü. 10 lira kalkan 100 lira. Maksat krem kumaşa değmesin meme emsin. O da onu sağladı yani. Aklında olsun

Sanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorum

Şu an ayakta kucakta beşikte ne varsa deniyorum 1.5 saattir uğraşıyorum.

Şu an ayakta kucakta beşikte ne varsa deniyorum 1.5 saattir uğraşıyorum.
Ben de ayni durumdayım üstelik meme reddi de başladı bizde iki gecedir savaş veriyor emmemek için gazdan dolayı ama ne hikmetse emziği ilk kez tuttu acaba böyle devam mı edecek daha önce emzik almayan bebek şuan alıyor
Valla ben ayakta sallıyorum kucakta sallıyorum yeter ki uyusun diye şekimden şekile giriyorum yok olmuyor 5 dk olmadan uyanıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar bebeğinin kafası sivri olan varmı kafasının arkası ne yapsam bilemedim düz kafa yastığı var sivri kafa yastığı niye yapmamışlar nasıl düzelticem ben bu oğlanın kafasını sırt üstüde yatmıyor hep sağ sol zaten sivrilikten kafa durmuyor sırt üstü yatırsam da hop devriliyor sağa

Sanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorum
Ben artık gün sayıyorum 47 günlük olduk yarısı gitti çok şükürm lmll km ň

Bendede aynı durum oldu çözüm bulabiliriz inş

Bebeklerinizi uyutmak için napıyosunuz kızlar ve kaç günlük? Benimki 1 aylık yerine koyduğum gibi uyanıyo sadece kucağımda uyuyo o da herzaman değil.Uyutmak için öneriniz varmı beyaz gürültü falan deniyorum hiç fayda etmedi

Ayni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.

Sabah sancılarımız başlamışken gördüm canım mesajını. Yaptım gerçekten çıkardı gaz ama maalesef ki hepsini çıkaramadı yine ağrılıyız

Ayni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.
Aynen bende şuan.dalsın diye beklerken ztn kaç saat oluyo emzirme zamanı geliyo ee ben ne ara uyuyabilicem bilmiyorum

Kesinlikle babalarıyla çok rahat oluyor bebekler. Biz bütün gün yorgunluk,stres derken etkileniyor bebekler. Bizim kızda kucakta uyumayı seviyor. Dayıyor kafayı kalp hizamiza uyuyor. Aksamlri babası ile takılıyor genelde. Bu akşam 10da yattım ben. Baba kız takilmislar 12de yatağına koymuş. Zaten 1de uyandı mama verdim. Sonra saat 5e geliyordu emzirmek için ben kaldırdım. Uzun zaman sonra bu gece güzel uyudu. Bende baya uyumuş oldum. Maşallah nazar değmesin

Benimki de emerjem uyuya kalıyor iyi günüm ise yerine koyunca uyanmaz, kötü günde ise her koyuşumdan sonra uyanıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…