- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.241
Bende anlam veremedim sürekli memedeyiz zaten uyuyakalıyo tam bırakıyo küt kalkıyo mama da Veriyorum ama uyuyamıyo sanki sürekli bişeyler istiyo doymuyo gibi de geliyo gerçekten şaştım kaldım dediğin gibi:)) Şaştık kaldık vallahi. Sütüm az diye mama vermek zorunda kaldım bu akşamakşam 8de 60 CC 10 buçukta 30 CC hala huzursuz aralarda da hep emdi ama hiç uyumadı çünkü öyle durmuyor yattığı yerde. En son dedim çok aç galiba 60 yapayım dedim sadece 20 CC içti keşke sutum fazla olsaydı üzülüyorum ya böyle mama ile kestiremiyorum.
Bu akrbonatli suyun tam orani nedir peki? Ben bi cay bardagina bi cay kasogi katiyorum. Dogru mu orani?Karbonatlı suyu memene sür canım temiz bi mendille o da fayda eder bana göğsümü hem temizlemek için hemde bebeğimin ağzında pamukçuk olmasın diye ablam önermişti tadı tuzu olmayınca anlamıyo bile
Peki o dediğin şampuan burda var mı değişirim yeter ki düzelsin yavrum bak gece oldu yine başladı ağlamaya gaz sancısına elimden birşey gelmiyor ki geçirelimCanim bence degistir cunku bizim cocuklarimiz alerjik bana kiz kardesim almanyadan kactane bübchen gonderdi ama kullaniyacsm en azindan birkac ay bekliyecegim sana tavsitem sende degistir
Ben bi su bardağı kaynamış ılımış suya bi çay kaşığı diye biliyorumBu akrbonatli suyun tam orani nedir peki? Ben bi cay bardagina bi cay kasogi katiyorum. Dogru mu orani?
Kalkan almadm cnm onuda alcm bole gecmyrKrem sürdükten sonra kalkan kapatıyosn demi
Benimde var inan bende igrenyrm wrrk kan degl akintmda oluyr ve kokuyr hergun kac kere degstryrm pedKıZlar benim akıntım devam ediyor ama kokulu aranızda öyle olan var mı ilk bebeğimde koku falan yoktu acaba normal midir bu arada Doğum yapalı 18 gün oldu
Kalkan kapatmazsan kesinlikle geçmez emin olabilirsin. Kalkan çok pahalı Benim eşim kalkan almaya gitti eczacı anlamamış ne istediğini.eşimin göğüs ucu yara emziremiyo bişey kapatılıyormuş demiş bi geldi elinde silikon uçla :)) hani göğüs ucu olmayanlar takıp emziriyo ucu delikli bişey. Ben onu kullandım iş gördü. 10 lira kalkan 100 lira. Maksat krem kumaşa değmesin meme emsin. O da onu sağladı yani. Aklında olsunKalkan almadm cnm onuda alcm bole gecmyr
Sanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorumAynı sorun canım aşırı gazlı maalesef. Bir de art arda kaka yaptı onun sancısı varmış. Ve aynen benimki de dalamadı bı türlü
Ben eşimin daha sakin biri olduğunu biliyorum. Bense normalde de çabuk stresli oluyorum şimdi açlık yorgunluk uykusuzluk derken negatif enerjiliyim sanırım
Sallama konusuna cokta takilmayin nolucak yani azcik pispislar gibi sallassak kucakta ileri geri nen nen yapsak uyumayan bebegimiz varsa uyutmak icin heryolu deniyoruz bizler ayakta sallanan nesilleriz. Hircin bir sekilde kafasi sarsilmadan sallamanin sakincasi olmaz bence. uyutmak icin neler cektigimizi uyumayan bebegi olan anneler bilir.
Ben de ayni durumdayım üstelik meme reddi de başladı bizde iki gecedir savaş veriyor emmemek için gazdan dolayı ama ne hikmetse emziği ilk kez tuttu acaba böyle devam mı edecek daha önce emzik almayan bebek şuan alıyorŞu an ayakta kucakta beşikte ne varsa deniyorum 1.5 saattir uğraşıyorum.
Ben artık gün sayıyorum 47 günlük olduk yarısı gitti çok şükürm lmll km ňSanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorum
Bendede aynı durum oldu çözüm bulabiliriz inşArkadaşlar bebeğinin kafası sivri olan varmı kafasının arkası ne yapsam bilemedim düz kafa yastığı var sivri kafa yastığı niye yapmamışlar nasıl düzelticem ben bu oğlanın kafasını sırt üstüde yatmıyor hep sağ sol zaten sivrilikten kafa durmuyor sırt üstü yatırsam da hop devriliyor sağa
Ayni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.Bebeklerinizi uyutmak için napıyosunuz kızlar ve kaç günlük? Benimki 1 aylık yerine koyduğum gibi uyanıyo sadece kucağımda uyuyo o da herzaman değil.Uyutmak için öneriniz varmı beyaz gürültü falan deniyorum hiç fayda etmedi
Sabah sancılarımız başlamışken gördüm canım mesajını. Yaptım gerçekten çıkardı gaz ama maalesef ki hepsini çıkaramadı yine ağrılıyızCanım parmak uclarinla kasık bölgesine hafif hafif bastır piyano çalar gibi yani. Bağırsakları harekete geçiriyor 2 dk öyle yap daha sonra bisiklet çevirir gibi ayaklarını yine hafif hafif hareket ettir. Benim çocuğum mest oluyor kahkahalar atıyor tabi gazi da çıkıyor. Biz hiç gaz problemi yaşamadık bu zamana kadar. Ikınmaya başlayınca öyle yapıyorum mahsallah büyük insandan fazla gaz çıkartıyor. Istersen video çekip atabilirim sana anlamadıysan. Gerçekten çok iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim.
Ooo maşallah ne güzel senin baya olmuş. Ben daha 16-17 lerdeyimBen artık gün sayıyorum 47 günlük olduk yarısı gitti çok şükürm lmll km ň
Aynen bende şuan.dalsın diye beklerken ztn kaç saat oluyo emzirme zamanı geliyo ee ben ne ara uyuyabilicem bilmiyorumAyni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?