2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.

Dun akşam onu da denedim 1 saat kucagimdan indirmedim tam daldi yerine yatirayim dedim uyandi

Sanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorum
Gaz konusunda aynıyız. Gazlı yiyecek içecekten çektiğin kendimi sabah akşam rezene içiyorum ama yine gazlı yine gazlı. Şuan gaz dam uyuyamıyor dalamıyor uykuya

Meme reddi varsa emzik vermeyin. Daha çok tetikler

kızlar malum kış ayındayız ve canım çok portakal mandalina nar elma çekiyor tam gaz ve hassas dönemi bitecek eee mevsimi de bitecek
Bir tane ye gündüzleri canım bişey olmaz o kadardan. Ben meyve sevmediğim için onları yemiyorum ama kuru fasulye mercimek falan yiyorum. Ama portakal bazı bebeklerde pişik yapabiliyor.

Bir tane ye gündüzleri canım bişey olmaz o kadardan. Ben meyve sevmediğim için onları yemiyorum ama kuru fasulye mercimek falan yiyorum. Ama portakal bazı bebeklerde pişik yapabiliyor.
işte pişik yapar diye korkuyorum =) diğer yiyeceklerden yemesem de olur ama meyvesiz dr olmuyor ya. bütün kilolar zaten bir hafta da gitti

işte pişik yapar diye korkuyorum =) diğer yiyeceklerden yemesem de olur ama meyvesiz dr olmuyor ya. bütün kilolar zaten bir hafta da gitti
Ben yemem hiç meyve. Ben 5 kilo almıştım doğumdan sonra 7 vermiştim ama almaya başlarım artık ben hep emzirirken alıyorum zatenZ

Ben yemem hiç meyve. Ben 5 kilo almıştım doğumdan sonra 7 vermiştim ama almaya başlarım artık ben hep emzirirken alıyorum zatenZ
bebişler sağlıklı olsunlar. havalar düzelsin biri kanguru biri beşik arabaya çıkarsın dışarıya eşinle. biz kaç kere çıktık bunalıyorum evde hemde hareket oluyor iyi oluyor bebek de daha güzel uyuyor temiz hava aldıktan sonra.

Kızlar gögüs uçlarım kopmak üzere tahin yagını nasıl sürücem ne yapıcam birşey söyleyin aglayark emziriyorum maf oldum

Bugun hepatit b 2. Dozumuzu olduk inşallah sorunsuz bigun geçiririz. 5300 gr 55 cm olmuşuz. 15 günde 800 gr almış minnoşum. Sutumun yaradığına çok sevindim. Gece emzirmek çok önemliymiş. Kiloyu gece emzirmek aldiriyomus. Bol bol gece emzirin bebislerinizi. :)

Kızlar gögüs uçlarım kopmak üzere tahin yagını nasıl sürücem ne yapıcam birşey söyleyin aglayark emziriyorum maf oldum
Canım tahini bolca sür ucuna göğüs pedi koy ve üstüne kestiğin buzdolabı poşetini kapat emzirmeden önce yıka düzenli iki gün kullan mutlaka ben emzşrfikten sonra yeniden sürdüm acı hissi gidiyor önce sonra iyileşiyor inşallah iyi gelir saba da ben ağlıyordum artık seni çok iyi anlıyorum.

Sabah sancılarımız başlamışken gördüm canım mesajını. Yaptım gerçekten çıkardı gaz ama maalesef ki hepsini çıkaramadı yine ağrılıyız
Çıkarana kadar devam etseydin canım. Biz yeri geliyo 1 saat yapiyoz. Babamız yapınca daha iyi cikartiyo parmakları kalın veya bu işi çok iyi biliyo. Bende de çok cikartmiyo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…