- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.261
Ayni sorun var bizde de. Yerine yatınca cin gibi aciyo gözleri bidaha da kac saat uyusun diye ugras dur suan yaptigim gibi. Caresi kucakta cok iyi dalacak oyle yerine alicam o da kac saatimi aliyo.
Gaz konusunda aynıyız. Gazlı yiyecek içecekten çektiğin kendimi sabah akşam rezene içiyorum ama yine gazlı yine gazlı. Şuan gaz dam uyuyamıyor dalamıyor uykuyaSanırım ondan babalar rahatlatıyor. Uykusuzluk yorgunluk açlık stres bizi mahvetti. Niye bizimkiler bu kadar gazlı ki? Gaz olmasın die bişey de yemiyorum. Rezene içiyorum. Anlam veremiyorum
Aynen bizimki işte. Ne yapcaz yaa çözümü yok mu bu gazın. Uykular 5 er dakikalık sadeceGaz konusunda aynıyız. Gazlı yiyecek içecekten çektiğin kendimi sabah akşam rezene içiyorum ama yine gazlı yine gazlı. Şuan gaz dam uyuyamıyor dalamıyor uykuya
Meme reddi varsa emzik vermeyin. Daha çok tetiklerBen de ayni durumdayım üstelik meme reddi de başladı bizde iki gecedir savaş veriyor emmemek için gazdan dolayı ama ne hikmetse emziği ilk kez tuttu acaba böyle devam mı edecek daha önce emzik almayan bebek şuan alıyor
Valla ben ayakta sallıyorum kucakta sallıyorum yeter ki uyusun diye şekimden şekile giriyorum yok olmuyor 5 dk olmadan uyanıyor allah hepimizin yardımcısı olsun
Var canim adi linola bir arastir istersenPeki o dediğin şampuan burda var mı değişirim yeter ki düzelsin yavrum bak gece oldu yine başladı ağlamaya gaz sancısına elimden birşey gelmiyor ki geçirelim
Ben yiyorum cnm gaz yapmadi denemeden bilinmiyokızlar malum kış ayındayız ve canım çok portakal mandalina nar elma çekiyortam gaz ve hassas dönemi bitecek eee mevsimi de bitecek
Bir tane ye gündüzleri canım bişey olmaz o kadardan. Ben meyve sevmediğim için onları yemiyorum ama kuru fasulye mercimek falan yiyorum. Ama portakal bazı bebeklerde pişik yapabiliyor.kızlar malum kış ayındayız ve canım çok portakal mandalina nar elma çekiyortam gaz ve hassas dönemi bitecek eee mevsimi de bitecek
poposu kızarmadı mı canım? ne yedin =)Ben yiyorum cnm gaz yapmadi denemeden bilinmiyo
Ben mandalina yiyorum cnm. Portakala dayanamadım iki dilim yedim mahvetti bizi. Çok gaz yaptı.kızlar malum kış ayındayız ve canım çok portakal mandalina nar elma çekiyortam gaz ve hassas dönemi bitecek eee mevsimi de bitecek
işte pişik yapar diye korkuyorum =) diğer yiyeceklerden yemesem de olur ama meyvesiz dr olmuyor ya. bütün kilolar zaten bir hafta da gittiBir tane ye gündüzleri canım bişey olmaz o kadardan. Ben meyve sevmediğim için onları yemiyorum ama kuru fasulye mercimek falan yiyorum. Ama portakal bazı bebeklerde pişik yapabiliyor.
=) işte benim korkum da o ama sanırım korkumu yenip yicem yoksa olmuyor hrp attım yenmedi diyeBen mandalina yiyorum cnm. Portakala dayanamadım iki dilim yedim mahvetti bizi. Çok gaz yaptı.
Ben yemem hiç meyve. Ben 5 kilo almıştım doğumdan sonra 7 vermiştim ama almaya başlarım artıkişte pişik yapar diye korkuyorum =) diğer yiyeceklerden yemesem de olur ama meyvesiz dr olmuyor ya. bütün kilolar zaten bir hafta da gitti
bebişler sağlıklı olsunlar. havalar düzelsin biri kanguru biri beşik arabaya çıkarsın dışarıya eşinle. biz kaç kere çıktık bunalıyorum evde hemde hareket oluyor iyi oluyor bebek de daha güzel uyuyor temiz hava aldıktan sonra.Ben yemem hiç meyve. Ben 5 kilo almıştım doğumdan sonra 7 vermiştim ama almaya başlarım artıkben hep emzirirken alıyorum zatenZ
Canım tahini bolca sür ucuna göğüs pedi koy ve üstüne kestiğin buzdolabı poşetini kapat emzirmeden önce yıka düzenli iki gün kullan mutlaka ben emzşrfikten sonra yeniden sürdüm acı hissi gidiyor önce sonra iyileşiyor inşallah iyi gelir saba da ben ağlıyordum artık seni çok iyi anlıyorum.Kızlar gögüs uçlarım kopmak üzere tahin yagını nasıl sürücem ne yapıcam birşey söyleyin aglayark emziriyorum maf oldum
Çıkarana kadar devam etseydin canım. Biz yeri geliyo 1 saat yapiyoz. Babamız yapınca daha iyi cikartiyo parmakları kalın veya bu işi çok iyi biliyo. Bende de çok cikartmiyo çünkü.Sabah sancılarımız başlamışken gördüm canım mesajını. Yaptım gerçekten çıkardı gaz ama maalesef ki hepsini çıkaramadı yine ağrılıyız
Yok kizarmadi hergun mandalina elma yiyorum taze sıkma portakal suyu da iciyorumpoposu kızarmadı mı canım? ne yedin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?