2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah razı olsun piskolojim bozuldu resmen sürekli aglıyorum kanıyolar yarıldı resmen elimi ısırarak aglayark emiyorum bagırıyorum resmen
Pompada kullanıyorum 3 saatte bir iyileşme sürecini etkilemz inşallah

Iyi günler arkadaşlar. 6. Haftanın içind e gebeligim ve çok tedirginim.
Uyku halim 4 gündür vardı.bugun yok.acaba bebeğimi kaybedecek mıyım kasiklarimda ağrımaya başladı. 2 gün önce keseyi de gördük. Bu uyku hali böyle arada mi oluyor yoksa hep mi oluyor.

Hayirli olsun cnm gebeligin basinda olur cok normal niye kaybedeceksin ki bebegini oyle seyler getirme aklina

Kizlar bebisiniz icin ozel bi doktor buldunuz mu cocuk doktoru yani. Yoksa devlete mi kontrole gidiceksiniz ne sıklikla.

Kızlar gögüs uçlarım kopmak üzere tahin yagını nasıl sürücem ne yapıcam birşey söyleyin aglayark emziriyorum maf oldum

Canim 1 yemek kaşığı beyaz dut kurusunu 1 bardak suyla kaynat bu su ile göğüs uçlarına pansuman yap üzerine lansinoh krem ve kalkan kapat cok faydasını görürsün. Ayva cekirdegini birazcik suda bekletip jellestiriyorsun bu jeli de sürersen fayda eder.

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Sekersız dıyye evolvıya kullndım bı sorun olmamıstı

Allah razı olsun piskolojim bozuldu resmen sürekli aglıyorum kanıyolar yarıldı resmen elimi ısırarak aglayark emiyorum bagırıyorum resmen
Pompada kullanıyorum 3 saatte bir iyileşme sürecini etkilemz inşallah
Bende öyleydim almadığım krem kullanmadığım yöntem kalmadı tahinli 3 günde iyileşti.

Kizlar bebisiniz icin ozel bi doktor buldunuz mu cocuk doktoru yani. Yoksa devlete mi kontrole gidiceksiniz ne sıklikla.
Biz bulduk canım özelde. Onceligim aradığımda ulaşabilmekti bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Muaynanede olsun istemedim tahliller için uğraşmak zor olucaktı. En iyisi özel veya devlet farketmez gece ulaşabilmek ve ilgili olması.

Her zaman olmaz canım. Bi zaman sonra geçiyo zaten kişiden kişiye değişiyor. Çok panik yapma. Bişeyy olmaz allahın izniyle

Teşekkürler canım daha önce yazmışsan ben denk gelmemişim .. çok teşekkür ederiz yağı mı yoksa kendisini mi sürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…