- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.301
Bende ayarlayayım canım çok sıcağa aşıksın istemiyorum .. bugünde burnunda hırıltı bar acaba grip mi olacak diye korkuyorumSıcaklık 23 24 yapıyoruz nem %40 %50 arası gidip geliyor. %40 tan dusunce ev soguk oluyor çünkü. 25 fazla bence 23 24 yapabilirsiniz. Bebisli evde maksimum 24 diyorlar. Alismasin cok sicaga bebis. :)
Doğum yaptığım hastanede bebeğimi ilk muayene eden doktora gidiyoruz memnun kaldığımız için canım.doğaldan beri üç kere gittik.Kizlar bebisiniz icin ozel bi doktor buldunuz mu cocuk doktoru yani. Yoksa devlete mi kontrole gidiceksiniz ne sıklikla.
Aptamil şekerli ve çok gaz yapıyo diye duymuştum canım bnMama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Aptamil bizde cok gaz yapti cocuk perisan olduMama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Allah-u Teala razi olsun. Icimi rahatlattinizHer zaman olmaz canım. Bi zaman sonra geçiyo zaten kişiden kişiye değişiyor. Çok panik yapma. Bişeyy olmaz allahın izniyle
Benimde yara olmuştu. Avent göğüs kalkanı aldım onu kullandım. Takmadan önce lansinoh krem sürdüm. Çok faydasını gördümBende öyleydim almadığım krem kullanmadığım yöntem kalmadı tahinli 3 günde iyileşti.
Biz özel bir çocuk doktoruna götürüyoruz. Ayda bir görmek istiyor şuan. Aşılarından bir gün önceye denk getiriyor randevumuzu.Kizlar bebisiniz icin ozel bi doktor buldunuz mu cocuk doktoru yani. Yoksa devlete mi kontrole gidiceksiniz ne sıklikla.
Doktorumuzun tavsiyesiyle aptamil kullanıyoruz biz de. Gaz ve kabızlık konusunda en iyisi aptamil dedi.Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Kuzum telaşlandırmak istemem ama şişmiş gibi göbeği. İçinde bişey mi olmuş ki? Bana farklı geldi hiç böyle görmemiştimBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Aminnn canim insallahhhBaktım cnm teşekkür ederim inş geçer de sıkıntı yaşamaz yavrularımız
Kafama takıldı fotoğraf çekiminden falan mı şiş gibi yoksa. Karnıyla aynı mesafede gibi olur normalde. Doktor gördü mü yakın zamanda hiç? Bişey dedi mi, hep mi böyleydi göbüşü. Yoksa bizimkisi mi anormalBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Benimkide ilk koptuğu zamanlar böyleydi sonra düzeldi. Kaç gün oldu düşeliBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Kızlar bdv de gördüm 20 haftalık bebeğini kaybetmiş kadın :/ yazdıkları çok etkiledi beni. Bebeğime bakıp şükrediyorum çok şükür hepimizin evladı sağlıklı yanımızda . Rabbim kaybedenlere sabır versin ağlattı beni
Allahım sanada hayırlısı ile doğru vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Gönlüne göre versin Rabbim. Bizi çok duygulandırdın.benim o galiba. Dış gebelik geçirdiğimde doğum 24 aralık gösteriyordu. Nasip olmadı diye üzülmüştüm sonra meleğim geldi sevindirdi bizi ama onu 25 aralıkta kaybettim. Aralık annesi olamadım diye üzülmüştüm aralıkta melek annesi oldum. Bütün hayallerim planlarım yarım kaldı mayıs annesi de olamadım doğunca bu kadar rahat olamazsın diyenlere ben herşeye razıyım diyordum. bir anda bıraktı gitti beni oğlum. Evlatlarınızın kıymetini bilin şükredilecek çok şeyiniz var
Ben tahinin kendisini sürdüm canım..Teşekkürler canım daha önce yazmışsan ben denk gelmemişim .. çok teşekkür ederiz yağı mı yoksa kendisini mi sürdünüz
teşekkürler canım deneyeceğimBen tahini sürdüm canım..
Aslında hepimizin bünyesi farklı canım lansinoh hiç işe yaramadı bende çok büyüktü yara ondan belkide..Benimde yara olmuştu. Avent göğüs kalkanı aldım onu kullandım. Takmadan önce lansinoh krem sürdüm. Çok faydasını gördüm
İnşallah faydası olur canımBilmiyorum
teşekkürler canım deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?