2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sıcaklık 23 24 yapıyoruz nem %40 %50 arası gidip geliyor. %40 tan dusunce ev soguk oluyor çünkü. 25 fazla bence 23 24 yapabilirsiniz. Bebisli evde maksimum 24 diyorlar. Alismasin cok sicaga bebis. :)
Bende ayarlayayım canım çok sıcağa aşıksın istemiyorum .. bugünde burnunda hırıltı bar acaba grip mi olacak diye korkuyorum

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Aptamil şekerli ve çok gaz yapıyo diye duymuştum canım bn

Kizlar bebisiniz icin ozel bi doktor buldunuz mu cocuk doktoru yani. Yoksa devlete mi kontrole gidiceksiniz ne sıklikla.
Biz özel bir çocuk doktoruna götürüyoruz. Ayda bir görmek istiyor şuan. Aşılarından bir gün önceye denk getiriyor randevumuzu.

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Doktorumuzun tavsiyesiyle aptamil kullanıyoruz biz de. Gaz ve kabızlık konusunda en iyisi aptamil dedi.

Bebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?

Eklentiler

• 3A9B117C-EDB7-4C28-9E09-B2AA0D937F69.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 92
Bebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Kafama takıldı fotoğraf çekiminden falan mı şiş gibi yoksa. Karnıyla aynı mesafede gibi olur normalde. Doktor gördü mü yakın zamanda hiç? Bişey dedi mi, hep mi böyleydi göbüşü. Yoksa bizimkisi mi anormal

benim o galiba. Dış gebelik geçirdiğimde doğum 24 aralık gösteriyordu. Nasip olmadı diye üzülmüştüm sonra meleğim geldi sevindirdi bizi ama onu 25 aralıkta kaybettim. Aralık annesi olamadım diye üzülmüştüm aralıkta melek annesi oldum. Bütün hayallerim planlarım yarım kaldı mayıs annesi de olamadım doğunca bu kadar rahat olamazsın diyenlere ben herşeye razıyım diyordum. bir anda bıraktı gitti beni oğlum. Evlatlarınızın kıymetini bilin şükredilecek çok şeyiniz var

Allahım sanada hayırlısı ile doğru vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Gönlüne göre versin Rabbim. Bizi çok duygulandırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…