- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.321
Amin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.Allahım sanada hayırlısı ile doğru vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Gönlüne göre versin Rabbim. Bizi çok duygulandırdın.
Cnm medicasol krem de sürebilirsin bende ise yaradi bi kac gune duzeliyoBilmiyorum
teşekkürler canım deneyeceğim
Bizim böyle değil canım yaBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Canım Allah sabır versin inşsllah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Senin yazdıklarını okuyunca şikayet ettiğimiz şeyler ne kadar önemsizmiş dedim ve utandım birazda. Allah bundan sonra bütün güzellikleri nasip etsin sana.Amin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.
Keşke bende sağlıklı doğum yapsaydımda oğlum göğüslerimin yarasına rağmen emseydi. Çatlaklarım hiç geçmeseydi. uykusuz kalsaydım her gece. Ama yanımda olsaydı. Şu anda lohusayım ama bebeğim yok. Ne desem ne yazsam anlatamam içindekileri. Rabbime duamdır kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Doya doya öpün benim içinde. Ben ölüsüne bile sarılamadım
Amin canım allahım kimseyi bu acıyla sınamasın. Allahım sana kolaylık versin. Üzülme canım toparlanmaya çalış. Yalnız kalmamaya çalış ki fazla aklına gelmesin. Demekki hayırlısı buymuş allahın takdiri. İnşallah hayırlı bi zamanda sende anneliği tadarsın.Amin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.
Keşke bende sağlıklı doğum yapsaydımda oğlum göğüslerimin yarasına rağmen emseydi. Çatlaklarım hiç geçmeseydi. uykusuz kalsaydım her gece. Ama yanımda olsaydı. Şu anda lohusayım ama bebeğim yok. Ne desem ne yazsam anlatamam içindekileri. Rabbime duamdır kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Doya doya öpün benim içinde. Ben ölüsüne bile sarılamadım
40 gün diyorlar canım ama her bünye farklı kimisinde 30 gün kimisinde 50.Sezeryan kanamanın hala sürüyor mu kızlar? Kaç gün daha devam edecek acaba? 21 gün oldu benim daha.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah canım lütfen kendini bırakma oğlun melek seni bekliyor cennet kuşun. Acıların tez zamanda diner kuzunun kardeşlerini kucağına alırsın inşallahbenim o galiba. Dış gebelik geçirdiğimde doğum 24 aralık gösteriyordu. Nasip olmadı diye üzülmüştüm sonra meleğim geldi sevindirdi bizi ama onu 25 aralıkta kaybettim. Aralık annesi olamadım diye üzülmüştüm aralıkta melek annesi oldum. Bütün hayallerim planlarım yarım kaldı mayıs annesi de olamadım doğunca bu kadar rahat olamazsın diyenlere ben herşeye razıyım diyordum. bir anda bıraktı gitti beni oğlum. Evlatlarınızın kıymetini bilin şükredilecek çok şeyiniz var
Aptamil şekerli ve çok gaz yapıyo diye duymuştum canım bn
Aptamilden sonra neye geçtiniz kızlar? Ben günde 1-2 kere veriyorum ama normalde sürekli kaka yapar, mama verdikten sonra uzun süre yapmıyor.Aptamil bizde cok gaz yapti cocuk perisan oldu
Allah razı olsun inşaallah.Canım Allah sabır versin inşsllah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Senin yazdıklarını okuyunca şikayet ettiğimiz şeyler ne kadar önemsizmiş dedim ve utandım birazda. Allah bundan sonra bütün güzellikleri nasip etsin sana.
Canım kardeşimin bu şekilde olmuştu, bir sorun yok demişti doktorlar. 2 yaşında falan ancak normale dönmüştü, pek rastlanan bir şey değil telaş yapma bence ama yine de kontrolde doktora soruver.Bebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Amin Allah razı olsun. Yalnız kalmamam gerekiyor ama annemler uzakta. Burdaki tanıdıklarda geçmiş olsun dediler başın sağolsun dediler ve bir daha göremedim. Öyle ihtiyacım var ki konuşmaya anlatamam yani. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını.Amin canım allahım kimseyi bu acıyla sınamasın. Allahım sana kolaylık versin. Üzülme canım toparlanmaya çalış. Yalnız kalmamaya çalış ki fazla aklına gelmesin. Demekki hayırlısı buymuş allahın takdiri. İnşallah hayırlı bi zamanda sende anneliği tadarsın.
Canım korkma önemli bir şey degildir inşallah. Göbek fıtığı olabilir çoğu bebekte geçiyormuş zamanla. Baştan beri mi böyle kabız olup yada gaz çıkarıp ıkındığı için olabilir miBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Amin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah canım lütfen kendini bırakma oğlun melek seni bekliyor cennet kuşun. Acıların tez zamanda diner kuzunun kardeşlerini kucağına alırsın inşallah
Canım sma daha çok gaz yapıyor diye biliyorum. Mamalarda probiyotik yok, prebiyotik var ama sma da o da yokmuş. Yine de kullan belki kötü bir etki yapmaz.Hipp combiotic aldık, bitince sma deneyeceğim. Mamaları değiştirmek gerekiyormuş sanırım.
Burnu doludur canım burun damlanız varsa damlat düzelir. Neminizde düşmüş olabilir kuruyodur genizi bebişin. 23 24 ideal canım.Bende ayarlayayım canım çok sıcağa aşıksın istemiyorum .. bugünde burnunda hırıltı bar acaba grip mi olacak diye korkuyorum
Geçer canım zaman istesek de istemesek de geçiyor. Bu süre zarfında kendine bi meşgale uğraş bulsan nasıl olur. Kafan dağılır iyi gelirAmin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.
Canim sanki gobek fıtığı gibi duruyo bilemedim hic cıkık görmedim bi sor doktora istersenBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Benim 30. Gün devam ediyo halaSezeryan kanamanın hala sürüyor mu kızlar? Kaç gün daha devam edecek acaba? 21 gün oldu benim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?