2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allahım sanada hayırlısı ile doğru vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Gönlüne göre versin Rabbim. Bizi çok duygulandırdın.
Amin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.
Keşke bende sağlıklı doğum yapsaydımda oğlum göğüslerimin yarasına rağmen emseydi. Çatlaklarım hiç geçmeseydi. uykusuz kalsaydım her gece. Ama yanımda olsaydı. Şu anda lohusayım ama bebeğim yok. Ne desem ne yazsam anlatamam içindekileri. Rabbime duamdır kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Doya doya öpün benim içinde. Ben ölüsüne bile sarılamadım

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben aptamil almıştım 1-2 güne biter. 10gündür gaz sorunuda başladı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Hipp combiotic aldık, bitince sma deneyeceğim. Mamaları değiştirmek gerekiyormuş sanırım.

Sezeryan kanamanın hala sürüyor mu kızlar? Kaç gün daha devam edecek acaba? 21 gün oldu benim daha.

Canım Allah sabır versin inşsllah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Senin yazdıklarını okuyunca şikayet ettiğimiz şeyler ne kadar önemsizmiş dedim ve utandım birazda. Allah bundan sonra bütün güzellikleri nasip etsin sana.

Amin canım allahım kimseyi bu acıyla sınamasın. Allahım sana kolaylık versin. Üzülme canım toparlanmaya çalış. Yalnız kalmamaya çalış ki fazla aklına gelmesin. Demekki hayırlısı buymuş allahın takdiri. İnşallah hayırlı bi zamanda sende anneliği tadarsın.

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah canım lütfen kendini bırakma oğlun melek seni bekliyor cennet kuşun. Acıların tez zamanda diner kuzunun kardeşlerini kucağına alırsın inşallah

Allah razı olsun inşaallah.
Ben herhalime şükrederdim hep. Çünkü meleğimi çok bekledim. Midem bulansa sevinirdim, başım dönse şükrederdim hiç şikayet etmedim. Her akşam iğne yapıyordum kendime. Onu bile seve seve yapıyordum. Nasip olmadı ama

Amin Allah razı olsun. Yalnız kalmamam gerekiyor ama annemler uzakta. Burdaki tanıdıklarda geçmiş olsun dediler başın sağolsun dediler ve bir daha göremedim. Öyle ihtiyacım var ki konuşmaya anlatamam yani. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını.

Bebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Canım korkma önemli bir şey degildir inşallah. Göbek fıtığı olabilir çoğu bebekte geçiyormuş zamanla. Baştan beri mi böyle kabız olup yada gaz çıkarıp ıkındığı için olabilir mi

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah canım lütfen kendini bırakma oğlun melek seni bekliyor cennet kuşun. Acıların tez zamanda diner kuzunun kardeşlerini kucağına alırsın inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.

Bende ayarlayayım canım çok sıcağa aşıksın istemiyorum .. bugünde burnunda hırıltı bar acaba grip mi olacak diye korkuyorum
Burnu doludur canım burun damlanız varsa damlat düzelir. Neminizde düşmüş olabilir kuruyodur genizi bebişin. 23 24 ideal canım.

Amin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.
Geçer canım zaman istesek de istemesek de geçiyor. Bu süre zarfında kendine bi meşgale uğraş bulsan nasıl olur. Kafan dağılır iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…