2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Burnumu sızlattın rabbim sabır versin

Mühendisinoğlunun paylaşımını incelemiştim hipp combiotik yanlış yazmış olabilirim :) anne sütüne en yakın falan diye bu mamayı yorumlamıştı diye hatırlıyorum Kızlar ben mama kullanmıyorum ama aklınızda olsun

Bugün bizim kontrol ve aşı günümüzdü bebeğim 4.700 gr 56 cm olmuş, ebemiz çok güzel gidiyor ne yiyor içiyor san aynen devam dedi birde bir form doldurttu akıl sağlığı kontrolü saka tabiki depresyondamıyım değilmiyım onu kontrol için.yeni anneler çok kötü durumdaymış kabullenemiyormuş bebeği falan filan Allah herkese yardım ilk 3 ay çok zor adamı depresyonada sokar yani

ruhum_mavi canım benim göbeğim içe dönük normalde ama fıtık olduğumda dışa döndü böyle oldu yani, normal göbek gibi değil kesinlikle
İnşallah fıtık değildir ama çok benziyor yani

Benimkide ilk koptuğu zamanlar böyleydi sonra düzeldi. Kaç gün oldu düşeli

Canım kardeşimin bu şekilde olmuştu, bir sorun yok demişti doktorlar. 2 yaşında falan ancak normale dönmüştü, pek rastlanan bir şey değil telaş yapma bence ama yine de kontrolde doktora soruver.

Canim sanki gobek fıtığı gibi duruyo bilemedim hic cıkık görmedim bi sor doktora istersen

Normalde benimkinde de çıkıntı var ama normal göbek çıkıntısı bence bi doktora göster pek normal durmuyor

Kızlar korktum valla. Aslında doktorumuz her kontrolde soyunuk muayene ediyor, çok da detaylı inceliyor her yerini ama bununla ilgili hiç birşey söylemedi. Göbeği 5.gün düşmüştü şuan 1,5 aylık olduk. Hala böyle. Ben bir sorayım bakalım. İnşallah fıtık falan değildir.

Maşallah canım benim kuzumda 56 cm 4600 küsürdü 1 aylık kontrolde fazla mı dedim gayet iyi demişti :)

Kaç kilo ve boy ile doğmustu

Kendisi yaşamadan kimse bilmez canım. Çalışıyo musun? Bence zaman geçirmek için bişeyler bulmalısın. Dikiş nakış kursları olur, bir iş bulabilirsin. Yoksa tek başına düşünür durur kafayı yer insan

Benim kiziminda cikikti bu kadar degildi ama fitik demislerdi ilerleyen yaslarda gecer gecmezse ameliyat olur dediler simdi 5 yadinda normale dondu buyuk ihtimal seninkide zamanla ice doner

Kızlar antibiyotik kullanıyoruz ve sanırım yan etkısı olarak ishal olduk . Sizce doktora goturmeli miyim ? O kadar cok hastaneye gittikki en kotu 2 gunde bi hastanedeyız hastaneler malum mikrop almasından korkuyorum

Kimse yaşamasın zaten. Çalışmıyorum oğlum için işten vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…