- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.341
Cnm bir çoğumuz ayni durumdayız ben de 2 saat uykuyla duruyorum ve bu yaklaşık bir aydır böyle başım dönüyor sürekli alışmaya çalışmalıyız bundan sonra uyku haramBiz de gece uyumadık, sabah eşimi bile yolcu edemedim. Mutsuzluk, uykusuzluk... Ne zaman bitecek bugünler
İşe başlayınca nasıl olacak evdeyken hdi neyse deCnm bir çoğumuz ayni durumdayız ben de 2 saat uykuyla duruyorum ve bu yaklaşık bir aydır böyle başım dönüyor sürekli alışmaya çalışmalıyız bundan sonra uyku haram
Burnumu sızlattın rabbim sabır versinAmin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.
Keşke bende sağlıklı doğum yapsaydımda oğlum göğüslerimin yarasına rağmen emseydi. Çatlaklarım hiç geçmeseydi. uykusuz kalsaydım her gece. Ama yanımda olsaydı. Şu anda lohusayım ama bebeğim yok. Ne desem ne yazsam anlatamam içindekileri. Rabbime duamdır kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Doya doya öpün benim içinde. Ben ölüsüne bile sarılamadım
Bebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Burnumu sızlattın rabbim sabır versin
Kafama takıldı fotoğraf çekiminden falan mı şiş gibi yoksa. Karnıyla aynı mesafede gibi olur normalde. Doktor gördü mü yakın zamanda hiç? Bişey dedi mi, hep mi böyleydi göbüşü. Yoksa bizimkisi mi anormal
Benimkide ilk koptuğu zamanlar böyleydi sonra düzeldi. Kaç gün oldu düşeli
Canım kardeşimin bu şekilde olmuştu, bir sorun yok demişti doktorlar. 2 yaşında falan ancak normale dönmüştü, pek rastlanan bir şey değil telaş yapma bence ama yine de kontrolde doktora soruver.
Canım korkma önemli bir şey degildir inşallah. Göbek fıtığı olabilir çoğu bebekte geçiyormuş zamanla. Baştan beri mi böyle kabız olup yada gaz çıkarıp ıkındığı için olabilir mi
Canim sanki gobek fıtığı gibi duruyo bilemedim hic cıkık görmedim bi sor doktora istersen
Normalde benimkinde de çıkıntı var ama normal göbek çıkıntısı bence bi doktora göster pek normal durmuyor
ruhum_mavi canım benim göbeğim içe dönük normalde ama fıtık olduğumda dışa döndü böyle oldu yani, normal göbek gibi değil kesinlikle
İnşallah fıtık değildir ama çok benziyor yani
Maşallah canım benim kuzumda 56 cm 4600 küsürdü 1 aylık kontrolde fazla mı dedim gayet iyi demişti :)Bugün bizim kontrol ve aşı günümüzdü bebeğim 4.700 gr 56 cm olmuş, ebemiz çok güzel gidiyor ne yiyor içiyor san aynen devam dedibirde bir form doldurttu akıl sağlığı kontrolü saka tabiki depresyondamıyım değilmiyım onu kontrol için.yeni anneler çok kötü durumdaymış kabullenemiyormuş bebeği falan filan Allah herkese yardım ilk 3 ay çok zor adamı depresyonada sokar yani
Yarın 40 ım cıkacak hala devamSezeryan kanamanın hala sürüyor mu kızlar? Kaç gün daha devam edecek acaba? 21 gün oldu benim daha.
Sindiremiyo mu acabaAptamilden sonra neye geçtiniz kızlar? Ben günde 1-2 kere veriyorum ama normalde sürekli kaka yapar, mama verdikten sonra uzun süre yapmıyor.
Sizede maasallah canımMaşallah canım benim kuzumda 56 cm 4600 küsürdü 1 aylık kontrolde fazla mı dedim gayet iyi demişti :)
Kaç kilo ve boy ile doğmustuBugün bizim kontrol ve aşı günümüzdü bebeğim 4.700 gr 56 cm olmuş, ebemiz çok güzel gidiyor ne yiyor içiyor san aynen devam dedibirde bir form doldurttu akıl sağlığı kontrolü saka tabiki depresyondamıyım değilmiyım onu kontrol için.yeni anneler çok kötü durumdaymış kabullenemiyormuş bebeği falan filan Allah herkese yardım ilk 3 ay çok zor adamı depresyonada sokar yani
Kendisi yaşamadan kimse bilmez canım. Çalışıyo musun? Bence zaman geçirmek için bişeyler bulmalısın. Dikiş nakış kursları olur, bir iş bulabilirsin. Yoksa tek başına düşünür durur kafayı yer insanAmin Allah razı olsun. Yalnız kalmamam gerekiyor ama annemler uzakta. Burdaki tanıdıklarda geçmiş olsun dediler başın sağolsun dediler ve bir daha göremedim. Öyle ihtiyacım var ki konuşmaya anlatamam yani. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını.
Benim kiziminda cikikti bu kadar degildi ama fitik demislerdi ilerleyen yaslarda gecer gecmezse ameliyat olur dediler simdi 5 yadinda normale dondu buyuk ihtimal seninkide zamanla ice donerKızlar korktum valla. Aslında doktorumuz her kontrolde soyunuk muayene ediyor, çok da detaylı inceliyor her yerini ama bununla ilgili hiç birşey söylemedi. Göbeği 5.gün düşmüştü şuan 1,5 aylık olduk. Hala böyle. Ben bir sorayım bakalım. İnşallah fıtık falan değildir.
3.400 gr_53 cm canımKaç kilo ve boy ile doğmustu
Kimse yaşamasın zaten. Çalışmıyorum oğlum için işten vazgeçtim.Kendisi yaşamadan kimse bilmez canım. Çalışıyo musun? Bence zaman geçirmek için bişeyler bulmalısın. Dikiş nakış kursları olur, bir iş bulabilirsin. Yoksa tek başına düşünür durur kafayı yer insan
Benimki de 4130 gram ve 52 cmdi. 15. Günde doğum kilosuna ulaştı. Bakalım 1.ay sonunda ne olacak kilosu 1 hafta kaldı.3.400 gr_53 cm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?