- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.361
Canım bu göbek fıtığına benziyo gibiBebeğinin göbeği bu şekilde olan var mı? Normal mi sizce?
Offf ozmaan biraz sıkıntı ama alışıyor insan o tempoya İnan bana ben ilk günler ağlayacak gibiydim şimdi şimdi alışıyor gibiyim mecburum çünkü ama hem çocuk hem çalışmak evet çok zor ben de ara verdim şimdi kara kara onu düşünüyorum rabbiö yardımcımız olsun ve yavrularımızı bütün kötü şeylerden korusunİşe başlayınca nasıl olacak evdeyken hdi neyse de
Canım allah sana sabırlar versin çok zor yaşadığın. İnşallah bir evladın olur rabbim nasip eder sağlıkla kucağına almanıbenim o galiba. Dış gebelik geçirdiğimde doğum 24 aralık gösteriyordu. Nasip olmadı diye üzülmüştüm sonra meleğim geldi sevindirdi bizi ama onu 25 aralıkta kaybettim. Aralık annesi olamadım diye üzülmüştüm aralıkta melek annesi oldum. Bütün hayallerim planlarım yarım kaldı mayıs annesi de olamadım doğunca bu kadar rahat olamazsın diyenlere ben herşeye razıyım diyordum. bir anda bıraktı gitti beni oğlum. Evlatlarınızın kıymetini bilin şükredilecek çok şeyiniz var
Canım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak Allah çektiğin zorlukların mükafatını verecektir.dualarımız seninle inşallah güzel haberini de burada paylaşacaksın.Allah razı olsun inşaallah.
Ben herhalime şükrederdim hep. Çünkü meleğimi çok bekledim. Midem bulansa sevinirdim, başım dönse şükrederdim hiç şikayet etmedim. Her akşam iğne yapıyordum kendime. Onu bile seve seve yapıyordum. Nasip olmadı ama
Amin inşaallah Allah razı olsun.Canım allah sana sabırlar versin çok zor yaşadığın. İnşallah bir evladın olur rabbim nasip eder sağlıkla kucağına almanı
İnşaallah inşaallah Allah razı olsun .Canım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak Allah çektiğin zorlukların mükafatını verecektir.dualarımız seninle inşallah güzel haberini de burada paylaşacaksın.
Ben her gün ağlıyorum zaten. Akşam yine alışmış oluyorum ama her sabah çok mutsuz kalkıyorum ne uykumu alabiliyorum ne bir şeye faydam oluyor. Annemi arıyorum ağlayarak o da alışırsın diyor. Bakalım belki çalışmak iyi gelir, 2 aydan sonra düzelir uykusu falan tek umudum o.Offf ozmaan biraz sıkıntı ama alışıyor insan o tempoya İnan bana ben ilk günler ağlayacak gibiydim şimdi şimdi alışıyor gibiyim mecburum çünkü ama hem çocuk hem çalışmak evet çok zor ben de ara verdim şimdi kara kara onu düşünüyorum rabbiö yardımcımız olsun ve yavrularımızı bütün kötü şeylerden korusun
Canm senin ne zaman bitiyor iznin. Benim 8 mart’ta bitiyor yarısı gitti sayılır.Ben her gün ağlıyorum zaten. Akşam yine alışmış oluyorum ama her sabah çok mutsuz kalkıyorum ne uykumu alabiliyorum ne bir şeye faydam oluyor. Annemi arıyorum ağlayarak o da alışırsın diyor. Bakalım belki çalışmak iyi gelir, 2 aydan sonra düzelir uykusu falan tek umudum o.
27 şubat benimCanm senin ne zaman bitiyor iznin. Benim 8 mart’ta bitiyor yarısı gitti sayılır.
Grip değildir inşallah ya , her burun tıkanıklığı grip değil demi. Hırıltısı var aklım çıkıyor grip olacak diye .. ateşine baktım çok şükür ateşi yok.Burnu doludur canım burun damlanız varsa damlat düzelir. Neminizde düşmüş olabilir kuruyodur genizi bebişin. 23 24 ideal canım.
Kızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
Herşey de bir hayır verdir diye düşünmek lazım , biliyorum bize söylemesi çok kolay gibi oluyor senşn ne çektiğini anlamamız mümkün değil canım ama dualarımda olacaksın inşallah ... Rabbim sana sabır ve metanet versin hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah ..Amin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.
Allah kimseyi evlat acısını anlayacak duruma düşürmesin. Duanız için sağolun Allah razı olsunHerşey de bir hayır verdir diye düşünmek lazım , biliyorum bize söylemesi çok kolay gibi oluyor senşn ne çektiğini anlamamız mümkün değil canım ama dualarımda olacaksın inşallah ... Rabbim sana sabır ve metanet versin hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah ..
Baştan beri hep mi böyleydi. O zaman sorun olmaz heralde olsa dr farkederdi ben birden oluştu diye düsündum ama tabi yinede sor bi dahaki kontrole icin rahatlarKızlar korktum valla. Aslında doktorumuz her kontrolde soyunuk muayene ediyor, çok da detaylı inceliyor her yerini ama bununla ilgili hiç birşey söylemedi. Göbeği 5.gün düşmüştü şuan 1,5 aylık olduk. Hala böyle. Ben bir sorayım bakalım. İnşallah fıtık falan değildir.
Sen psikoloğa gitmistin zaten galiba degil mi heuet raporu alabilirsin lohusalık depresyonundan veriyolarİşe başlayınca nasıl olacak evdeyken hdi neyse de
Benim kizimda da bayagi sürdü bu olay kaynamis ilimis suya pamuk batirip oyle siliyorum gozunu her emzirmede sutumu damlatiorm ama 2 dk kadar tutuorum sutu onu da siliorm fzla kalmamasina dikkat etKızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
Ilık suyla sil serce parmağinla gözyası kanalina masaj yap 24 saate geciyor sütünü sürme enfeksiyon riski olabiliyorKızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?