2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İşe başlayınca nasıl olacak evdeyken hdi neyse de
Offf ozmaan biraz sıkıntı ama alışıyor insan o tempoya İnan bana ben ilk günler ağlayacak gibiydim şimdi şimdi alışıyor gibiyim mecburum çünkü ama hem çocuk hem çalışmak evet çok zor ben de ara verdim şimdi kara kara onu düşünüyorum rabbiö yardımcımız olsun ve yavrularımızı bütün kötü şeylerden korusun

Canım allah sana sabırlar versin çok zor yaşadığın. İnşallah bir evladın olur rabbim nasip eder sağlıkla kucağına almanı

Canım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak Allah çektiğin zorlukların mükafatını verecektir.dualarımız seninle inşallah güzel haberini de burada paylaşacaksın.

Kızlar doktorumuza göbeğinin fotoğrafını attım fıtığa benziyor. Yenidoğan çocuklarda çok sık rastlanıyor. 3 yaşına kadar geçer merak etmeyin dedi. İnşallah geçer ya.

Canım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak Allah çektiğin zorlukların mükafatını verecektir.dualarımız seninle inşallah güzel haberini de burada paylaşacaksın.
İnşaallah inşaallah Allah razı olsun .

Ben her gün ağlıyorum zaten. Akşam yine alışmış oluyorum ama her sabah çok mutsuz kalkıyorum ne uykumu alabiliyorum ne bir şeye faydam oluyor. Annemi arıyorum ağlayarak o da alışırsın diyor. Bakalım belki çalışmak iyi gelir, 2 aydan sonra düzelir uykusu falan tek umudum o.

Canm senin ne zaman bitiyor iznin. Benim 8 mart’ta bitiyor yarısı gitti sayılır.

bunu biri paylaşmış amacım sizi üzmek değil duygu sömürüsüde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece. Srekli bir şeyler yazıp okumak istiyorum

Burnu doludur canım burun damlanız varsa damlat düzelir. Neminizde düşmüş olabilir kuruyodur genizi bebişin. 23 24 ideal canım.
Grip değildir inşallah ya , her burun tıkanıklığı grip değil demi. Hırıltısı var aklım çıkıyor grip olacak diye .. ateşine baktım çok şükür ateşi yok.

Amin inşaallah Allah razı olsun. Doktor 6 ay bekle dedi. Ben zaten bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum. Ama o 6 ay bile nasıl geçecek. Bir saat bir yıl gibi geçiyor.
Herşey de bir hayır verdir diye düşünmek lazım , biliyorum bize söylemesi çok kolay gibi oluyor senşn ne çektiğini anlamamız mümkün değil canım ama dualarımda olacaksın inşallah ... Rabbim sana sabır ve metanet versin hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah ..

Allah kimseyi evlat acısını anlayacak duruma düşürmesin. Duanız için sağolun Allah razı olsun

Baştan beri hep mi böyleydi. O zaman sorun olmaz heralde olsa dr farkederdi ben birden oluştu diye düsündum ama tabi yinede sor bi dahaki kontrole icin rahatlar

Kızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
Benim kizimda da bayagi sürdü bu olay kaynamis ilimis suya pamuk batirip oyle siliyorum gozunu her emzirmede sutumu damlatiorm ama 2 dk kadar tutuorum sutu onu da siliorm fzla kalmamasina dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…