- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.877
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.381
Evde kalmak da istemiyorum aslında, bütün gün çalışsam keşke...Sen psikoloğa gitmistin zaten galiba degil mi heuet raporu alabilirsin lohusalık depresyonundan veriyolar
cnm mamayi kac cc veriyosun kac saatte bir mama veriyosun.Benimki zaten emzirme üstüne mama alıyor zaten ama saat 4 ten beri sadece 20 dk uyudu onda da çay demledim biraz salata yaptım biberonları yıka kaynat daha yiyemedim salatayı içemedim çayı uyandı geri
Yeniden baaşla canım kafanı dağıtırsın bi müddet en azındanKimse yaşamasın zaten. Çalışmıyorum oğlum için işten vazgeçtim.
Ben zor olur dedigin için soyledim yoksaki bende ayni düşünüyorum okula gitmek için can atıyorum :)Evde kalmak da istemiyorum aslında, bütün gün çalışsam keşke...
Yapma canım böyle okudukça daha çok üzülüyon. Düşünmemeye çalış okuma böyle şeyleri. Kendini çok yıpratacaksın. O şimdi cennette. Senin üzülmeni istemez üzülme.Eki Görüntüle 2221950 bunu biri paylaşmışamacım sizi üzmek değil duygu sömürüsüde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece. Srekli bir şeyler yazıp okumak istiyorum
Cnm Allah sana dayanma gucu versin. Bu acinin tarifi olamaz rabbimin vardir bi bildigi bol dua et cok zor gercekten insallah seninde cocuklarin olacaktir.Eki Görüntüle 2221950 bunu biri paylaşmışamacım sizi üzmek değil duygu sömürüsüde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece. Srekli bir şeyler yazıp okumak istiyorum
Bu gerçek mi canım ilk kez duydum.Sen psikoloğa gitmistin zaten galiba degil mi heuet raporu alabilirsin lohusalık depresyonundan veriyolar
Gözünün burunla birleşen iç kısmına parmağımla masaj yaptım. Youtube da vardır herhalde izleyebilirsin. Doktorda genta damla yazdı. İkisinden birisi geçirdi. Açılmıyodu bile bi gözüKızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
Evet varmıs öyle bişeyBu gerçek mi canım ilk kez duydum.
Arada benimkide uyuyo ellemiyorum valla heleki geceyse ohh mis bende uyuyorum. Devamlı öyle uyumuyorlar zaten arada bizi dinlendirsinler :)kizkar bebegim bugun 4 saat uyudu mama verdikten sonra ilk kez bubkadar uzun uyudu.bu normal mi
2 saatte bir emzirin diyo doktorlar ama artik gece uyandirmaya gerek var mi 2 gun sonra 1 aylik olcaz.
zaten nirnalde asla 4 saat uyumuyodu dun uyudu sasirdim hatta.gogusten inmiyo normalde.
Canım 47 günlük olduk biz ben de hep önce emziriyorum ardına mama. Genelde 4 saat arayla oluyor mama emzirme süresinden dolayı. Önce 30 veriyordum son birkaç gündür 60 yapıyorum ama göğsüm iyi doluysa hepsini bitiremiyor. Bazen de uyuya kalıyor mamanın yarisinda. Şimdiye dek hiç kusma yaşamadık 8 günde 500 gram almış bu arada. Şu anda 3600 kilosu.cnm mamayi kac cc veriyosun kac saatte bir mama veriyosun.
ben de sastim kaldim napicami bilmiyorum
ilk kilo kaybi yasadigimiz zmn doktor bi mama bi meme demisti.o zmnlar 30 cc ver demisti zmnla yetmedi 30 cc ben dr bakiyorum memede emziriyorum bayagi bi duruyosa mama vermiyorum durmuyosa mama veriyorum dun de 3 kere verdim hoc doymadi memeyle.evelsi gun durmustu 2 kere vermistim.bi ara 5 kere falan veriyodum ama ben de rahat ediyodum.sonra biri cok veriyosun deyince azaltiyim dedim.ama her bebek de ayni degil.ben de alayamiyorum zaten doyuyo mu ac mi gazi mi var kafam cok karisiyo
Canım mama tok tutuyor ondan uyanmıyor ama gece beslenmesi de önemli deniyor. Ben de yorgunluktan uyanamamıştım birkaç kez . Ama şimdi 3 saate bir besliyorum geceleri. Bir de zaten uyumaya devam edeceksen emerken de uyuyor uykusuna devam ediyor.kizkar bebegim bugun 4 saat uyudu mama verdikten sonra ilk kez bubkadar uzun uyudu.bu normal mi
2 saatte bir emzirin diyo doktorlar ama artik gece uyandirmaya gerek var mi 2 gun sonra 1 aylik olcaz.
zaten nirnalde asla 4 saat uyumuyodu dun uyudu sasirdim hatta.gogusten inmiyo normalde.
Ya benim izin 18 Kasım'da başladı 8 Şubat'ta bitiyor. Şubat maaşını almam için rapor almak istiyorum. Kaç gün almam gerekiyor hiç bilmiyorum. Hazirana kadar da ücretsiz izin kullanacağım. Bakalım nasıl olacak. Bazen Nisan da başlasam diyorum ama bebeğimi bırakmaya içim elvermiyor, zaten bundan sonra hep çalışacağım ama 6, 7 ay benimle olsun oğlum istiyorum.Evet varmıs öyle bişey
vala ben de oyle dusundum altini degistirsemmi dedim 4 saatte alti dolmuatie doye ama sonra yok aman elleme bi kere xe sen dinlen dedim kendimeArada benimkide uyuyo ellemiyorum valla heleki geceyse ohh mis bende uyuyorum. Devamlı öyle uyumuyorlar zaten arada bizi dinlendirsinler :)
zaten gece 12 den sabah 6 bucuga kadar ayaktaydik hic kaldirmak istemedim o yuzden.6 bucukta yatta 11 de kalkti meme verdim emzirirken de uyudumCanım mama tok tutuyor ondan uyanmıyor ama gece beslenmesi de önemli deniyor. Ben de yorgunluktan uyanamamıştım birkaç kez . Ama şimdi 3 saate bir besliyorum geceleri. Bir de zaten uyumaya devam edeceksen emerken de uyuyor uykusuna devam ediyor.
ben de bi duzenleme yapmak istiyorum mama olayina ama napcam sasiriyorum.ben azaltmak istedikce olmuyo.Canım 47 günlük olduk biz ben de hep önce emziriyorum ardına mama. Genelde 4 saat arayla oluyor mama emzirme süresinden dolayı. Önce 30 veriyordum son birkaç gündür 60 yapıyorum ama göğsüm iyi doluysa hepsini bitiremiyor. Bazen de uyuya kalıyor mamanın yarisinda. Şimdiye dek hiç kusma yaşamadık 8 günde 500 gram almış bu arada. Şu anda 3600 kilosu.
Canim kusma varsa bence sütünden iyi alıyordur.ben de bi duzenleme yapmak istiyorum mama olayina ama napcam sasiriyorum.ben azaltmak istedikce olmuyo.
simdi 4 saatte bir 60 lik mi veriyosun cnm
biz de 6 sinda 1 aylik olcaz.
7 sinde asisi var o zmn ogrenicem kilosunu.biz kusma yasiyoruz ama fazla geldiginden mi refluden dolayi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?