- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.401
Amin amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur.Cnm Allah sana dayanma gucu versin. Bu acinin tarifi olamaz rabbimin vardir bi bildigi bol dua et cok zor gercekten insallah seninde cocuklarin olacaktir.
ama mamayi alinca susuyo ve anlamadim ki cnm.ve mamadan sonra meme isteyimce kusuyo ve kakasini yapmadi yine bugun 2.gun olcak.Canim kusma varsa bence sütünden iyi alıyordur.
Canım sma daha çok gaz yapıyor diye biliyorum. Mamalarda probiyotik yok, prebiyotik var ama sma da o da yokmuş. Yine de kullan belki kötü bir etki yapmaz.
Rabbim sana ve tüm evlat acisi yasayanlara sabir versin.lohusalarin dualari kabul olur derler.insallah bi daha ayni aciyi yasamazsin hic kimse yasamasin insallah.benim o galiba. Dış gebelik geçirdiğimde doğum 24 aralık gösteriyordu. Nasip olmadı diye üzülmüştüm sonra meleğim geldi sevindirdi bizi ama onu 25 aralıkta kaybettim. Aralık annesi olamadım diye üzülmüştüm aralıkta melek annesi oldum. Bütün hayallerim planlarım yarım kaldı mayıs annesi de olamadım doğunca bu kadar rahat olamazsın diyenlere ben herşeye razıyım diyordum. bir anda bıraktı gitti beni oğlum. Evlatlarınızın kıymetini bilin şükredilecek çok şeyiniz var
İlk doğum klosumu buu??Benimki de 4130 gram ve 52 cmdi. 15. Günde doğum kilosuna ulaştı. Bakalım 1.ay sonunda ne olacak kilosu 1 hafta kaldı.
:-( :-(Amin amin. Allah razı olsun. Siz birde beni düşünün. Ben doğum günümden birgün önce oğlumu kaybettim. Minicik canıyla girdiği mezara gittim dün. Elimde sadece kısa bir ultrason videosu ve bir kaç ultrason kağıdı var. Evin içinde ne yaparsam yapayım içimi kanatıyor birşey.
Keşke bende sağlıklı doğum yapsaydımda oğlum göğüslerimin yarasına rağmen emseydi. Çatlaklarım hiç geçmeseydi. uykusuz kalsaydım her gece. Ama yanımda olsaydı. Şu anda lohusayım ama bebeğim yok. Ne desem ne yazsam anlatamam içindekileri. Rabbime duamdır kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Doya doya öpün benim içinde. Ben ölüsüne bile sarılamadım
Amin Allah razı olsunRabbim sana ve tüm evlat acisi yasayanlara sabir versin.lohusalarin dualari kabul olur derler.insallah bi daha ayni aciyi yasamazsin hic kimse yasamasin insallah.
Amin Allah razı olsun:-( :-(
Allah im insallah canı gönülden diliyorum ki sana ve senin gibi gonulden isteyenlere versin Rabbim hayirli saglikli evlat.
hele simdi konu bebekse cocuksa gozyaslari dokuluveriyor daha bi duygusallasiyorum.
sana bol bol sabir metanet diliyorum..
cnm sogani iki kesip karanfil batiranlar var dene istersen ben de denicem.bi tulbente koy besigine baglaBende ayarlayayım canım çok sıcağa aşıksın istemiyorum .. bugünde burnunda hırıltı bar acaba grip mi olacak diye korkuyorum
Evet ilk doğum kilosuİlk doğum klosumu buu??
Ben aptamil kullanıyorum ama akşam 1 ya da 2 kere veriyorum fazla kullanmıyorum. Yine de kk miktarı azalıyor barizDeneyeceğim artık... Sen ne kullaniyorsun?
Ben aptamil kullanıyorum ama akşam 1 ya da 2 kere veriyorum fazla kullanmıyorum. Yine de kk miktarı azalıyor bariz
Benim de aynen azalıyor stresten ama benimki doymadan uuyumuyor emzir emzir helak oldum. Artık gece dayanamıyorum mama veriyorum.Süt miktarı mi azaliyor? benim uykusuzluktan ve stresten azalıyor kızım iki gündür cok huysuz ve hic uyumuyoruz sütüm azalıyor hemen. Uyku çok önemli ve huzur olmalı.
Benm esimde ondn aldi hafif acitti ama normal cektgi gbi cekmedigi icin cnm yanmadi cok sukur bunla devam ederimKalkan kapatmazsan kesinlikle geçmez emin olabilirsin. Kalkan çok pahalı Benim eşim kalkan almaya gitti eczacı anlamamış ne istediğini.eşimin göğüs ucu yara emziremiyo bişey kapatılıyormuş demiş bi geldi elinde silikon uçla :)) hani göğüs ucu olmayanlar takıp emziriyo ucu delikli bişey. Ben onu kullandım iş gördü. 10 lira kalkan 100 lira. Maksat krem kumaşa değmesin meme emsin. O da onu sağladı yani. Aklında olsun
Benimkide ole emmeden uyumyr brde gogslerm acyor iyice cldryrm gece brsy oluyr kizimaBenim de aynen azalıyor stresten ama benimki doymadan uuyumuyor emzir emzir helak oldum. Artık gece dayanamıyorum mama veriyorum.
Canm rabbim sana şifa versin tam okuyamadm aglicaktm cok zor inan sana dua ettim rabbim sanada hayrli zamsnda evlat sahbi olmayi nasip eder ins bu sefer rabbim bebegne uzun omur verr insAmin Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun inşaallah.Canm rabbim sana şifa versin tam okuyamadm aglicaktm cok zor inan sana dua ettim rabbim sanada hayrli zamsnda evlat sahbi olmayi nasip eder ins bu sefer rabbim bebegne uzun omur verr ins
Maşallah canım karnında iyi beslemişsinEvet ilk doğum kilosu
İlk doğduğunda şiş falan oldugu için oluyor düşüş.Maşallah canım karnında iyi beslemişsin
Eger düşüş olmasa 5.500 kg olurmuş masmaşalniye düşüş oluyo acaba burda duydum bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?