2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim kusma varsa bence sütünden iyi alıyordur.
ama mamayi alinca susuyo ve anlamadim ki cnm.ve mamadan sonra meme isteyimce kusuyo ve kakasini yapmadi yine bugun 2.gun olcak.
hastaneden sagma makinasi kiralicam ya bakalim anca azlaltirsam o zmn azaltirim mamayi.cunku bebek tam ememiyo bence.yoruluyo hemen birakiyo.sagip biberonla versem alir

Rabbim sana ve tüm evlat acisi yasayanlara sabir versin.lohusalarin dualari kabul olur derler.insallah bi daha ayni aciyi yasamazsin hic kimse yasamasin insallah.

:-( :-(
Allah im insallah canı gönülden diliyorum ki sana ve senin gibi gonulden isteyenlere versin Rabbim hayirli saglikli evlat.
hele simdi konu bebekse cocuksa gozyaslari dokuluveriyor daha bi duygusallasiyorum.
sana bol bol sabir metanet diliyorum..

Amin Allah razı olsun

Ben aptamil kullanıyorum ama akşam 1 ya da 2 kere veriyorum fazla kullanmıyorum. Yine de kk miktarı azalıyor bariz

Süt miktarı mi azaliyor? benim uykusuzluktan ve stresten azalıyor kızım iki gündür cok huysuz ve hic uyumuyoruz sütüm azalıyor hemen. Uyku çok önemli ve huzur olmalı.

Süt miktarı mi azaliyor? benim uykusuzluktan ve stresten azalıyor kızım iki gündür cok huysuz ve hic uyumuyoruz sütüm azalıyor hemen. Uyku çok önemli ve huzur olmalı.
Benim de aynen azalıyor stresten ama benimki doymadan uuyumuyor emzir emzir helak oldum. Artık gece dayanamıyorum mama veriyorum.

Benm esimde ondn aldi hafif acitti ama normal cektgi gbi cekmedigi icin cnm yanmadi cok sukur bunla devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…