- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.421
Yinede iyi büyümüş senin minnak maşallahİlk doğduğunda şiş falan oldugu için oluyor düşüş.
En az dört gün banyo yaptırma canım teste gideceğin zamanKizlar bebegim 2 oldu isitme testini gecemedi boyle olan varmi 3.ye rabdevu verdiler
Canım çok rahatlıyorlar banyodan sonra. Benimki de daha sakin emiyor banyo sonrası hatta kuş gibi zayıf hissediyorum. Gözlerin yaşamasını bilemiyorum sadece ama inşallah önemli bir şey değildirKızlar ya bizim paşayı banyo yaptırdık sabah. Tüm gün uyudu ya. O kadar gevşek ki vücudu sanki halsiz gibi. Gözlerinde de yaşarma var. Normal mi evham mı yapıyorum acaba
Sekersız dıyye evolvıya kullndım bı sorun olmamıstı
Aptamil şekerli ve çok gaz yapıyo diye duymuştum canım bn
Aptamil bizde cok gaz yapti cocuk perisan oldu
Doktorumuzun tavsiyesiyle aptamil kullanıyoruz biz de. Gaz ve kabızlık konusunda en iyisi aptamil dedi.
Hipp combiotic aldık, bitince sma deneyeceğim. Mamaları değiştirmek gerekiyormuş sanırım.
Canin serce parmaginla goz yasi deliginin oldugu yere masaj yao. Ilik suylada capaklari sil. Masaji emzirirken yaptim ben devamli gectiKızlar kim yazmıştı bulamadım ama çapak temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz? Gözünün Teki çapaklanmış kızımın
Suyu nasıldı ılık olması lazım normaldeKızlar ya bizim paşayı banyo yaptırdık sabah. Tüm gün uyudu ya. O kadar gevşek ki vücudu sanki halsiz gibi. Gözlerinde de yaşarma var. Normal mi evham mı yapıyorum acaba
Amin Allah razı olsun.Mcz09 canim allah sabir versin. Acilarini tazelemek gibi olmasin ama neden katbettin bebegini bbi saglik sorunu mu vardi
Yok değil kuzum korkma burun damlası damlattin mi geçmedi mi ? Öksürüğü falan yok demi. Bizimkininse hırıltısı oluyo bazen burun damlasıyla düzeliyor. Evin nemi düşmüş oluyo.Grip değildir inşallah ya , her burun tıkanıklığı grip değil demi. Hırıltısı var aklım çıkıyor grip olacak diye .. ateşine baktım çok şükür ateşi yok.
Bizde 3. De geçtik işitme testini kulağında sıvı olabir demişlerdi gecemeyiceKizlar bebegim 2 oldu isitme testini gecemedi boyle olan varmi 3.ye rabdevu verdiler
O gozler yok muEki Görüntüle 2222077 Fisher price uyku arkadaşımı dün burdan gördüm bugün eşim aldı ama bize uykusuz gecelerde arkadaş olacak galiba gözler açık dinliyor şaşkın şaşkın
bende bayılıyorum okadar saflarki öyle masum bakıyorlar hele ellerini yüzüne kapatıp uyuyunca kedi gibi bayılıyorum ya[/QUOTE]O gozler yok mudiyorum tam uyuyr yine aciyor gozlerini buyutup bakiyor geceleri mahvedyor beni
20 gün normal rapor alabilirsin 40 gün kadarda heyet raporu varYa benim izin 18 Kasım'da başladı 8 Şubat'ta bitiyor. Şubat maaşını almam için rapor almak istiyorum. Kaç gün almam gerekiyor hiç bilmiyorum. Hazirana kadar da ücretsiz izin kullanacağım. Bakalım nasıl olacak. Bazen Nisan da başlasam diyorum ama bebeğimi bırakmaya içim elvermiyor, zaten bundan sonra hep çalışacağım ama 6, 7 ay benimle olsun oğlum istiyorum.
Ben zeytinyağıyla karnina masaj yapıyorum ondan sonra rahatlıyo tavsiye ederimIyi geceler araniz da muhendisinoglunu takip eden var mı ? Gaz damlalarını inceledi içerikleri hiç masum değil bi etkileri de olmuyor. Tek yapılması gereken masaj. Bence zorda kalmadıkça bebislerin bağırsaklarını yormaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?