2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ya bizim paşayı banyo yaptırdık sabah. Tüm gün uyudu ya. O kadar gevşek ki vücudu sanki halsiz gibi. Gözlerinde de yaşarma var. Normal mi evham mı yapıyorum acaba

Kızlar ya bizim paşayı banyo yaptırdık sabah. Tüm gün uyudu ya. O kadar gevşek ki vücudu sanki halsiz gibi. Gözlerinde de yaşarma var. Normal mi evham mı yapıyorum acaba
Canım çok rahatlıyorlar banyodan sonra. Benimki de daha sakin emiyor banyo sonrası hatta kuş gibi zayıf hissediyorum. Gözlerin yaşamasını bilemiyorum sadece ama inşallah önemli bir şey değildir

Sekersız dıyye evolvıya kullndım bı sorun olmamıstı

Aptamil şekerli ve çok gaz yapıyo diye duymuştum canım bn

Aptamil bizde cok gaz yapti cocuk perisan oldu

Doktorumuzun tavsiyesiyle aptamil kullanıyoruz biz de. Gaz ve kabızlık konusunda en iyisi aptamil dedi.

Hipp combiotic aldık, bitince sma deneyeceğim. Mamaları değiştirmek gerekiyormuş sanırım.

Anladığım kadarıyla kesin iyi yada kesin kötü birşey yok. Herkesin tecrübesi farklı farklı. Biz 25gun oldu aptamil kullanıyoruz aslında memnunum kakasi falan düzenli sadece son 10gündür hafif gaz sorunu başladı acaba dedim mamamı değiştirsem ama karar veremedim. Hipp ve sma arasında kalmıştım. Yarın mama almam lazım çünkü bitti elimizde ki. Ama hala kararsızım

Suyu nasıldı ılık olması lazım normalde

Grip değildir inşallah ya , her burun tıkanıklığı grip değil demi. Hırıltısı var aklım çıkıyor grip olacak diye .. ateşine baktım çok şükür ateşi yok.
Yok değil kuzum korkma burun damlası damlattin mi geçmedi mi ? Öksürüğü falan yok demi. Bizimkininse hırıltısı oluyo bazen burun damlasıyla düzeliyor. Evin nemi düşmüş oluyo.

Kizlar bebegim 21 gunluk disim acayip agriyo beynim catliyo resmen gargara tuzlu sufayda etmiyo napsam gecer acil yardimmmm

Aynen bende bole elleriyle uyanmays calisiyor ya bitiyorum ya evlat baskayms ya ama bazen sinr edyr emiyor emiyor uyumyr ama sonra diyrm olsun:)

Kızlar gögüs agrısından aglayarak geziyorum tahini sürdüm silmesi yıkaması zorunlu oldu canım yandu
Oglum çok güçlü çekiyo emziremiyorum sagarak veriyorum bugun hep biberon verdim 2 3 gün daha biberon kullansam mememi unutur mu çok üzülürüm

Iyi geceler araniz da muhendisinoglunu takip eden var mı ? Gaz damlalarını inceledi içerikleri hiç masum değil bi etkileri de olmuyor. Tek yapılması gereken masaj. Bence zorda kalmadıkça bebislerin bağırsaklarını yormaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.

20 gün normal rapor alabilirsin 40 gün kadarda heyet raporu var

Ben zeytinyağıyla karnina masaj yapıyorum ondan sonra rahatlıyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…