2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben ayva çekirdeğinden jel yaptım çok güzel serinletiyor birde tahinin üzerindeki yağı sürdüm her ikisinide silmedim ki jelinde bi tadı yok sonra kendi sütümü sürdüm hep geçti benim canım bende kıvrana kıvrana emziriyordum sanırım en etkilisi kendi sütümdü emzirmede. Önce kuru kuru vermeden önce hep sütümü akıttım inşallah şifa bulursun canım

Canm bemde ayni senn gbiyim gogus ucu kalkani aldm direk memeden cekmedgi icin ole acımıyor az acıyor sende al bende mahvoldum kac gubdr bugn aldm iyi geldi biraz sanada tavsiye ederim benimkide cekiyor aglayark emzryrdm

İyi geceleri kızlar benim bebeğimin karnı gurul gurul ya aynı sorunu yaşayan yada nedenini bilen var mı? Bi de Bugun 3-4 defa kustu Sonrasında hıçkırmaya başladı anlamadım üşüttük mü acaba

20 gün normal rapor alabilirsin 40 gün kadarda heyet raporu var
Heyet vermezler kadın doğumcumdan 10 gün isteyeceğim başka bir hastanedekinden de 10 gün alsam Şubat sonu oluyor . Maaşı tam almam için Mart 15ine kadar mı rapor ayarlamak lazım bunu öğrenmek istiyorum canım.

Canm bemde ayni senn gbiyim gogus ucu kalkani aldm direk memeden cekmedgi icin ole acımıyor az acıyor sende al bende mahvoldum kac gubdr bugn aldm iyi geldi biraz sanada tavsiye ederim benimkide cekiyor aglayark emzryrdm
Canım bebek onunnasıl alıyo ağzına çok büyük geldi bana ben kalkan olarak kullandım onu.

Canım Doğumdan önce dediklerimi yApsaydın keşke bende oğlumda aynı senin gibi perişan olmuştum 9 ay burda yırttım kendimi göğüs uçlarınıza tahin yağı sürmeye başlayın besleyin orayı diye sonra e vitamini kapsülü alın patlatıp sürün diye ben aylarca yaptım avent kapakla gezdim hep iyiki yapmışım bu bebeğimde hiç yara acım olmadı

Kızlar nolursunuz normal deyin şimdi düştü göbek bağı iltihaplı gibi içi çok korktum ya bu ne böyle

Eklentiler

• 7E1D2F2D-5CF0-495C-8839-0BD05A59711F.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 82
Şusn onun acısını çekiyorum kafayı yiycem agrıdan biberon veriyorum inşallsh mememi unutmaz süt sagıyorum pompada acıtıyor ama oglum kadar degil

Şusn onun acısını çekiyorum kafayı yiycem agrıdan biberon veriyorum inşallsh mememi unutmaz süt sagıyorum pompada acıtıyor ama oglum kadar degil
Cnm ben biberinla mama takviyesi yapiyorum chicconun memeye benzeuen biberonuyla bi dene istersen.bi tane daha almistim akisi cok guclu diye vermiyorum onu o da chicconun.ama memeye benzeyen biberonun akisi iyi.
Ben basta kasikla verdim ama uykulu uykulu zor oluyodu dokuluyodu

Kızlar 16 günlük olduk. 3 4 gündür, Gündüzleri uyuyup geceleri ağlıyor, gaz dicem ama gazını da çıkarıyor hem alttan hem üstten. Sabah olsun içim rahat etmeyecek doktora götürücem. En azından sebepsiz ağlıyorsa da bileyim.
Böyle agzında diş yerinde eti şişmiş, o mu canını yakıyor ya da göbeği düştü ama siyah bişey kaldı acaba orda mı bişey varda ağlıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Canım doyduguna emin misin ? Ac kaliyosa ondan agliyordur belkide.

Evet cnm karnı tok çünkü ne olur ne olmaz acaba doymuyor mu diye emzirdikren sonra mama da verdim ama almıyor yemiyor, ağzından çıkarıyor ya da kusuyor
Ayni dert bizdede var canm gazi cikartiyo gayet guzel ama agliyo sababa kadr gunduz uyuyo gayet guzel ama benim ki ac kaliyo heralde mama almistim kullanma dedi doktor vermedim simdide kullanim suresi doldu versem bibzarari olurmuki sma mama 31 gun oldu acali 3 haftaymis kullanim suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…