2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Yk cnm süresi geçmiş şakın verme bebeğine. Ne oluyor bu bebeklere anlamıyorum ki

Keske okusaymisim canim, 36. Haftada lansinoh krem kullandim düzenli bir sekilde hic işe yaramadı. Gerci bebegin memeyi tutusu ile alakali benim bebe hala memeyi kavrayamiyor silikon uca ragmen, silikon ucsuz veriyorum ucla veriyorum ilk 5 10 dakika savas veriyoruz huylaniyor aglama krizine giriyor mahvoluyorum.

Kızlar bu 1.ay hepatit aşısı bacaktan mı vuruluyor? Baska ne yapiliyor sağlık ocağında 1.ayda

Kızlar bebeğim üç dört gündür uyumuyodu. Dün akşam düzeldi uykusu. 3-4 saatte bir kalkıyo. Uykusuz kaç gündür diye ben kaldırmıyorum. Kalkınca en fazla 10 dakika emiyo sonra bırakıyo. Sütümün maşallahı var. Çekmesine bile gerek kalmıyo, fışkırıyo gibi geliyo maşallaahh. Sizve doyuyo mudur o kadar kısa sürede. Uykusuz olduğu zamanlar memede oynar durur hep meme isterdi. Bana akıl verir misiniz. Çok uyuyup az emmesi kafama takılıyor

Yok değil kuzum korkma burun damlası damlattin mi geçmedi mi ? Öksürüğü falan yok demi. Bizimkininse hırıltısı oluyo bazen burun damlasıyla düzeliyor. Evin nemi düşmüş oluyo.
Öksürük de var canım , burnunu aspire ettik ama sümüksü geliyor sarımsı renkte . Yaptıktan sonra tekrar doldu . Bide gözünde çapaklanma oldu. Doktora götürsem çok küçük ilaç vermezler

Öksürük de var canım , burnunu aspire ettik ama sümüksü geliyor sarımsı renkte . Yaptıktan sonra tekrar doldu . Bide gözünde çapaklanma oldu. Doktora götürsem çok küçük ilaç vermezler
Canım aynı durum bizde de vardı. Doktor ilaç yazamayız, burnuna serum damlat açık kalsın dedi. Öksürüğü var ve aynı burnu da seninkininki gibi. Çapaklanmada vardı. Ona damla verdi. Göz masajı da yaapıyorum geçti şükür

İyi geceleri kızlar benim bebeğimin karnı gurul gurul ya aynı sorunu yaşayan yada nedenini bilen var mı? Bi de Bugun 3-4 defa kustu Sonrasında hıçkırmaya başladı anlamadım üşüttük mü acaba
Gazdır canım. Sıcak tut masaj yap internette masaj yöntemleri var bak istersen.

Ay içimi rahatlattın canım . İyicemkmtğ olacak diye banyo bile yaptırmadım kaç gündür . Dışarısı da çok sopuk hastahaneler mikrop yuvası çıkarmak istemiyorum iyice kötü olacak diye .. inşallah toparlar kendim ıhlamur içiyorum sütüme geçsin diye . Siz kaç gümde topladınız canım

Canin serce parmaginla goz yasi deliginin oldugu yere masaj yao. Ilik suylada capaklari sil. Masaji emzirirken yaptim ben devamli gecti
Teşekkür ederim canım uyguladım beklemedeyim geçer inşallah

Bi gideli üç gün oldu canım. Burnu biraz daha rahatladı uykusu düzeldi çapaklanma geçti öksürüğü var. Bi kaç güne tam atlatır gibi inşallahh

Gözünün burunla birleşen iç kısmına parmağımla masaj yaptım. Youtube da vardır herhalde izleyebilirsin. Doktorda genta damla yazdı. İkisinden birisi geçirdi. Açılmıyodu bile bi gözü
Uyguladım canım geçer inşallah, bekliyorum bakalım. Teşekkür ederim:)

Yenidogdugunda bizim ogluşta da olmuştu bi doktorumuz bize demli çayo sgutup pamukla silim demişti ertesü güne geçmişti
Suyla denedim canım bakalım geler inşallah , çaya kötü olabilir dediler cesaret edemedim o yüzden . Geçmezse değerlendireceğim artık:)

Kizlar bi arkadas sutumu sagdigimda 160 170 cikio demisti bulamadim simdi kim oldugunu. Sut sagma makinasi ne marka bilgilendirirse sevinirim

Bi gideli üç gün oldu canım. Burnu biraz daha rahatladı uykusu düzeldi çapaklanma geçti öksürüğü var. Bi kaç güne tam atlatır gibi inşallahh
İnşallah canım bizimxe bugün ikinci günümüz , yavrum burnu tıkalı uyuyamıyor iyice yorgun düşüyor .. tez toparlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…