- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.461
Avent'inkini al canım 2 boyu var 15 mm ve 21 mm.Ben küçük olanla emziriyorum diğer markalardaki gibi kocaman değilCanım bebek onunnasıl alıyo ağzına çok büyük geldi bana ben kalkan olarak kullandım onu.
Ayni dert bizdede var canm gazi cikartiyo gayet guzel ama agliyo sababa kadr gunduz uyuyo gayet guzel ama benim ki ac kaliyo heralde mama almistim kullanma dedi doktor vermedim simdide kullanim suresi doldu versem bibzarari olurmuki sma mama 31 gun oldu acali 3 haftaymis kullanim suresi
Canım Doğumdan önce dediklerimi yApsaydın keşke bende oğlumda aynı senin gibi perişan olmuştum 9 ay burda yırttım kendimi göğüs uçlarınıza tahin yağı sürmeye başlayın besleyin orayı diye sonra e vitamini kapsülü alın patlatıp sürün diye ben aylarca yaptım avent kapakla gezdim hep iyiki yapmışım bu bebeğimde hiç yara acım olmadı
Öksürük de var canım , burnunu aspire ettik ama sümüksü geliyor sarımsı renkte . Yaptıktan sonra tekrar doldu . Bide gözünde çapaklanma oldu. Doktora götürsem çok küçük ilaç vermezlerYok değil kuzum korkma burun damlası damlattin mi geçmedi mi ? Öksürüğü falan yok demi. Bizimkininse hırıltısı oluyo bazen burun damlasıyla düzeliyor. Evin nemi düşmüş oluyo.
Canım aynı durum bizde de vardı. Doktor ilaç yazamayız, burnuna serum damlat açık kalsın dedi. Öksürüğü var ve aynı burnu da seninkininki gibi. Çapaklanmada vardı. Ona damla verdi. Göz masajı da yaapıyorum geçti şükürÖksürük de var canım , burnunu aspire ettik ama sümüksü geliyor sarımsı renkte . Yaptıktan sonra tekrar doldu . Bide gözünde çapaklanma oldu. Doktora götürsem çok küçük ilaç vermezler
Gazdır canım. Sıcak tut masaj yap internette masaj yöntemleri var bak istersen.İyi geceleri kızlar benim bebeğimin karnı gurul gurul ya aynı sorunu yaşayan yada nedenini bilen var mı? Bi de Bugun 3-4 defa kustu Sonrasında hıçkırmaya başladı anlamadım üşüttük mü acaba
Ay içimi rahatlattın canım . İyicemkmtğ olacak diye banyo bile yaptırmadım kaç gündür . Dışarısı da çok sopuk hastahaneler mikrop yuvası çıkarmak istemiyorum iyice kötü olacak diye .. inşallah toparlar kendim ıhlamur içiyorum sütüme geçsin diye . Siz kaç gümde topladınız canımCanım aynı durum bizde de vardı. Doktor ilaç yazamayız, burnuna serum damlat açık kalsın dedi. Öksürüğü var ve aynı burnu da seninkininki gibi. Çapaklanmada vardı. Ona damla verdi. Göz masajı da yaapıyorum geçti şükür
Teşekkür ederim canım uyguladım beklemedeyim geçer inşallahCanin serce parmaginla goz yasi deliginin oldugu yere masaj yao. Ilik suylada capaklari sil. Masaji emzirirken yaptim ben devamli gecti
Soğan çok ağır kokmaz mınkş hamilelik de tiksinmiştim cesaret edemedim canım yacnm sogani iki kesip karanfil batiranlar var dene istersen ben de denicem.bi tulbente koy besigine bagla
Bi gideli üç gün oldu canım. Burnu biraz daha rahatladı uykusu düzeldi çapaklanma geçti öksürüğü var. Bi kaç güne tam atlatır gibi inşallahhAy içimi rahatlattın canım . İyicemkmtğ olacak diye banyo bile yaptırmadım kaç gündür . Dışarısı da çok sopuk hastahaneler mikrop yuvası çıkarmak istemiyorum iyice kötü olacak diye .. inşallah toparlar kendim ıhlamur içiyorum sütüme geçsin diye . Siz kaç gümde topladınız canım
Uyguladım canım geçer inşallah, bekliyorum bakalım. Teşekkür ederim:)Gözünün burunla birleşen iç kısmına parmağımla masaj yaptım. Youtube da vardır herhalde izleyebilirsin. Doktorda genta damla yazdı. İkisinden birisi geçirdi. Açılmıyodu bile bi gözü
Suyla denedim canım bakalım geler inşallah , çaya kötü olabilir dediler cesaret edemedim o yüzden . Geçmezse değerlendireceğim artık:)Yenidogdugunda bizim ogluşta da olmuştu bi doktorumuz bize demli çayo sgutup pamukla silim demişti ertesü güne geçmişti
Kaynarmış suyla yaptım canım bakalım geçer inşallah . Çok teşekkürler bekliyoruz bakalımIlık suyla sil serce parmağinla gözyası kanalina masaj yap 24 saate geciyor sütünü sürme enfeksiyon riski olabiliyor
Amin canım , senden de .. inşallah tez vakitte toparlanırsın. Bol dua et canımAllah kimseyi evlat acısını anlayacak duruma düşürmesin. Duanız için sağolun Allah razı olsun
İnşallah canım bizimxe bugün ikinci günümüz , yavrum burnu tıkalı uyuyamıyor iyice yorgun düşüyor .. tez toparlar inşallahBi gideli üç gün oldu canım. Burnu biraz daha rahatladı uykusu düzeldi çapaklanma geçti öksürüğü var. Bi kaç güne tam atlatır gibi inşallahh
Kac gün once banya yaptirmistin cnmBizde 3. De geçtik işitme testini kulağında sıvı olabir demişlerdi gecemeyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?