- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.481
Ben oğlumu 20 günden sonra emzirmeyi bırakmıştım artık acıya dayanamıyordum yıllardır vicdan azabı çekerim tekrar hamile olduğumda aklıma sadece emzirme korkusu geldi doğurmak onun yanında hiçbirşey çok araştırdım ve hamilelikte göğüs ucuna yapılan bakımın çok faydalı olduğunu öğrendim 6. Ayımda avent kapak aldım tahin yağına başladım hergün sürüp kapak taktım sonra bide e vitamini aldım kapsül şeklinde ve onu sürdüm hiç bırakmadım Doğum yapınca silmek yıkamak tahriş eder diye yıkanmadan emzirilen lansinoh aldım her emzirmeden sonra sürüp kapak kapattım baktım zaten 1 hafta hiç acımadı sadece ilk tutuşta acıyordu 2. Hafta geçti kremi kapağı bıraktım şimdi tek yaptığım emzirmeden önce sütümle orayı ıslatmak okadar burda çok söyledim herkese defalarca başıma gelenleri anlattım keşke görseydin ama benim yaptığım hataya düşme tüm acılara rağmen emzir bir zaman sonra geçecek benim gibi çok pişman olursun kızımı emzirirken oğlumun gözlerine utançtan bakamıyorum ağlıyorumKeske okusaymisim canim, 36. Haftada lansinoh krem kullandim düzenli bir sekilde hic işe yaramadı. Gerci bebegin memeyi tutusu ile alakali benim bebe hala memeyi kavrayamiyor silikon uca ragmen, silikon ucsuz veriyorum ucla veriyorum ilk 5 10 dakika savas veriyoruz huylaniyor aglama krizine giriyor mahvoluyorum.
Benimkide öyle çıkıyo canım tekcell kullanıyorum. 200 CC den fazla çıkıyo maşalllaahhKizlar bi arkadas sutumu sagdigimda 160 170 cikio demisti bulamadim simdi kim oldugunu. Sut sagma makinasi ne marka bilgilendirirse sevinirim
Serum fizyolojik iyi geliyo canım. Aspiratörle çekmiştik ama çektikçe daha fazla tıkadı hiç nefes alamadı. Günde 6 defa ya kadar uygulayabiliyosun ve iyi geliyoİnşallah canım bizimxe bugün ikinci günümüz , yavrum burnu tıkalı uyuyamıyor iyice yorgun düşüyor .. tez toparlar inşallah
Ben lansinoh kullaniyorum anca 40 cc. Makinanin alakasi varmidir acabaBenimkide öyle çıkıyo canım tekcell kullanıyorum. 200 CC den fazla çıkıyo maşalllaahh
Olabilir canım. Ben ilk ikinci gün eczaneden manuel almıştım 10 CC kadar bile çekmemişti. Hatta kayınvalidem sütün inmedi daha diyodu moralim bozulmuştu. Ertesi gün hastaneye gittik bebeğim memeyi almıyo diye, sarılık olmuştıu ve emmiyodu. Doktor sütten göğüslerin şişmiş nasıl alsın bebek, onu sağ dedi. Hemen elektrikli aldık, sağ sağ bitmedi. Sütümü de arttırıyo gibi geliyo bana. Çok memnunum. Kıyafetlerim hep ıpıslak oluyo. Günde 10-20 kazak değiştiriyorum süt akıp duruyor maşallahBen lansinoh kullaniyorum anca 40 cc. Makinanin alakasi varmidir acaba
Lansinoh iyi diye duydum aslında ben canım. Elektriklisini mi kullanıyosunBen lansinoh kullaniyorum anca 40 cc. Makinanin alakasi varmidir acaba
O zaman aynen üşütme var sizde canım. Sen emzir bol bol ateş olmadığı sürece bişey vermezler. Senin sütün iyi gelir bebişine. Çapaklanma için göz kenarında delik varya oraya masaj yap nasıl yapıldığı nette var 1 2 güne geçer. Ilaç kullanmana gerek yok.Öksürük de var canım , burnunu aspire ettik ama sümüksü geliyor sarımsı renkte . Yaptıktan sonra tekrar doldu . Bide gözünde çapaklanma oldu. Doktora götürsem çok küçük ilaç vermezler
Masallah dahada cok olsun insAllah. Mamajoo kullanan varmi arkadaslarim onu tavsiye etmis. Bide makinayla alakasi yoksa bos yere dunya para vericem simdiOlabilir canım. Ben ilk ikinci gün eczaneden manuel almıştım 10 CC kadar bile çekmemişti. Hatta kayınvalidem sütün inmedi daha diyodu moralim bozulmuştu. Ertesi gün hastaneye gittik bebeğim memeyi almıyo diye, sarılık olmuştıu ve emmiyodu. Doktor sütten göğüslerin şişmiş nasıl alsın bebek, onu sağ dedi. Hemen elektrikli aldık, sağ sağ bitmedi. Sütümü de arttırıyo gibi geliyo bana. Çok memnunum. Kıyafetlerim hep ıpıslak oluyo. Günde 10-20 kazak değiştiriyorum süt akıp duruyor maşallah
Elektirikli hangi marka canım memnunsun galiba öyle anladımLansinoh iyi diye duydum aslında ben canım. Elektriklisini mi kullanıyosun
Ben biraz daha kötü oldum çocuk ağlıyordu artık ona bakıyordum o kadar bozulmuştu psikolojim ailemin yanına geldim ailemde uzaktayım çok zorladım ama dönecez artık nasıl olacak yine kara kara onu düşünüyorum gece hiç uyumuyor sabahlıyoruz resmen inş hepimizin de geçer en yakın zaman da benim bebeğin üstelik allerjisi çıktı onunla da uğraşıyorum gaz sıkıntısı aşırı var alışmaya çalışıyorum artık allah yardımcımız olsun ağlama kendini üzme alışacağız emin olBen her gün ağlıyorum zaten. Akşam yine alışmış oluyorum ama her sabah çok mutsuz kalkıyorum ne uykumu alabiliyorum ne bir şeye faydam oluyor. Annemi arıyorum ağlayarak o da alışırsın diyor. Bakalım belki çalışmak iyi gelir, 2 aydan sonra düzelir uykusu falan tek umudum o.
Canım benimkide çok genzine kaçırıyo. Yan emzirdiğim için kaldırmıyorum bn. Öksürüyo biraz sonra yeniden alıyo. Yoksa başa çıkamam kiKızımı doğru pozisyonda emziriyorum ama emerken 3 kere çekiyor 4. Mutlaka genize kaçırıyor nefessiz kalıyor sonra omzuma alıyorum Gazı çıkıyor emmeler hep yarım kAlıyor sonra tekrar emmeden uyuyor nasıl olacak böyle ya
Tekcell cnm çok memnunumElektirikli hangi marka canım memnunsun galiba öyle anladım
Maşallah canm. Benim bir gün boyunca sağarak topladığım bile 200 cc’yi bulmuyor.Benimkide öyle çıkıyo canım tekcell kullanıyorum. 200 CC den fazla çıkıyo maşalllaahh
Allahıma şükür iyi canım. Eşim nazar etcen diyo hep. Bazen yakınıyom bile. Çok aşırı geliyo ıslak ıslak duruyom hepMaşallah canm. Benim bir gün boyunca sağarak topladığım bile 200 cc’yi bulmuyor.
Kac gün once banya yaptirmistin cnm
Canim hic banyo yaptirmadik gobegi duşmemisti .banyo yaptircaz cumartesi teste cagirdi salimi carsamba mi yaptirayim banyoyuEn az dört gün banyo yaptırma canım teste gideceğin zaman
Aldi bnmki ya ikisyle emiyor sukurCanım bebek onunnasıl alıyo ağzına çok büyük geldi bana ben kalkan olarak kullandım onu.
Bence salı sabahtan yaptır. Bizde 2.gittigimizde hasta oldugu için 10 dakika falan ugrastı hemşire geçemedi sol kulaktan. Birde sağa bakalım dedi sağdan geçtik hemen. Sonra sola tekrar denedi. Kulagi akmişti biraz minik bir pislik çıkınca alete sonra geçti.Canim hic banyo yaptirmadik gobegi duşmemisti .banyo yaptircaz cumartesi teste cagirdi salimi carsamba mi yaptirayim banyoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?