- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.501
Canım rapor alacaksan devamında maaşın tam yatar ücretsiz izne ayrılırsan 7 gün kesilir.Memur olan arkadaşlar ya benim izin 8 Şubat'ta bitiyor . Bana 15 Şubat'ta kaç günlük maaş yatacak acaba? Bu konularda hiç bilgim yok
Canım çok sağol biz eşimle hiç alamayacağını sanıyorduk sonradan maaşlar 15 inden 15ine yapıldığı geldi aklıma . Peki rapor için okuluma başlama yapmam gerekiyor mu yoksa bitimin ertesi gün direk doktora gidip rapor mu almam gerekirCanım rapor alacaksan devamında maaşın tam yatar ücretsiz izne ayrılırsan 7 gün kesilir.
Ben oğlumu 20 günden sonra emzirmeyi bırakmıştım artık acıya dayanamıyordum yıllardır vicdan azabı çekerim tekrar hamile olduğumda aklıma sadece emzirme korkusu geldi doğurmak onun yanında hiçbirşey çok araştırdım ve hamilelikte göğüs ucuna yapılan bakımın çok faydalı olduğunu öğrendim 6. Ayımda avent kapak aldım tahin yağına başladım hergün sürüp kapak taktım sonra bide e vitamini aldım kapsül şeklinde ve onu sürdüm hiç bırakmadım Doğum yapınca silmek yıkamak tahriş eder diye yıkanmadan emzirilen lansinoh aldım her emzirmeden sonra sürüp kapak kapattım baktım zaten 1 hafta hiç acımadı sadece ilk tutuşta acıyordu 2. Hafta geçti kremi kapağı bıraktım şimdi tek yaptığım emzirmeden önce sütümle orayı ıslatmak okadar burda çok söyledim herkese defalarca başıma gelenleri anlattım keşke görseydin ama benim yaptığım hataya düşme tüm acılara rağmen emzir bir zaman sonra geçecek benim gibi çok pişman olursun kızımı emzirirken oğlumun gözlerine utançtan bakamıyorum ağlıyorum
Memur olan arkadaşlar ya benim izin 8 Şubat'ta bitiyor . Bana 15 Şubat'ta kaç günlük maaş yatacak acaba? Bu konularda hiç bilgim yok
canım ben yazmamıştım ama yardımcı olacaksa marka açısından avent elektrikli pompayla iki göğüsten 130-140 sağıyorum 2 -3 saatte 1 biberon doluyorKizlar bi arkadas sutumu sagdigimda 160 170 cikio demisti bulamadim simdi kim oldugunu. Sut sagma makinasi ne marka bilgilendirirse sevinirim
Saol canim heralde makinayla alajali deil benim sutum azcanım ben yazmamıştım ama yardımcı olacaksa marka açısından avent elektrikli pompayla iki göğüsten 130-140 sağıyorum 2 -3 saatte 1 biberon doluyor
Canim holle verdim benAptamilden sonra neye geçtiniz kızlar? Ben günde 1-2 kere veriyorum ama normalde sürekli kaka yapar, mama verdikten sonra uzun süre yapmıyor.
Canım Benim bebeğim bi tanesini emiyo bi öğünde sadece. Emdikten sonra bakımını yapıp uyutuyorum o ara sağıyorum. Diğer öğünde kalan memeyi veriyorum. Diğer öğüne zaten yenileniyo süt. Ben günde 2-3 defa sağıyorum. Anca böyle oluyorSüt sağan arkadaşlar sütünüzü hangi ara sağıyorsunuz. Bebeğiniz emdikten sonra mi? Bebeğinize gore zaman ayarlamasını nasil yapıyorsunuz? Artırıyorsa bende sağmaya başlayayım. Belki mamadan kurtuluruz.
Kaç günlük canım sizin
24 günlükKaç günlük canım sizin
Bizimki günde 3-5 kere kusuyo ama her gün oluyo canım. Hasta mı oldu ki acaba. Üşütmüş veya yediği fazla gelmiş olabilir mi? Nasıldı kustuğuDün akşamdan bu yana 3 kere kustu bebeğim neden oldu acaba yarında devam ederse Pazartesi götürcem doktora annem bazı bebekler kusar diyor amA 35 gündür kusmamıştı normal mi acaba
canım ben sezeryan oldum ilk gün bebek boş çekmekten yara oldu kanadı göğüslerim akşamına eşim pompayı aldı. saatlerce zorla sağdım 3 damla kolostrum geldi anca. sonra eve çıktık yine boş boş sağdım 3. gün sağ göğsümde bi ağrı oldu bi baktım süt çıkıyo sıkınca. sevinmeye kalmadan akşam göğüslerde ateş ağrıyla acile gittik mastit olmuşum. bol bol sağ bebeği emzirme biberonla ver dedi doktor. 1 hafta 2-3 saat uyudum ama hep sağdım. ilk günler 40 cc çıkarsa mutlu oluyordum bak şimdi 18 günlüğüz 130 cc çıkıyor.Saol canim heralde makinayla alajali deil benim sutum az
Kaç günlük bebeğin canım. Birde kaka yapıyor dediğin hep dolumu oluyor yoksa az yaptıklarınıda sayıyormusunKızlar bebeğim günde 8.9 kez kaka yapıyor şimdi kakasının rengi yeşile döndü neden acaba ?
29 günlük canım.bazen dolu oluyor bazen az hepsini sayıyorum.normalde sarı renkti doktor normal demişti.ama şimdi yaptı yeşil renkte.Kaç günlük bebeğin canım. Birde kaka yapıyor dediğin hep dolumu oluyor yoksa az yaptıklarınıda sayıyormusun
İçtiği süt renginde canım bazılarıda kesilmiş süt gibi altını değiştirirken kusmuş hiç görmedim kulağı ve saçları öyle ıslamışkiBizimki günde 3-5 kere kusuyo ama her gün oluyo canım. Hasta mı oldu ki acaba. Üşütmüş veya yediği fazla gelmiş olabilir mi? Nasıldı kustuğu
Senin normal doğum mu sezaryen miydi?Arkadaşlar benim bebeğimin ağzı pamukçuk oldu karbonatlı su ile sildim dahada arttı. Ebe bazıları böyle karbonatlısu işe yaramadıysa ilaç kullanacaksın dedi ve mikostatin verdi buhün başladım kullanmaya. Kullanan var mı. Doktor nasıl kullanacağımı ya da ne kadar kullanacağımı söylemedi sinir oldum. Geçimce bırak dedi kullanımınıda eczane anlatırmış başından savdı yani. Bilgisi recrübesi olanlar anlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?