- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.521
Çok emince yeşil olur canım. Mukuslu değilse sorun yok.29 günlük canım.bazen dolu oluyor bazen az hepsini sayıyorum.normalde sarı renkti doktor normal demişti.ama şimdi yaptı yeşil renkte.
emdikten sonra sağıyorum canım. çünkü tamamen boşaltamıyor memeyi. uyurken bile ben dizi açıyorum laptoptan sağdığımı bile unutuyorum. bi bakıyorum biberon dolmuş. bir şeyle uğraşmayınca doluyo. yoksa akıyo mu ne kadar doldu diye evham yapıyordum. şimdi akışına bıraktım sütüm maşallah arttıSüt sağan arkadaşlar sütünüzü hangi ara sağıyorsunuz. Bebeğiniz emdikten sonra mi? Bebeğinize gore zaman ayarlamasını nasil yapıyorsunuz? Artırıyorsa bende sağmaya başlayayım. Belki mamadan kurtuluruz.
emdikten sonra sağıyorum canım. çünkü tamamen boşaltamıyor memeyi. uyurken bile ben dizi açıyorum laptoptan sağdığımı bile unutuyorum. bi bakıyorum biberon dolmuş. bir şeyle uğraşmayınca doluyo mu akıyo mu ne kadar doldu diye evham yapıyordum. şimdi akışına bıraktım sütüm maşallah arttı
ben hepsini veriyorum canım allaha şükür gazlı bir bebek değil o yüzden gak dese dayıyorum sütü guk dese memeyi :)Sağdıklarını buzluğa mı atıyorsun canım. Ben de sağıyorum arada ama sağdıklarımı napacağımı bilemiyorum artık.
Eşim de sizin dediğinizi söyledi. Neyse sağlık olsunMemuriyette maaşlar önden yatar yani 15 Şubat'ta alınacak olan maas 15 subat-15 Mart arasında çalışmayı gerektirir eğer ücretsiz izne ayrılacaksan maalesef 15 Şubat'ta maaş alamazsın hatta 8 Şubat'ta izne ayrılacaksan(yani 15ine kadar yıllık izin rapor vs almayacaksan) o 7 gün için de maaş geri iadesi yapman gerekir benim bildiğim bu şekilde.
Hımmm anladım canım. Ben buzluğa attım biraz da kabım kalmadı şimdi tekrar alacağım sanırım. O kadar emmez benimki.ben hepsini veriyorum canım allaha şükür gazlı bir bebek değil o yüzden gak dese dayıyorum sütü guk dese memeyi :)
çoğu zaman sağdıklarımı anneme bırakıp eşimle gezmeye çıkıyoruz.
Bebedorun süt saklama kaplarını aldım daha kullanmak nasip olmadı ama olursa fazla sütleri kaplara koyup buzluğa atmayı düşünüyorum
Apranaxı bilmiyorum canım ama ben önceki oğlumda 40 ımın içindeyken diş çektirdim. Doktor emdikten sonra gel dedi. Emzirip gittim. Çekti dişi. 6 saat emzirme dedi. Ama o sütü sağıp at demedi. Benim de aklıma gelmedi sağıp atmak falan.Kizlar 20 gunluguz benim dis agrim var beynime vuruyo resmen dayanilcak gbi degil mamada vermiyodum esim gitmis bebelac almis ilac ic mama ver diye apranax ictim mama vercem ama bilginiz varmi kac saat sonra emziriyim bide o süt ü sagip döküyümmu lutfrn yardim kizalr
Fazla gelmiş canım galiba içtiği. Emzirdikten sonra biraz kucağında dik bekletmediysen hemen altını değştirdiysen de oluyo öyleİçtiği süt renginde canım bazılarıda kesilmiş süt gibi altını değiştirirken kusmuş hiç görmedim kulağı ve saçları öyle ıslamışki
Kizlar 20 gunluguz benim dis agrim var beynime vuruyo resmen dayanilcak gbi degil mamada vermiyodum esim gitmis bebelac almis ilac ic mama ver diye apranax ictim mama vercem ama bilginiz varmi kac saat sonra emziriyim bide o süt ü sagip döküyümmu lutfrn yardim kizalr
Tabi canim atman gerek ilac sutune karisinca zararli olur zaten atman gerekli olmasa emzirmende sakinca olmazdi.Kizlar 20 gunluguz benim dis agrim var beynime vuruyo resmen dayanilcak gbi degil mamada vermiyodum esim gitmis bebelac almis ilac ic mama ver diye apranax ictim mama vercem ama bilginiz varmi kac saat sonra emziriyim bide o süt ü sagip döküyümmu lutfrn yardim kizalr
Canım bende rapor alacağım hiç başlamayacağım. Doğum izni bitince Hemen rapor alacağım.Canım çok sağol biz eşimle hiç alamayacağını sanıyorduk sonradan maaşlar 15 inden 15ine yapıldığı geldi aklıma . Peki rapor için okuluma başlama yapmam gerekiyor mu yoksa bitimin ertesi gün direk doktora gidip rapor mu almam gerekir
Ben agrilarimdam dolayi dogdugu gunden beri daha agir bi agri kesici kullaniyorum ilaci aldiktan 5 6 saat sonra sagiyorum sagdigim sutude atmiyorum.Kizlar 20 gunluguz benim dis agrim var beynime vuruyo resmen dayanilcak gbi degil mamada vermiyodum esim gitmis bebelac almis ilac ic mama ver diye apranax ictim mama vercem ama bilginiz varmi kac saat sonra emziriyim bide o süt ü sagip döküyümmu lutfrn yardim kizalr
Canm kaplar buzlukta çok yer kaplıyor. Süt saklama poşetleriyle buzluğa atmak daha mantıklı sanki. Benim öyle depolayacak kadar sütüm yok ama olsaydı poşetle atacaktım.Hımmm anladım canım. Ben buzluğa attım biraz da kabım kalmadı şimdi tekrar alacağım sanırım. O kadar emmez benimki.
Apranaxı bilmiyorum canım ama ben önceki oğlumda 40 ımın içindeyken diş çektirdim. Doktor emdikten sonra gel dedi. Emzirip gittim. Çekti dişi. 6 saat emzirme dedi. Ama o sütü sağıp at demedi. Benim de aklıma gelmedi sağıp atmak falan.
Serum fizyolojik damlatttık aspiratörle çektik canım bizde neden daha fazla tıkandı ? Aspiratörden mi .. biz dört kere falan uyguladık ama aldıkça doluyor bizimseSerum fizyolojik iyi geliyo canım. Aspiratörle çekmiştik ama çektikçe daha fazla tıkadı hiç nefes alamadı. Günde 6 defa ya kadar uygulayabiliyosun ve iyi geliyo
Teşekkür ederim canım , bende gözüne masajı yaptım kaynamış suyla da temizledim .. ateşi YÖK çok şükür ama öksürük fena . Huzursuz sürekli tam uykuya dalamıyor oda burnundan dolayı muhtemelen . Serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorım rahatlasın diyeO zaman aynen üşütme var sizde canım. Sen emzir bol bol ateş olmadığı sürece bişey vermezler. Senin sütün iyi gelir bebişine. Çapaklanma için göz kenarında delik varya oraya masaj yap nasıl yapıldığı nette var 1 2 güne geçer. Ilaç kullanmana gerek yok.
Çalışmadan maaşı aldığımız içim şubatta maaş alamazsın canımMemur olan arkadaşlar ya benim izin 8 Şubat'ta bitiyor . Bana 15 Şubat'ta kaç günlük maaş yatacak acaba? Bu konularda hiç bilgim yok
Banyodan sonra 5. Gün götürdum doktora canımKac gün once banya yaptirmistin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?