- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.541
Biz ilk başlarda bir kaç sefer kullanmıştık, rahatlatmıştı, mamaya başlayınca doktor biogaia ile değiştirdi.Aguline gaz şurubu kullanan var mı?
Canim benim ilk gunler 30 cc cikiyodu ama sutum cok azdi o zamanlar. Simdi sutum artti ama anca 40 cc cikio oda ugrasiorum ciksin diye pes etmem zorluyorum. Demin emzirdim bebisi pesine sagiyim dedim 20 cc cikti ama elimle sksam fiskiriyo.anlamadimki sorun bendemi makinadamicanım ben sezeryan oldum ilk gün bebek boş çekmekten yara oldu kanadı göğüslerim akşamına eşim pompayı aldı. saatlerce zorla sağdım 3 damla kolostrum geldi anca. sonra eve çıktık yine boş boş sağdım 3. gün sağ göğsümde bi ağrı oldu bi baktım süt çıkıyo sıkınca. sevinmeye kalmadan akşam göğüslerde ateş ağrıyla acile gittik mastit olmuşum. bol bol sağ bebeği emzirme biberonla ver dedi doktor. 1 hafta 2-3 saat uyudum ama hep sağdım. ilk günler 40 cc çıkarsa mutlu oluyordum bak şimdi 18 günlüğüz 130 cc çıkıyor.
o yüzden sütüm az deme ben her artışında ilk günkü 3 damlayla kıyaslayıp aa sütüm daha çok çıktı diye sevindim.
sağınca gerçekten çoğalıyor sakın pes etme.
Aspiratörden canım. Aldıkça daha çok doldu kuzumun burnu. Bi gün boyunca çekip durdum çok ağlattım. Sadece serum damlatıp kucağımda dik tutmam daha çok fayda etti. Tamamen açıldı burnu. Şimdi nadir dokuyo, tıkanıyoSerum fizyolojik damlatttık aspiratörle çektik canım bizde neden daha fazla tıkandı ? Aspiratörden mi .. biz dört kere falan uyguladık ama aldıkça doluyor bizimse
Sağma makinenin markası ne canım elektriklimicanım ben sezeryan oldum ilk gün bebek boş çekmekten yara oldu kanadı göğüslerim akşamına eşim pompayı aldı. saatlerce zorla sağdım 3 damla kolostrum geldi anca. sonra eve çıktık yine boş boş sağdım 3. gün sağ göğsümde bi ağrı oldu bi baktım süt çıkıyo sıkınca. sevinmeye kalmadan akşam göğüslerde ateş ağrıyla acile gittik mastit olmuşum. bol bol sağ bebeği emzirme biberonla ver dedi doktor. 1 hafta 2-3 saat uyudum ama hep sağdım. ilk günler 40 cc çıkarsa mutlu oluyordum bak şimdi 18 günlüğüz 130 cc çıkıyor.
o yüzden sütüm az deme ben her artışında ilk günkü 3 damlayla kıyaslayıp aa sütüm daha çok çıktı diye sevindim.
sağınca gerçekten çoğalıyor sakın pes etme.
Canım tekcel pompayı internette bulamadım yorum bile Yok nerden aldınAspiratörden canım. Aldıkça daha çok doldu kuzumun burnu. Bi gün boyunca çekip durdum çok ağlattım. Sadece serum damlatıp kucağımda dik tutmam daha çok fayda etti. Tamamen açıldı burnu. Şimdi nadir dokuyo, tıkanıyo
Bizimkisi saati gelince uyandı emzirdim altını değiştirdim uyudu şimdi maşallah bende uyıcam. Allaha şükür dünden beri uyuyabiliyorumm. Rahatlsdı bizimkiiKimler nöbette
Bizimkisi saati gelince uyandı emzirdim altını değiştirdim uyudu şimdi maşallah bende uyıcam. Allaha şükür dünden beri uyuyabiliyorumm. Rahatlsdı bizimkii
Canım yeni çıkmış medikalden aldı eşim. Fethiyeliyim bn. Burda aldık. Nette yok malesef. 250-300 civarıydı sanırım fiyatıCanım tekcel pompayı internette bulamadım yorum bile Yok nerden aldın
Kurban olduğum kıyamam canımBebişine canım bizim ki çok ıkınıp sıkılıyor çok gazı var galiba ya
Rezene içiyo musun canım. Bol kimyon koy yemeklerine. Üşütmemeye çalış. Bebeğini de sıcak tut.Bebişine canım bizim ki çok ıkınıp sıkılıyor çok gazı var galiba ya
Canım bende elektrikli mamajoo var şuan sagiyorum çok memnunum 2 3 saatte bir 200cc falan sut cikiyorKızlar kullanıp memnun olduğunuz sağma makinesi var mı marka verirmisiniz bide elektirikli yada manuel mi belirtirseniz çok sevinirim eşim Pazartesi alacak kızım beni emiyor genizine kaçırıyor bunun olmaması için biraz sağıp emzirmek lazımmış sağdığımıda oğlum içecek şifa niyetine inşallah çok faydalıymış büyüklere bile
Biz kullanıyoruz bir hafta oldu ama sanki onu kullandıktan sonra bebek çok fazla ıkınmaya başladı sinirimi bozmaya başladı ilaçtan mı bilmyorum kontrol var haftaya soracam omdan mı sürekli ıkınıyor çünküAguline gaz şurubu kullanan var mı?
Ben cnm anlam veremiyorum meme emmiyor ağlıyor masaj istemiyor sallanmak istemiyor sürekli ağlıyor ben napacam bilemedimKimler nöbette
İçiyorum canım ya bende senin gibi yapıyorum hemen altını açıyıorum bacaklarını karnına çekiyorum çıkaramıyorsa kantaron yağı sürüp poposunun deliğine masaj yapıyorum öyle rahat çıkarıyor napcağımı şaşırdımRezene içiyo musun canım. Bol kimyon koy yemeklerine. Üşütmemeye çalış. Bebeğini de sıcak tut.
Ben kullanıyorum.herhün vermiyorum ama bebeğim çok ağlıyor bazen ozaman veriyorumAguline gaz şurubu kullanan var mı?
Bizde onu kullanıyoruz bende farkettim çocuk bir ayrı ıkınıyor onu içince yaBiz kullanıyoruz bir hafta oldu ama sanki onu kullandıktan sonra bebek çok fazla ıkınmaya başladı sinirimi bozmaya başladı ilaçtan mı bilmyorum kontrol var haftaya soracam omdan mı sürekli ıkınıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?