2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim benim ilk gunler 30 cc cikiyodu ama sutum cok azdi o zamanlar. Simdi sutum artti ama anca 40 cc cikio oda ugrasiorum ciksin diye pes etmem zorluyorum. Demin emzirdim bebisi pesine sagiyim dedim 20 cc cikti ama elimle sksam fiskiriyo.anlamadimki sorun bendemi makinadami

Kızlar kullanıp memnun olduğunuz sağma makinesi var mı marka verirmisiniz bide elektirikli yada manuel mi belirtirseniz çok sevinirim eşim Pazartesi alacak kızım beni emiyor genizine kaçırıyor bunun olmaması için biraz sağıp emzirmek lazımmış sağdığımıda oğlum içecek şifa niyetine inşallah çok faydalıymış büyüklere bile

Serum fizyolojik damlatttık aspiratörle çektik canım bizde neden daha fazla tıkandı ? Aspiratörden mi .. biz dört kere falan uyguladık ama aldıkça doluyor bizimse
Aspiratörden canım. Aldıkça daha çok doldu kuzumun burnu. Bi gün boyunca çekip durdum çok ağlattım. Sadece serum damlatıp kucağımda dik tutmam daha çok fayda etti. Tamamen açıldı burnu. Şimdi nadir dokuyo, tıkanıyo

Sağma makinenin markası ne canım elektriklimi

Canım tekcel pompayı internette bulamadım yorum bile Yok nerden aldın

Canım bende elektrikli mamajoo var şuan sagiyorum çok memnunum 2 3 saatte bir 200cc falan sut cikiyor

Rezene içiyo musun canım. Bol kimyon koy yemeklerine. Üşütmemeye çalış. Bebeğini de sıcak tut.
İçiyorum canım ya bende senin gibi yapıyorum hemen altını açıyıorum bacaklarını karnına çekiyorum çıkaramıyorsa kantaron yağı sürüp poposunun deliğine masaj yapıyorum öyle rahat çıkarıyor napcağımı şaşırdım

Bizde onu kullanıyoruz bende farkettim çocuk bir ayrı ıkınıyor onu içince ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…