- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.561
Bizde öyleyiz bazen yalnız değilsin evin içinde omzumda hoplatarak piş piş diye gezerek susuyor tüm Işık'ları yakıyorum çok hızlı yürüyorum oda omzumda yatıyor öyle susuyorBen cnm anlam veremiyorum meme emmiyor ağlıyor masaj istemiyor sallanmak istemiyor sürekli ağlıyor ben napacam bilemedim
Beslenmene dikkat ediyosun demi canım. Ben hiçbişey yiyemez oldumİçiyorum canım ya bende senin gibi yapıyorum hemen altını açıyıorum bacaklarını karnına çekiyorum çıkaramıyorsa kantaron yağı sürüp poposunun deliğine masaj yapıyorum öyle rahat çıkarıyor napcağımı şaşırdım
Inşallah toparlar bian önce bebiş yaa. Hasta olmasınlar onlar hep iyi olsun. Ateş-i çıkmadan atlatır umarım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım , bende gözüne masajı yaptım kaynamış suyla da temizledim .. ateşi YÖK çok şükür ama öksürük fena . Huzursuz sürekli tam uykuya dalamıyor oda burnundan dolayı muhtemelen . Serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorım rahatlasın diyebakalım geçecek inşallah. Bebeciklerimiz hasta olmasın çok zor ya
Ben yazmıştım bi ara canım makinamdan çok memnunum. 2012 yılında ablam almıştı hala çok sağlam. Şimdi 250 cc falan cikiyo çekimi iyi boşaltıyo memeyi.Kizlar bi arkadas sutumu sagdigimda 160 170 cikio demisti bulamadim simdi kim oldugunu. Sut sagma makinasi ne marka bilgilendirirse sevinirim
Aguline gaz şurubu kullanan var mı?
Saol canim bende oyle yapiyorum. Makinayi degistiricem artik bide oyle deniyimBen yazmıştım bi ara canım makinamdan çok memnunum. 2012 yılında ablam almıştı hala çok sağlam. Şimdi 250 cc falan cikiyo çekimi iyi boşaltıyo memeyi.
Link bıraktım sana
https://m.epttavm.com/item/37512407...MI58O4-bTY3wIVBeJ3Ch2IjAbuEAQYAiABEgKnJvD_BwE
Ilk gogusunu süt bitene kadar sağ bitince diğerine geç onu sağ o da bitince tekrar diğer gogusune geç böyle değiştirerek devam et. Çünkü sen diğerini sağarken diğer gogusune de süt iniyo.sen bitti saniyosun da aslında öyle değil. 1 kere sağıp bırakma. Anlatabilmisimdir umarım. Ben değiştire değiştire sağıyorum hep.
Canim kusura bakma haber vericektim evet gittik brnim kizimin yuzu ve kaslari kotu olmustu doktor bakti kaslari konakmis yuzu egzamaymis kasi icin ayri yuzu icin ayri krem verdi kasi hemen gecti ama yuzu hala iylesmedi bakalim insallahhh gecer
Benim daha az oluyor ama bez sayıdından çok rengi tabi sıkıntılı annemler yeşile dönerse üşütmüşdündür derler biraz daha giydir sıcakta tutmaya çalış csnım ama için rahat etmezse doktora sor ya da götür29 günlük canım.bazen dolu oluyor bazen az hepsini sayıyorum.normalde sarı renkti doktor normal demişti.ama şimdi yaptı yeşil renkte.
Normal doğum canımSenin normal doğum mu sezaryen miydi?
Mama veriyirmusn cnmKızlar bebeğim günde 8.9 kez kaka yapıyor şimdi kakasının rengi yeşile döndü neden acaba ?
Ben göbeği düşmeden 5. Gün banyo yaptırdım canım doktor göbeği için sadece banyo sonrası nemli kalmaması gerektiğini söyledi. Ona dikkat ettim ben. Yıkadıktan 2 gün sonra da düştü göbeğiBebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Benimkisi de aynı canımBi de bebgi emerken oksurup tikanan varmi akcigerleri falan temiz aslinda ama genzine sicriyo emerken korkuyorum bisey olcak diye
D vitaminine 15. Gün başladık canım. 13. Gün göbeği düşmüştü ama hala kalıntısı var. Doktor yaktı tam iyileşmedi banyo yaptırmadık. 18 günlüğüzBebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?