2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben cnm anlam veremiyorum meme emmiyor ağlıyor masaj istemiyor sallanmak istemiyor sürekli ağlıyor ben napacam bilemedim
Bizde öyleyiz bazen yalnız değilsin evin içinde omzumda hoplatarak piş piş diye gezerek susuyor tüm Işık'ları yakıyorum çok hızlı yürüyorum oda omzumda yatıyor öyle susuyor

Beslenmene dikkat ediyosun demi canım. Ben hiçbişey yiyemez oldum

Inşallah toparlar bian önce bebiş yaa. Hasta olmasınlar onlar hep iyi olsun. Ateş-i çıkmadan atlatır umarım çok geçmiş olsun

Kizlar bi arkadas sutumu sagdigimda 160 170 cikio demisti bulamadim simdi kim oldugunu. Sut sagma makinasi ne marka bilgilendirirse sevinirim
Ben yazmıştım bi ara canım makinamdan çok memnunum. 2012 yılında ablam almıştı hala çok sağlam. Şimdi 250 cc falan cikiyo çekimi iyi boşaltıyo memeyi.
Link bıraktım sana
https://m.epttavm.com/item/37512407...MI58O4-bTY3wIVBeJ3Ch2IjAbuEAQYAiABEgKnJvD_BwE
Ilk gogusunu süt bitene kadar sağ bitince diğerine geç onu sağ o da bitince tekrar diğer gogusune geç böyle değiştirerek devam et. Çünkü sen diğerini sağarken diğer gogusune de süt iniyo.sen bitti saniyosun da aslında öyle değil. 1 kere sağıp bırakma. Anlatabilmisimdir umarım. Ben değiştire değiştire sağıyorum hep.

Bebeği sık kusan anneler, miktarı ne kadar? Bizimkisi bugün iki avuç falan kustu. Normal mi? Bizimki hergün kusar ama böyle fazla değildi. İkinci oldu bu

Saol canim bende oyle yapiyorum. Makinayi degistiricem artik bide oyle deniyim

Merhaba kızlar pek giremiyorum maalesef. Bi öneride bulunmak istedim buğday yiyorum şu sıra ve çok iyi süt yapıyor :) yani en azından ben faydasını gördüm

Birde kızlar ben kanamayla gitmiştim doğuma ama nişan olarak değil yoğun bir kanama. Bebeğim içerde eşini darbelemiş ve kanatmış hiç böyle bişey duyan var mı ? Nette araştırdım hiç rastlamadım benzeri vakaya

Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum

29 günlük canım.bazen dolu oluyor bazen az hepsini sayıyorum.normalde sarı renkti doktor normal demişti.ama şimdi yaptı yeşil renkte.
Benim daha az oluyor ama bez sayıdından çok rengi tabi sıkıntılı annemler yeşile dönerse üşütmüşdündür derler biraz daha giydir sıcakta tutmaya çalış csnım ama için rahat etmezse doktora sor ya da götür

Bi de bebgi emerken oksurup tikanan varmi akcigerleri falan temiz aslinda ama genzine sicriyo emerken korkuyorum bisey olcak diye

Bebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi

Bebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Ben göbeği düşmeden 5. Gün banyo yaptırdım canım doktor göbeği için sadece banyo sonrası nemli kalmaması gerektiğini söyledi. Ona dikkat ettim ben. Yıkadıktan 2 gün sonra da düştü göbeği

D vitaminine 15. Gün başladık canım. 13. Gün göbeği düşmüştü ama hala kalıntısı var. Doktor yaktı tam iyileşmedi banyo yaptırmadık. 18 günlüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…