2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Elle sıktiğında nasıl geliyor canim sütün fışkırıyor mu damla damla mi

Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum

Gastrokolik refleks diye bir şey var midesi dolup da mide duvarı gerildiginde bağırsaklar harekete geçiyor o yüzden WC eğitimi esnasında da yemeklerden sonra çocuğu tuvalete oturtun derler olağan bir şey yani

Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum
İlk 1 ay günde 10-12 kere kaka yapması normal canm. Benimki de öyleydi. Gayet de kilo alıyordu. Kaka yapması doyduğunu gösteriyor zaten.

Ben kullanıyorum. İsmi wellcare. Damlaya göre çok daha rahat oluyor kullanması. Hatta oğlanları sıraya sokuyorum açın ağzınızı deyip 1 puff da onlara veriyorum sırayla:)
Evet ben de ondan alacağım da 1 puff veriyorsun o zaman tamam canım çok sağol

Anladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.
ne alaka normal veya sezeryan :/ süt aynı süt değil mi? bebim büyük kızımda da olmuştu bunda da oldu. doktorlar da iyice saçmalıyorlar

Bebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Biz göbeği düşmeden yıkadık canım. Doktor beklemeye gerek yok iyice kurulayın yeter dedi. 2.4.6.gün yıkadık 7.gün göbeği düştü. O günden beri hergun yıkıyoruz kızımı. Yıkadıkça rahatlatıyor. D vitaminine 15.gün başladık

Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim

Canım biz hic pişik yada kızariklik yaşamadık. Prima premium kullanıyoruz. bazen banyodan sonra mustela krem sürüyorum ama öylesine. Pamuk aldım ama henüz hiç kullanmadık unibaby ıslak mendil kullanıyoruz ilk günden beri.

Canm biz de pişik yaşadık. Hemen ıslak mendili bıraktım. Su ve pamuk kullanıyorum. Bir de o dönemde sık kaka yapıyordu her kakadan sonra hemen yıkadım. Kaka çok pişik yapıyor sakın kakalı bekletme ve yıka mutlaka. Artık hiç kızarıklık bile olmuyor bizde. Pişik kremi de desitin önerdi doktorumuz ama ben sürmüyorum çoğu zaman. Dışarı çıkacaksak altında bez uzun kalacaksa o zaman sürüyorum korusun diye. Yada gece yatarken sürüyorum. Bez altında daha uzun kalacağı için.

ne alaka normal veya sezeryan :/ süt aynı süt değil mi? bebim büyük kızımda da olmuştu bunda da oldu. doktorlar da iyice saçmalıyorlar
Sütle alakası yok canm. Normal doğum sırasında pamukçuk yapan mantar çocuğa geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…