- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.581
Anladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.Normal doğum canım
Elle sıktiğında nasıl geliyor canim sütün fışkırıyor mu damla damla miBen yazmıştım bi ara canım makinamdan çok memnunum. 2012 yılında ablam almıştı hala çok sağlam. Şimdi 250 cc falan cikiyo çekimi iyi boşaltıyo memeyi.
Link bıraktım sana
https://m.epttavm.com/item/37512407...MI58O4-bTY3wIVBeJ3Ch2IjAbuEAQYAiABEgKnJvD_BwE
Ilk gogusunu süt bitene kadar sağ bitince diğerine geç onu sağ o da bitince tekrar diğer gogusune geç böyle değiştirerek devam et. Çünkü sen diğerini sağarken diğer gogusune de süt iniyo.sen bitti saniyosun da aslında öyle değil. 1 kere sağıp bırakma. Anlatabilmisimdir umarım. Ben değiştire değiştire sağıyorum hep.
Sprey şeklinde d vit kullanan var mı arkadaşlar?
Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum
İlk 1 ay günde 10-12 kere kaka yapması normal canm. Benimki de öyleydi. Gayet de kilo alıyordu. Kaka yapması doyduğunu gösteriyor zaten.Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum
Evet ben de ondan alacağım da 1 puff veriyorsun o zaman tamam canım çok sağolBen kullanıyorum. İsmi wellcare. Damlaya göre çok daha rahat oluyor kullanması. Hatta oğlanları sıraya sokuyorum açın ağzınızı deyip 1 puff da onlara veriyorum sırayla:)
Benimkinin de her emmede genzine kaçıyor öksürüyor.Bi de bebgi emerken oksurup tikanan varmi akcigerleri falan temiz aslinda ama genzine sicriyo emerken korkuyorum bisey olcak diye
Benimkide hep genzine kaçırıyor nefes alamıyor korkuyorumBenimkinin de her emmede genzine kaçıyor öksürüyor.
Göbeği düştükten 2 gün sonra banyo yaptırdım. 15 günlükken d vitamini başladık.Bebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Bızde ilk aguline kullanıyoduk . Memnunda kaldık . Sonra antibiyotik kullandıgımız icin biogaia ya başlattı doktor
Fiskiriyo canım benim.Elle sıktiğında nasıl geliyor canim sütün fışkırıyor mu damla damla mi
ne alaka normal veya sezeryan :/ süt aynı süt değil mi? bebim büyük kızımda da olmuştu bunda da oldu. doktorlar da iyice saçmalıyorlarAnladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.
Biz göbeği düşmeden yıkadık canım. Doktor beklemeye gerek yok iyice kurulayın yeter dedi. 2.4.6.gün yıkadık 7.gün göbeği düştü. O günden beri hergun yıkıyoruz kızımı. Yıkadıkça rahatlatıyor. D vitaminine 15.gün başladıkBebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Canm biz de pişik yaşadık. Hemen ıslak mendili bıraktım. Su ve pamuk kullanıyorum. Bir de o dönemde sık kaka yapıyordu her kakadan sonra hemen yıkadım. Kaka çok pişik yapıyor sakın kakalı bekletme ve yıka mutlaka. Artık hiç kızarıklık bile olmuyor bizde. Pişik kremi de desitin önerdi doktorumuz ama ben sürmüyorum çoğu zaman. Dışarı çıkacaksak altında bez uzun kalacaksa o zaman sürüyorum korusun diye. Yada gece yatarken sürüyorum. Bez altında daha uzun kalacağı için.Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Sütten değil normal doğum sırasında kaparmış mikrobu.ne alaka normal veya sezeryan :/ süt aynı süt değil mi? bebim büyük kızımda da olmuştu bunda da oldu. doktorlar da iyice saçmalıyorlar
Sütle alakası yok canm. Normal doğum sırasında pamukçuk yapan mantar çocuğa geçiyormuşne alaka normal veya sezeryan :/ süt aynı süt değil mi? bebim büyük kızımda da olmuştu bunda da oldu. doktorlar da iyice saçmalıyorlar
Ben kullaniyorumAnladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?