2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm sakin gobegini sarma dogru birsey degil kiziminda disardaydi doktor kizdi bana sarma diye fitik oluyo o zamanla içine giriyor simdi 5 yasinda normale dondu

Ben bazen pamuk kullaniyordum kizariklik oldu poposinde ondan beri pamuk kullanıyorum canim

Bepantol pişik önleyici kullanıyorum arada canım. Uni baby ıslak mendille temizliyorum. Bezimiz de molfix. Şu an hepsinden memnunum.

Sütle alakası yok canm. Normal doğum sırasında pamukçuk yapan mantar çocuğa geçiyormuş
ilk defa duyuyorum canım ama şöyle birşey var eğer dediğin gibiyse, yine değişen birşey yok bence =) sezeryan dan da mikrop kapabilir, yani bana pek mantıklı gelmedi. dediğim gibi ilk kızımda olmuştu bunda da oldu pamukcuk =)

Bepantol pişik önleyici kullanıyorum arada canım. Uni baby ıslak mendille temizliyorum. Bezimiz de molfix. Şu an hepsinden memnunum.
canım bende molfix kullanıyorum ama bazen poposuna yapışıyor vez bazende bezden boncuk boncuk jelimsi birşey oluyor. sende de oluyor mu?

Senin yediklerinle de alakalı olabilir. Smyy89 portakal dedi normalde sevmem ama canım çekti yiyim dedim yarım portakalla pişik oldu dün kuzum
ah canım yaa sorma bende mandalina yedim bizde de pişik oldu =( benim bebişler hep hassaslar ya elmada bile kızarıverdi. ne yiyeceğimi şaşırdım.

canım bende molfix kullanıyorum ama bazen poposuna yapışıyor vez bazende bezden boncuk boncuk jelimsi birşey oluyor. sende de oluyor mu?
Hayır canım hiç olmadı bende. Yapışma gibi şey kaka yapınca iğne ucu kadar bi yapışma oluyo nadir. Jelimsi dediğini hiç görmedim neden oluyo ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…