- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.601
Cnm sakin gobegini sarma dogru birsey degil kiziminda disardaydi doktor kizdi bana sarma diye fitik oluyo o zamanla içine giriyor simdi 5 yasinda normale donduSaolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Maşallah canim sütün bol benim damla damla sağınca 100 ü bulmuyor oyuzden sordum. Süt için içtiğin yediğin özel bir şey var mıFiskiriyo canım benim.
Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Tm cnm saolasinCnm sakin gobegini sarma dogru birsey degil kiziminda disardaydi doktor kizdi bana sarma diye fitik oluyo o zamanla içine giriyor simdi 5 yasinda normale dondu
Sütü neden sagiosnz fazla mi kizlar sutunuzMaşallah canim sütün bol benim damla damla sağınca 100 ü bulmuyor oyuzden sordum. Süt için içtiğin yediğin özel bir şey var mı
Biz hep öyleyiz ya bıktım emziremiyorum genizine kaçırıyor sütüBi de bebgi emerken oksurup tikanan varmi akcigerleri falan temiz aslinda ama genzine sicriyo emerken korkuyorum bisey olcak diye
Bepantol pişik önleyici kullanıyorum arada canım. Uni baby ıslak mendille temizliyorum. Bezimiz de molfix. Şu an hepsinden memnunum.Saolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Islak mendilide yikamaya basladim bisey olmasin diye ama oluyo yinedeBepantol pişik önleyici kullanıyorum arada canım. Uni baby ıslak mendille temizliyorum. Bezimiz de molfix. Şu an hepsinden memnunum.
Ben canım wellcareSprey şeklinde d vit kullanan var mı arkadaşlar?
Demekki normal bi durum herkeste var bu sorun cnmBiz hep öyleyiz ya bıktım emziremiyorum genizine kaçırıyor sütü
Bezden mi kaynaklanıyo ki acaba.her bez her bebeğe olmuyo canımIslak mendilide yikamaya basladim bisey olmasin diye ama oluyo yinede
Sağol canım ben de alacağım da kaç fıss diye soracaktım. 1 dedi arkadaş. Sende 1 kez fısslatıyorsun değil mi?Ben canım wellcare
Senin yediklerinle de alakalı olabilir.Islak mendilide yikamaya basladim bisey olmasin diye ama oluyo yinede
Evet ben de ondan alacağım da 1 puff veriyorsun o zaman tamam canım çok sağol
Ne kadar verdiğimi göreyim diye sağıyorum benSütü neden sagiosnz fazla mi kizlar sutunuz
ağızdaki pamukcuk dan bahsetmiyormusun canım ben mi yanlış anladım ki acabaSütten değil normal doğum sırasında kaparmış mikrobu.
ilk defa duyuyorum canım ama şöyle birşey var eğer dediğin gibiyse, yine değişen birşey yok bence =) sezeryan dan da mikrop kapabilir, yani bana pek mantıklı gelmedi. dediğim gibi ilk kızımda olmuştu bunda da oldu pamukcuk =)Sütle alakası yok canm. Normal doğum sırasında pamukçuk yapan mantar çocuğa geçiyormuş
canım bende molfix kullanıyorum ama bazen poposuna yapışıyor vez bazende bezden boncuk boncuk jelimsi birşey oluyor. sende de oluyor mu?Bepantol pişik önleyici kullanıyorum arada canım. Uni baby ıslak mendille temizliyorum. Bezimiz de molfix. Şu an hepsinden memnunum.
ah canım yaa sorma bende mandalina yedim bizde de pişik oldu =( benim bebişler hep hassaslar ya elmada bile kızarıverdi. ne yiyeceğimi şaşırdım.Senin yediklerinle de alakalı olabilir.Smyy89 portakal dedi normalde sevmem ama canım çekti yiyim dedim yarım portakalla pişik oldu dün kuzum
Hayır canım hiç olmadı bende. Yapışma gibi şey kaka yapınca iğne ucu kadar bi yapışma oluyo nadir. Jelimsi dediğini hiç görmedim neden oluyo ki acabacanım bende molfix kullanıyorum ama bazen poposuna yapışıyor vez bazende bezden boncuk boncuk jelimsi birşey oluyor. sende de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?