- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.621
Ben well care kullanıyorum sprey seklinde cnmSprey şeklinde d vit kullanan var mı arkadaşlar?
bende bilmiyorum bezden geliyor almanyada prima kullanırkene de aynı olmuştu. bende ilk kızımda molfix kullanmıştım çok memnun kalmıştım o yüzden stok yaptım :/ bitsin de minies'e geçecemHayır canım hiç olmadı bende. Yapışma gibi şey kaka yapınca iğne ucu kadar bi yapışma oluyo nadir. Jelimsi dediğini hiç görmedim neden oluyo ki acaba
Canım ben sağmazsam göğüslerim sisiyo tam bosaltamiyo oglum sonra ağrıdan duramiyorum sagdiklarimi da buzluğa atıyorum ise başlayınca lazım olacakSütü neden sagiosnz fazla mi kizlar sutunuz
Bizimde tam söndü derken dün tüm yüzü kabardı gece yanık gibi sulandı vekabuklandı içim içimi yiyor ilk gittiğimiz doktor önemsiz demişti ana egzama galiba ağlıyor devamlı yüzünü kaşımaya çalışıyor inşallah atlatırız canım. Geçmiş olsun size de.Canim kusura bakma haber vericektim evet gittik brnim kizimin yuzu ve kaslari kotu olmustu doktor bakti kaslari konakmis yuzu egzamaymis kasi icin ayri yuzu icin ayri krem verdi kasi hemen gecti ama yuzu hala iylesmedi bakalim insallahhh gecer
Canim buyuk ihtimalle egzamadirBizimde tam söndü derken dün tüm yüzü kabardı gece yanık gibi sulandı vekabuklandı içim içimi yiyor ilk gittiğimiz doktor önemsiz demişti ana egzama galiba ağlıyor devamlı yüzünü kaşımaya çalışıyor inşallah atlatırız canım. Geçmiş olsun size de.
Hangi kremdi canım ismini söylermidşn çok ağlayınca zeytinyağı sürdüm biraz iyi mi yaptım bilmiyorum.Canim buyuk ihtimalle egzamadiruygar eymen arkadasin dedigi kremi aldim doktora gosterdim cok iyi bir krrm dedi devam et dedi simdi onu kullaniyorum insallahhh gecer cok sagol csnim sizede cok gecmis olsun
Canim ben kremi kasina surmustum meger kasindaki egzema degilmis ondan daha kotu yapmis konakmis mustellanin konak kremini kasina surdum kaslari hemrn iyi oldu cildine kreme devam editorum bakalim insallahhh gecer kremin adi core satin pembe olani internette de arastirdim herkes memnun
evet elektrikli avent canımSağma makinenin markası ne canım elektriklimi
elinle sıktığında fışkırıp makinayla o kadar az çıkması çelişkili canım belki çekiş gücü düşüktür makinanın diycem ama bilmiyorumCanim benim ilk gunler 30 cc cikiyodu ama sutum cok azdi o zamanlar. Simdi sutum artti ama anca 40 cc cikio oda ugrasiorum ciksin diye pes etmem zorluyorum. Demin emzirdim bebisi pesine sagiyim dedim 20 cc cikti ama elimle sksam fiskiriyo.anlamadimki sorun bendemi makinadami
Canım bana da gelişmeleri ara ara yazarsan sevinirim.Canim ben kremi kasina surmustum meger kasindaki egzema degilmis ondan daha kotu yapmis konakmis mustellanin konak kremini kasina surdum kaslari hemrn iyi oldu cildine kreme devam editorum bakalim insallahhh gecer kremin adi core satin pembe olani internette de arastirdim herkes memnun
Evet kanaldan geçerken mantar kapıyorlarmış banada söyledi doktor. Bixim dudak içi ve yanaklarda parça parça beyazlıklar var. Süt dilde ve bütün oluyormuş diye duymuştum. Senin nasılAnladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.
Sağol canım ben de alacağım da kaç fıss diye soracaktım. 1 dedi arkadaş. Sende 1 kez fısslatıyorsun değil mi?
Göbeği düştü ertesi gün akşam yıkadık hemşire öyle demişti. D vitaminine 15. Gün başladım canımBebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Evde pamuk ve su ile temizliyorum. Günde bir kez de kremliyorum altını gece yatmadan önce. Hiç pişik olmadı daha 32 günlüğüzSaolun kizlar icim rahatladi valla gobegi dustu ama disarda gibi hafif sardim bnde .bi de pisik kremi kullaniomsnz alt nasil temizliosnz islak mendilmi pamukmu.kizarmisti pipisi bebegin sudocrem kullaniom iyi gelio bezi de primaydi bi de can bebe aldim deniyim diye ama ondada kizario banyo yaptirsak gecer sanirim
Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedimEvde pamuk ve su ile temizliyorum. Günde bir kez de kremliyorum altını gece yatmadan önce. Hiç pişik olmadı daha 32 günlüğüz
Mama vermiyorum bugün normal sarıya döndü tekrarMama veriyirmusn cnm
Canım üç çeşiti var 400 ünite olanı günde bir fıssSağol canım ben de alacağım da kaç fıss diye soracaktım. 1 dedi arkadaş. Sende 1 kez fısslatıyorsun değil mi?
Mustela pişik kremi süper tavsiye ediyorumHangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?