2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayır canım hiç olmadı bende. Yapışma gibi şey kaka yapınca iğne ucu kadar bi yapışma oluyo nadir. Jelimsi dediğini hiç görmedim neden oluyo ki acaba
bende bilmiyorum bezden geliyor almanyada prima kullanırkene de aynı olmuştu. bende ilk kızımda molfix kullanmıştım çok memnun kalmıştım o yüzden stok yaptım :/ bitsin de minies'e geçecem

Canim kusura bakma haber vericektim evet gittik brnim kizimin yuzu ve kaslari kotu olmustu doktor bakti kaslari konakmis yuzu egzamaymis kasi icin ayri yuzu icin ayri krem verdi kasi hemen gecti ama yuzu hala iylesmedi bakalim insallahhh gecer
Bizimde tam söndü derken dün tüm yüzü kabardı gece yanık gibi sulandı vekabuklandı içim içimi yiyor ilk gittiğimiz doktor önemsiz demişti ana egzama galiba ağlıyor devamlı yüzünü kaşımaya çalışıyor inşallah atlatırız canım. Geçmiş olsun size de.

Canim buyuk ihtimalle egzamadir uygar eymen arkadasin dedigi kremi aldim doktora gosterdim cok iyi bir krrm dedi devam et dedi simdi onu kullaniyorum insallahhh gecer cok sagol csnim sizede cok gecmis olsun

Canim buyuk ihtimalle egzamadir uygar eymen arkadasin dedigi kremi aldim doktora gosterdim cok iyi bir krrm dedi devam et dedi simdi onu kullaniyorum insallahhh gecer cok sagol csnim sizede cok gecmis olsun
Hangi kremdi canım ismini söylermidşn çok ağlayınca zeytinyağı sürdüm biraz iyi mi yaptım bilmiyorum.

H heja b kullanınca kötü oldu yüzü kremden demiştin. Şimdi iyi geliyor mu?
Canim ben kremi kasina surmustum meger kasindaki egzema degilmis ondan daha kotu yapmis konakmis mustellanin konak kremini kasina surdum kaslari hemrn iyi oldu cildine kreme devam editorum bakalim insallahhh gecer kremin adi core satin pembe olani internette de arastirdim herkes memnun

elinle sıktığında fışkırıp makinayla o kadar az çıkması çelişkili canım belki çekiş gücü düşüktür makinanın diycem ama bilmiyorum

Canım bana da gelişmeleri ara ara yazarsan sevinirim.

Anladım canım. Pamukçuk sezaryende olmaz dedi bize doktor da. Benim bebeğimin ağzında da beyazlık var ama sütlerden tortu olmuş dedi. Tatmin olmadım ama ben bir türlü ondan sormuştum.
Evet kanaldan geçerken mantar kapıyorlarmış banada söyledi doktor. Bixim dudak içi ve yanaklarda parça parça beyazlıklar var. Süt dilde ve bütün oluyormuş diye duymuştum. Senin nasıl

Evde pamuk ve su ile temizliyorum. Günde bir kez de kremliyorum altını gece yatmadan önce. Hiç pişik olmadı daha 32 günlüğüz

Evde pamuk ve su ile temizliyorum. Günde bir kez de kremliyorum altını gece yatmadan önce. Hiç pişik olmadı daha 32 günlüğüz
Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim

Ya kızlar kızım çok ıkınıp sıkılıyor ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sonra uykuya dalıyor sonra yine ayni kızarıyor resmen çok üzülüyorum yarın bide nurse harveys gaz damlası alıyım bari bizim gibi olan var mı ya uykuya dalamıyor gaZdan bide kusma yaptı bu gaz bezini açıyorum bacaklarını karnına itip poposunun deliğini az uyarıyorum güzelce atıyor gazını müdahale ediyorum kendi başa çıkamıyor ama bitmiyor gaz çocukta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…