2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bizde aynı durumdayız canım bende bilemedim ıkınınca kusuyor zorluyor kendini birde aynı uykuya dalamıyor ıkınmaktan yavrum ben metsil gaz damlası verdim birde üzüm çekirdek torbasını ısıtıp koydum karnına bi nebze daha iyi uyudu yavrum

Aynen benim kizimda oyle cok ikiniyor ve bu gun cok kustu nurse harveysi oglumda kullanmistim cok faydasini gordum simdi kizima da alayim ben de insallahhh fayda eder sizede cok gecmis olsun

Canım aynı bizimkide öyle yaa. Uyurkken bile o şekilde uyuyo. Halbuki emzirince gazını çıkarıyorum, bezini açınca da çıkartıyo ben temizlerken ama bitmiyo. Sabah saat 6 da kalktı anca 3 te uyudu. Kuzum kıyamam 4 saat uyudu uyandırmadım uykusuz kalıyo yoksa. Napcam bilmiyorum. Hiç bi ilaç da kullanmadım kullansam mı diyorum. Gaz olacak diye bişey de yemiyorum. Emzirirken 15 dk emince gaz yapmasın diye meme de değişttiriyorum. Niye bu kaddar oluyo bilmiyorum

Söylediklerinin aynısı benim bebegimde de mevcut canm. Bende napacağımı bilemedim. Dün aguline gaz şurubu aldık ama şimdilik değişen bişey yok maalesef.

Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum
Canım ben her emmeden sonra alt degistiriyorum kilo alımıda gayet iyi merak etme alır o :)

Evet kanaldan geçerken mantar kapıyorlarmış banada söyledi doktor. Bixim dudak içi ve yanaklarda parça parça beyazlıklar var. Süt dilde ve bütün oluyormuş diye duymuştum. Senin nasıl
Evet canım dilde sadece kaymak yapışmış gibi. Emmesinde falan sıkıntı yok zaten. Çok geçmiş olsun size de. Doğru demek ki doktorun dediği bizimki pamukçuk değil.

Bir kac cesidi var 400iu olanından alman gerekli bir fıs sıkıyorsun. Bizde wellcare kullaniyoruz
Teşekkür ederim canım
Canım üç çeşiti var 400 ünite olanı günde bir fıss
Teşekkür ederim canım

biz kullanıyoruz canım sprey şeklinde adı da ocean 400 lü bir şeydi.özeldeki doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanma 4 aydan sonra kullanılır onların verdikleri dedi.
Teşekkür ederim canım. Bizim doktor multivitamin vermiş. Ama onun içindeki dvit yeterli değil gibi geliyor bana şişe bitmek üzere sprey şeklinde alacağım ben de.

Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim
Bepantol kullanıyorum ama bu bitince mustela alıcam. Elimde olduğu için onu kullandım.

ah canım yaa sorma bende mandalina yedim bizde de pişik oldu =( benim bebişler hep hassaslar ya elmada bile kızarıverdi. ne yiyeceğimi şaşırdım.
Hayır ben en son kaç yıl önce yedim kimbilir aradığım yediğim bir şey değildi ne alaka yediysem mahvoldu yazık kuzum:)

Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim
Ben zeytin yağını ısıtıp soğutuyorum onu sürüyorum pişik kremi kullanmıyorum. Zaten sadece dün oldu baya geçti şimdi. Normalde akşamları yatmadan sürüp yatıyorum. Banyodan yarım saat önce de saçına sürüp bekletip yıkıyorum.

Maşallah canim sütün bol benim damla damla sağınca 100 ü bulmuyor oyuzden sordum. Süt için içtiğin yediğin özel bir şey var mı
Kaç günlük bebeğin canım ? Ekstra bişey yapmıyorum. 3 lt su içiyorum normalde de içerdim zaten. Bol bol emziriyorum bide. Bebiş uyuduğunda bende sürekli uyumaya çalışıyorum. Dinlenince sütün de çoğalıyor. Kafaya takma elinden geldiğince dinlenmeye bak canım.

Nöbetçi eczane de varmış nurse harveys damla eşim alıcak şimdi çok üzülüyorum kızımın ıkınmalarına kızarmalarına belki rahatlar

26 günlük canim ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum ama biraz da yapıyla mi alakali sut acaba

Nöbetçi eczane de varmış nurse harveys damla eşim alıcak şimdi çok üzülüyorum kızımın ıkınmalarına kızarmalarına belki rahatlar
Canim benim minik bey de öyle. Özellikle emerken memeyi sundurup cekistirip duruyor kizariyor bacaklar tortop aglayip duruyor .Ememiyor. Ben de su sekilde bi çözüm buldum. Yataga ccikiyorum emerken yavas yyavas zipliyorum o zaman susuyor. Gerci alt komsular ne düşünür gicir gicir diye de dusunmeden edemiyorum

Kizlar bizimde gaz problemimiz coktu cocuk ikinmaktan perisan oluyirdu. Dun bi arkadasim bana bi komposto tarifi verdi bebegim dunden beri gazini guzel yapiyor. Sizede yaziyim belki sizdede ise yarar.
Kuru kayisi gun kurusu kuru dut kuru uzum hurma cubuk tarcin incir bunlari kaynatip komposto yaptim. Gazina iyi geldi sutude arttiriyormus bunlar. Aklinizda olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…