- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.641
Tamam canim yazarimCanım bana da gelişmeleri ara ara yazarsan sevinirim.
bizde aynı durumdayız canım bende bilemedim ıkınınca kusuyor zorluyor kendini birde aynı uykuya dalamıyor ıkınmaktan yavrumYa kızlar kızım çok ıkınıp sıkılıyor ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sonra uykuya dalıyor sonra yine ayni kızarıyor resmen çok üzülüyorum yarın bide nurse harveys gaz damlası alıyım bari bizim gibi olan var mı ya uykuya dalamıyor gaZdan bide kusma yaptı bu gaz bezini açıyorum bacaklarını karnına itip poposunun deliğini az uyarıyorum güzelce atıyor gazını müdahale ediyorum kendi başa çıkamıyor ama bitmiyor gaz çocukta ya
Aynen benim kizimda oyle cok ikiniyor ve bu gun cok kustu nurse harveysi oglumda kullanmistim cok faydasini gordum simdi kizima da alayim ben de insallahhh fayda eder sizede cok gecmis olsunYa kızlar kızım çok ıkınıp sıkılıyor ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sonra uykuya dalıyor sonra yine ayni kızarıyor resmen çok üzülüyorum yarın bide nurse harveys gaz damlası alıyım bari bizim gibi olan var mı ya uykuya dalamıyor gaZdan bide kusma yaptı bu gaz bezini açıyorum bacaklarını karnına itip poposunun deliğini az uyarıyorum güzelce atıyor gazını müdahale ediyorum kendi başa çıkamıyor ama bitmiyor gaz çocukta ya
biz kullanıyoruz canım sprey şeklinde adı da ocean 400 lü bir şeydi.özeldeki doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanma 4 aydan sonra kullanılır onların verdikleri dedi.Sprey şeklinde d vit kullanan var mı arkadaşlar?
SAati saatine veriyorum. Uykusunda da ağzını açıp kaşıkla verıyorum uyanmıyo bazen ağzından gerı cıkartıyo ama genelde yutuyorAnyibiyotigi saatinde verebiliyor musun canim? Uykusuna denk geliyorsa uyandiriyor musun?
Canım aynı bizimkide öyle yaa. Uyurkken bile o şekilde uyuyo. Halbuki emzirince gazını çıkarıyorum, bezini açınca da çıkartıyo ben temizlerken ama bitmiyo. Sabah saat 6 da kalktı anca 3 te uyudu. Kuzum kıyamam 4 saat uyudu uyandırmadım uykusuz kalıyo yoksa. Napcam bilmiyorum. Hiç bi ilaç da kullanmadım kullansam mı diyorum. Gaz olacak diye bişey de yemiyorum. Emzirirken 15 dk emince gaz yapmasın diye meme de değişttiriyorum. Niye bu kaddar oluyo bilmiyorumYa kızlar kızım çok ıkınıp sıkılıyor ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sonra uykuya dalıyor sonra yine ayni kızarıyor resmen çok üzülüyorum yarın bide nurse harveys gaz damlası alıyım bari bizim gibi olan var mı ya uykuya dalamıyor gaZdan bide kusma yaptı bu gaz bezini açıyorum bacaklarını karnına itip poposunun deliğini az uyarıyorum güzelce atıyor gazını müdahale ediyorum kendi başa çıkamıyor ama bitmiyor gaz çocukta ya
Söylediklerinin aynısı benim bebegimde de mevcut canm. Bende napacağımı bilemedim. Dün aguline gaz şurubu aldık ama şimdilik değişen bişey yok maalesef.Ya kızlar kızım çok ıkınıp sıkılıyor ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sonra uykuya dalıyor sonra yine ayni kızarıyor resmen çok üzülüyorum yarın bide nurse harveys gaz damlası alıyım bari bizim gibi olan var mı ya uykuya dalamıyor gaZdan bide kusma yaptı bu gaz bezini açıyorum bacaklarını karnına itip poposunun deliğini az uyarıyorum güzelce atıyor gazını müdahale ediyorum kendi başa çıkamıyor ama bitmiyor gaz çocukta ya
Bize de doktorumuz ocean verdi. Sprey şeklinde.biz kullanıyoruz canım sprey şeklinde adı da ocean 400 lü bir şeydi.özeldeki doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanma 4 aydan sonra kullanılır onların verdikleri dedi.
Canım ben her emmeden sonra alt degistiriyorum kilo alımıda gayet iyi merak etme alır o :)Kizlar bebeginiz daha emer emmez kakasini yapiyir mu kabiz gibi kendini cok sıkıyor yavrum her defasinda .her yedigini kaka yaparsa boyle cok da kilo almaz diyorum
Evet canım dilde sadece kaymak yapışmış gibi. Emmesinde falan sıkıntı yok zaten. Çok geçmiş olsun size de. Doğru demek ki doktorun dediği bizimki pamukçuk değil.Evet kanaldan geçerken mantar kapıyorlarmış banada söyledi doktor. Bixim dudak içi ve yanaklarda parça parça beyazlıklar var. Süt dilde ve bütün oluyormuş diye duymuştum. Senin nasıl
Teşekkür ederim canımBir kac cesidi var 400iu olanından alman gerekli bir fıs sıkıyorsun. Bizde wellcare kullaniyoruz
Teşekkür ederim canımCanım üç çeşiti var 400 ünite olanı günde bir fıss
Teşekkür ederim canım. Bizim doktor multivitamin vermiş. Ama onun içindeki dvit yeterli değil gibi geliyor bana şişe bitmek üzere sprey şeklinde alacağım ben de.biz kullanıyoruz canım sprey şeklinde adı da ocean 400 lü bir şeydi.özeldeki doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanma 4 aydan sonra kullanılır onların verdikleri dedi.
Bepantol kullanıyorum ama bu bitince mustela alıcam. Elimde olduğu için onu kullandım.Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim
Hayır ben en son kaç yıl önce yedim kimbilir aradığım yediğim bir şey değildi ne alaka yediysem mahvoldu yazık kuzum:)ah canım yaa sorma bende mandalina yedim bizde de pişik oldu =( benim bebişler hep hassaslar ya elmada bile kızarıverdi. ne yiyeceğimi şaşırdım.
Ben zeytin yağını ısıtıp soğutuyorum onu sürüyorum pişik kremi kullanmıyorum. Zaten sadece dün oldu baya geçti şimdi. Normalde akşamları yatmadan sürüp yatıyorum. Banyodan yarım saat önce de saçına sürüp bekletip yıkıyorum.Hangi pişik kremini kullanıyorsun benim doktor eczaneden alınn bir ilaçlı pişik kremi verdi çok iyi geliyordu ama onamı devam etsem yoksa markette satılanlardan mı alsam bilemedim
Düstükten sonraki gün yıkadim. 10. Gün dvite basladıkBebginizi gobegi dustukten ne kadar sure sonra banyo yaptırdınız. Bebege hangi vitamin ne zman basladinizmi
Kaç günlük bebeğin canım ? Ekstra bişey yapmıyorum. 3 lt su içiyorum normalde de içerdim zaten. Bol bol emziriyorum bide. Bebiş uyuduğunda bende sürekli uyumaya çalışıyorum. Dinlenince sütün de çoğalıyor. Kafaya takma elinden geldiğince dinlenmeye bak canım.Maşallah canim sütün bol benim damla damla sağınca 100 ü bulmuyor oyuzden sordum. Süt için içtiğin yediğin özel bir şey var mı
Nöbetçi eczane de varmış nurse harveys damla eşim alıcak şimdi çok üzülüyorum kızımın ıkınmalarına kızarmalarına belki rahatlarCanım aynı bizimkide öyle yaa. Uyurkken bile o şekilde uyuyo. Halbuki emzirince gazını çıkarıyorum, bezini açınca da çıkartıyo ben temizlerken ama bitmiyo. Sabah saat 6 da kalktı anca 3 te uyudu. Kuzum kıyamam 4 saat uyudu uyandırmadım uykusuz kalıyo yoksa. Napcam bilmiyorum. Hiç bi ilaç da kullanmadım kullansam mı diyorum. Gaz olacak diye bişey de yemiyorum. Emzirirken 15 dk emince gaz yapmasın diye meme de değişttiriyorum. Niye bu kaddar oluyo bilmiyorum
Canım faydası olacak mı bana da sonra bilgi verir misin? bende onu almayı düşünüyorumNöbetçi eczane de varmış nurse harveys damla eşim alıcak şimdi çok üzülüyorum kızımın ıkınmalarına kızarmalarına belki rahatlar
Canim benim minik bey de öyle. Özellikle emerken memeyi sundurup cekistirip duruyor kizariyor bacaklar tortop aglayip duruyor .Ememiyor. Ben de su sekilde bi çözüm buldum. Yataga ccikiyorum emerken yavas yyavas zipliyorum o zaman susuyor. Gerci alt komsular ne düşünür gicir gicir diye de dusunmeden edemiyorumNöbetçi eczane de varmış nurse harveys damla eşim alıcak şimdi çok üzülüyorum kızımın ıkınmalarına kızarmalarına belki rahatlar
Kizlar bizimde gaz problemimiz coktu cocuk ikinmaktan perisan oluyirdu. Dun bi arkadasim bana bi komposto tarifi verdi bebegim dunden beri gazini guzel yapiyor. Sizede yaziyim belki sizdede ise yarar.Canim benim minik bey de öyle. Özellikle emerken memeyi sundurup cekistirip duruyor kizariyor bacaklar tortop aglayip duruyor .Ememiyor. Ben de su sekilde bi çözüm buldum. Yataga ccikiyorum emerken yavas yyavas zipliyorum o zaman susuyor. Gerci alt komsular ne düşünür gicir gicir diye de dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?