- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.661
Onu bende koltukta yapıyorum canım bizimkisi de sakinleşiyo susuyoCanim benim minik bey de öyle. Özellikle emerken memeyi sundurup cekistirip duruyor kizariyor bacaklar tortop aglayip duruyor .Ememiyor. Ben de su sekilde bi çözüm buldum. Yataga ccikiyorum emerken yavas yyavas zipliyorum o zaman susuyor. Gerci alt komsular ne düşünür gicir gicir diye de dusunmeden edemiyorum
Teşekkür ederiz canım Allah razı olsun. Ne bulsak uygulıcaz artıkKizlar bizimde gaz problemimiz coktu cocuk ikinmaktan perisan oluyirdu. Dun bi arkadasim bana bi komposto tarifi verdi bebegim dunden beri gazini guzel yapiyor. Sizede yaziyim belki sizdede ise yarar.
Kuru kayisi gun kurusu kuru dut kuru uzum hurma cubuk tarcin incir bunlari kaynatip komposto yaptim. Gazina iyi geldi sutude arttiriyormus bunlar. Aklinizda olsin
Benimde geliyodu canım.cok normal. Ileriki günler de kötü koku da olabilir.Kızlar 18 gün önce normal doğum yaptım. Kanamam normaldi. Biraz önce lavaboda farkettim. Et parçası gibi bişey gelmiş fındık büyüklüğünde. Sizde böyle bişey oldu mu? Normal mi?
Tamam canım eşimi bekliyorum almış gelmedi daha içircem hemen yarın belli olur bakalımCanım faydası olacak mı bana da sonra bilgi verir misin? bende onu almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim içim rahatladı canım. Kötü bişey diye korkmuştum. Çok değişik bi halim var zaten duş alacak zaman bulamıyorum günde bi kere anca lavaboya gidebiliyorum. Koku olayı artık normal gelir. Tam saldım ne zaman toparlanabilcem bakalım.Benimde geliyodu canım.cok normal. Ileriki günler de kötü koku da olabilir.
Bende aspiratörü keşfettim canım. Daha doğrusu eşim keşfetmiş. Su sesini hiç duymamıştım bi deneyeyimKızlar bebeğim normalde sakin çok şükür bazen çok ağladığında musluğu açıyorum su sesine hemen susuyor sizde deneyin bakalım ne tepki verecekler :) fön ve elektrikli süpürge sesinde susmuyor denemiştim :))
Benim dikişimin biri 20 li günlerdi attı. Normalde erimesi gerekiyor sanırım. Eltim pamukla zeytinyağı sür iyi gelir dedi onu sürerken çok da hırpalamadım aslında ama bir baktım pamukta ip var. İki üç gün acıdı kanadı şimdi geçti gibi. Şimdilerde (34 oldu) ter yaptıkça yanma yapıyor. Yaralar kapanmadı mı acaba ya da enfeksiyon mu oldu.Benimde geliyodu canım.cok normal. Ileriki günler de kötü koku da olabilir.
O zamanlar öyle sabret canım 1 2 haftaya toparlicaksin kendini. Ben yasamiyo gibiydim valla çok şükür toparlandım. Seninde biraz daha dayanman lazım herşey yoluna giricek :))Teşekkür ederim içim rahatladı canım. Kötü bişey diye korkmuştum. Çok değişik bi halim var zaten duş alacak zaman bulamıyorum günde bi kere anca lavaboya gidebiliyorum. Koku olayı artık normal gelir. Tam saldım ne zaman toparlanabilcem bakalım.
Iltihap olmadığı sürece normal yanması canım da dışında mi dikiş var bende hiç yok yapıştırma hep. Ya da vardı ben mi farketmedim ama şimdi baktım da yok. Bisey olmuş olsa terlemeden de ağrı olurdu mutlaka.Benim dikişimin biri 20 li günlerdi attı. Normalde erimesi gerekiyor sanırım. Eltim pamukla zeytinyağı sür iyi gelir dedi onu sürerken çok da hırpalamadım aslında ama bir baktım pamukta ip var. İki üç gün acıdı kanadı şimdi geçti gibi. Şimdilerde (34 oldu) ter yaptıkça yanma yapıyor. Yaralar kapanmadı mı acaba ya da enfeksiyon mu oldu.
İnşallah canım çok teşekkür ederimO zamanlar öyle sabret canım 1 2 haftaya toparlicaksin kendini. Ben yasamiyo gibiydim valla çok şükür toparlandım. Seninde biraz daha dayanman lazım herşey yoluna giricek :))
yemin ediyorum aynı mememi gazı gelince sakız gibi sündürecek kıvranıp ağlıyor çok üzülüyorum bende kucağımda hoplata hoplata piş piş diye diye zorla emziriyorum ama maalesef ememiyorCanim benim minik bey de öyle. Özellikle emerken memeyi sundurup cekistirip duruyor kizariyor bacaklar tortop aglayip duruyor .Ememiyor. Ben de su sekilde bi çözüm buldum. Yataga ccikiyorum emerken yavas yyavas zipliyorum o zaman susuyor. Gerci alt komsular ne düşünür gicir gicir diye de dusunmeden edemiyorum
Bende hemşireyim canım, bilgim var. Bende iğne yaptırınca beze oluyor ve 2-3 hafta oturamıyordum. 3 kere falan oldu bu ama zamanla geçti. Kolanyalı pamuk koydum. Hastalara da önerirdik, beze olursa koyun diye. Halamdada beze oldu ama geçmemişti. Senin anlattığın gibiydi. Doktor alalım dedi aldılar bezeyi. Başkalarında da duyduğum kadarıyla yenileyebiliyomuş. Herkeste yenilemiyo ama. Sanırım bakımıyla falan alakalı yeniliyo.İyi geceler kızlar hastanede kalçamdan iğne vurmuşlardı ağrı kesici ve baya morarmıştı sonra küçük beze gibi sertlik vardı ve geçer sandım ama 3 4 gündür ağrıyor kızarmış biraz ve daha da büyümüş yatın genel cerrahiye gideceğim antibiyotik verirlermiş ya da oradaki iltihabı biraz kesip çekerlermiş baya korktum o yüzden hemşirelerin yüzünden zaten mahvetmişlerdi iki tarafı da bilgisi olan ya da yaşayan var mı
Aspiratör bozulmuş yoksa denerdim onu da :))Bende aspiratörü keşfettim canım. Daha doğrusu eşim keşfetmiş. Su sesini hiç duymamıştım bi deneyeyim
Ben şunu anladım eğer bebisinle evde tek kalırsan çok çabuk toparlaniyosun. Ben yanimda birileri olunca bunalıma giriyorum. Tek başıma çocuğa bakmak inan çok daha güzel ve toparlanman çok daha hızlı oluyor. Umut var merak etme. :))İnşallah canım çok teşekkür ederimtoparlanabileceksem, umut varsa ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?