2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkide son zamanlarda öyle canım ama sağınca 200 ccden fazla çıkıyor

Hay maşallah ya ne güzel, nazar değmesin.. benim 50cc çıksa seviniyorum.. daha naapsak bilmiyorum
Canım bn doğuma girmeden başladım hurma yemeye, humana içmeye. Doğumdan çıkınca da bunları çok sık tükettim. Rezene de içtim, lactamil süt çayı da. Başka bişey yapmadım böyle oldu. Yapıdan mı kaynaklı yoksa bunlardan mı bilmiyorum. Doğumdan iki gün sonra sonra göğüslerim çok şişti doktor ememez çocuk dedi sarılık oldu hastaneye yattık. O zamanlar sağ sağ bitiremedim maşallah. Çok ağrım oluyodu ve bu yiyip içtiklerimi bıraktım. Şimdi önceye göre biraz daha az. Çok aşırı olmasın diye de tüketmiyorum hala

Kızlar gece acile gittim yüksek ateşle mastit olmuşum serum taktılar sütüm çokdu hemde baya vardı ama dünden beri bir gögüsten 30 anca çıkıyo memem taş gibi içinde sert birşeyler var ne olur yardım edin ne yapıcam şimdi hala ateşim vat 39 çıkıyo

Geçmiş olsun canım

Sabaha kadar uyumadjk kendini sıkmaktan aglaya aglaya bi hal oldu yavrum 11 gunluk olduk basta gaz olmaz dedilerde var valla. Gaz icin neler yapıyorsunuz gobegidisari cikti ikinmaktan dra mi gtrsem

Bir ay ımız doldu çok şükür. Gece uyanmalarında şimdiye kadar emzirme + alt değiştirme yapıyordum. Alt değiştirmeyi artık yapmasam mı acaba uykusu dağılmasın diye. Siz neler yapıyorsunuz
Her bezi az da olsa kakali oluyor canim o yuzden gece 3 kez degistiriyorum bezini pisik olmasin diye

yemin ediyorum aynı mememi gazı gelince sakız gibi sündürecek kıvranıp ağlıyor çok üzülüyorum bende kucağımda hoplata hoplata piş piş diye diye zorla emziriyorum ama maalesef ememiyor
Vazgeçme canim gececek bu gaz olayi. Damlayi hep ayni ssaatte ver canim. Biizmki 9da basliyor aglamalara gunduz de agliyoruz ikiniyoruz ama aksam 9daki bayagi kriz seklinde. Ben bir de memeyi agzindan cikarinca kapatiyor agzini almiyor acmiyor. O zaman 10 dakika kadar mememi dudaklarina dayiyorum bekliyorum bazen aliyor uyku sersemiyken.

Bu doktorun farkli düşünceleri var. Bitki caylarinin hiç birini 1 yas altına tavsiye etmiyor. Rezeneyi 4 yaş altina verilmemeli diyor.
Evet canım ben de sütüm az diye kullanmak istedim ablam kullanma dedi. O da emzirme konusunda çok araştırma yaptı. En az 2 buçuk litre su ve sık sık emzirme başka bir şey e gerek yok diyor.

Yok canim gogsunun sis ya da sonuk olmasi ile alakali degil sut. Benimkiler de biraz yumusadi ama emzirecegim zaman sutum gelirken gayet dolgun oluyor. Bence hurafe hersey beyinde. Uyku mutluluk su bu üçlü aut icin yeterli. İr de bol bol emzir hic dusunme yetmedigini

Bende de ağrıkesici iğnelerden dolayı sertlik oldu ama doktora gitmedim. Doğum yapalı 1,5 ay oldu daha yeni geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…