- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.721
Benimkide son zamanlarda öyle canım ama sağınca 200 ccden fazla çıkıyorKızlar benim göğsüm hamilelik Öncesi gibi sönük ve yumuşak geçen bi yakınım böyle olmamalı daha dolgun olmalı dedi sütüm nasıl bilmyorum sağma makinam yok sizin nasıl merak ediyorum ben de sıkıntı mı var
Ben izlerken çatlıyodum yapamam dedim ama güzel çok hoşuma gitti.Mete hoca bu.. biz gitmeyi düşünmedik hiç pahalı diye ama videoyu izletken hem kalp krizi geçirdim hem de beğendim. Ben yapabilir miyim acaba
Bana da suyunu içmek daha kolay geliyor.. suyu süt arttırmaya yetiyorsa çok iyiBen suyunu ictim ama yersende bi sakincasi olmaz
Hay maşallah ya ne güzel, nazar değmesin.. benim 50cc çıksa seviniyorum.. daha naapsak bilmiyorumBenimkide son zamanlarda öyle canım ama sağınca 200 ccden fazla çıkıyor
Canım bn doğuma girmeden başladım hurma yemeye, humana içmeye. Doğumdan çıkınca da bunları çok sık tükettim. Rezene de içtim, lactamil süt çayı da. Başka bişey yapmadım böyle oldu. Yapıdan mı kaynaklı yoksa bunlardan mı bilmiyorum. Doğumdan iki gün sonra sonra göğüslerim çok şişti doktor ememez çocuk dedi sarılık oldu hastaneye yattık. O zamanlar sağ sağ bitiremedim maşallah. Çok ağrım oluyodu ve bu yiyip içtiklerimi bıraktım. Şimdi önceye göre biraz daha az. Çok aşırı olmasın diye de tüketmiyorum halaHay maşallah ya ne güzel, nazar değmesin.. benim 50cc çıksa seviniyorum.. daha naapsak bilmiyorum
Ben faydasini gordum 2 gundur. Bide gazını cok rahat cikariyo boyle. Bi dene bakalim canim sende neticede icindeki hic biseyin zarari yok.Bana da suyunu içmek daha kolay geliyor.. suyu süt arttırmaya yetiyorsa çok iyi
Emzirirken hangisini kullanabiliyoruz var mı bildiğin canımBen telefona hatırlatıcı ayarlamıştım kolay oluyodu canım
Genelde yapacağı zamanı biliyorum ıkınıyor öncesinde falan. Sonrada ses geliyor zaten :))Kenardan bezine bakıp ona göre mi karar veriyorsun canım. Bizimki belindeki lastiği az oynatsam bile hemen uyanıyor
Kızlar buna dikkat etmeyi unutmayın yatırırken. Bebek kayarak yorganına ya da battaniye nin altına girmemiş oluyor bu şekilde yatırınca .
Hatırlamıyorum kuzum ama sağlık ocağındaki ebenize sorabilirsin bu konuda yardımcı olur.zaten onlar veriyo. İsmini unutmuşum canım.Emzirirken hangisini kullanabiliyoruz var mı bildiğin canım
Geçmiş olsun canımKızlar gece acile gittim yüksek ateşle mastit olmuşum serum taktılar sütüm çokdu hemde baya vardı ama dünden beri bir gögüsten 30 anca çıkıyo memem taş gibi içinde sert birşeyler var ne olur yardım edin ne yapıcam şimdi hala ateşim vat 39 çıkıyo
Her bezi az da olsa kakali oluyor canim o yuzden gece 3 kez degistiriyorum bezini pisik olmasin diyeBir ay ımız doldu çok şükür. Gece uyanmalarında şimdiye kadar emzirme + alt değiştirme yapıyordum. Alt değiştirmeyi artık yapmasam mı acaba uykusu dağılmasın diye. Siz neler yapıyorsunuz
Vazgeçme canim gececek bu gaz olayi. Damlayi hep ayni ssaatte ver canim. Biizmki 9da basliyor aglamalara gunduz de agliyoruz ikiniyoruz ama aksam 9daki bayagi kriz seklinde. Ben bir de memeyi agzindan cikarinca kapatiyor agzini almiyor acmiyor. O zaman 10 dakika kadar mememi dudaklarina dayiyorum bekliyorum bazen aliyor uyku sersemiyken.yemin ediyorum aynı mememi gazı gelince sakız gibi sündürecek kıvranıp ağlıyor çok üzülüyorum bende kucağımda hoplata hoplata piş piş diye diye zorla emziriyorum ama maalesef ememiyor
Evet canım ben de sütüm az diye kullanmak istedim ablam kullanma dedi. O da emzirme konusunda çok araştırma yaptı. En az 2 buçuk litre su ve sık sık emzirme başka bir şey e gerek yok diyor.Bu doktorun farkli düşünceleri var. Bitki caylarinin hiç birini 1 yas altına tavsiye etmiyor. Rezeneyi 4 yaş altina verilmemeli diyor.
Cnm sen korseyi kullandin mi NasilGeçmiş olsun canım
Yok canim gogsunun sis ya da sonuk olmasi ile alakali degil sut. Benimkiler de biraz yumusadi ama emzirecegim zaman sutum gelirken gayet dolgun oluyor. Bence hurafe hersey beyinde. Uyku mutluluk su bu üçlü aut icin yeterli. İr de bol bol emzir hic dusunme yetmediginiKızlar benim göğsüm hamilelik Öncesi gibi sönük ve yumuşak geçen bi yakınım böyle olmamalı daha dolgun olmalı dedi sütüm nasıl bilmyorum sağma makinam yok sizin nasıl merak ediyorum ben de sıkıntı mı var
Bende de ağrıkesici iğnelerden dolayı sertlik oldu ama doktora gitmedim. Doğum yapalı 1,5 ay oldu daha yeni geçiyor.İyi geceler kızlar hastanede kalçamdan iğne vurmuşlardı ağrı kesici ve baya morarmıştı sonra küçük beze gibi sertlik vardı ve geçer sandım ama 3 4 gündür ağrıyor kızarmış biraz ve daha da büyümüş yatın genel cerrahiye gideceğim antibiyotik verirlermiş ya da oradaki iltihabı biraz kesip çekerlermiş baya korktum o yüzden hemşirelerin yüzünden zaten mahvetmişlerdi iki tarafı da bilgisi olan ya da yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?