- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.741
Desitin çok iyi cnm pişik oluştuktan sonra kullanılıyor. memnun kalan çok var. Önlemek için ise mustela ve bepantolPisik icin hangi kremleri onerirsiniz?
Sicak havlu ile masaj yapiyorum. Dusta elimle tarakla masaj yapiyorum. Sicak su torbasini ilik olarak koyuyorum. Ve 2 saate bir sagiyorum emziriyorum. Benim de cok fazla oluyor her hafta mutlaka bir gogus agrim sislik varKızlar gece acile gittim yüksek ateşle mastit olmuşum serum taktılar sütüm çokdu hemde baya vardı ama dünden beri bir gögüsten 30 anca çıkıyo memem taş gibi içinde sert birşeyler var ne olur yardım edin ne yapıcam şimdi hala ateşim vat 39 çıkıyo
Canım bn bişey daha yapmaya başladım. Geceden ıkınıyodu. Az önce bacağıma kolumu koyup ters çevirdim üzerine. Sırtını sıvazladım. Bizimki başladı hem kakasını hem gazını yapmaya.3-5 dakika sıvazladım sonra altını açtım, silerkende bayağı çıkardı. Şu an rahat emiyoSabaha kadar uyumadjk kendini sıkmaktan aglaya aglaya bi hal oldu yavrum 11 gunluk olduk basta gaz olmaz dedilerde var valla. Gaz icin neler yapıyorsunuz gobegidisari cikti ikinmaktan dra mi gtrsem
Desitin mor yada oksizinc. Biz pişik olunca doktor tavsiyesiyle bunları karıştırarak sürdük çok iyi geldi. Şimdi koruma amaçlı sadece desitin kullanıyoruz.Pisik icin hangi kremleri onerirsiniz?
Bizim dr bepantene onerdi onu kullaniyoruzPisik icin hangi kremleri onerirsiniz?
Pisik icin hangi kremleri onerirsiniz?
Mavi onleyici mor onarici galiba kizimda desitin kullanmistim bende ama zaman gecti tabi nasildi hatirlamadim yine desitin aliyim en iyisi mor olanindan pek pisigimiz yok ama arada kizariyo yine de.Hastanede desitin mavi vermislerdi iyi geldi hafif kızarıklık olunca onu sürüyorum, bir kac defa kızarıklık fazlaydi sudocrem sürmüştüm normalde bir sey kullanmiyorum su ve pamukla temizleyip kuruluyorum.
Yok cnm kokmuyo tulbente sarinca.bi de karanfil batirinca sogan kokusu gidiyo.Soğan çok ağır kokmaz mınkş hamilelik de tiksinmiştim cesaret edemedim canım ya
Bende zeytinyağı sürdüm beneklendi ki has zeytinyağıydı bende o yüzden krem kuljanıcam ama bazıları kızartıyor ciltlerini denenekte üzüyor beniBen zeytin yağını ısıtıp soğutuyorum onu sürüyorum pişik kremi kullanmıyorum. Zaten sadece dün oldu baya geçti şimdi. Normalde akşamları yatmadan sürüp yatıyorum. Banyodan yarım saat önce de saçına sürüp bekletip yıkıyorum.
Kızım 38 günlük oldu 20 gün hergün kakasını yaptı 20 günden sonra 2-3 günde bir yapıyor sizin kaka durumu nasıl ya az önce yine çok ağladı damlasını verdim uyudu bakalım dün kaka yapmadı belki yapar bugün inşallahVazgeçme canim gececek bu gaz olayi. Damlayi hep ayni ssaatte ver canim. Biizmki 9da basliyor aglamalara gunduz de agliyoruz ikiniyoruz ama aksam 9daki bayagi kriz seklinde. Ben bir de memeyi agzindan cikarinca kapatiyor agzini almiyor acmiyor. O zaman 10 dakika kadar mememi dudaklarina dayiyorum bekliyorum bazen aliyor uyku sersemiyken.
Araştıralım öyleyse canım sen onu mu kullanacaksın adı ne ilacınYok canım aylık hap
Bence ikisinide yapma canım nasıl onlara alisicaksa yatağına yatır müzik aç kendi kendine uyumaya alışsın. Yanında yatırma allah korusun çok tehlikeli. Geçen gün haberlerde okudumKizlar sizce besigini sallamak mi yanimda yatirmak mi ?
Benim kizim kucak delisi.kucaktan indirince aglamaya basliyo.emsin diye memeden indirmedgim icin boyle kucakcı oldu.kucagimda uyuyakaldigim cok oldu.
besigini sallamayi denedim bi kac gun ellerim acidi hele ki uykulu uykulu sinir basti.sallamaktansa yanimda yatiririm dedim.ve sirt agrim hat safhada igne batiyo sanki ve belimde fitik var. sallamaya alismasindan cok korktum.
Yanimda yatirmanin dezavantaji da esimle uzak durcaz zaten hamilelikte kardes gibi takildik simdi de uzaklastik iyice.
Ve simdi odasi yok ama bi sene sonra olucak.o zmna odasina kendi yatagina alistirabilirmiyim ki ?
Napcami sasirdim acikcasi kizlar
Cnm zeytinyagi her bebekte iyi olmuyor asitli oldugu icin.Bende zeytinyağı sürdüm beneklendi ki has zeytinyağıydı bende o yüzden krem kuljanıcam ama bazıları kızartıyor ciltlerini denenekte üzüyor beni
Canım iğneyi araştırdım da kimse önermiyor yan etkileri çok fazla yaptırma sende derim. Ben vazgeçtim. Hiçbişey yaptirmiycam. Dışarıdan alınan herşeyin hormonlara malesef olumsuz etkisi var.Araştıralım öyleyse canım sen onu mu kullanacaksın adı ne ilacın
e-bebek de sevi bebenin kiraz çekirdekli olanı aldı annem kusması epey azaldıKızlar reflü yatağı alanlar nerden hangi marka aldınız. Bende bakıyorum pierre cardinin var, onu düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı?
Cnm benimki de keske kendi kendine oyalansa valla oyle bi agliyo ki sanki eziyet ediyorum.kiyamiyorum göz yaslarina.aciyo agzini bangir bangir agliyo.dediklerini hep denedim ama yok hic tinlamiyo aglamaya devam ediyo.cok aglatmak da istemiyorum.gobek fitigi olmasin diye.hem de ilk 3 ay anne kokusu istiyo hakli olarak o yuzden ilk 3 ay o ne isterse onu yapmak istiyorum kendini yalniz hissetmesin istiyorum.ama malesef ilerisi de var bunun.ilerde odasina nasil alistircam simdiden onu dusunuyorum.Bence ikisinide yapma canım nasıl onlara alisicaksa yatağına yatır müzik aç kendi kendine uyumaya alışsın. Yanında yatırma allah korusun çok tehlikeli. Geçen gün haberlerde okudumkendi kendine uyumasına zor alıştırırsın belki ama sonunda alışır. Poposuna vurup başlayabilirsin kendi başına yatmasına. Ben o şekilde yapıyorum. Yatağına bırakıyorum kendi kendine oyalanip sonunda uyuyor.
Bunu bende çok düşündüm senin gibiydim. Sonra yatağına yatırmaya karar verdim. İlk sefwr zorladı ama alıştı. Emerken uykuya geçiyo, gülmeye falan başlıyo, mayışıyo. Kaldırıp gazını çıkartıyorum sonra yatağına yatırıp iki sallıyorum uyuyorKizlar sizce besigini sallamak mi yanimda yatirmak mi ?
Benim kizim kucak delisi.kucaktan indirince aglamaya basliyo.emsin diye memeden indirmedgim icin boyle kucakcı oldu.kucagimda uyuyakaldigim cok oldu.
besigini sallamayi denedim bi kac gun ellerim acidi hele ki uykulu uykulu sinir basti.sallamaktansa yanimda yatiririm dedim.ve sirt agrim hat safhada igne batiyo sanki ve belimde fitik var. sallamaya alismasindan cok korktum.
Yanimda yatirmanin dezavantaji da esimle uzak durcaz zaten hamilelikte kardes gibi takildik simdi de uzaklastik iyice.
Ve simdi odasi yok ama bi sene sonra olucak.o zmna odasina kendi yatagina alistirabilirmiyim ki ?
Napcami sasirdim acikcasi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?