2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sicak havlu ile masaj yapiyorum. Dusta elimle tarakla masaj yapiyorum. Sicak su torbasini ilik olarak koyuyorum. Ve 2 saate bir sagiyorum emziriyorum. Benim de cok fazla oluyor her hafta mutlaka bir gogus agrim sislik var
Özellikle koltuk alti kisminda

Sabaha kadar uyumadjk kendini sıkmaktan aglaya aglaya bi hal oldu yavrum 11 gunluk olduk basta gaz olmaz dedilerde var valla. Gaz icin neler yapıyorsunuz gobegidisari cikti ikinmaktan dra mi gtrsem
Canım bn bişey daha yapmaya başladım. Geceden ıkınıyodu. Az önce bacağıma kolumu koyup ters çevirdim üzerine. Sırtını sıvazladım. Bizimki başladı hem kakasını hem gazını yapmaya.3-5 dakika sıvazladım sonra altını açtım, silerkende bayağı çıkardı. Şu an rahat emiyo

Hastanede desitin mavi vermislerdi iyi geldi hafif kızarıklık olunca onu sürüyorum, bir kac defa kızarıklık fazlaydi sudocrem sürmüştüm normalde bir sey kullanmiyorum su ve pamukla temizleyip kuruluyorum.
Mavi onleyici mor onarici galiba kizimda desitin kullanmistim bende ama zaman gecti tabi nasildi hatirlamadim yine desitin aliyim en iyisi mor olanindan pek pisigimiz yok ama arada kizariyo yine de.

Kızlar reflü yatağı alanlar nerden hangi marka aldınız. Bende bakıyorum pierre cardinin var, onu düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı?

Soğan çok ağır kokmaz mınkş hamilelik de tiksinmiştim cesaret edemedim canım ya
Yok cnm kokmuyo tulbente sarinca.bi de karanfil batirinca sogan kokusu gidiyo.
Ama oda cok kucukse kokar malesef.
Bi de bebekler rahat uyusun diye lavanta koyanlar varmis onu denicem belki huzurla uyur denicem bakalim

Bende zeytinyağı sürdüm beneklendi ki has zeytinyağıydı bende o yüzden krem kuljanıcam ama bazıları kızartıyor ciltlerini denenekte üzüyor beni

Kızım 38 günlük oldu 20 gün hergün kakasını yaptı 20 günden sonra 2-3 günde bir yapıyor sizin kaka durumu nasıl ya az önce yine çok ağladı damlasını verdim uyudu bakalım dün kaka yapmadı belki yapar bugün inşallah

Kizlar sizce besigini sallamak mi yanimda yatirmak mi ?
Benim kizim kucak delisi.kucaktan indirince aglamaya basliyo.emsin diye memeden indirmedgim icin boyle kucakcı oldu.kucagimda uyuyakaldigim cok oldu.
besigini sallamayi denedim bi kac gun ellerim acidi hele ki uykulu uykulu sinir basti.sallamaktansa yanimda yatiririm dedim.ve sirt agrim hat safhada igne batiyo sanki ve belimde fitik var. sallamaya alismasindan cok korktum.
Yanimda yatirmanin dezavantaji da esimle uzak durcaz zaten hamilelikte kardes gibi takildik simdi de uzaklastik iyice.
Ve simdi odasi yok ama bi sene sonra olucak.o zmna odasina kendi yatagina alistirabilirmiyim ki ?
Napcami sasirdim acikcasi kizlar

Kizlar ben gaz damlasi kullanmiyorum hic kimseden gaz damlasi kullandim da fayda gordum lafini duymadim.
Siz faydasini goruyomusunuz ?
Ben masaj yapiyorum surekli iyi geliyo.
Ama malesef tabi ki bitmiyo uyuyosa uykusundan uyaniyo aglaya aglaya.
Faydasini gorenler varsa ben de denicem gaz damlasini.ama sanirim her gaz damlasi da ayni etkiyi yapmiyor.

Bence ikisinide yapma canım nasıl onlara alisicaksa yatağına yatır müzik aç kendi kendine uyumaya alışsın. Yanında yatırma allah korusun çok tehlikeli. Geçen gün haberlerde okudum kendi kendine uyumasına zor alıştırırsın belki ama sonunda alışır. Poposuna vurup başlayabilirsin kendi başına yatmasına. Ben o şekilde yapıyorum. Yatağına bırakıyorum kendi kendine oyalanip sonunda uyuyor.

Bende zeytinyağı sürdüm beneklendi ki has zeytinyağıydı bende o yüzden krem kuljanıcam ama bazıları kızartıyor ciltlerini denenekte üzüyor beni
Cnm zeytinyagi her bebekte iyi olmuyor asitli oldugu icin.
Ben bephantol kullaniyorum memnnum.
Her altini degistidikten sonra sürüyorum hep.faydasini gordum ben cnm

Araştıralım öyleyse canım sen onu mu kullanacaksın adı ne ilacın
Canım iğneyi araştırdım da kimse önermiyor yan etkileri çok fazla yaptırma sende derim. Ben vazgeçtim. Hiçbişey yaptirmiycam. Dışarıdan alınan herşeyin hormonlara malesef olumsuz etkisi var.

Cnm benimki de keske kendi kendine oyalansa valla oyle bi agliyo ki sanki eziyet ediyorum.kiyamiyorum göz yaslarina.aciyo agzini bangir bangir agliyo.dediklerini hep denedim ama yok hic tinlamiyo aglamaya devam ediyo.cok aglatmak da istemiyorum.gobek fitigi olmasin diye.hem de ilk 3 ay anne kokusu istiyo hakli olarak o yuzden ilk 3 ay o ne isterse onu yapmak istiyorum kendini yalniz hissetmesin istiyorum.ama malesef ilerisi de var bunun.ilerde odasina nasil alistircam simdiden onu dusunuyorum.
Cnm reflü yatagimiz var onda yatiriyorum yanimda o yuzden Allah korusun ezme gibi bi tehlike olmuyo.zaten sadece 2 3 saat uyuyorum gunde.gunduz koltuka koyuyorum reflu yatagini yatiriyorum.aksam da koltugu acip yanima koyuyorum
Acaba besigi mi sevmedi anlamadim gitti.
Bugun yine denicem besigine koymayi.sanki anliyo besigine koyar koymaz agliyo.
Acaba diyorum seneye tasincam oda yaoicam kizima yeni evde yeni duzene yatagina alisir mi ki ?

N
Bunu bende çok düşündüm senin gibiydim. Sonra yatağına yatırmaya karar verdim. İlk sefwr zorladı ama alıştı. Emerken uykuya geçiyo, gülmeye falan başlıyo, mayışıyo. Kaldırıp gazını çıkartıyorum sonra yatağına yatırıp iki sallıyorum uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…