- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.761
Dediğin nasıl birşey canım fotoğraf atar mısın. Penye battaniye ile yarım kundak yapıyorum ben de üstüne kalın battaniye örtüyorum ama göğüs kısmının açık olması içime sinmiyor. Oda sıcaklığı bizde de 21-22 dem aşağı olmuyor. Mendili içten koyuyorum canım hem terlerse terini alsın diye hem de açık kaldığı için orası sıcak tutsun diye
Visco önermemişler. Polar battaniye kullanmayın dedi doktor öksürük vardı biraz. Kollar dışarda olunca da göğüs kısmı açık kalıyor işte hırıltısı var zaten daha da üşütür artar hırıltısı diye korkuyorum
Evet canım adını hatırlayamadım yaaAraştıralım öyleyse canım sen onu mu kullanacaksın adı ne ilacın
Direk mi sürdün tavada biraz ısıtıp soğutup sürüyorum ama tabii herkese fayda etmiyor demekki. Geçmiş olsun canım düzelir inşallah.Bende zeytinyağı sürdüm beneklendi ki has zeytinyağıydı bende o yüzden krem kuljanıcam ama bazıları kızartıyor ciltlerini denenekte üzüyor beni
Ben babyjam almıştım çok memnunum. Yatağına onu koydum onda uyuyor. Markaların hemen hemen hepsi aynı.Kızlar reflü yatağı alanlar nerden hangi marka aldınız. Bende bakıyorum pierre cardinin var, onu düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı?
Tamam canım hemen bakıyorum teşekkür ederiimm :)e-bebek de sevi bebenin kiraz çekirdekli olanı aldı annem kusması epey azaldı
rica ederim canımTamam canım hemen bakıyorum teşekkür ederiimm :)
Tamam canım teşekküt ederim ona da bakayım bi :)Ben babyjam almıştım çok memnunum. Yatağına onu koydum onda uyuyor. Markaların hemen hemen hepsi aynı.
Doğal yollarla korunma en mantıklısı cidden. Madem o kadar zararı var eşim korunsun. Sende kaşıntı yapmasının sebebi nedir acaba eğer hassas ciltler için olan varsa ondan alırdınCanım iğneyi araştırdım da kimse önermiyor yan etkileri çok fazla yaptırma sende derim. Ben vazgeçtim. Hiçbişey yaptirmiycam. Dışarıdan alınan herşeyin hormonlara malesef olumsuz etkisi var.
Canım baktım sevi bebeninkisine e bebekten ama kiraz çekirdeklisini bulamadım. İki tane var ama ikiside kiraz çekirdekli değil. Yazmıyo mu ki acabae-bebek de sevi bebenin kiraz çekirdekli olanı aldı annem kusması epey azaldı
Kusura bakma canım ihmal ettim yazmayı. güzel yani iyi toparlıyor baya ,üzerine bişey giyince falan fit duruyorsun kumaşıda rahatsız etmiyor. Özellikle merak ettiğin bişey varsa sor canım.Cnm sen korseyi kullandin mi Nasil
Baby jem kullanıyorum memnunum canımKızlar reflü yatağı alanlar nerden hangi marka aldınız. Bende bakıyorum pierre cardinin var, onu düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim canım bakıyorum :)Baby jem kullanıyorum memnunum canım
Canım baktım şimdi. Microgynon du sanırımAraştıralım öyleyse canım sen onu mu kullanacaksın adı ne ilacın
Ay ben de güldüm oğlum da kucağımda uykuya yeni daldı ben gülünce o da biraz gülme sesi çıkardıDoğal yollarla korunma en mantıklısı cidden. Madem o kadar zararı var eşim korunsun. Sende kaşıntı yapmasının sebebi nedir acaba eğer hassas ciltler için olan varsa ondan alırdın
Doğal yöntem demişken aradım ne çıktı ya çok güldüm
https://onedio.com/amp-haber/734527
bende az önce baktım stokta kalmamıştır internet de ama mağazalar da vardır hangi il de yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde varsa e-bebek eşin işden gelirkene de alabilirCanım baktım sevi bebeninkisine e bebekten ama kiraz çekirdeklisini bulamadım. İki tane var ama ikiside kiraz çekirdekli değil. Yazmıyo mu ki acaba
çok geçmiş olsun canım senin gibi olanlar günde 2 kez sıcak su ile banyo yapıyor banyoda göğüslerini sabunlayıp tarak yada parmaklarla aşağı doğru tarıyor ve banyo bitince hiç giyinmeden göğüsler soğumadan sağım yapıyor sık sık emziriyor böyle kurtuluyor banyo ve sağım yaniKızlar gece acile gittim yüksek ateşle mastit olmuşum serum taktılar sütüm çokdu hemde baya vardı ama dünden beri bir gögüsten 30 anca çıkıyo memem taş gibi içinde sert birşeyler var ne olur yardım edin ne yapıcam şimdi hala ateşim vat 39 çıkıyo
Dikis yerine geliyor mu aci oluyor mu rahat is yapabiliyor musun egilmek falan.cirtli olmasi aklima takildi bi sorun oluyor mu zayifladikca darlastirma yapilabilir miKusura bakma canım ihmal ettim yazmayı. güzel yani iyi toparlıyor baya ,üzerine bişey giyince falan fit duruyorsun kumaşıda rahatsız etmiyor. Özellikle merak ettiğin bişey varsa sor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?