- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.781
Mor cnmKızlar bizde pişik oldu. Penaten ve Desitin oluştuktan sonra iyi geliyo diye biliyorum. Sipariş vercem tavsiyeniz var mı? Bir de desitinin mor u mu yoksa maviyi mi almam lazım. Önleyici değil tedavi edici lazım.
Bize küçük gelmiyor canm. Reflü yataklarının boyutu standart bildiğim kadarıyla. Ayrıca üst yüzeyi havlu olduğu için kaymıyor tutuyor. Ben üzerine müslin seriyorum. Müslinin üzerine yatırıyorum kızımı. Hiç kaymadı şimdiye kadar. Öyle kayacak kadar dik de değil ki nasıl kayıyor anlamadım.Kızlar babyjem reflü yatağına baktım kayıyo diye yorum yapmışlar. Sizde oldu mu öyle bişey, bide küçük demişler
benim kızım kayıyor ama nasıl kayıyor =) ıkına ıkına kayıyor bu ara çok gazı var maşaAllah o kadar çok ıkınıyor ki aşağı kayıyor. bu da normal bence.Bize küçük gelmiyor canm. Reflü yataklarının boyutu standart bildiğim kadarıyla. Ayrıca üst yüzeyi havlu olduğu için kaymıyor tutuyor. Ben üzerine müslin seriyorum. Müslinin üzerine yatırıyorum kızımı. Hiç kaymadı şimdiye kadar. Öyle kayacak kadar dik de değil ki nasıl kayıyor anlamadım.
Ikı gundur bizde aynıyız ve her emmeden sonra mıtlaka yapıyor kakasını . Önceden bu kadar sık yapmıyodu neden acaba bilen varsa bende meraktayım . Biogaiga gaz damlası kullanıyoruz acaba ondan mıKizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Bi komposto tarifi yazdim cok ise yariyo dene benceKizlar ben gaz damlasi kullanmiyorum hic kimseden gaz damlasi kullandim da fayda gordum lafini duymadim.
Siz faydasini goruyomusunuz ?
Ben masaj yapiyorum surekli iyi geliyo.
Ama malesef tabi ki bitmiyo uyuyosa uykusundan uyaniyo aglaya aglaya.
Faydasini gorenler varsa ben de denicem gaz damlasini.ama sanirim her gaz damlasi da ayni etkiyi yapmiyor.
Kizlar sizce besigini sallamak mi yanimda yatirmak mi ?
Benim kizim kucak delisi.kucaktan indirince aglamaya basliyo.emsin diye memeden indirmedgim icin boyle kucakcı oldu.kucagimda uyuyakaldigim cok oldu.
besigini sallamayi denedim bi kac gun ellerim acidi hele ki uykulu uykulu sinir basti.sallamaktansa yanimda yatiririm dedim.ve sirt agrim hat safhada igne batiyo sanki ve belimde fitik var. sallamaya alismasindan cok korktum.
Yanimda yatirmanin dezavantaji da esimle uzak durcaz zaten hamilelikte kardes gibi takildik simdi de uzaklastik iyice.
Ve simdi odasi yok ama bi sene sonra olucak.o zmna odasina kendi yatagina alistirabilirmiyim ki ?
Napcami sasirdim acikcasi kizlar
Uc gundur bazi bezler kakasiz.once hep azicik da olsa yapiyorduKızım 38 günlük oldu 20 gün hergün kakasını yaptı 20 günden sonra 2-3 günde bir yapıyor sizin kaka durumu nasıl ya az önce yine çok ağladı damlasını verdim uyudu bakalım dün kaka yapmadı belki yapar bugün inşallah
kızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Fethiyede oturuyoruz canım malesef yokbende az önce baktım stokta kalmamıştır internet de ama mağazalar da vardır hangi il de yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde varsa e-bebek eşin işden gelirkene de alabilir
Çok teşekkür ederim canım çook sağolMor cnm
Benim bebişiminde öyle doktora sordum ilk3 ay bağırsak hareketlerini duymanız normal dedi ve çok gazlı bir bebek dedi. Büyük ihtimal seninkide öyledir ama doktora gidince sor yinede içinde kalmasın ama burayada yaz farklı bir şey olursa akıl akıldan doktor doktordan üstün sonıçtaİyi geceleri kızlar benim bebeğimin karnı gurul gurul ya aynı sorunu yaşayan yada nedenini bilen var mı? Bi de Bugun 3-4 defa kustu Sonrasında hıçkırmaya başladı anlamadım üşüttük mü acaba
Bende anlayamadım canım. Alanlar öyle yazmış tuhafıma gitti. Bende sipariş vercem şimdi.Bize küçük gelmiyor canm. Reflü yataklarının boyutu standart bildiğim kadarıyla. Ayrıca üst yüzeyi havlu olduğu için kaymıyor tutuyor. Ben üzerine müslin seriyorum. Müslinin üzerine yatırıyorum kızımı. Hiç kaymadı şimdiye kadar. Öyle kayacak kadar dik de değil ki nasıl kayıyor anlamadım.
Lavanta daha mantıklı geldi canım bide kekik kaynatan varmış buharı rahatlatıyor diyenler varYok cnm kokmuyo tulbente sarinca.bi de karanfil batirinca sogan kokusu gidiyo.
Ama oda cok kucukse kokar malesef.
Bi de bebekler rahat uyusun diye lavanta koyanlar varmis onu denicem belki huzurla uyur denicem bakalim
İnşallah canın çok teşekkür ederim .. çabuk geçer toparlar umarım . Tipide kalmış gibi öksürüyor içim gidiyor . Bebişler hasta olmasınInşallah toparlar bian önce bebiş yaa. Hasta olmasınlar onlar hep iyi olsun. Ateş-i çıkmadan atlatır umarım çok geçmiş olsun
Eşim korunacak ama korkuyorum açıkçası pek de güvendiğim söylenemezBebisler doğdu çok şükür hepsi sağlıkla büyüsün inşallah. Korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Sağlık ocagindaki ebe 3 Aylık iğne önerdi ama yan etkilerini okuyunca korktum açıkçası. Hormonlu spinal varmış kullanan bilgisi olan var mı acaba. Kafam çok karıştı bu konuda.
tamam canım çok teşekkür ederim sen kullanıyor musun birşeyBiogaia gaz damlasi değil canim, probiyotik takviyesi barsakları düzenlediği için gazı kolay çıkarmalarını sağlıyor.
hepsiburada gibi sayfalara da bakabilirsin canım.Fethiyede oturuyoruz canım malesef yokyine de teşekkür ederim
Tamam canım araştırayım sağolCanım baktım şimdi. Microgynon du sanırım
Oyy yerim ben onuuu :))Ay ben de güldüm oğlum da kucağımda uykuya yeni daldı ben gülünce o da biraz gülme sesi çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?