2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar babyjem reflü yatağına baktım kayıyo diye yorum yapmışlar. Sizde oldu mu öyle bişey, bide küçük demişler
Bize küçük gelmiyor canm. Reflü yataklarının boyutu standart bildiğim kadarıyla. Ayrıca üst yüzeyi havlu olduğu için kaymıyor tutuyor. Ben üzerine müslin seriyorum. Müslinin üzerine yatırıyorum kızımı. Hiç kaymadı şimdiye kadar. Öyle kayacak kadar dik de değil ki nasıl kayıyor anlamadım.

benim kızım kayıyor ama nasıl kayıyor =) ıkına ıkına kayıyor bu ara çok gazı var maşaAllah o kadar çok ıkınıyor ki aşağı kayıyor. bu da normal bence.

Kizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Ikı gundur bizde aynıyız ve her emmeden sonra mıtlaka yapıyor kakasını . Önceden bu kadar sık yapmıyodu neden acaba bilen varsa bende meraktayım . Biogaiga gaz damlası kullanıyoruz acaba ondan mı

kızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek

Bi komposto tarifi yazdim cok ise yariyo dene bence

Yanında alıştırma başa çıkamazsın, benim de beşik yanımda salliyorum daha kolay oluyor yataktan kalkmadan ilgilenebilmis oluyorum.

Uc gundur bazi bezler kakasiz.once hep azicik da olsa yapiyordu

bende az önce baktım stokta kalmamıştır internet de ama mağazalar da vardır hangi il de yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde varsa e-bebek eşin işden gelirkene de alabilir
Fethiyede oturuyoruz canım malesef yok yine de teşekkür ederim

İyi geceleri kızlar benim bebeğimin karnı gurul gurul ya aynı sorunu yaşayan yada nedenini bilen var mı? Bi de Bugun 3-4 defa kustu Sonrasında hıçkırmaya başladı anlamadım üşüttük mü acaba
Benim bebişiminde öyle doktora sordum ilk3 ay bağırsak hareketlerini duymanız normal dedi ve çok gazlı bir bebek dedi. Büyük ihtimal seninkide öyledir ama doktora gidince sor yinede içinde kalmasın ama burayada yaz farklı bir şey olursa akıl akıldan doktor doktordan üstün sonıçta

Bende anlayamadım canım. Alanlar öyle yazmış tuhafıma gitti. Bende sipariş vercem şimdi.

Yok cnm kokmuyo tulbente sarinca.bi de karanfil batirinca sogan kokusu gidiyo.
Ama oda cok kucukse kokar malesef.
Bi de bebekler rahat uyusun diye lavanta koyanlar varmis onu denicem belki huzurla uyur denicem bakalim
Lavanta daha mantıklı geldi canım bide kekik kaynatan varmış buharı rahatlatıyor diyenler var

Son düzenleme:
Inşallah toparlar bian önce bebiş yaa. Hasta olmasınlar onlar hep iyi olsun. Ateş-i çıkmadan atlatır umarım çok geçmiş olsun
İnşallah canın çok teşekkür ederim .. çabuk geçer toparlar umarım . Tipide kalmış gibi öksürüyor içim gidiyor . Bebişler hasta olmasın

Eşim korunacak ama korkuyorum açıkçası pek de güvendiğim söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…