2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Bizim öyle oluyor arada canım. Doktora soracağım bende daha . İnternete bakma saçma sapan şeyler yazıyor

Hiç emziremiyorum ucundan et kopuyo kan iltihap akıyo yarık oldu resmen ne yapıcam bilmiyorum biberon veriyorum çok üzğlüyorum mememi unutcak diye pompayla sagıncada aglıyarak sagıyorm

Hiç emziremiyorum ucundan et kopuyo kan iltihap akıyo yarık oldu resmen ne yapıcam bilmiyorum biberon veriyorum çok üzğlüyorum mememi unutcak diye pompayla sagıncada aglıyarak sagıyorm
Canım geçmiş olsun. Yakında düzelir stres yapma. Doğum sancısından sonra çektiğim en büyük acıydı :) kanadı yarıldı ama geçti çok şükür. Göğüs ucundaki halkaların açılması lazım onlar açılıncaya kadar devam ediyor.

Çok sagol dedigin gibi geçer inşallah sütüm çok azaldı ama bir memeden 150 180 ml çıkıyodu şimdi 30 zar zor çıkıyo

kızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Bize de doktor bugün sab simplex verdi. Bakalım işe yarayacak mi akşam eşim alacak gelirken.

Canım sabah gittim doktora ultrasonda baktılar ordan sıvı aldılar kültüre bakılacak üreme varmı diye varsa antibiyotik verecekler baya korktum ama acımadı iğne vurulması gibi oldu çok şükür inş geçer bi an önce sana da geçmiş olsun

teşekkür ederim canım inşaAllah mühim birşey çıkmaz ve en kısa zamanda iyileşirsin

Dikis yerine geliyor mu aci oluyor mu rahat is yapabiliyor musun egilmek falan.cirtli olmasi aklima takildi bi sorun oluyor mu zayifladikca darlastirma yapilabilir mi
Yok canım dikişlerim çok aşağıda kalıyor. Çok sıkı yapmıyorum zaten. Az önce korseyle ev süpürdüm biliyormusun bu kadar olur :) gayet rahattı herhangi bir hareketimi engellemedi. Aynen cırtlı olması avantaj bencede istediğim ayarda kullanabiliyorum. Gittikçe daraltabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…