- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.801
Bizim öyle oluyor arada canım. Doktora soracağım bende daha . İnternete bakma saçma sapan şeyler yazıyorKizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Biogaia kullanıyoruz iyi gibi canımkızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Hiç emziremiyorum ucundan et kopuyo kan iltihap akıyo yarık oldu resmen ne yapıcam bilmiyorum biberon veriyorum çok üzğlüyorum mememi unutcak diye pompayla sagıncada aglıyarak sagıyormçok geçmiş olsun canım senin gibi olanlar günde 2 kez sıcak su ile banyo yapıyor banyoda göğüslerini sabunlayıp tarak yada parmaklarla aşağı doğru tarıyor ve banyo bitince hiç giyinmeden göğüsler soğumadan sağım yapıyor sık sık emziriyor böyle kurtuluyor banyo ve sağım yani
ben anlamadım her birinin içeriği farklı mı da :/ nurse harveys bitkisel diye biliyorum doğru mu ki bilemedim.Biogaia kullanıyoruz iyi gibi canım
Canım geçmiş olsun. Yakında düzelir stres yapma. Doğum sancısından sonra çektiğim en büyük acıydı :) kanadı yarıldı ama geçti çok şükür. Göğüs ucundaki halkaların açılması lazım onlar açılıncaya kadar devam ediyor.Hiç emziremiyorum ucundan et kopuyo kan iltihap akıyo yarık oldu resmen ne yapıcam bilmiyorum biberon veriyorum çok üzğlüyorum mememi unutcak diye pompayla sagıncada aglıyarak sagıyorm
Çok sagol dedigin gibi geçer inşallah sütüm çok azaldı ama bir memeden 150 180 ml çıkıyodu şimdi 30 zar zor çıkıyoCanım geçmiş olsun. Yakında düzelir stres yapma. Doğum sancısından sonra çektiğim en büyük acıydı :) kanadı yarıldı ama geçti çok şükür. Göğüs ucundaki halkaların açılması lazım onlar açılıncaya kadar devam ediyor.
Tamam canım çok teşekkür ederim çok sağol :)hepsiburada gibi sayfalara da bakabilirsin canım.
bak burda daha uygun
https://www.babymall.com.tr/urun/se...uHXhGzHVEsiHaj0p57_DJneKbntc9AIgaAnjeEALw_wcB
biz 119 tl ye aldık e-bebek den
rica ederim canımTamam canım çok teşekkür ederim çok sağol :)
Canım en iyi artıran suymuş, en az 3 tl su içmek gerekiyormuşHay maşallah ya ne güzel, nazar değmesin.. benim 50cc çıksa seviniyorum.. daha naapsak bilmiyorum
Bize de doktor bugün sab simplex verdi. Bakalım işe yarayacak mi akşam eşim alacak gelirken.kızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Canım sabah gittim doktora ultrasonda baktılar ordan sıvı aldılar kültüre bakılacak üreme varmı diye varsa antibiyotik verecekler baya korktum ama acımadı iğne vurulması gibi oldu çok şükür inş geçer bi an önce sana da geçmiş olsuncanım geçmiş olsun. bende iki bacağımdan ağrı kesici vurulmuştum ve hemşire bol bol hareket et yoksa topaklanır beze olur ağrı yapar demişti. Ben zaten o gece uyumamıştım sürekli kahve ve lactamil içmiştim ve bol bol yürümüştüm. ama 1 hafta boyunca yere diz üstü oturmaktan zorlanıyordum bacaklarım böyle çekiyordu yani nasıl desem sanki kramp girdikten sonrası gibi oluyordu. ama hep hareket halindeydim ilk 20 gün anca uyuyorum dinleniyorum gündüzleri bazen oda.
hadi bakalım benim eşim de nurse harveys almış doğal diye =) işe yaramazsa bizde değiştiririz artıkBize de doktor bugün sab simplex verdi. Bakalım işe yarayacak mi akşam eşim alacak gelirken.
teşekkür ederim canım inşaAllah mühim birşey çıkmaz ve en kısa zamanda iyileşirsinCanım sabah gittim doktora ultrasonda baktılar ordan sıvı aldılar kültüre bakılacak üreme varmı diye varsa antibiyotik verecekler baya korktum ama acımadı iğne vurulması gibi oldu çok şükür inş geçer bi an önce sana da geçmiş olsun
tamam canım çok teşekkür ederim sen kullanıyor musun birşey
Yok canım dikişlerim çok aşağıda kalıyor. Çok sıkı yapmıyorum zaten. Az önce korseyle ev süpürdüm biliyormusun bu kadar olur :) gayet rahattı herhangi bir hareketimi engellemedi. Aynen cırtlı olması avantaj bencede istediğim ayarda kullanabiliyorum. Gittikçe daraltabilirimDikis yerine geliyor mu aci oluyor mu rahat is yapabiliyor musun egilmek falan.cirtli olmasi aklima takildi bi sorun oluyor mu zayifladikca darlastirma yapilabilir mi
Canım biogaigadan sonra bebegın kakasında degısıklık oldumu sanki kakamız daha yumusak sümüksü gibi ve nerdeyse her emmeden sonra kaka yapıyor eskıden bu kadar sık degıldıBiogaia kullanıyoruz iyi gibi canım
Ben yaralarım geçene kadar mümkün olduğunca çıkarmadımKızlar gögüs kalkanı kaç saat kalıyo gögsünüzde
Canım biogaigadan sonra bebegın kakasında degısıklık oldumu sanki kakamız daha yumusak sümüksü gibi ve nerdeyse her emmeden sonra kaka yapıyor eskıden bu kadar sık degıldı
Popolin iyi canımPisik icin hangi kremleri onerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?