2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende de ağrıkesici iğnelerden dolayı sertlik oldu ama doktora gitmedim. Doğum yapalı 1,5 ay oldu daha yeni geçiyor.
Benimki dıştan kızarmıştı ve üzerine oturamıyorsun ağrıyor o yüzden mecbur gittim ve iğneyle sıvı aldılar enfekte olmuş üreme varmı diye bakacaklar

H heja canım düzelme var mı bizde gittik bugün egzama teşhisi konuldu kortizonlu bir krem verdi doktor coresatini sordum o sadece korur önce bu kremleri kullan dedi ama ben cıresatin de aldım onu sürdüm bizim yüzümüz boynumuz kızarıklık içinde..işe yarıyorsa coresati be devam edeceğim.

Bence kendi yanına alıştırma kendi yatağında yatsın sonra odasına geçmesi daha kolay oluyor valla ben beşiğinde sallıyorum başka türlü uyumuyor hafif hafif sallıyorum 3 aylık olsunlar uyku eğitimi veririz ama daha erken hatta acele etmeye de gerek YÖK çocuk zamanı geldiğinde herşeyi yapıyor ve her çocukta bu değişiyor

Kizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Canım benim bebeğimde Doğum yaptığım 2. Gün Olmuştu sadece ve sormuştum hemşirelere onlarda anne karnında yuttuklarını çıkarmış korkulacak bişey YÖK demişti ama tabi yine de sen bi dr a sor istersen benimkinde 1 kez oldu başka olmadı

kızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Ben ilk çocuğumda hepsini de kullandım sab simplex bi tık daha iyiydi ama çok umut bağlamayın benim ilk çocuğumda ancak 1 yaşından sonra geçti tamamen

Ayy ağlasa bende dayanamam için eriyo ağlayınca bişey diyemem o yüzden canım. reflu yatağı varsa sıkıntı yok bende onunla yatırıyorum. Yatağına koyarken reflu yatağıyla mi koyuyosun. Salonda uyursa ben reflu yatağıyla beraber tasiyorum yatak odasina yatagina. Hep reflu yatağında uyuyo. Bence yeni evde yeni düzen e alisir sen hiç canını sıkma. 3 aydan sonra uyku eğitimi diyorlar zaten. Bende zorlamıyorum bazen benim göğsümde uyumak istiyo bazende yatağa koyuyorum kendi uyuyo. O ne derse o oluyo bizde de. Daha minikler takma kafana canım hayırlısıyla düzene oturtcaksin herşeyi. Daha yolun başındayız.

Ilahi canım yaaa
Bunları yaparsak hiç sorunumuz kalmaz. Ne cocuk olur ne baksa bisey
Şimdi hasas ciltler varmış sanırım bakıcam . Çocuktan önce olursa olur mantığıyla oluyodu istiyoruz diye şimdi korku var ama ben ekstra bişey yapmicam neyi araştırsam hep zararlı .

Canım biogaigadan sonra bebegın kakasında degısıklık oldumu sanki kakamız daha yumusak sümüksü gibi ve nerdeyse her emmeden sonra kaka yapıyor eskıden bu kadar sık degıldı
4 güne kadar yapmıyordu şimdi daha düzeldi çok şükür. Ama arkadaşa da dediğim gibi kakası sümüksü nedenini anlamadım

İnşallah canın çok teşekkür ederim .. çabuk geçer toparlar umarım . Tipide kalmış gibi öksürüyor içim gidiyor . Bebişler hasta olmasın
Kuzum benim kiyamam ben ona. Içi erir insanın bol bol emzir annesi sifa olsun bebise

Aynen canım hap vs kullanmayı bende düşünmüyordum da umarım başarırız :) 4- 5 yaşına kadar idare edelim sonra olursa olsun :))

Ben ilk çocuğumda hepsini de kullandım sab simplex bi tık daha iyiydi ama çok umut bağlamayın benim ilk çocuğumda ancak 1 yaşından sonra geçti tamamen
oyyy o kadar çok mu sürdü inşaAllah bunda fazla sürmez. bakalım bizde fayda edecek mi eşim nurse harveys almış

Canim cok gecmis olsun biraz fark etti ama tam degil kortizonlu krem doktor bize vermedi daha cok kucuk dedi bebegin ama kortizonu sursen hemen gecer ana zarari var coresatin kortizonsuz zararsiz oldugu icin sanirim yavas yavas gecirecek benim de bu gunle birliktr ucuncu gun bir gafta kullanicsm bakalim insallah gecer gecmesse herhalde mecburen kortixonlu krem kullanicam sende bir kac gun duzenli kullan bakalim insallahhh fayda eder benim bebegimin yuzu tam kotu oldu oyle gittik belki basta kullansaydim hemen gecerdi

Halsizlikten ölüyorum kolum kafam hiçbirşeye kalkmıyor neden böyle oldu bıraksalar aylarca yataktan çıkmayabilirim çok terlediğim için sadece su ve yatma isteği hissediyorum gün boyu yatak odasından çıkmıyoruz desem yeridir

DepresifPolyanna canım aynı sorum sanada :) biogaigadan sonra kakada defısıklık var mı

Canim biz mama başlayınca basladik, kaka da degisiklik var biraz kivamli yapiyor su gibi degil acik sarı yapiyor mamadan mi biogaia dan mi bilemiyorum. Bir de şu an antibiyotik de kullanıyoruz o da etkiliyordur belki.

Sağol canım kullanayım bakalım inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…