- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.821
Benimki dıştan kızarmıştı ve üzerine oturamıyorsun ağrıyor o yüzden mecbur gittim ve iğneyle sıvı aldılar enfekte olmuş üreme varmı diye bakacaklarBende de ağrıkesici iğnelerden dolayı sertlik oldu ama doktora gitmedim. Doğum yapalı 1,5 ay oldu daha yeni geçiyor.
Bence kendi yanına alıştırma kendi yatağında yatsın sonra odasına geçmesi daha kolay oluyor valla ben beşiğinde sallıyorum başka türlü uyumuyor hafif hafif sallıyorum 3 aylık olsunlar uyku eğitimi veririz ama daha erken hatta acele etmeye de gerek YÖK çocuk zamanı geldiğinde herşeyi yapıyor ve her çocukta bu değişiyorKizlar sizce besigini sallamak mi yanimda yatirmak mi ?
Benim kizim kucak delisi.kucaktan indirince aglamaya basliyo.emsin diye memeden indirmedgim icin boyle kucakcı oldu.kucagimda uyuyakaldigim cok oldu.
besigini sallamayi denedim bi kac gun ellerim acidi hele ki uykulu uykulu sinir basti.sallamaktansa yanimda yatiririm dedim.ve sirt agrim hat safhada igne batiyo sanki ve belimde fitik var. sallamaya alismasindan cok korktum.
Yanimda yatirmanin dezavantaji da esimle uzak durcaz zaten hamilelikte kardes gibi takildik simdi de uzaklastik iyice.
Ve simdi odasi yok ama bi sene sonra olucak.o zmna odasina kendi yatagina alistirabilirmiyim ki ?
Napcami sasirdim acikcasi kizlar
Aslında bende onu almayı düşünüyordum doktora sormasaydım. Şuan doktor diyince bunu alalım dedik.hadi bakalım benim eşim de nurse harveys almış doğal diye =) işe yaramazsa bizde değiştiririz artık
Canım benim bebeğimde Doğum yaptığım 2. Gün Olmuştu sadece ve sormuştum hemşirelere onlarda anne karnında yuttuklarını çıkarmış korkulacak bişey YÖK demişti ama tabi yine de sen bi dr a sor istersen benimkinde 1 kez oldu başka olmadıKizlar bebgi sümüksu kaka yapan varmi sanki pyle yapiskan gibi ya neden oluyor basina gelen varmi iyice pimpirik oluyo insan
Ben ilk çocuğumda hepsini de kullandım sab simplex bi tık daha iyiydi ama çok umut bağlamayın benim ilk çocuğumda ancak 1 yaşından sonra geçti tamamenkızlar gaz giderici damla hangisi daha iyi
nurse harveys, sab simplex, biogaia veya başka hangisini önerirsiniz? eşim akşam getirecek
Ayy ağlasa bende dayanamam için eriyo ağlayınca bişey diyemem o yüzden canım.Cnm benimki de keske kendi kendine oyalansa valla oyle bi agliyo ki sanki eziyet ediyorum.kiyamiyorum göz yaslarina.aciyo agzini bangir bangir agliyo.dediklerini hep denedim ama yok hic tinlamiyo aglamaya devam ediyo.cok aglatmak da istemiyorum.gobek fitigi olmasin diye.hem de ilk 3 ay anne kokusu istiyo hakli olarak o yuzden ilk 3 ay o ne isterse onu yapmak istiyorum kendini yalniz hissetmesin istiyorum.ama malesef ilerisi de var bunun.ilerde odasina nasil alistircam simdiden onu dusunuyorum.
Cnm reflü yatagimiz var onda yatiriyorum yanimda o yuzden Allah korusun ezme gibi bi tehlike olmuyo.zaten sadece 2 3 saat uyuyorum gunde.gunduz koltuka koyuyorum reflu yatagini yatiriyorum.aksam da koltugu acip yanima koyuyorum
Acaba besigi mi sevmedi anlamadim gitti.
Bugun yine denicem besigine koymayi.sanki anliyo besigine koyar koymaz agliyo.
Acaba diyorum seneye tasincam oda yaoicam kizima yeni evde yeni duzene yatagina alisir mi ki ?
Kaliteli emzirme yapamadığın içindir düzelir canım artarÇok sagol dedigin gibi geçer inşallah sütüm çok azaldı ama bir memeden 150 180 ml çıkıyodu şimdi 30 zar zor çıkıyo
Ilahi canım yaaaDoğal yollarla korunma en mantıklısı cidden. Madem o kadar zararı var eşim korunsun. Sende kaşıntı yapmasının sebebi nedir acaba eğer hassas ciltler için olan varsa ondan alırdın
Doğal yöntem demişken aradım ne çıktı ya çok güldüm
https://onedio.com/amp-haber/734527
4 güne kadar yapmıyordu şimdi daha düzeldi çok şükür. Ama arkadaşa da dediğim gibi kakası sümüksü nedenini anlamadımCanım biogaigadan sonra bebegın kakasında degısıklık oldumu sanki kakamız daha yumusak sümüksü gibi ve nerdeyse her emmeden sonra kaka yapıyor eskıden bu kadar sık degıldı
Kuzum benim kiyamam ben ona. Içi erir insanınİnşallah canın çok teşekkür ederim .. çabuk geçer toparlar umarım . Tipide kalmış gibi öksürüyor içim gidiyor . Bebişler hasta olmasın
Güvenmekten başka çağremiz yok canım. O bebiş olursa ne kadar zor olacağının farkındadır onlarda merak etme. Daha birini buyutemedik. :)Eşim korunacak ama korkuyorum açıkçası pek de güvendiğim söylenemez
Aynen canım hap vs kullanmayı bende düşünmüyordum da umarım başarırız :) 4- 5 yaşına kadar idare edelim sonra olursa olsun :))Ilahi canım yaaa
Bunları yaparsak hiç sorunumuz kalmaz. Ne cocuk olur ne baksa bisey
Şimdi hasas ciltler varmış sanırım bakıcam . Çocuktan önce olursa olur mantığıyla oluyodu istiyoruz diye şimdi korku varama ben ekstra bişey yapmicam neyi araştırsam hep zararlı .
inşaAllah faydasını görürüz canımAslında bende onu almayı düşünüyordum doktora sormasaydım. Şuan doktor diyince bunu alalım dedik.
oyyy o kadar çok mu sürdü inşaAllah bunda fazla sürmez. bakalım bizde fayda edecek mi eşim nurse harveys almışBen ilk çocuğumda hepsini de kullandım sab simplex bi tık daha iyiydi ama çok umut bağlamayın benim ilk çocuğumda ancak 1 yaşından sonra geçti tamamen
Canim cok gecmis olsun biraz fark etti ama tam degil kortizonlu krem doktor bize vermedi daha cok kucuk dedi bebegin ama kortizonu sursen hemen gecer ana zarari var coresatin kortizonsuz zararsiz oldugu icin sanirim yavas yavas gecirecek benim de bu gunle birliktr ucuncu gun bir gafta kullanicsm bakalim insallah gecer gecmesse herhalde mecburen kortixonlu krem kullanicam sende bir kac gun duzenli kullan bakalim insallahhh fayda eder benim bebegimin yuzu tam kotu oldu oyle gittik belki basta kullansaydim hemen gecerdi
DepresifPolyanna canım aynı sorum sanada :) biogaigadan sonra kakada defısıklık var mı
Sağol canım kullanayım bakalım inşallah işe yarar.Canim cok gecmis olsun biraz fark etti ama tam degil kortizonlu krem doktor bize vermedi daha cok kucuk dedi bebegin ama kortizonu sursen hemen gecer ana zarari var coresatin kortizonsuz zararsiz oldugu icin sanirim yavas yavas gecirecek benim de bu gunle birliktr ucuncu gun bir gafta kullanicsm bakalim insallah gecer gecmesse herhalde mecburen kortixonlu krem kullanicam sende bir kac gun duzenli kullan bakalim insallahhh fayda eder benim bebegimin yuzu tam kotu oldu oyle gittik belki basta kullansaydim hemen gecerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?