2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de aynı ilk defa bugün yalnızım, yemek bile yok evde açlıktan öldüm

Benimki cok agliyo ya bangir bangir
Yanında alıştırma başa çıkamazsın, benim de beşik yanımda salliyorum daha kolay oluyor yataktan kalkmadan ilgilenebilmis oluyorum.
Ya cok pismanim keske sepet besik degil de anne yani besik alsaydim.
Sallamakla da baş edemedim bana daha zor geldi.sallamaya alistirirsam ayakta da sallamaya alisir diye korkuyorum.
Bugun besigine koycam yine denicem bakalim

Ben de anne yani besik almadigim icin cok pisman oldum

Amin amin cnm insalllah aynen cnm ben de gun icinde reflu yataginda yatiriyorum icim rahat ediyo.super icat valla.
Boyle bangir bangor agkaraa hep uyku egitimi de veremem valla.6.aydan itibaren baslayin diyenler de var uyku egitimine ben de oyle baslicam buyuk ihtimal cnm.
Benim ki kucak delisi.kucagima alinca duruyo indirinxe yine aglmaua baskiyo ins.gecer ya

Kizlar bugun 1 aylık kontrolumüz vardı. Masallah 1.5 kilo almis boyuda 5.5 cm uzamis. Cok gazı vardı dr alle viando diye bir damla verdi rahatlatmasi icin. Verdim direk uyumaya basladi sonra içerigine baktim rezene kimyon anason badem dereotu ve.melisa yagi varmis içinde. Acaba vermeyip biogaiami alsam. Zararı olur mu acaba duyan bilen veren var mi bu damlayı

İdrarını yapmışsa değiştirmiyorum ama illaki bit kere de olsa yapıyor kakasını. Onu da bırakamam altında
Kizlar kaka olduğunu nasil anliyorsunuz? Sesli oldugunda ok. Ama bazen sessiz,sedasiz yapiyor kakasini altini actigimda goruyorum. Hatta,bazen de altini actigimda rahatliyor ve oyle yapabiliyor kakasini. Açıp mi değiştirmeden kapatiyorsunuz?
Yapana kadar da agliyor tabi. Bizimki çok kibar. Çiş yaparken bile ağlıyor. Ve nerdeyse her değiştirmede 2 bez gidiyor çünkü bayılıyor temiz beze yapmaya.
Ayrıca beze de bağlı. Ben dün sleepy e g4ctim ve hiç b3grnmedim sizdirdi çekmiyor. Cis de malum çok yakıyor bebekleri. Mecburuen değiştiriyorum ben anlayacağınız

ne güzel doğal içeriği. melisa uyku yapar ve damla bağırsakları rahatlatmıştır yavruna ondan da uyumuş olabilir benim kız da uyuyor gaz damlasından sonra =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…