- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.841
Yapıldı canmKızlar bebeğinize görme taraması yapıldı mı sizin?
Görme testi erken doğanlar için diye biliyorum canımKızlar bebeğinize görme taraması yapıldı mı sizin?
Ben de aynı ilk defa bugün yalnızım, yemek bile yok evde açlıktan öldümHalsizlikten ölüyorum kolum kafam hiçbirşeye kalkmıyor neden böyle oldu bıraksalar aylarca yataktan çıkmayabilirim çok terlediğim için sadece su ve yatma isteği hissediyorum gün boyu yatak odasından çıkmıyoruz desem yeridir
Benimki cok agliyo ya bangir bangirN
Bunu bende çok düşündüm senin gibiydim. Sonra yatağına yatırmaya karar verdim. İlk sefwr zorladı ama alıştı. Emerken uykuya geçiyo, gülmeye falan başlıyo, mayışıyo. Kaldırıp gazını çıkartıyorum sonra yatağına yatırıp iki sallıyorum uyuyor
Ya cok pismanim keske sepet besik degil de anne yani besik alsaydim.Yanında alıştırma başa çıkamazsın, benim de beşik yanımda salliyorum daha kolay oluyor yataktan kalkmadan ilgilenebilmis oluyorum.
Erken doğdu diye mi?Yapıldı canm
Bizim de kayiyor cnm.ama ben memnunum yine de.kusmasi olmuyo hic.Bende anlayamadım canım. Alanlar öyle yazmış tuhafıma gitti. Bende sipariş vercem şimdi.
İnşallah kısa sürer canımoyyy o kadar çok mu sürdü inşaAllah bunda fazla sürmez. bakalım bizde fayda edecek mi eşim nurse harveys almış
Sen kortizonu kullanacan miSağol canım kullanayım bakalım inşallah işe yarar.
Ben de anne yani besik almadigim icin cok pisman oldumBenimki cok agliyo ya bangir bangir
Ya cok pismanim keske sepet besik degil de anne yani besik alsaydim.
Sallamakla da baş edemedim bana daha zor geldi.sallamaya alistirirsam ayakta da sallamaya alisir diye korkuyorum.
Bugun besigine koycam yine denicem bakalim
Amin amin cnm insalllah aynen cnm ben de gun icinde reflu yataginda yatiriyorum icim rahat ediyo.super icat valla.Ayy ağlasa bende dayanamam için eriyo ağlayınca bişey diyemem o yüzden canım.reflu yatağı varsa sıkıntı yok bende onunla yatırıyorum. Yatağına koyarken reflu yatağıyla mi koyuyosun. Salonda uyursa ben reflu yatağıyla beraber tasiyorum yatak odasina yatagina. Hep reflu yatağında uyuyo. Bence yeni evde yeni düzen e alisir sen hiç canını sıkma. 3 aydan sonra uyku eğitimi diyorlar zaten. Bende zorlamıyorum bazen benim göğsümde uyumak istiyo bazende yatağa koyuyorum kendi uyuyo. O ne derse o oluyo bizde de. Daha minikler takma kafana canım hayırlısıyla düzene oturtcaksin herşeyi. Daha yolun başındayız.
Ya hic sorma en buyuk pismanligim bu oldu.Ben de anne yani besik almadigim icin cok pisman oldum
Ben sürüyorum canım. Hem sezeryan yerine hem çatlaklar için verdi doktor.Kızlar sezeryan izinize contratubex sürdünüz mü
Ne yapalim olan oldu allah baska pismanlik vermesin hoc degilse memnun olduklarinda vat canim saglik olsunYa hic sorma en buyuk pismanligim bu oldu.
En iyiki aldigim dediklerim de emzirme yastigi reflü yatagi kanguru
45 dakikadan fazla takmayın yazıyodu o yuzden sorayım dedim çünkü bende gün boyu takıyorum doktor kremde verdi sürüp takıyorumBen yaralarım geçene kadar mümkün olduğunca çıkarmadım
Cnm gümüş kapak alsana çok iyi geliyor45 dakikadan fazla takmayın yazıyodu o yuzden sorayım dedim çünkü bende gün boyu takıyorum doktor kremde verdi sürüp takıyorum
Kizlar kaka olduğunu nasil anliyorsunuz? Sesli oldugunda ok. Ama bazen sessiz,sedasiz yapiyor kakasini altini actigimda goruyorum. Hatta,bazen de altini actigimda rahatliyor ve oyle yapabiliyor kakasini. Açıp mi değiştirmeden kapatiyorsunuz?İdrarını yapmışsa değiştirmiyorum ama illaki bit kere de olsa yapıyor kakasını. Onu da bırakamam altında
ne güzel doğal içeriği. melisa uyku yapar ve damla bağırsakları rahatlatmıştır yavruna ondan da uyumuş olabilir benim kız da uyuyor gaz damlasından sonra =)Kizlar bugun 1 aylık kontrolumüz vardı. Masallah 1.5 kilo almis boyuda 5.5 cm uzamis. Cok gazı vardı dr alle viando diye bir damla verdi rahatlatmasi icin. Verdim direk uyumaya basladi sonra içerigine baktim rezene kimyon anason badem dereotu ve.melisa yagi varmis içinde. Acaba vermeyip biogaiami alsam. Zararı olur mu acaba duyan bilen veren var mi bu damlayı
Keşke bende daha önce alsaymışım. Çok kusuyo kuzucumBizim de kayiyor cnm.ama ben memnunum yine de.kusmasi olmuyo hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?