- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.861
Ya ne biliyim damla yeni çikmis yorum yok hakkında. Bide rezene ve anasonun bebeklere verilmemesi gerektigini söyluyolarya kafamda soru isaretleri olustu. Su an masallah cok rahat uyuyo. Bide bizim gaz problemimiz olmamisti bu 2 gündür başladi neredeyse dogru düzgün hiç uyuyamadi hep kivrandi durdu yavrum.ne güzel doğal içeriği. melisa uyku yapar ve damla bağırsakları rahatlatmıştır yavruna ondan da uyumuş olabilir benim kız da uyuyor gaz damlasından sonra =)
Hiç duymadım okumadım onu canım. Hav aldığı için aklıma da gelmedi. Rahatlatıyo çünkü45 dakikadan fazla takmayın yazıyodu o yuzden sorayım dedim çünkü bende gün boyu takıyorum doktor kremde verdi sürüp takıyorum
Bilmiyorum canm hastaneden çıkarken göz ve işitme randevusu vermişlerdi. Erken doğduğumuz için mi verdiler yoksa herkese mi veriyorlar fikrim yok.Erken doğdu diye mi?
Kesinlikle alinmali gec kalmadin cnm al mutlaka uyudugunda aklin kalmiyo en guzeliKeşke bende daha önce alsaymışım. Çok kusuyo kuzucum
Aynen cnm ha bi de mama da verenler icin mama termosu super disari ciktiginda falan.Ne yapalim olan oldu allah baska pismanlik vermesin hoc degilse memnun olduklarinda vat canim saglik olsun
Contratubex i kaç gün sonra sürmeye başladınız? Bende de var kremden yanık izi için almıştım ama hiç aklıma gelmemişti kullanmak.doktor da bişey demedi.1 ay oldu ameliyat olalı.ben de başlayayımBen sürüyorum canım. Hem sezeryan yerine hem çatlaklar için verdi doktor.
aynen bizdede iki gündür var ve gözleri kızarık uykusuzluktan ıkınıp duruyor yavrum. yok o damla zararlı olmaz ki canım. almanyada eczanede bebeklere özel rezene çayı satıyorlar sıkıntı olmaz. hatta bende rezene anason çayı içiyordum büyük kızımda ona da vermişliğim olmuştu. ayrıca doktor da vermezdi canım benim dert sıkıntı etme =) iyi uyusunlar çabuk büyüsünler =)))Ya ne biliyim damla yeni çikmis yorum yok hakkında. Bide rezene ve anasonun bebeklere verilmemesi gerektigini söyluyolarya kafamda soru isaretleri olustu. Su an masallah cok rahat uyuyo. Bide bizim gaz problemimiz olmamisti bu 2 gündür başladi neredeyse dogru düzgün hiç uyuyamadi hep kivrandi durdu yavrum.
Bezinin kenarından bakıyorum sık sık.Kizlar kaka olduğunu nasil anliyorsunuz? Sesli oldugunda ok. Ama bazen sessiz,sedasiz yapiyor kakasini altini actigimda goruyorum. Hatta,bazen de altini actigimda rahatliyor ve oyle yapabiliyor kakasini. Açıp mi değiştirmeden kapatiyorsunuz?
Yapana kadar da agliyor tabi. Bizimki çok kibar. Çiş yaparken bile ağlıyor. Ve nerdeyse her değiştirmede 2 bez gidiyor çünkü bayılıyor temiz beze yapmaya.
Ayrıca beze de bağlı. Ben dün sleepy e g4ctim ve hiç b3grnmedim sizdirdi çekmiyor. Cis de malum çok yakıyor bebekleri. Mecburuen değiştiriyorum ben anlayacağınız
Doğumdan 1 hafta sonra doktor tavsiyesiyle başlamıştım ben canm. Zaten erken başlamak gerekiyor etki göstermesi için.Korse takmaya basladiniz mi sezeryanla dogum yapan anneler ?
Doğumdan 1 hafta sonra kontrol randevum vardı o zaman verdi doktorum kullanmaya başladım. Ama pek düzenli kullanmadım gibi. 25 gün oldu doğum yapalı hala bazen sabahları unutuyorum bazende akşamları.Contratubex i kaç gün sonra sürmeye başladınız? Bende de var kremden yanık izi için almıştım ama hiç aklıma gelmemişti kullanmak.doktor da bişey demedi.1 ay oldu ameliyat olalı.ben de başlayayım
Tesekku ederim insallah sağlıklıca büyüturuz hepimiz. Direk uyuduya o huzursuz etti sanirsam beni.aynen bizdede iki gündür var ve gözleri kızarık uykusuzluktan ıkınıp duruyor yavrum. yok o damla zararlı olmaz ki canım. almanyada eczanede bebeklere özel rezene çayı satıyorlar sıkıntı olmaz. hatta bende rezene anason çayı içiyordum büyük kızımda ona da vermişliğim olmuştu. ayrıca doktor da vermezdi canım benim dert sıkıntı etme =) iyi uyusunlar çabuk büyüsünler =)))
Canım mutlaka,sebebi vardır sabaha kdr uyumamasinin ve meme reddinin.Yok cnm vermesem bile sönük gece zaten sabaha kadar uyumuyor memeyi de almıyor şimdi mama verdim bakalım dr kontrolü var belli olur bu hatta
Aynen bende senin gibi düşünüyorum 4 5 yaşına kadar idare edelim bu minnaklarimiz oyle abi olsun :)))Aynen canım hap vs kullanmayı bende düşünmüyordum da umarım başarırız :) 4- 5 yaşına kadar idare edelim sonra olursa olsun :))
Biz bi egitim falan veremeyiz aglamaya baslayinca hemen kucağımiza aliriz bebisleri:)))) aman olsun kucak delisi ilerde emeklemeye etrafı kesfetmeye başlayınca kucağında tutamican. :))Amin amin cnm insalllah aynen cnm ben de gun icinde reflu yataginda yatiriyorum icim rahat ediyo.super icat valla.
Boyle bangir bangor agkaraa hep uyku egitimi de veremem valla.6.aydan itibaren baslayin diyenler de var uyku egitimine ben de oyle baslicam buyuk ihtimal cnm.
Benim ki kucak delisi.kucagima alinca duruyo indirinxe yine aglmaua baskiyo ins.gecer ya
Canım yumuşak yatak olmasın. Sert yatak tavsiye etti doktorumuz. Darya mümkünse en iyisi reflu yatağı. Yorgan battaniye yumuşak geliyordur.Park beşik alan anneler yatak olarak ne aldınız içine. Çok farklı yorumlar bar. Kimi pamuk demiş kimi yarı ortopedik yatak demiş karar veremedim. Şimdilik yorgan battaniye ile doldurduk altını ama yatak sipariş etcem tavsiyeleriniz neler.
Bir de uyurken bebekleriniz üstünü ne ile örtüyorsunuz. Yorgan mı üst üste battaniye mi. Bizim oğlanın elleri illaki dışarda olacak. Sıkı örtsem bile mutlaka çıkartıyor. Dolayısıyla göğüs kısmı açık kalıyor hep. Üstü kalın ön tarafına da mendil koyuyorum üşütmesin diye ama bunun bir çaresi olmalı. Nasıl çözüm bulabilirim
Park beşik alan anneler yatak olarak ne aldınız içine. Çok farklı yorumlar bar. Kimi pamuk demiş kimi yarı ortopedik yatak demiş karar veremedim. Şimdilik yorgan battaniye ile doldurduk altını ama yatak sipariş etcem tavsiyeleriniz neler.
Bir de uyurken bebekleriniz üstünü ne ile örtüyorsunuz. Yorgan mı üst üste battaniye mi. Bizim oğlanın elleri illaki dışarda olacak. Sıkı örtsem bile mutlaka çıkartıyor. Dolayısıyla göğüs kısmı açık kalıyor hep. Üstü kalın ön tarafına da mendil koyuyorum üşütmesin diye ama bunun bir çaresi olmalı. Nasıl çözüm bulabilirim
Perşembe günü yaptircam ben kalça filmiyle beraber. Sünnet içinde gün alıcaz bakalim :)))Kızlar bebeğinize görme taraması yapıldı mı sizin?
bende de öyle oluyor canım içini ferah tut =)Tesekku ederim insallah sağlıklıca büyüturuz hepimiz. Direk uyuduya o huzursuz etti sanirsam beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?