2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ne güzel doğal içeriği. melisa uyku yapar ve damla bağırsakları rahatlatmıştır yavruna ondan da uyumuş olabilir benim kız da uyuyor gaz damlasından sonra =)
Ya ne biliyim damla yeni çikmis yorum yok hakkında. Bide rezene ve anasonun bebeklere verilmemesi gerektigini söyluyolarya kafamda soru isaretleri olustu. Su an masallah cok rahat uyuyo. Bide bizim gaz problemimiz olmamisti bu 2 gündür başladi neredeyse dogru düzgün hiç uyuyamadi hep kivrandi durdu yavrum.

Ben sürüyorum canım. Hem sezeryan yerine hem çatlaklar için verdi doktor.
Contratubex i kaç gün sonra sürmeye başladınız? Bende de var kremden yanık izi için almıştım ama hiç aklıma gelmemişti kullanmak.doktor da bişey demedi.1 ay oldu ameliyat olalı.ben de başlayayım

aynen bizdede iki gündür var ve gözleri kızarık uykusuzluktan ıkınıp duruyor yavrum. yok o damla zararlı olmaz ki canım. almanyada eczanede bebeklere özel rezene çayı satıyorlar sıkıntı olmaz. hatta bende rezene anason çayı içiyordum büyük kızımda ona da vermişliğim olmuştu. ayrıca doktor da vermezdi canım benim dert sıkıntı etme =) iyi uyusunlar çabuk büyüsünler =)))

Bezinin kenarından bakıyorum sık sık.

Contratubex i kaç gün sonra sürmeye başladınız? Bende de var kremden yanık izi için almıştım ama hiç aklıma gelmemişti kullanmak.doktor da bişey demedi.1 ay oldu ameliyat olalı.ben de başlayayım
Doğumdan 1 hafta sonra kontrol randevum vardı o zaman verdi doktorum kullanmaya başladım. Ama pek düzenli kullanmadım gibi. 25 gün oldu doğum yapalı hala bazen sabahları unutuyorum bazende akşamları.

Tesekku ederim insallah sağlıklıca büyüturuz hepimiz. Direk uyuduya o huzursuz etti sanirsam beni.

Yok cnm vermesem bile sönük gece zaten sabaha kadar uyumuyor memeyi de almıyor şimdi mama verdim bakalım dr kontrolü var belli olur bu hatta
Canım mutlaka,sebebi vardır sabaha kdr uyumamasinin ve meme reddinin.
Mamaya alışmış olmasın? Yasa gaz sancisindan dolayı olabilir.
Ayrıca yok göğsüm sönük yok sütüm mu yok yada emmiyor diye düşünme. Sakin bu psikolojiye girme. Strese girersen sütun kesilir. Süt olsada olmasa da emzir. Emdikçe artacak o süt.emdikce şişecek göğüs. Uyumaya dinlenmeye ve bol su tüketmeye çalış. Süt artırıcı çayları deniyor musun? Beslenmen nasıl? Göğüslerimin acısından ağladığın halde bırakmadım emzirmeyi ve kimseyi dinlemedim vermedim mama. Çok sukur şuan emzirmede sıkıntımız yok.

Aynen canım hap vs kullanmayı bende düşünmüyordum da umarım başarırız :) 4- 5 yaşına kadar idare edelim sonra olursa olsun :))
Aynen bende senin gibi düşünüyorum 4 5 yaşına kadar idare edelim bu minnaklarimiz oyle abi olsun :)))

Biz bi egitim falan veremeyiz aglamaya baslayinca hemen kucağımiza aliriz bebisleri:)))) aman olsun kucak delisi ilerde emeklemeye etrafı kesfetmeye başlayınca kucağında tutamican. :))

Canım yumuşak yatak olmasın. Sert yatak tavsiye etti doktorumuz. Darya mümkünse en iyisi reflu yatağı. Yorgan battaniye yumuşak geliyordur.
Benim oglum da eller hep dışarda ve yukarda sere serpe olacak. Kundak falan yaptırmıyor asla. Bebek uyku seti aldım ben. Kenarlıklar carsaf yorgan hepsi icnde takımdı. Yetiyor. Citcitli badi ve normal bi üst giydiriyorum.
çok sıcak da iyi değil bebeklere. Sıcaktan alerji oldu benim oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…