- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.881
Benimki cok agliyo ya bangir bangir
Ya cok pismanim keske sepet besik degil de anne yani besik alsaydim.
Sallamakla da baş edemedim bana daha zor geldi.sallamaya alistirirsam ayakta da sallamaya alisir diye korkuyorum.
Bugun besigine koycam yine denicem bakalim
Kızlar kalça ultrasonu için doktor size kaç aylıkken getirin dedi
Benim haftaya perşembe. Yani 1 ay 3 günlük olmuş oluyor.Kızlar kalça ultrasonu için doktor size kaç aylıkken getirin dedi
Bende 3 u de var. Dönüşümlü olarak kullanıyorum ben.Desitin çok iyi cnm pişik oluştuktan sonra kullanılıyor. memnun kalan çok var. Önlemek için ise mustela ve bepantol
Ben de öyleydim hatta 40a çıkmıştı 3-4 kez ılık duşa girdim tir tir titriyordum esim zzorla dusa dusa soktu. dustan sonra yine çıkıyordu ateş. Alnıma boynuma göğüslerime komple ıslak havlu koyup sık sık degistirdim. Sirkeli suyla sildi esim ust vucudumu. Sogan suyu ve lavanta suyu ictim. Balli sarimsak yedim (baya kotu tadi ama mecbur yeniyor). Baya ugrastik yani cok sukur dustu ates. O arada bebegi ters emzirdim gogsu daha kolay bosaltiyormus. Yine gecmezse goguslere lahana yaprağı koymak iyi geliyormus. Lahanayi aldim hatta kullanmadan gecti cok sukur. Sagma makinen varsa sagsan iyi olur ya da bol bol emzirmeye calis. Gecmis olsunKızlar gece acile gittim yüksek ateşle mastit olmuşum serum taktılar sütüm çokdu hemde baya vardı ama dünden beri bir gögüsten 30 anca çıkıyo memem taş gibi içinde sert birşeyler var ne olur yardım edin ne yapıcam şimdi hala ateşim vat 39 çıkıyo
Hadi ya bende şuan primadayım 1-2 numaralar prima ama 3-4 sleepy aldım. Prima gerçekten güzel çiş yaptığında kupkuru hiç rahatsız etmiyor. Neyse bol bol değiştiririm bende sleepyi. Bizimki hep sesli yapıyor canım hemde baya bi sesli :) bide her uzun uykusundan uyandığında yapıyor kakasını. Hiç şaşmadı bu alışkanlığı o yüzden anlıyorum bende açıp kontrole gerek kalmıyorKizlar kaka olduğunu nasil anliyorsunuz? Sesli oldugunda ok. Ama bazen sessiz,sedasiz yapiyor kakasini altini actigimda goruyorum. Hatta,bazen de altini actigimda rahatliyor ve oyle yapabiliyor kakasini. Açıp mi değiştirmeden kapatiyorsunuz?
Yapana kadar da agliyor tabi. Bizimki çok kibar. Çiş yaparken bile ağlıyor. Ve nerdeyse her değiştirmede 2 bez gidiyor çünkü bayılıyor temiz beze yapmaya.
Ayrıca beze de bağlı. Ben dün sleepy e g4ctim ve hiç b3grnmedim sizdirdi çekmiyor. Cis de malum çok yakıyor bebekleri. Mecburuen değiştiriyorum ben anlayacağınız
2 aylikken yapilcakmis bizimKızlar kalça ultrasonu için doktor size kaç aylıkken getirin dedi
Hadi ya ben daha baslamadim gecermi ki sislikDoğumdan 1 hafta sonra doktor tavsiyesiyle başlamıştım ben canm. Zaten erken başlamak gerekiyor etki göstermesi için.
Aynen cnm ben de ondan teselli buluyorum yoksa cidden cok zor oluyo hep kucakta hep ac kaliyorum isler gucler kaliyo.Biz bi egitim falan veremeyiz aglamaya baslayinca hemen kucağımiza aliriz bebisleri:)))) aman olsun kucak delisi ilerde emeklemeye etrafı kesfetmeye başlayınca kucağında tutamican. :))
2 aylıkken dedi doktorumuz canm. Kuzenim ortopedist o da 2 aylıkken dedi. Haftaya 2 aylık oluyoruz çektireceğiz bakalım.Kızlar kalça ultrasonu için doktor size kaç aylıkken getirin dedi
Ben yeni almadım canm evde vardı onu kullanıyorum. Bedeni yok. Uzun kalın bir şerit, sıkıca beline sarıyorsun.Hadi ya ben daha baslamadim gecermi ki sislik
Bana 40 i cikinca tak dedi doktor.
Korseyi kendi bedenindemi yoksa bi beden kucuk mu aldin cnm
Sipariş verdik canım :) teşekkür ederimKesinlikle alinmali gec kalmadin cnm al mutlaka uyudugunda aklin kalmiyo en guzeli
2. Hafta da başladım ben takmayaKorse takmaya basladiniz mi sezeryanla dogum yapan anneler ?
Benim oğlum da primayi sevmedi. Hastaneden hediye vermişlerdi premium care. Goon la basladik memnunum. Sleepy 2 numara dan 2 pket vardi. Deneme amacli geceyim dedim. 4-8kg 2 numarasi. Boyle oldugu halde kaka tam kenarda oluyor bazen actigimda. Yani bulasti buladacak durumda oluyor. Incecik kagit gibi ve cekmiyor. Bitirmek icin sık sık değiştiriyorum. Hatta esim kullanma dedi ama neden ziyan edeyim.Hadi ya bende şuan primadayım 1-2 numaralar prima ama 3-4 sleepy aldım. Prima gerçekten güzel çiş yaptığında kupkuru hiç rahatsız etmiyor. Neyse bol bol değiştiririm bende sleepyi. Bizimki hep sesli yapıyor canım hemde baya bi sesli :) bide her uzun uykusundan uyandığında yapıyor kakasını. Hiç şaşmadı bu alışkanlığı o yüzden anlıyorum bende açıp kontrole gerek kalmıyor
Bende daha almadim neyi alcagimida bilmiyorum senin aklinda bi marka var miHadi ya ben daha baslamadim gecermi ki sislik
Bana 40 i cikinca tak dedi doktor.
Korseyi kendi bedenindemi yoksa bi beden kucuk mu aldin cnm
Ben de anne sutu+mama veriyorum sen aldin mi kullanisliysa alayim bendeAynen cnm ha bi de mama da verenler icin mama termosu super disari ciktiginda falan.
Bizimki kız ama her açtığımda çiş yapıyor :) rahatlıyor sanırım. Hatta bi sefer kakasınıda yaptı bende tecrübesiz tabi telaşlandım alt açma olmasına rağmen çarşafa aleze geçti hep :)) böylede bir anı oldu bize. Can bebe de aldım denemek için çok memnun kalan var.bakalım kızımızın keyfi hangisini severse :)Benim oğlum da primayi sevmedi. Hastaneden hediye vermişlerdi premium care. Goon la basladik memnunum. Sleepy 2 numara dan 2 pket vardi. Deneme amacli geceyim dedim. 4-8kg 2 numarasi. Boyle oldugu halde kaka tam kenarda oluyor bazen actigimda. Yani bulasti buladacak durumda oluyor. Incecik kagit gibi ve cekmiyor. Bitirmek icin sık sık değiştiriyorum. Hatta esim kullanma dedi ama neden ziyan edeyim.
Erkek çocukta pipiyi kontrol etmek çok zor. Açınca daha bir rahatlıyor cıs yapıyor. Pamuk koyduğumuz halde hem de. Çok gülüyoruz ama kıyafet ve bez değiştirmekten yıldık.
Aynı durumdayız ama farkettimki elleri bağlıyken daha çok rahatsız. Bende serbest bırakıyorum. Uyanık olduğu zaman çok yoruyorum bebeğimi özellikle ara sıra yüz üstü yatırıyorum çırpınıyor ve yoruluyor. Yorulunca uykusu daha ağır oluyorSu eller kollarin hali ne olacak.Kundak yapiyorum ellerini çıkarmaya çalışıyor dalamıyor, serbest bırakıyorum bu sefer ellerini oynatmaktan dalamıyor. Bu hallere çözüm bulan var mi? Nasil yatiriyorsunuz bebisleri?
Peki en çok hangisinden memnunsun canım. Bende bepantol vardı arada kullandığım için mi bilmiyorum yine de pişik oluşmaya başladı. Halbuki hiç bekletmiyorum. İki saatte hatta her sıkıntıya girince değiltiriyorum. Şimdi Desitin sipariş verdim inş iyi gelirBende 3 u de var. Dönüşümlü olarak kullanıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?