2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol cnm ya ne bileyim millet moralimi bozup duruyor yok göğsün yumuşak bu çocuk aç ondan uyumuyor yok şimdiye fışkırarak gelmesi gerekirdi kaynaması gerekirdi diyip duruyorlar ben de bilmyorum nasıl olduğunu moralim bozuluyor acaba gerçekten sütüm yok mu diye

Ay
Ay kuzum agzi olan konusuyor .benim memeleri bi gorsen küçücük. Hatta sirt ustu yatinca dumduz olurdu esimden utanirdim. Hi ara esimin gogusleri bile benden buyuk diye takinti haline getirmistim iyice. Sonuc oglumu 22 ay emzirdim 2 buzluk dolusu sutum vvardi hepsini döktüm hamile olmasaydim daha da emzirirdim. Yani diyecegim o ki onemli olan büyüklüğü dolgunlugu degil islevi

Cnm mamayı çok fazla verdim ben genelde emzirdim fakat son zamanlarda uyku düzenim yok uykusuz oluyorum aç oluyorum bir şekilde telafi etmeye çalışıyorum humana çayı içiyorum sıkınca süt var ama öyle fışkırır tarzda değil geçen hafta dr muayenesinde mamaya gerek yok dedi ama bebekte allerji çıkınca süt ve süt ürünlerini kesti yumurtayı kesti onunla ilgili olabilir mi bu sönük hali göğüsümün?yarın kontrol var bakalım zaten bir haftada kilo kaybı olmuşsa yada aynı kiloda kalmışsa belki mama verir yada böyle devam et der öfff ben bu milletin laflarından bunaldım ya

Valla ya çok doğru diyorsun ne bileyim benim psikolojimi bozdular ya yok sönük yok sütün yetmiyor yok çocuk aç bıktım İnan göğsüm normal bir büyüklükte biraz yumuşak ama elimden gelen birşey yokki zor bir bebeğim var sürekli ağlayan geceleri sabaha kadar yatmayan nasıl normal besleneyim ki uykusuz iştahım bile yokki hayır şuan anne sütü alıyor sadece mamaya geç dese dr dünyada ilk veren ben olmayacam ki sanki ben yetersizmişim gibi davranmaları beni daha çok üzülüyor

Aynı sıkıntı bendede var üzerine penye battaniyeyi örtüyorum bacaklarımda sallıyorum ee ee eşliğinde dalana kadar ellerinin üzerine hafif tutarak piş piş yapıyorum böylelikle hem ona dokunduğumu anlıyor hem ellerini sabitlemiş oluyorum yoksa uykusuzluktan çok huysuzlanıyor

Bende daha almadim neyi alcagimida bilmiyorum senin aklinda bi marka var mi
ben ebebekten owli marka aldım canım 3 gündür kullanıyorum daha etkisi pek olmaz ama çok rahat belimi sırtımı desteklemesi iyi geldi hem kumaşı da çok güzel yumuşak.
Dikişlerimin üstüne gelse bile hiç canımı acıtmadı bütün gün kullanıyorum.
Bu arada 2 beden vardı xsmall-small ve medium-large.
medium large çok büyüktü üst kısmı bol kaldı zayıflarsam bir işe yaramaz diye küçük olanı aldım.
küçük olan dar geldi biraz iki ucunu zorlanarak birleştiriyorum
iyi yanı dar olduğu için hem şekil veriyor hem de açlık hissetmiyorum kuş kadar yiyip doyuyorum :)

Kızlar çig köfte yesem olur mu ne yiycegimi şaşırdım
ben yedim canım ama etsizinden baharatı az olduğu sürece birşey olmaz herhalde.
hazır olan çok acıydı ertesi gün tuvalete çıktığımda canım yandı.
canım hep çiğköfte çektiğinden eşime yoğurttum baharatını da kendim ayarladığımdan hiç sorun yaşamadım. gazı falan da olmadı bebişin. evde yapıp gönül rahatlığıyla ye bence

Lansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.

Canim kumasi kalin mi. Kaba duruyor mu kazaklarin penyelerin altina ggiyilebilir mi. Bir de sikinca göğsünün altindaki etleri yanlardaki etleri pirtlatmiyor degil mi. Yani gogus altina kadar olandan almaliyim yoksa boyle yariom olandanmi karar veremedim

Aynen cnm ben de ondan teselli buluyorum yoksa cidden cok zor oluyo hep kucakta hep ac kaliyorum isler gucler kaliyo.
Sling yapip kullanicm.5 metrelik kumasa marka dikmisler 150 ye satiyolar instada.ben kendim kumas alicam.
Bugün benim bebiste hep kucak istedi nedense normalde hiç yapmaz. Inaniyorum çok zor tuvalete bile gidemedim. Sling çok mantıklı canım en azından işlerini halledersin. Yoksa hiçbişey olmuyo walla.

kumaşı gayet kalın canım benim de aklımda bir sürü sorru vardı. gittim e bebeğe çıkardım korseyi denedim bedeni rengi falan öyle içime sinince aldım. bugün kazağın altına giyip okula bile gittim.Dikişlerimin alt tarafı dümdüz üst tarafı da böyle sarkmış gibi katman var o düzelsin diye bazen aşağıdan takıyorum siyah renk siyah kotla bu şekilde bile çıkıyorum dışarı gayet şık bence. almadan önce bi dene derim.

Lansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
Elektiriklimi manuel mi canım ben göğüslerden süt çıkması için birkaç kez sağma yapılıp alışması lazım diye duydum yani 2 saatte bir sağıma devam et birzaman sonra süt geliyormuş

Kızlar geçen buraya da yazmıştım. Bebeğimi bi göğsümden emzirip sağınca en az 200 CC çıkıyordu daha düne kadar. Bugün emzirmeden sağdım ve 50 cc civarı çıktı moralim çok bozuldu. Böyle bişey yaşayan var mı? neden olmuş olabilir? Kıyafetim bile ıslanmaz oldu. Önce günlük 10-15 kazak değiştiriyordum, sütten ıpıslak oluyordu

2 gün bitti yine kaka yapmadı varmı böyle olan ya bide dün akşam nurse harveys damla başlamıştım iyi gelirse yazarım demiştim haber bekleyenlere şöyle söyleyim dün gece ilk defa 2,5 saat hiç uyanmadan uyudum ve kızım bugün daha az kıvrandı yarın daha iyi olur gibi geliyor inşallah bide kaka yapaydı

Elektiriklimi manuel mi canım ben göğüslerden süt çıkması için birkaç kez sağma yapılıp alışması lazım diye duydum yani 2 saatte bir sağıma devam et birzaman sonra süt geliyormuş
Tekli elektrikli makine. Çok az sağdı yarım saat geçmedi emzirdim cop cop emdi çocuk. Ben mi beceremedim yoksa dediğin gibi sürekli sağmam mı gerekiyor

Canım bebeğin büyüdü artık daha çok emiyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…