- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.921
Anne sütüyle besleniyorsa normal canım. Arkadaşın bebek haftada bir yapıyormuş2 gün bitti yine kaka yapmadı varmı böyle olan ya bide dün akşam nurse harveys damla başlamıştım iyi gelirse yazarım demiştim haber bekleyenlere şöyle söyleyim dün gece ilk defa 2,5 saat hiç uyanmadan uyudum ve kızım bugün daha az kıvrandı yarın daha iyi olur gibi geliyor inşallah bide kaka yapaydı
Düzenli bebek emzirir gibi sağım yapmak lazımmış göğüsler alışıyormuş bebeğin ne güzel emiyorsa niye sağım yapıyorsun sağım sütü artırıyor beyine devamlı süt üret diyormuş ve göğüsler buna alışıyormuş bebeğin isteğinden çok süt oluyormuş ve sağımı devamlı yapman gerekiyormuş yoksa mastit olunuyormuşTekli elektrikli makine. Çok az sağdı yarım saat geçmedi emzirdim cop cop emdi çocuk. Ben mi beceremedim yoksa dediğin gibi sürekli sağmam mı gerekiyor
Tamam canım 14 ünde kontrolümüz var gidince sorarım doktora farklı bişey derse söylerim ben anason çayı aldım mamasına karıştırıp veriyorum biraz iyi geldiBenim bebişiminde öyle doktora sordum ilk3 ay bağırsak hareketlerini duymanız normal dedi ve çok gazlı bir bebek dedi. Büyük ihtimal seninkide öyledir ama doktora gidince sor yinede içinde kalmasın ama burayada yaz farklı bir şey olursa akıl akıldan doktor doktordan üstün sonıçta
Evet galiba kullanacağım boynu vücudu da kızarmaya başladı doktor 3 günde bir görmem lazım dediSen kortizonu kullanacan mi
Elektrikli canım. Manuel almıştım 20 cc bile sağmadı moralim bozulmuştu sütüm yok die. Doktor şiş göğüslrin bebek ememez sağ dedi elektrikli aldık sonraHadi ya benim pompam yokki ya senin elektrikli pompa mı manuel mi alsam ben de
Ben kullanıyorum. Bebek bir saat emse göğüsleri yine de süt çıkmasına rağmen sağınca maksimum 5-10 dk da 30-40 ml süt çıkıyor ve bitiyor. Anlamadım sütüm mü yetersiz bilmiyorum. Ama yetersiz olsa bebek çok mızmızlanır böyle bir problem yaşamıyorum. Şöyle de bir durum var bebek bir haftada 100 gr almıştı minimum 150 gr almalıymış. Belki de gerçekten sütüm bu kadar bebek ancak bir saatte boşaltabiliyor. Ben çözüm bulamadım bu işe yemediğim içmediğimde kalmıyor aslındaLansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
İyi canım ne güzel. İnşallah daha da fazla faydası olur da rahatlarsın. Bende almayı düşünüyorum artık2 gün bitti yine kaka yapmadı varmı böyle olan ya bide dün akşam nurse harveys damla başlamıştım iyi gelirse yazarım demiştim haber bekleyenlere şöyle söyleyim dün gece ilk defa 2,5 saat hiç uyanmadan uyudum ve kızım bugün daha az kıvrandı yarın daha iyi olur gibi geliyor inşallah bide kaka yapaydı
Kuzum iki öğün hiç o memeyi emzirmeden sağdım ağrım vardıda. Çok emse bile 200 CC nereye gider ki? Mümkün değilCanım bebeğin büyüdü artık daha çok emiyordur bence
Canım benim kızım en son 16 olmuştu doktor sütün varmı dedi var çok şükür dedim emzirmeye devam et ozaman sütün yetersizse mama takviye et ama gerek Yok gibi dedi bende öyle yaptım canım işte sonra gitti sarılıkKizlar moralim cok bozuk sarilik yine artmis ne yapacagimi sasirdim. Nasil beslemeliyim bilmiyorum. Masallah emiyor da kizim, mama vermiyorum ama vermeliyi miyim? Sagip mi vereyim ne yapayim kafam allak bullak..
sen niye sağıp duruyorsun canım çalışıyormusunKuzum iki öğün hiç o memeyi emzirmeden sağdım ağrım vardıda. Çok emse bile 200 CC nereye gider ki? Mümkün değilhemde bi günde mi o kadar artar emmesi
Nazar değmiş olabilir tatlım kendine dua oku ve takmamaya çalış yine öyle çıkar inşallahKızlar geçen buraya da yazmıştım. Bebeğimi bi göğsümden emzirip sağınca en az 200 CC çıkıyordu daha düne kadar. Bugün emzirmeden sağdım ve 50 cc civarı çıktı moralim çok bozuldu. Böyle bişey yaşayan var mı?neden olmuş olabilir? Kıyafetim bile ıslanmaz oldu. Önce günlük 10-15 kazak değiştiriyordum, sütten ıpıslak oluyordu
Ne gitmez sarilikmis bizdeki 1 aylik olduk deger yine 17 olmus emziriyorum da kilo alimi da normal cikti ne yapacagimi sasirdim canm ya daha da artacak diye korkuyorumCanım benim kızım en son 16 olmuştu doktor sütün varmı dedi var çok şükür dedim emzirmeye devam et ozaman sütün yetersizse mama takviye et ama gerek Yok gibi dedi bende öyle yaptım canım işte sonra gitti sarılık
1 aylık olmuşsa nekadar uzun sürmüş canım ya bizim 20 günlükken gitti stres yapma sütün gider 17 nin üstü bile oluyor kaka yapması nasıl sarılık bol bol emzirme ve dışkı ile atılırmışNe gitmez sarilikmis bizdeki 1 aylik olduk deger yine 17 olmus emziriyorum da kilo alimi da normal cikti ne yapacagimi sasirdim canm ya daha da artacak diye korkuyorum
O damla bizde pek işe yaramadı canım. Doktor genta yazdı 5 gün kullan dedi. Geçirdi çok şükrKıZlar bebeğimin gözü daha kötü oldu sürekli çapaklanıyor bugün eşim netira diye damla almış ama ikinci kez şimdi damlattım iyi gelir mi bi de tek gözü iyice tahriş oldu sanki bi ara çayla sildik bi ara serum fizyolojik in göz ve burun için olanıyla sildik napcağımı şaşırdım doktora mı götürsem
Uzamis sarilikmis bunun adi canm 3 ay kadar suruyormus ama korkuyorum elimde degil. Nasil besleyecegimi sasirdim emziriyorum kilosu kakasi cisi normal. Yine de mama takviyesi yapsam mi diyorum bilemiyorum1 aylık olmuşsa nekadar uzun sürmüş canım ya bizim 20 günlükken gitti stres yapma sütün gider 17 nin üstü bile oluyor kaka yapması nasıl sarılık bol bol emzirme ve dışkı ile atılırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?