2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anne sütüyle besleniyorsa normal canım. Arkadaşın bebek haftada bir yapıyormuş

Tekli elektrikli makine. Çok az sağdı yarım saat geçmedi emzirdim cop cop emdi çocuk. Ben mi beceremedim yoksa dediğin gibi sürekli sağmam mı gerekiyor
Düzenli bebek emzirir gibi sağım yapmak lazımmış göğüsler alışıyormuş bebeğin ne güzel emiyorsa niye sağım yapıyorsun sağım sütü artırıyor beyine devamlı süt üret diyormuş ve göğüsler buna alışıyormuş bebeğin isteğinden çok süt oluyormuş ve sağımı devamlı yapman gerekiyormuş yoksa mastit olunuyormuş

Tamam canım 14 ünde kontrolümüz var gidince sorarım doktora farklı bişey derse söylerim ben anason çayı aldım mamasına karıştırıp veriyorum biraz iyi geldi

Yaa kızlar bir şey soracağım özel sektörde çalışanlara. Doğum parasını aylık olarak istediğimi söylemiştim işyerine işlemler buna göre yapılacaktı fakat sistem yine eskiye dönmüş toplu olarak 4 aylık verilecekmiş. Doğru mu bu? Yada aylık olarak alan var mı parasını??

Lansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
Ben kullanıyorum. Bebek bir saat emse göğüsleri yine de süt çıkmasına rağmen sağınca maksimum 5-10 dk da 30-40 ml süt çıkıyor ve bitiyor. Anlamadım sütüm mü yetersiz bilmiyorum. Ama yetersiz olsa bebek çok mızmızlanır böyle bir problem yaşamıyorum. Şöyle de bir durum var bebek bir haftada 100 gr almıştı minimum 150 gr almalıymış. Belki de gerçekten sütüm bu kadar bebek ancak bir saatte boşaltabiliyor. Ben çözüm bulamadım bu işe yemediğim içmediğimde kalmıyor aslında

İyi canım ne güzel. İnşallah daha da fazla faydası olur da rahatlarsın. Bende almayı düşünüyorum artık

Kizlar moralim cok bozuk sarilik yine artmis ne yapacagimi sasirdim. Nasil beslemeliyim bilmiyorum. Masallah emiyor da kizim, mama vermiyorum ama vermeliyi miyim? Sagip mi vereyim ne yapayim kafam allak bullak..

KıZlar bebeğimin gözü daha kötü oldu sürekli çapaklanıyor bugün eşim netira diye damla almış ama ikinci kez şimdi damlattım iyi gelir mi bi de tek gözü iyice tahriş oldu sanki bi ara çayla sildik bi ara serum fizyolojik in göz ve burun için olanıyla sildik napcağımı şaşırdım doktora mı götürsem

Kizlar moralim cok bozuk sarilik yine artmis ne yapacagimi sasirdim. Nasil beslemeliyim bilmiyorum. Masallah emiyor da kizim, mama vermiyorum ama vermeliyi miyim? Sagip mi vereyim ne yapayim kafam allak bullak..
Canım benim kızım en son 16 olmuştu doktor sütün varmı dedi var çok şükür dedim emzirmeye devam et ozaman sütün yetersizse mama takviye et ama gerek Yok gibi dedi bende öyle yaptım canım işte sonra gitti sarılık

Nazar değmiş olabilir tatlım kendine dua oku ve takmamaya çalış yine öyle çıkar inşallah

Ne gitmez sarilikmis bizdeki 1 aylik olduk deger yine 17 olmus emziriyorum da kilo alimi da normal cikti ne yapacagimi sasirdim canm ya daha da artacak diye korkuyorum

Ne gitmez sarilikmis bizdeki 1 aylik olduk deger yine 17 olmus emziriyorum da kilo alimi da normal cikti ne yapacagimi sasirdim canm ya daha da artacak diye korkuyorum
1 aylık olmuşsa nekadar uzun sürmüş canım ya bizim 20 günlükken gitti stres yapma sütün gider 17 nin üstü bile oluyor kaka yapması nasıl sarılık bol bol emzirme ve dışkı ile atılırmış

O damla bizde pek işe yaramadı canım. Doktor genta yazdı 5 gün kullan dedi. Geçirdi çok şükr

Uzamis sarilikmis bunun adi canm 3 ay kadar suruyormus ama korkuyorum elimde degil. Nasil besleyecegimi sasirdim emziriyorum kilosu kakasi cisi normal. Yine de mama takviyesi yapsam mi diyorum bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…