2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkini de kucaktan yatagina koyunca gozlerini aciveriyo hemen bacaklarini kendine cekip elleri havaya kaldirip basliyo aglamaya.
Bana biri besikte sallarsan ayakta da sallamak zorunda kalirsin dedi ondan korkuyorum.ve uykulu uykulu sallamak da cok daha yorucu oluyo.

Kizlar bugun 1.ay asimizi olduk hepatit b nin devamiymis.
Bebegim bugun hic ama hic uyumadi zombi gibiyim.asi agri mi yapti da huzursuz uyuyamiyo acaba ?
Boyle sorun yasayan oldu mu araniz da kizlar

Kizlar bugun 1.ay asimizi olduk hepatit b nin devamiymis.
Bebegim bugun hic ama hic uyumadi zombi gibiyim.asi agri mi yapti da huzursuz uyuyamiyo acaba ?
Boyle sorun yasayan oldu mu araniz da kizlar
Cnm benim bebeğim bir aydır geceleri hiç uyumadığı için ben anlamadım ama biraz daha fazla ağlamıştı sanki hemşire aşının bir etkisi olmaz dedi ama bilmyorum bak bu saat oldu hala ayakta ben de oda direniyoruz

Kızlar bu bebek uyumuyor ya bir aydır böyleyiz gece 11 gibi başlıyor sabah 6 7 kadar şekilden şekile giriyorum boynun başım hepsi birden ağrıyor ben inanılmaz geriliyorum bazen bağırıyorum bebeğe var mı benim gibi olan varsa napıyorsunuz ne olur bana akıl verin kafayı yiyecem uykusuzluk yorgunluktan

Zaten aklimda ya onu almak ya da yamuna korse var bi karar veremedim

Bende öyleyim gece uyanık delircem tam uyuyor oğlum kalkıyor şuan sallıyorum durmuyor gezdiriyorum durmuyor emiyor yok uyku yok çıldırcam uyumak istiyorum eşim akşam 10 da sabah 6 buçukta işe çıkıyor destek veremiyor bana geçecek inşallah bakalım bebeğe piş piş diyorum kendimin gözleri kapanıyor p fıldır fıldır bakıyor

Ya ben de delirecem yeminle ya mama verdim aç diye anasun içirdim altını değiştim ayakta sallıyorum olmuyor kucağıma alıyorum olmuyor yüz üstü olmuyor şaştım kaldım uyumuyor bu çocuk ya hatta gece banyo yaptırdık uyur diye yok yok bu çocuk uyumuyor ben kafayı yiyecem en sonunda eşim senin eşin gibi erken gidip geç geliyor yardımı olamıyor ki zaten olsa ne yazar ben de durmayan çocuk onda kıyameti koparır inş geçer bu günler hemen

canım biz de dün akşam nurse harveysi başladık ve hemen faydasını gördük. cart diye bi gazla kaka yaptı kendisi bile ne olduğunu şaşırdı ve korktu yavrum =) sonra gazlar ardı ardına çıktı şükür. biz faydasını gördük hemen inşaAllah devamı da gelir.

Benimki de dün sabah 8den akşam 11 kadar uyumadı 1 saat uyudu onda da kahvaltı biraz da yemek yemeye çalıştım. Tuvalete zor gittim. Ben de aşırı geriliyorum sesimi yükseltiyorum söylenirken ama sonra oğlum öyle masum bakıyor ki kendimi suçluyorum hemen ağlıyorum. Sarılıyorum senin suçun yok ki oğlum diyorum .
Allah yardımcımız olsun inşallah dertlerini tam olarak anlayamadığımız için yıpranıyoruz maalesef.

Şimdi ne olduğunu bilsem çare arayacam gaz mı emin değilim yahu bir bebek hiç mi uyumaz ya hiç mi uykuya Dalmaz ben tükendim o tükenmedi ve artık çileden çıkıp ona zarar vermekten korkuyorum normalde ben çok sakın biriyim ama Doğumdan sonra gergin sinirli biri oldum 5 dk dalıyor sonra çığlıkla uyanıyor tamam ağrısı var ama ağrı yokken de gözü açık izliyor etrafı kesinlikle uykusu yok sadece sancıya dayalı birşey değil bu ya hep aynı saatte uyanır saatlerce uyumaz mı insan 40 çıksın dediler yok çıktı hani daha beter oldu rabbim başka dert vermesin ben herzaman diyorum bunu ama bir çözüm olmalı bu bebekler için uyumaları büyümeleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…