2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde de durumlar aynı kafayı yiycem piskolojim bozuldu ayakta zor duruyorum ne yapıcagımı şaşırıdım tam yataga giriyırum başlıyor aglamaya başında bekleyince uyuyor

Benim de bebegim uykuya dalamiyor dalsa bile bir kac dakika sonra uyaniyor kundak yapiyorum yok kollari serbest birakiyorum sirt üstü yan yatiriyorum yok uyutmak icin saatler harciyorum bu sefer acikiyor bez değiştir besle gazini cikar tekrar başa dönüyoruz olan benim uykuya oluyor 3 4 gün iyiydi dünden beri yine cozuttu. 1 aydir bizde dogru duzgun uyumadik canım.

Evet galiba kullanacağım boynu vücudu da kızarmaya başladı doktor 3 günde bir görmem lazım dedi
Bencede kullan inan dun biraz gecer gibi olmustu bu gun uyandim baktim daha kotu olmus sanirim kortizonsuz gecmeyecek ama doktor vermedi ve 20 gun donra gel dedi gecmesse allerji icin bakjcakmis ama ben 20 gun nasil dayanicam cok uzuluyorum

Bizim de 14 e dusmustu 2 hafta sonra baktirayim dedim 17 yine cok uzuldum. Sana mama takviyesi onerdiler mi canm? Gecmis olsun bu arada
Canım kaç günlük bebeğin benim doktorum ısrarla emzirmemi söyledi. Biz 1 aylık olduk ama Bir iniyor bir çıkıyor sarılık arada 1 kaşık şekerli su ve kaynamış ılımış su veriyorum sarılığa iyi geliyor. Kilo alması iyiyse mana neden vereceksin ki?

Bencede kullan inan dun biraz gecer gibi olmustu bu gun uyandim baktim daha kotu olmus sanirim kortizonsuz gecmeyecek ama doktor vermedi ve 20 gun donra gel dedi gecmesse allerji icin bakjcakmis ama ben 20 gun nasil dayanicam cok uzuluyorum
Canım çok hızlı ilerliyor tam geçiyor derken bir gecede arttı bizimki yanık gibi tüm yüzü sabah sürdüm kortizonlu kremi mecburen. 20 gün uzun değil mi bizim iki günde vücuduna da yayıldı.

Ben aylık olarak alıyorum canım. Kasımın 16’sında izne ayrıldım kasım ayının ödemesini aralık sonunda aldım. İşyerinden aralık ayına da onay verdiklerimi söylediler aralığı da ocak sonunda alacağım. Yani işyerinin her ayın sonunda o ayın ödemesine onay vermesi gerekiyor.

Kizlar moralim cok bozuk sarilik yine artmis ne yapacagimi sasirdim. Nasil beslemeliyim bilmiyorum. Masallah emiyor da kizim, mama vermiyorum ama vermeliyi miyim? Sagip mi vereyim ne yapayim kafam allak bullak..
Canm kaç günlük oldunuz ki? Sarılık tehlikesi devam mı ediyor artık geçmesi lazım

Uzamis sarilikmis bunun adi canm 3 ay kadar suruyormus ama korkuyorum elimde degil. Nasil besleyecegimi sasirdim emziriyorum kilosu kakasi cisi normal. Yine de mama takviyesi yapsam mi diyorum bilemiyorum
Bize de aynısı söylendi iki aya kadar sıfırlanacaktır denildi canım ama herşey güzel ilerliyorsa mama verme bence. Bol bol emzir canım. Zaten 15 günden sonra sarılığın beyne verdiği zarar kalkıyormuş vücuttan da 2,3 ay sonra atılıyormuş.

Canım bu arada dün yediğin birşey muhtemelen tetiklemiş. Ben süt ürünlerini balı çikolatayı yumurtayı kestim iki gündür.

Biz de 1 aylik olduk canim. Ben de dun sekerli su verdim artik annemleri dinleyip. Mama daha tok tutarmis bilmem ne diyorlar kafam cok karisti
Canm kaç günlük oldunuz ki? Sarılık tehlikesi devam mı ediyor artık geçmesi lazım
1 aylik oldu kizim canim uzamis sarilikmis bunun adi, 3 aya kadar suruyormus.
17 yi gorunce moralim cok bozuldu canm ya kizimi sari gordukce icim gidiyor.. sık sık emziriyorum insallah duser

Mormeneksem canım bu açlık tokluk meselesi değil aslında kimi bebeklerin vücudu daha hassas bu konuda anne sütüyle de doyuyor netice de. Ben şimdi durmadan emxiriyorum. Şimdi egzama çıktı bizde sarılığı unuttum neredeyse. Geçireceğiz canım inşallah.

Evet anne sutuyle de doyuyor ki kilo aliyor tabi. 17 degerle birakmazlardi sizi dedi aile hekimi simdi de ona takildim. Egzama da gecer insallah canm yavrularimiza saglik versin Allah

Evet anne sutuyle de doyuyor ki kilo aliyor tabi. 17 degerle birakmazlardi sizi dedi aile hekimi simdi de ona takildim. Egzama da gecer insallah canm yavrularimiza saglik versin Allah
Canım bizde sorduk onu 17 yüksek değil mi dedik. Doktor ilk haftalar için yüksek ama bebek büyüdükçe değerin alt sınırı değişiyor dedi 20 leri geçmesi gerekiyormuş ve iki haftadan sonra bir tedavi yapılmıyor dedi. bol bol tatlı ye su iç arada şekerli su ve kaynarmış soğumuş su ver. emzireceğiz. Bağışıklık sistemini güçlendireceğiz.

Ya oyle mi icimi rahatlattin canim ya bizim doktor sagolsun agzindan cimbizla laf aliyoruz baska doktor bulucam zaten. Ben de 17 yi gorunce fototerapi alacak diye dusundum. Daha fazla yukselmesin diye dua ediyorum. Atlatacagiz insallah cok saol.

canim hamak besik almani oneririm kolik bebekte bi tek o ise yaradi bbizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…