- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.961
Ben kulkaniyorum bendede hic cikmiyor. Memnun degilimLansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
Canim kafana takma bence masAlla sutun var bugun boyle denk gelmistkr yarin duzelir mutlaka.Kuzum iki öğün hiç o memeyi emzirmeden sağdım ağrım vardıda. Çok emse bile 200 CC nereye gider ki? Mümkün değilhemde bi günde mi o kadar artar emmesi
Bizde de durumlar aynı kafayı yiycem piskolojim bozuldu ayakta zor duruyorum ne yapıcagımı şaşırıdım tam yataga giriyırum başlıyor aglamaya başında bekleyince uyuyorKızlar bu bebek uyumuyor ya bir aydır böyleyiz gece 11 gibi başlıyor sabah 6 7 kadar şekilden şekile giriyorum boynun başım hepsi birden ağrıyor ben inanılmaz geriliyorum bazen bağırıyorum bebeğe var mı benim gibi olan varsa napıyorsunuz ne olur bana akıl verin kafayı yiyecem uykusuzluk yorgunluktan
Kızlar bu bebek uyumuyor ya bir aydır böyleyiz gece 11 gibi başlıyor sabah 6 7 kadar şekilden şekile giriyorum boynun başım hepsi birden ağrıyor ben inanılmaz geriliyorum bazen bağırıyorum bebeğe var mı benim gibi olan varsa napıyorsunuz ne olur bana akıl verin kafayı yiyecem uykusuzluk yorgunluktan
Bencede kullan inan dun biraz gecer gibi olmustu bu gun uyandim baktim daha kotu olmus sanirim kortizonsuz gecmeyecek ama doktor vermedi ve 20 gun donra gel dedi gecmesse allerji icin bakjcakmis ama ben 20 gun nasil dayanicam cok uzuluyorumEvet galiba kullanacağım boynu vücudu da kızarmaya başladı doktor 3 günde bir görmem lazım dedi
Benimki 33 gunlük dogdugundan beri hep öyle yapiyor. Doktora sordum normal dedi sindirim sistemi iyi calisiyor dediKızlar oglum 2 saatte bir kaka yapıyor normal midir?
Canım kaç günlük bebeğin benim doktorum ısrarla emzirmemi söyledi. Biz 1 aylık olduk ama Bir iniyor bir çıkıyor sarılık arada 1 kaşık şekerli su ve kaynamış ılımış su veriyorum sarılığa iyi geliyor. Kilo alması iyiyse mana neden vereceksin ki?Bizim de 14 e dusmustu 2 hafta sonra baktirayim dedim 17 yine cok uzuldum. Sana mama takviyesi onerdiler mi canm? Gecmis olsun bu arada
Canım çok hızlı ilerliyor tam geçiyor derken bir gecede arttı bizimki yanık gibi tüm yüzü sabah sürdüm kortizonlu kremi mecburen. 20 gün uzun değil mi bizim iki günde vücuduna da yayıldı.Bencede kullan inan dun biraz gecer gibi olmustu bu gun uyandim baktim daha kotu olmus sanirim kortizonsuz gecmeyecek ama doktor vermedi ve 20 gun donra gel dedi gecmesse allerji icin bakjcakmis ama ben 20 gun nasil dayanicam cok uzuluyorum
Ben aylık olarak alıyorum canım. Kasımın 16’sında izne ayrıldım kasım ayının ödemesini aralık sonunda aldım. İşyerinden aralık ayına da onay verdiklerimi söylediler aralığı da ocak sonunda alacağım. Yani işyerinin her ayın sonunda o ayın ödemesine onay vermesi gerekiyor.Yaa kızlar bir şey soracağım özel sektörde çalışanlara. Doğum parasını aylık olarak istediğimi söylemiştim işyerine işlemler buna göre yapılacaktı fakat sistem yine eskiye dönmüş toplu olarak 4 aylık verilecekmiş. Doğru mu bu? Yada aylık olarak alan var mı parasını??
Canm kaç günlük oldunuz ki? Sarılık tehlikesi devam mı ediyor artık geçmesi lazımKizlar moralim cok bozuk sarilik yine artmis ne yapacagimi sasirdim. Nasil beslemeliyim bilmiyorum. Masallah emiyor da kizim, mama vermiyorum ama vermeliyi miyim? Sagip mi vereyim ne yapayim kafam allak bullak..
Bize de aynısı söylendi iki aya kadar sıfırlanacaktır denildi canım ama herşey güzel ilerliyorsa mama verme bence. Bol bol emzir canım. Zaten 15 günden sonra sarılığın beyne verdiği zarar kalkıyormuş vücuttan da 2,3 ay sonra atılıyormuş.Uzamis sarilikmis bunun adi canm 3 ay kadar suruyormus ama korkuyorum elimde degil. Nasil besleyecegimi sasirdim emziriyorum kilosu kakasi cisi normal. Yine de mama takviyesi yapsam mi diyorum bilemiyorum
İnşallah canım inşalllaahhCanim kafana takma bence masAlla sutun var bugun boyle denk gelmistkr yarin duzelir mutlaka.
Canım bu arada dün yediğin birşey muhtemelen tetiklemiş. Ben süt ürünlerini balı çikolatayı yumurtayı kestim iki gündür.Bencede kullan inan dun biraz gecer gibi olmustu bu gun uyandim baktim daha kotu olmus sanirim kortizonsuz gecmeyecek ama doktor vermedi ve 20 gun donra gel dedi gecmesse allerji icin bakjcakmis ama ben 20 gun nasil dayanicam cok uzuluyorum
Biz de 1 aylik olduk canim. Ben de dun sekerli su verdim artik annemleri dinleyip. Mama daha tok tutarmis bilmem ne diyorlar kafam cok karistiCanım kaç günlük bebeğin benim doktorum ısrarla emzirmemi söyledi. Biz 1 aylık olduk ama Bir iniyor bir çıkıyor sarılık arada 1 kaşık şekerli su ve kaynamış ılımış su veriyorum sarılığa iyi geliyor. Kilo alması iyiyse mana neden vereceksin ki?
1 aylik oldu kizim canim uzamis sarilikmis bunun adi, 3 aya kadar suruyormus.Canm kaç günlük oldunuz ki? Sarılık tehlikesi devam mı ediyor artık geçmesi lazım
17 yi gorunce moralim cok bozuldu canm ya kizimi sari gordukce icim gidiyor.. sık sık emziriyorum insallah duserBize de aynısı söylendi iki aya kadar sıfırlanacaktır denildi canım ama herşey güzel ilerliyorsa mama verme bence. Bol bol emzir canım. Zaten 15 günden sonra sarılığın beyne verdiği zarar kalkıyormuş vücuttan da 2,3 ay sonra atılıyormuş.
Evet anne sutuyle de doyuyor ki kilo aliyor tabi. 17 degerle birakmazlardi sizi dedi aile hekimi simdi de ona takildim. Egzama da gecer insallah canm yavrularimiza saglik versin AllahMormeneksem canım bu açlık tokluk meselesi değil aslında kimi bebeklerin vücudu daha hassas bu konuda anne sütüyle de doyuyor netice de. Ben şimdi durmadan emxiriyorum. Şimdi egzama çıktı bizde sarılığı unuttum neredeyse. Geçireceğiz canım inşallah.
Canım bizde sorduk onu 17 yüksek değil mi dedik. Doktor ilk haftalar için yüksek ama bebek büyüdükçe değerin alt sınırı değişiyor dedi 20 leri geçmesi gerekiyormuş ve iki haftadan sonra bir tedavi yapılmıyor dedi. bol bol tatlı ye su iç arada şekerli su ve kaynarmış soğumuş su ver. emzireceğiz. Bağışıklık sistemini güçlendireceğiz.Evet anne sutuyle de doyuyor ki kilo aliyor tabi. 17 degerle birakmazlardi sizi dedi aile hekimi simdi de ona takildim. Egzama da gecer insallah canm yavrularimiza saglik versin Allah
Ya oyle mi icimi rahatlattin canim ya bizim doktor sagolsun agzindan cimbizla laf aliyoruz baska doktor bulucam zaten. Ben de 17 yi gorunce fototerapi alacak diye dusundum. Daha fazla yukselmesin diye dua ediyorum. Atlatacagiz insallah cok saol.Canım bizde sorduk onu 17 yüksek değil mi dedik. Doktor ilk haftalar için yüksek ama bebek büyüdükçe değerin alt sınırı değişiyor dedi 20 leri geçmesi gerekiyormuş ve iki haftadan sonra bir tedavi yapılmıyor dedi. bol bol tatlı ye su iç arada şekerli su ve kaynarmış soğumuş su ver. emzireceğiz. Bağışıklık sistemini güçlendireceğiz.
canım sen hıc merak etme o mamayı da yer senıde emer bırakmazkizlar bebegim mama olmadan uyumuyor
gazi olsa mama versem de uyumazdi diyorum.ama neden boyle oluyor.
doymuyor galiba artik kabullenmem lazim.
tmm simdi hem meme hem mama veriyorum ama uzuluyorum ya memeyi de reddederse ilerde
canim hamak besik almani oneririm kolik bebekte bi tek o ise yaradi bbizdeŞimdi ne olduğunu bilsem çare arayacam gaz mı emin değilim yahu bir bebek hiç mi uyumaz ya hiç mi uykuya Dalmaz ben tükendim o tükenmedi ve artık çileden çıkıp ona zarar vermekten korkuyorum normalde ben çok sakın biriyim ama Doğumdan sonra gergin sinirli biri oldum 5 dk dalıyor sonra çığlıkla uyanıyor tamam ağrısı var ama ağrı yokken de gözü açık izliyor etrafı kesinlikle uykusu yok sadece sancıya dayalı birşey değil bu ya hep aynı saatte uyanır saatlerce uyumaz mı insan 40 çıksın dediler yok çıktı hani daha beter oldu rabbim başka dert vermesin ben herzaman diyorum bunu ama bir çözüm olmalı bu bebekler için uyumaları büyümeleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?