2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay yok yatmıyor bu çoçuk son 19 saatte 2 saat uyumuş bu normal mi? Bence değil ya benim girildiğim bebekler uyur bizimkiler niye uyanık sürekli huzursuz ağlar halde demek benim gibi sen de uykusuzsun valla çok zor çeken bilir bana uslu çoçuğun var diye diye uslu gitti çocuk delirdi ya bir aydan fazla olacak hiç uyumuyor sürekli ağlıyor meme gaz çıkar alt değiş derken sabah oluyor yine allah yardımcımız olsun cnm ne diyim

Ya oyle mi icimi rahatlattin canim ya bizim doktor sagolsun agzindan cimbizla laf aliyoruz baska doktor bulucam zaten. Ben de 17 yi gorunce fototerapi alacak diye dusundum. Daha fazla yukselmesin diye dua ediyorum. Atlatacagiz insallah cok saol.
Merak etme canım ben de öyle panik olmuştım. Bebek büyüdükçe değer değişiyor. Atlatacaklar inşallah.

Canım eşin yardımcı oluyor mu, biraz o alsın kucağına . Bir de ben de unutuyorum ama dua okuyor musun canım. Allah tan yardım dilemekten başka yolumuz kalmıyor kuzum inşallah geçecek sabır edelim

Ben böyle bir gece görmedim gece 12 den sabah 8 e kadar uyumadım annem geldi 8 buçukta ona verdim bebeği Yen'i kalktım işte deli oldum artık uykusuzluktan bana bişey olacak

Emzik vermeyi denesen.ben zorla tıkıştırıyorum her seferinde ağzına ancak onu emerken az biraz dalıyor.bir yandan da sallıyorum sürekli.cidden uyumayan bebek çok zor

Cnm alacaktım yok alışır başka yerde uyumaz dediler diye almadım bak saat 11 oldu ve bu bebek sadece 2 saat uyudu
Canım ablam hamak kullandı onun içinde çok güzel uyuyordu yeğenim uyuduktan sonra alıp yatağına koyuyordu geceleri. Gündüz çok iyi oluyordu onun içinde uyuyordu uyandıkça sallıyordu. Ben de şu an almaya niyetlendim valla.

kızlar ben büyük kızımda bu çayı kullanmıştım

bu lactamil den daha etkili. dün akşam içtim maşaAllah göğüslerim ağrıyor sütü çoğaltıyor bebekte gazı azaltıyor. bitde afedersiniz bendr de gazı iyi çıkartıyot. sezeryan sonra karın şişlik oluyor bende hala devam ediyor. tavsiye ederim.

Canım çok hızlı ilerliyor tam geçiyor derken bir gecede arttı bizimki yanık gibi tüm yüzü sabah sürdüm kortizonlu kremi mecburen. 20 gün uzun değil mi bizim iki günde vücuduna da yayıldı.
Evet haklisin cok cabuk ilerliyor ama benim sadece yuzunde ilerliyor ya ben simdi esime desem doktora gidelim diye kabul etmez 20 gunu bekler dokyorun bir bildigi vardir der mecbur bekliyecem

Canım Sadece masaj yap bence. Internette var. Bizimde gözler çok kötüydü masajla geçti. Göz pınarına masaj yapman lazım.

1 aylığa yaklaşıp emzirmeyi rayına oturttuğunda bebeğin tokken emzik verebilirsin benim görüşüm ve uygulamam bu yönde
Daha küçük bebeklerde tokluk hissi yaratabiliyormuş. Her emmek istediğinde göğsünü teklif et doyduğuna ve tok olduğuna eminsen eğer vermek istiyorsan emzik ver
Ben gece hiç vermiyorum
Gündüz oyalanmak için kullanıyor ve de uykuya geçerken
Çok da alışırsa ağzından her düşürdüğünde ağlar, sürekli emzik takmaya kalkıp oturursun :)

Lansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
Benim de öyle oldu lansinoh ile. bir aylığına hastaneden mastit olunca kiralamak zorunda kaldım baska bir markayı

Ben de anne sutu+mama veriyorum sen aldin mi kullanisliysa alayim bende
Aldim ebebekten 55 e.icine 60 cclik ilik suyu koydum biberona mama koydum asiya gittik.asidan sonra cok agladi hemencik mamayi verdim sustu.
Bana hastane ortaminda kurtarici oldu.malum doktorlar bekletmeye gelmez.emzirsem benimki hemen birakmiyo 1saat suruyo oynuyo falan.bi de gogsum yara oldugu icjn cekemigrum da memeyi.
Sen nasil veriyosun mamayi.ben bu hafta artiricam sanirim 1 biberon.
Gunde 3 kere mama veriyorum ben 60 cc lik.4 e cikarcam.

Bugün benim bebiste hep kucak istedi nedense normalde hiç yapmaz. Inaniyorum çok zor tuvalete bile gidemedim. Sling çok mantıklı canım en azından işlerini halledersin. Yoksa hiçbişey olmuyo walla.
Aynen kesinlikle hele dun asi oldu asla ama asla uyumadi.mahvoldum dün zombi gibiydim.sabah 6 bucukta uyudu sadece.e aaat uyudu oyle uyudum cok sukur.ama su anda da cok fena uykum var.
Erken mi bunuj icin bilmiyorum ama benim kafamda bi yol var insalaj olursa bagimsiz yatar.kucagimda uyur uyumaz yatagina koyucam.buyuk ihtimalle 5 dk sonra kalkicak.kalkar kalkmaz aglamasjna musade etmeden alicam meme isterse meme vercem.gazi varsa cikartcam.boyle boyle belki yataga alisir bilemiyorum denicem ama aglatmadan onunlae iddalasmadan ins.ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…