- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.981
Ay yok yatmıyor bu çoçuk son 19 saatte 2 saat uyumuş bu normal mi? Bence değil ya benim girildiğim bebekler uyur bizimkiler niye uyanık sürekli huzursuz ağlar halde demek benim gibi sen de uykusuzsun valla çok zor çeken bilir bana uslu çoçuğun var diye diye uslu gitti çocuk delirdi ya bir aydan fazla olacak hiç uyumuyor sürekli ağlıyor meme gaz çıkar alt değiş derken sabah oluyor yine allah yardımcımız olsun cnm ne diyimBenim de bebegim uykuya dalamiyor dalsa bile bir kac dakika sonra uyaniyor kundak yapiyorum yok kollari serbest birakiyorum sirt üstü yan yatiriyorum yok uyutmak icin saatler harciyorum bu sefer acikiyor bez değiştir besle gazini cikar tekrar başa dönüyoruz olan benim uykuya oluyor 3 4 gün iyiydi dünden beri yine cozuttu. 1 aydir bizde dogru duzgun uyumadik canım.
Cnm alacaktım yok alışır başka yerde uyumaz dediler diye almadım bak saat 11 oldu ve bu bebek sadece 2 saat uyuducanim hamak besik almani oneririm kolik bebekte bi tek o ise yaradi bbizde
Merak etme canım ben de öyle panik olmuştım. Bebek büyüdükçe değer değişiyor. Atlatacaklar inşallah.Ya oyle mi icimi rahatlattin canim ya bizim doktor sagolsun agzindan cimbizla laf aliyoruz baska doktor bulucam zaten. Ben de 17 yi gorunce fototerapi alacak diye dusundum. Daha fazla yukselmesin diye dua ediyorum. Atlatacagiz insallah cok saol.
Canım eşin yardımcı oluyor mu, biraz o alsın kucağına . Bir de ben de unutuyorum ama dua okuyor musun canım. Allah tan yardım dilemekten başka yolumuz kalmıyor kuzum inşallah geçecek sabır edelimŞimdi ne olduğunu bilsem çare arayacam gaz mı emin değilim yahu bir bebek hiç mi uyumaz ya hiç mi uykuya Dalmaz ben tükendim o tükenmedi ve artık çileden çıkıp ona zarar vermekten korkuyorum normalde ben çok sakın biriyim ama Doğumdan sonra gergin sinirli biri oldum 5 dk dalıyor sonra çığlıkla uyanıyor tamam ağrısı var ama ağrı yokken de gözü açık izliyor etrafı kesinlikle uykusu yok sadece sancıya dayalı birşey değil bu ya hep aynı saatte uyanır saatlerce uyumaz mı insan 40 çıksın dediler yok çıktı hani daha beter oldu rabbim başka dert vermesin ben herzaman diyorum bunu ama bir çözüm olmalı bu bebekler için uyumaları büyümeleri için
Ya ben de delirecem yeminle ya mama verdim aç diye anasun içirdim altını değiştim ayakta sallıyorum olmuyor kucağıma alıyorum olmuyor yüz üstü olmuyor şaştım kaldım uyumuyor bu çocuk ya hatta gece banyo yaptırdık uyur diye yok yok bu çocuk uyumuyor ben kafayı yiyecem en sonunda eşim senin eşin gibi erken gidip geç geliyor yardımı olamıyor ki zaten olsa ne yazar ben de durmayan çocuk onda kıyameti koparır inş geçer bu günler hemen
Canım ablam hamak kullandı onun içinde çok güzel uyuyordu yeğenim uyuduktan sonra alıp yatağına koyuyordu geceleri. Gündüz çok iyi oluyordu onun içinde uyuyordu uyandıkça sallıyordu. Ben de şu an almaya niyetlendim valla.Cnm alacaktım yok alışır başka yerde uyumaz dediler diye almadım bak saat 11 oldu ve bu bebek sadece 2 saat uyudu
Canim ben zaten sut urunleri tuketmiyorum dun yumurtada yemedim ama hergun cikolata yiyiyorum omu yapiyor acebaCanım bu arada dün yediğin birşey muhtemelen tetiklemiş. Ben süt ürünlerini balı çikolatayı yumurtayı kestim iki gündür.
Evet haklisin cok cabuk ilerliyor ama benim sadece yuzunde ilerliyor ya ben simdi esime desem doktora gidelim diye kabul etmez 20 gunu bekler dokyorun bir bildigi vardir der mecbur bekliyecemCanım çok hızlı ilerliyor tam geçiyor derken bir gecede arttı bizimki yanık gibi tüm yüzü sabah sürdüm kortizonlu kremi mecburen. 20 gün uzun değil mi bizim iki günde vücuduna da yayıldı.
Olabilir canım bir anda arttıysa çikolatadandır.bir hafta yememek lazım anlamak şçinCanim ben zaten sut urunleri tuketmiyorum dun yumurtada yemedim ama hergun cikolata yiyiyorum omu yapiyor aceba
Yemiyecem bakalim insallahhh gecerOlabilir canım bir anda arttıysa çikolatadandır.bir hafta yememek lazım anlamak şçin
Canım Sadece masaj yap bence. Internette var. Bizimde gözler çok kötüydü masajla geçti. Göz pınarına masaj yapman lazım.KıZlar bebeğimin gözü daha kötü oldu sürekli çapaklanıyor bugün eşim netira diye damla almış ama ikinci kez şimdi damlattım iyi gelir mi bi de tek gözü iyice tahriş oldu sanki bi ara çayla sildik bi ara serum fizyolojik in göz ve burun için olanıyla sildik napcağımı şaşırdım doktora mı götürsem
Alerji yapan yiyeceği deneyerek bulacağız artık canım bende kestim çoğu yiyeceği inşallah atlatırız. Birbirimize gelişmeleri yazalım zorlu bir süreç bekliyor biziYemiyecem bakalim insallahhh gecer
Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Aynen canim insallahhh cabuk atlatiriz evet yazariz gelismeleriAlerji yapan yiyeceği deneyerek bulacağız artık canım bende kestim çoğu yiyeceği inşallah atlatırız. Birbirimize gelişmeleri yazalım zorlu bir süreç bekliyor bizi
Belden alicam da herhangi bi marka benim de aklimda yok.tek beklentim terletmez ins.Bende daha almadim neyi alcagimida bilmiyorum senin aklinda bi marka var mi
Benim de öyle oldu lansinoh ile. bir aylığına hastaneden mastit olunca kiralamak zorunda kaldım baska bir markayıLansinoh makine kullanan anneler var mı? Eşim bugün aldı göğüslerde süt var ama sağamadım ya. Nasıl yapıyorsunuz niye yapamadım ben. Göğüs ucum acıdı sütler çıkmadı.
Aldim ebebekten 55 e.icine 60 cclik ilik suyu koydum biberona mama koydum asiya gittik.asidan sonra cok agladi hemencik mamayi verdim sustu.Ben de anne sutu+mama veriyorum sen aldin mi kullanisliysa alayim bende
Aynen kesinlikle hele dun asi oldu asla ama asla uyumadi.mahvoldum dün zombi gibiydim.sabah 6 bucukta uyudu sadece.e aaat uyudu oyle uyudum cok sukur.ama su anda da cok fena uykum var.Bugün benim bebiste hep kucak istedi nedense normalde hiç yapmaz. Inaniyorum çok zor tuvalete bile gidemedim. Sling çok mantıklı canım en azından işlerini halledersin. Yoksa hiçbişey olmuyo walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?