- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.001
Bize de hemsire bu asi ates cikartmaz dedi.evet atesi cikmadi cok cok sukur ama coddi anlamda dün cok huzursuzdu aabah 6 buckta uyudu.oncesinde asla hic uyumadj.Cnm benim bebeğim bir aydır geceleri hiç uyumadığı için ben anlamadım ama biraz daha fazla ağlamıştı sanki hemşire aşının bir etkisi olmaz dedi ama bilmyorum bak bu saat oldu hala ayakta ben de oda direniyoruz
Amin cnm insallah cok sagolcanım sen hıc merak etme o mamayı da yer senıde emer bırakmaz
Ben de alayim ama ben disari cikinca sutumu sagiyorum genelde ben gunde iki kez veriyordum mama simdi uce cikaricam 60 cc yapiyorum onu bile zor bitiriyorAldim ebebekten 55 e.icine 60 cclik ilik suyu koydum biberona mama koydum asiya gittik.asidan sonra cok agladi hemencik mamayi verdim sustu.
Bana hastane ortaminda kurtarici oldu.malum doktorlar bekletmeye gelmez.emzirsem benimki hemen birakmiyo 1saat suruyo oynuyo falan.bi de gogsum yara oldugu icjn cekemigrum da memeyi.
Sen nasil veriyosun mamayi.ben bu hafta artiricam sanirim 1 biberon.
Gunde 3 kere mama veriyorum ben 60 cc lik.4 e cikarcam.
Hangi renk seninki benim yakindan gorme sansim yok da hangi renk daha kullanisli olurben ebebekten owli marka aldım canım 3 gündür kullanıyorum daha etkisi pek olmaz ama çok rahat belimi sırtımı desteklemesi iyi geldi hem kumaşı da çok güzel yumuşak.
Dikişlerimin üstüne gelse bile hiç canımı acıtmadı bütün gün kullanıyorum.
Bu arada 2 beden vardı xsmall-small ve medium-large.
medium large çok büyüktü üst kısmı bol kaldı zayıflarsam bir işe yaramaz diye küçük olanı aldım.
küçük olan dar geldi biraz iki ucunu zorlanarak birleştiriyorum
iyi yanı dar olduğu için hem şekil veriyor hem de açlık hissetmiyorum kuş kadar yiyip doyuyorum :)
Onu da sonra dusunursun canim. Hele biraz sen toparlan bebek biraz buyusunCnm alacaktım yok alışır başka yerde uyumaz dediler diye almadım bak saat 11 oldu ve bu bebek sadece 2 saat uyudu
Nim senin sutun mu yetmiyor 1 aylik oldunuz mu kilo alimi nasil. Niye mamayi artiriyorsunAldim ebebekten 55 e.icine 60 cclik ilik suyu koydum biberona mama koydum asiya gittik.asidan sonra cok agladi hemencik mamayi verdim sustu.
Bana hastane ortaminda kurtarici oldu.malum doktorlar bekletmeye gelmez.emzirsem benimki hemen birakmiyo 1saat suruyo oynuyo falan.bi de gogsum yara oldugu icjn cekemigrum da memeyi.
Sen nasil veriyosun mamayi.ben bu hafta artiricam sanirim 1 biberon.
Gunde 3 kere mama veriyorum ben 60 cc lik.4 e cikarcam.
Kacıncı gün basladın? Benim iki hafta oluyor hala tam kapanmış değilBen sürüyorum canım. Hem sezeryan yerine hem çatlaklar için verdi doktor.
İçim rahatladı sagolBenimki 33 gunlük dogdugundan beri hep öyle yapiyor. Doktora sordum normal dedi sindirim sistemi iyi calisiyor dedi
Ahh kuzum çok bunalmışsın sen ve streslisin haklı olarak. Ama inan kimseye birşey olmuyor senden ve bebeğinden başka. Hepsini yasadim ve sana tavsiyem;Cnm mamayı çok fazla verdim ben genelde emzirdim fakat son zamanlarda uyku düzenim yok uykusuz oluyorum aç oluyorum bir şekilde telafi etmeye çalışıyorum humana çayı içiyorum sıkınca süt var ama öyle fışkırır tarzda değil geçen hafta dr muayenesinde mamaya gerek yok dedi ama bebekte allerji çıkınca süt ve süt ürünlerini kesti yumurtayı kesti onunla ilgili olabilir mi bu sönük hali göğüsümün?yarın kontrol var bakalım zaten bir haftada kilo kaybı olmuşsa yada aynı kiloda kalmışsa belki mama verir yada böyle devam et der öfff ben bu milletin laflarından bunaldım ya
Canim hepsini icerigine kadar cok ince arastirarak aldim. Yedekte bir de sebamed var denemedim henüz. Hepsini de Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ama ben desitinden memnun kaldım.Peki en çok hangisinden memnunsun canım. Bende bepantol vardı arada kullandığım için mi bilmiyorum yine de pişik oluşmaya başladı. Halbuki hiç bekletmiyorum. İki saatte hatta her sıkıntıya girince değiltiriyorum. Şimdi Desitin sipariş verdim inş iyi gelir
Oyy onun çişinden nolacak annesi. Yapsın varsın yeter ki rahatlasınlar.Bizimki kız ama her açtığımda çiş yapıyor :) rahatlıyor sanırım. Hatta bi sefer kakasınıda yaptı bende tecrübesiz tabi telaşlandım alt açma olmasına rağmen çarşafa aleze geçti hep :)) böylede bir anı oldu bize. Can bebe de aldım denemek için çok memnun kalan var.bakalım kızımızın keyfi hangisini severse :)
Fiyatı nedir kızlar?Hangi renk seninki benim yakindan gorme sansim yok da hangi renk daha kullanisli olur
Canım ml ye bebegin karar verecek. Ben 30 ml le başladım ama yetmiyor arkasindan meme de istiyordu. 50 ml ye çıkardım ben.Sağım yapan anneler tek göğüsten ne kadar çıkıyor. 36 günlük olduk bir öğünde kaç ml içmeli
Ne kadarlik oldunuz canim?Ben bugünlerde mamayı artık bırakmak istiyorum ama nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Bir de kilo alımı azalır endişesi var
Ben de sana,katılıyorum. Ben veriyorum ama,sakinleştirmek oyalamak ve uykuya dalamadığı zamanlarda. Açken asla vermiyorum.meaela altını açarken çok ağlıyor o smn veriyorum sakinlersin diye yoksa evi inletiyor benim bebeğim.1 aylığa yaklaşıp emzirmeyi rayına oturttuğunda bebeğin tokken emzik verebilirsin benim görüşüm ve uygulamam bu yönde
Daha küçük bebeklerde tokluk hissi yaratabiliyormuş. Her emmek istediğinde göğsünü teklif et doyduğuna ve tok olduğuna eminsen eğer vermek istiyorsan emzik ver
Ben gece hiç vermiyorum
Gündüz oyalanmak için kullanıyor ve de uykuya geçerken
Çok da alışırsa ağzından her düşürdüğünde ağlar, sürekli emzik takmaya kalkıp oturursun :)
Benimki dün hariç 200 CC den fazla çıkıyor 15 dakikada canım. Dün nolduysa sadece 30 CC civarı çıktıSağım yapan anneler tek göğüsten ne kadar çıkıyor. 36 günlük olduk bir öğünde kaç ml içmeli
Teşekkür ederim canım. İnşallah Desitin iyi gelir, iyileştirir bizi.Canim hepsini icerigine kadar cok ince arastirarak aldim. Yedekte bir de sebamed var denemedim henüz. Hepsini de Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ama ben desitinden memnun kaldım.
Bebeginin poposu karar verecek tabiki buna.
18 gün önce başladım ama ben düzenli kullanmiyorum pek.Kacıncı gün basladın? Benim iki hafta oluyor hala tam kapanmış değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?