2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bize de hemsire bu asi ates cikartmaz dedi.evet atesi cikmadi cok cok sukur ama coddi anlamda dün cok huzursuzdu aabah 6 buckta uyudu.oncesinde asla hic uyumadj.

canım sen hıc merak etme o mamayı da yer senıde emer bırakmaz
Amin cnm insallah cok sagol
Emzik de vermek istiyorum ama tutmadi ben de ustelemedim.emzik verince hem emzik hem bjberon hem meme bu sefer bebegin dengesi sasar da memeyi redederse diye cekoniyorum.

Ben de alayim ama ben disari cikinca sutumu sagiyorum genelde ben gunde iki kez veriyordum mama simdi uce cikaricam 60 cc yapiyorum onu bile zor bitiriyor

Hangi renk seninki benim yakindan gorme sansim yok da hangi renk daha kullanisli olur

Ca
Nim senin sutun mu yetmiyor 1 aylik oldunuz mu kilo alimi nasil. Niye mamayi artiriyorsun

Ben bugünlerde mamayı artık bırakmak istiyorum ama nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Bir de kilo alımı azalır endişesi var

Ahh kuzum çok bunalmışsın sen ve streslisin haklı olarak. Ama inan kimseye birşey olmuyor senden ve bebeğinden başka. Hepsini yasadim ve sana tavsiyem;
Ilk olarak O kucağındaki masum yavrunun yüzüne bak ve seni strese sokan herşeyi uzaklaştır.kimseye kulak asma. Ne bunalımlar krizler atlattım ben seni çok iyi anlıyorum.
2. Olarak vucut sütu emzirdikçe uretiyor. Yani sen emzirdikce vucut daha cok sut lazim komutu alarak üretime geçiyor. Sıkınca benimki de fışkırmıyor ama beyaz sıvıyı görüyorum.
3. Emzirirken rahat olman şart. 2 büklüm olmadan, loş ve sakin bir yerde, yanına atistirmalik birşeyler alarak, bebeginle konuşup şarkı söyleyerek,ten teması kurarak emzir. Bunlar bile süt üretimini artıyor.
4. Mamanın tadını alınca malesef ki alışıp memeyi az buluyor bebekler. Hastanede kaldigim 2 gece mecburen verdi hemsirleler mama. Onda bile alisti bebegim. Ama Ben belimin sırtımın ağrısındangogus acısından kıvransam da, annemle bike kavga etme pahasina mama vermedim emzirdim. Süt gelmese de emzirdim. Çok sukur geçti o günler.
5. Süt alerjisinde evet diyet sıkıntı evet ama yasak olan gıdaların telafisini yapabilirsin. Mesela patates, pirinç, kuru incir,çerez, hurma,dereotu,ispanak vb. Tüket. Suyu kesinlikle artır.
6. Imkanin varsa pompa,almanı kesinlikle tavsiye ederim. 2. El bile alabilirsin. Bu surecte aldığım ve kesinlikle olmali dedigim ilk sey pompa. Basra kullanamadim ama şuan alıştım. Sagdikca sit üretimi artıyor. Ayrıca dolaba koyuyorum süt az olduğunda hatat kurtarıyor o sütler.
Uzun oldu ama söylediklerimi yabanaatma güzelim allah yardımcın olsun. Aklına takilani sor

Canim hepsini icerigine kadar cok ince arastirarak aldim. Yedekte bir de sebamed var denemedim henüz. Hepsini de Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ama ben desitinden memnun kaldım.
Bebeginin poposu karar verecek tabiki buna.

Oyy onun çişinden nolacak annesi. Yapsın varsın yeter ki rahatlasınlar.
Ben biraz pimpirikliyim canim bezlerin bile icerigini didikliyorum. Can bebe yi bende cok duydum memnun olan cok. kullanınca yorumlarını bekliyorum canim. Bakalım memnun kalacak mısınız?

Sağım yapan anneler tek göğüsten ne kadar çıkıyor. 36 günlük olduk bir öğünde kaç ml içmeli
Canım ml ye bebegin karar verecek. Ben 30 ml le başladım ama yetmiyor arkasindan meme de istiyordu. 50 ml ye çıkardım ben.
Her sagis da farklı çıkıyor sütüm. Ama hiç fulleyemedim henuz biberonu

Ben de sana,katılıyorum. Ben veriyorum ama,sakinleştirmek oyalamak ve uykuya dalamadığı zamanlarda. Açken asla vermiyorum.meaela altını açarken çok ağlıyor o smn veriyorum sakinlersin diye yoksa evi inletiyor benim bebeğim.
Meme reddi yaşamadık. Akdine çoğu zaman emzik verince açmıyor bile ağzını memeye asla,hayır demiyor.

Son düzenleme:
Canim hepsini icerigine kadar cok ince arastirarak aldim. Yedekte bir de sebamed var denemedim henüz. Hepsini de Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ama ben desitinden memnun kaldım.
Bebeginin poposu karar verecek tabiki buna.
Teşekkür ederim canım. İnşallah Desitin iyi gelir, iyileştirir bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…