2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Buhar makinası almayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum keşke daha önce alsaymışız

anladım canım geçmiş olsun

Kizlar iyi aksamlar ben depresyona girdim girecem az kaldi disim apse yapti dayanilcak gbi degil kanal yapilcakmis ama yapamiyolar igneler cok etkili emziriyorum diye iki gun hic emzirmedim o agrilara dayanamayinca apranax plus kullandim oda yan etki yapti bana sonra antibiyotik verdiler onu kullaniyoru iki gundur 3 saat sonra emziriyorum apranax kullanirken bebegime hep mama vermek zorunda kaldim ilac cok etkili sutu sagip dokcen dedi doktor kabiz oldu kuzum simdikde antibiyotik kullaniyorum 3 saat sonra emziriyorum bu seferde ishal oluyo gbi uf ilacin etkisi 3 saat sonra gecer sutu dokme emzir dediler ne yapcam iyice pisikoloji falan kalmadi bi tane daha dogum yaptim sanki o agrilarla

Peki normal miymiş? Bizimki günde 1-2 kere kesin yapar. Ben altını açıp bacaklarını kaldırıyorum. Temizlerken yapıyo ama uzun tutuyorum bacaklarını havada
Anne sütü alınca 10 güne kadar yapmamak normalmiş canım bende aynı senin gibi yapıyorum bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru itekliyorum gaz çıkıyor kaka Yok ne olacak bakalım böyle

27 günlük olduk hafif kanamam devam ediyor ama çok afedersiniz kötü kokulu olmaya başladı kaşıntı falan yok normalmi yoksa başka bişeymi bilemedim aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Canım benim de öyle kokuluydu biraz azaldı dr a sordum normal dedi eğer ağrı ya da ateş vs olursa birde değişik kanama fazlaca gel dedi

Yuh ustelik hemsiresin sana bile sacma sapan fikirler sunuyp inatlasiyosa bizimkiler neler yapar.
Iyiki hastanede sert cikismisn yoksa kv bende kalacakti.zirt birt sutumu soruyo emiyo mu diyo.benimki 1 2 saat emer hic usanmaz birakmaz memeyi.o birakmadan ben de birakmam gohus ucum aciyo cunku.zatem biraksam da basar cigligi.memeye alissin tutmayi ogremsin diye cok cabaladim bu sefer de bebegim memede kalmaya bayiliyo.kadin da isten gucten kactigimi saniyo sanirim.o yuzden zirt birt emiyo mu diye soruyo.ben de totomu kaldirp bisey yapmiyorum.zaten yapamiyorum da gercektten. kalksin uapsin hic bi yardimi dokunmadi zaten anca torunu aliyim kucagima seviyim istiyo.oldu cnm.kisacasi bebektem sonra asiri sogudum esijin ailesinden nefret ettim suratina bakmak istemiyorim.hele bebegimi hic ama hic kucagina alsin istemiyorum.ilk gundem bana kucagina alistirma dedigi icin.ben de bana alismicakta kime aliscakmis dedim.surekli bi elestiri.
Esim bile beni elestiriyo daha baba oldugunun farkinda degil kucagina korka korka alan esim beni elestiriyo.buyuk ihtimal.kv esime soyluyo esim de geliyo bana soyluyo bence.
Masallah cnm esin hep arkanda olur insallah.en onemlisi eş zaten.esin yanindaysa kv istedigi kadar karissin.
Ben de kendi bildigimi yapiyorum ama esim annecidir benim haksiz da olsa annem hakli der.
Valla ben de kizimla yatiyorum esimle temellli uzaklascaz diye korkuyorum.ama bi yandam da amaaan sanki boyle olan tek benmiyim napim diyorum.
Ben de agda yapicam yapamadim bi turlu
Aynen kimse gelmesin tek daha iyi bakariz.

Bayılıyorum sana ya :))) allah yardımcımız olsun canım hepimiz aynıyız valla. Şu 1-2 ay geçsin düzelcek herşey diye ümit ediyorum :)
Hahaha cnm haksizmiyim ama
Valla cnm 40 in cikinca duzelir diyolar simdi sonra 3.ay bitsin duzelir derler bu 4 5 6 ... diye devam eder.bosver hic beklemeyelim duzelceklerini de hayal kirikligi olmasin zatem yorgunuz
Aman hasta olmasin atesi cikmasin da en korktugum.bi asi oldu cocuk hic durmadi hep agladi.doger gunlere sukrettim valla.yine en azindan gunde 4 saat uyuyorum simdi.

Ben memnundum ama bugün çişini taşırdı ilk defa.

Rota virüs aşısını doktor 3. Ay da mutlaka yaptırın çok önemli bir aşı dedi.
Ben de yaptircam ama inek sutune alerjisi olan bebeklere yapilmamaliymis diye okumustum.bu asinin oncesinde alerji teatine falan girmeleri gerek o zmn sanirim.
Saglik ocagi yapiyor mu bu asiyi ?
Bu arada sleppy denedim hep sizdirdi surekli altini degistirmek zorunda kaldim.goon da guzel ama biraz kalin.
En son molfix aldim bayagi memnunum simdilik.
Minies nerde satiliyo onu ben de denemek istiyorum

Canım ben sadece iki gece ayrı yattım başka da ayrı yatamadım. Dayanamadım özledim depresyona girdim. Kızımı o yüzden yatağına alıştırdım. Sende alıştırmaya çalış canım. Soğukluk girmesin aranıza. Senin işin daha zormuş canım. Benim kv 15 saat uzakta oturuyo. Artık anca seneye görüşürüz. Eşinin anneci olması kötüymüş. Senin kv bebeğini senden mi kıskanıyo ne?? Allahım kolaylık versin bizlere canım. Doğumdan önce çok iyiydik bizde kv ile. Hatta bn istedim gelmesini ama nolduysa doğumda battı her dediği. Birazda sözünü geçirmeye çalışınca ipler koptu. Çocuklarının işine karışan bi tip değildi aslında. Hatta onlarda kalınca iş yaptırmazdı bana. Belki de bnm psikolojim yüzünden kötü gördüm bilmiyorum.
Anlamadığım bebeğinin emip emmemesi, kucakçı olup olmamasından ona ne? Kendi sorunu muymuş? Emmiyosa kendi mi emzirecekmiş. Bi tuhaflar valla

Rota virüs aşısı ücretli bir aşı canım. Sağlık ocağının rutininde bir aşı değil. Minnies migrosun bez markası migroslarda satılıyor sadece.

Benim terimde ebebekten aldığım çay yüzünden kokmuştu çemen çemen kokuyordu ama bu kokulu kanama iprenç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…