- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.221
Ben kullanıyorum memnunum canım. Memnun olmayanda var ama. Bebeğe göre değişiyor.Acaba molfix nasil Bi bez denemek lazım.
Canım adı neydi çayın?Benim terimde ebebekten aldığım çay yüzünden kokmuştu çemen çemen kokuyordu ama bu kokulu kanama iprenç gerçekten
Aynı dert bende de var kv deli gb o benim o benim modunda ne tutmayı beceriyor kendi annem gb güvensem vercem de ztn sakar ve hiperaktif düşürse söylemez cocuğu nasıl güveniyim hergün lohusa evine mi gelinir gelinin odasına mı dalınır sanıyor ki biz burada keyif yapıyoruz annemle. Geliyor yemek yiyorlar ardına hadi çay hadi kahve duştan çıkmış oluyorum emziriyor oluyorum rahat yok bir gelişleri gece 1 e kadar annem hem bana hem cocuga bakıyor bir de onlara hizmet ediyorYuh ustelik hemsiresin sana bile sacma sapan fikirler sunuyp inatlasiyosa bizimkiler neler yapar.
Iyiki hastanede sert cikismisn yoksa kv bende kalacakti.zirt birt sutumu soruyo emiyo mu diyo.benimki 1 2 saat emer hic usanmaz birakmaz memeyi.o birakmadan ben de birakmam gohus ucum aciyo cunku.zatem biraksam da basar cigligi.memeye alissin tutmayi ogremsin diye cok cabaladim bu sefer de bebegim memede kalmaya bayiliyo.kadin da isten gucten kactigimi saniyo sanirim.o yuzden zirt birt emiyo mu diye soruyo.ben de totomu kaldirp bisey yapmiyorum.zaten yapamiyorum da gercektten. kalksin uapsin hic bi yardimi dokunmadi zaten anca torunu aliyim kucagima seviyim istiyo.oldu cnm.kisacasi bebektem sonra asiri sogudum esijin ailesinden nefret ettim suratina bakmak istemiyorim.hele bebegimi hic ama hic kucagina alsin istemiyorum.ilk gundem bana kucagina alistirma dedigi icin.ben de bana alismicakta kime aliscakmis dedim.surekli bi elestiri.
Esim bile beni elestiriyo daha baba oldugunun farkinda degil kucagina korka korka alan esim beni elestiriyo.buyuk ihtimal.kv esime soyluyo esim de geliyo bana soyluyo bence.
Masallah cnm esin hep arkanda olur insallah.en onemlisi eş zaten.esin yanindaysa kv istedigi kadar karissin.
Ben de kendi bildigimi yapiyorum ama esim annecidir benim haksiz da olsa annem hakli der.
Valla ben de kizimla yatiyorum esimle temellli uzaklascaz diye korkuyorum.ama bi yandam da amaaan sanki boyle olan tek benmiyim napim diyorum.
Ben de agda yapicam yapamadim bi turlu
Aynen kimse gelmesin tek daha iyi bakariz.
rota virus aşısını eczaneden alıp sağlık ocağı vuruyor canım ama epey bi para biri yazmıştı 200 küsür ilk aşısı birde ikinci varBen de yaptircam ama inek sutune alerjisi olan bebeklere yapilmamaliymis diye okumustum.bu asinin oncesinde alerji teatine falan girmeleri gerek o zmn sanirim.
Saglik ocagi yapiyor mu bu asiyi ?
Bu arada sleppy denedim hep sizdirdi surekli altini degistirmek zorunda kaldim.goon da guzel ama biraz kalin.
En son molfix aldim bayagi memnunum simdilik.
Minies nerde satiliyo onu ben de denemek istiyorum
Amaan sorma o tuy islerini baktikca icim daraliyo uzadi baya ben agdaya gidicem yillardir agda ile aliniyo jilet yada baska bisey surmem. tuy dokucunun zarari olmaz bence hamile degiliz sonucta.Sezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Ağda yaptırıyorum ben. Ama benim doğumun üzerinden 2 ay geçti neredeyse. Tüy dökücü de sorun olmaz canm.Sezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Bende bir soruyum teşekkür ederim canımRota aşısı 136 TL kızlar. Doktorumuz bize yaptırmamızı önerdi. Önümüzdeki ay 3 aylık oluyoruz yaptıracağız. 2.dozu da 5.ayda yaptıracağız.
Canm kartta hepatit b yazyr o mu rota asisi oluyor benm pek bilgm yokta bizimde 1 aylk olmamiza az kaldi 1 tane igne yazyor hepatit b dye 2 tane mi vurulyrRota aşısı 136 TL kızlar. Doktorumuz bize yaptırmamızı önerdi. Önümüzdeki ay 3 aylık oluyoruz yaptıracağız. 2.dozu da 5.ayda yaptıracağız.
Ağda yaptıramam diye 36.günde maalesef jilet ile aldım hayatimda ilk kezSezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım zor bir durumKizlar iyi aksamlar ben depresyona girdim girecem az kaldi disim apse yapti dayanilcak gbi degil kanal yapilcakmis ama yapamiyolar igneler cok etkili emziriyorum diye iki gun hic emzirmedim o agrilara dayanamayinca apranax plus kullandim oda yan etki yapti bana sonra antibiyotik verdiler onu kullaniyoru iki gundur 3 saat sonra emziriyorum apranax kullanirken bebegime hep mama vermek zorunda kaldim ilac cok etkili sutu sagip dokcen dedi doktor kabiz oldu kuzum simdikde antibiyotik kullaniyorum 3 saat sonra emziriyorum bu seferde ishal oluyo gbi uf ilacin etkisi 3 saat sonra gecer sutu dokme emzir dediler ne yapcam iyice pisikoloji falan kalmadi bi tane daha dogum yaptim sanki o agrilarla
Makineyle aldım canımSezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Moms teaCanım adı neydi çayın?
Alistirrmaya cakisiyorum ama yapamiyorum cok asiri agliyo dayanamiyorum ilk 3 sy anne kokusuna ihtiyaclari varmis diye madem boyle istiyor boyke olsun 3 ay sonraya biraktim.ama tabi belli olmaz ara sira denerim hep ama ustelemicem yormicam onuCanım ben sadece iki gece ayrı yattım başka da ayrı yatamadım. Dayanamadım özledim depresyona girdim. Kızımı o yüzden yatağına alıştırdım. Sende alıştırmaya çalış canım. Soğukluk girmesin aranıza. Senin işin daha zormuş canım. Benim kv 15 saat uzakta oturuyo. Artık anca seneye görüşürüz. Eşinin anneci olması kötüymüş. Senin kv bebeğini senden mi kıskanıyo ne?? Allahım kolaylık versin bizlere canım. Doğumdan önce çok iyiydik bizde kv ile. Hatta bn istedim gelmesini ama nolduysa doğumda battı her dediği. Birazda sözünü geçirmeye çalışınca ipler koptu. Çocuklarının işine karışan bi tip değildi aslında. Hatta onlarda kalınca iş yaptırmazdı bana. Belki de bnm psikolojim yüzünden kötü gördüm bilmiyorum.
Anlamadığım bebeğinin emip emmemesi, kucakçı olup olmamasından ona ne? Kendi sorunu muymuş? Emmiyosa kendi mi emzirecekmiş. Bi tuhaflar valla
Doktor kontrolu bitti benim coktan 15.gun bi gittim dikislerimin ustundeki bant cikarildi krem suruldu sadece.Sezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Kacinci ayda yaptircaksin cnm.ben uaptircam.rota virus aşısını eczaneden alıp sağlık ocağı vuruyor canım ama epey bi para biri yazmıştı 200 küsür ilk aşısı birde ikinci var
Aynem benim kv de de hic bisey bilmiyor bi de akil veriyo.hastanede dkkislerimden hic bebegimle ilgilenememistim bi pisik kremi suruyo doldurdu.naptin anne dedim.ne kadar surersek o kadar iyi diyo...hayir olur mu oyle sey dedim sildi.mama verdi kasikla yetiskine verir gibi.cocuk hep kustu.Allah a havale ettim.eskisi givi asla olmicam o kesin.benden uzak dursa keske.ama tek geliniyim malesef.Aynı dert bende de var kv deli gb o benim o benim modunda ne tutmayı beceriyor kendi annem gb güvensem vercem de ztn sakar ve hiperaktif düşürse söylemez cocuğu nasıl güveniyim hergün lohusa evine mi gelinir gelinin odasına mı dalınır sanıyor ki biz burada keyif yapıyoruz annemle. Geliyor yemek yiyorlar ardına hadi çay hadi kahve duştan çıkmış oluyorum emziriyor oluyorum rahat yok bir gelişleri gece 1 e kadar annem hem bana hem cocuga bakıyor bir de onlara hizmet ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?