2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan olanlara bir sorum var. Doğum sonrası tüylerinizi nasıl aldınız? Ben doğumdan sonra daha almadım. 40.gun doktor kontrolüne giderken almak lazım . Tüy dökücü kullansam bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?

Aynı dert bende de var kv deli gb o benim o benim modunda ne tutmayı beceriyor kendi annem gb güvensem vercem de ztn sakar ve hiperaktif düşürse söylemez cocuğu nasıl güveniyim hergün lohusa evine mi gelinir gelinin odasına mı dalınır sanıyor ki biz burada keyif yapıyoruz annemle. Geliyor yemek yiyorlar ardına hadi çay hadi kahve duştan çıkmış oluyorum emziriyor oluyorum rahat yok bir gelişleri gece 1 e kadar annem hem bana hem cocuga bakıyor bir de onlara hizmet ediyor

rota virus aşısını eczaneden alıp sağlık ocağı vuruyor canım ama epey bi para biri yazmıştı 200 küsür ilk aşısı birde ikinci var

Amaan sorma o tuy islerini baktikca icim daraliyo uzadi baya ben agdaya gidicem yillardir agda ile aliniyo jilet yada baska bisey surmem. tuy dokucunun zarari olmaz bence hamile degiliz sonucta.

Ağda yaptırıyorum ben. Ama benim doğumun üzerinden 2 ay geçti neredeyse. Tüy dökücü de sorun olmaz canm.

Rota aşısı 136 TL kızlar. Doktorumuz bize yaptırmamızı önerdi. Önümüzdeki ay 3 aylık oluyoruz yaptıracağız. 2.dozu da 5.ayda yaptıracağız.

Rota aşısı 136 TL kızlar. Doktorumuz bize yaptırmamızı önerdi. Önümüzdeki ay 3 aylık oluyoruz yaptıracağız. 2.dozu da 5.ayda yaptıracağız.
Canm kartta hepatit b yazyr o mu rota asisi oluyor benm pek bilgm yokta bizimde 1 aylk olmamiza az kaldi 1 tane igne yazyor hepatit b dye 2 tane mi vurulyr

Ağda yaptıramam diye 36.günde maalesef jilet ile aldım hayatimda ilk kez ama şimdi 50 günlük olduk agda yaptıracağım müsait bı zaman bulursam inşallah.

Geçmiş olsun canım zor bir durum

Alistirrmaya cakisiyorum ama yapamiyorum cok asiri agliyo dayanamiyorum ilk 3 sy anne kokusuna ihtiyaclari varmis diye madem boyle istiyor boyke olsun 3 ay sonraya biraktim.ama tabi belli olmaz ara sira denerim hep ama ustelemicem yormicam onu
Kesinlikle kv bi triplere girdi bizde.oglundan falan kiskandi her gun hasta ilgi bekliyo oglundan
Hatta bana sütum olsa da versem demisti hasta ruhlu kv.igrenc.
Cnm bizim aramizda cok mesafe olsaydi bu seferde gelir kalirdi bi kac ay daha kotu olurdu.
Ben kv mi sevmem kafa yapilarimiz ters kinadigim insan tiplerinden.ama nefret etmezdim.oturur konusir sohbetimiz olurdu.ama dedigin gibi dogumdan sonra kadin triplere girdi ben de bi nefret ettim suratini gormek istemiyorum.umarim lohusalik bitince gecer mecbur esimin annesi olunca katlanmk zorundaym

Doktor kontrolu bitti benim coktan 15.gun bi gittim dikislerimin ustundeki bant cikarildi krem suruldu sadece.
Dikislerin gizli dikis degil mi cnm ?
Ben normalde eldivenle alirim yine ole ypcm.

Kizlar gogus ucum emerken hem kasiniyo hem aciyo.emme bittikten sonra cok aciyo bazen igne batiyo sanki mantar olabilir mi.nette bu sikayetlere boyle cikti. 33.gun bugun.

Aynem benim kv de de hic bisey bilmiyor bi de akil veriyo.hastanede dkkislerimden hic bebegimle ilgilenememistim bi pisik kremi suruyo doldurdu.naptin anne dedim.ne kadar surersek o kadar iyi diyo...hayir olur mu oyle sey dedim sildi.mama verdi kasikla yetiskine verir gibi.cocuk hep kustu.Allah a havale ettim.eskisi givi asla olmicam o kesin.benden uzak dursa keske.ama tek geliniyim malesef.
Benim annem de 20 gin kaldi bende kv misafir gibi geldi gitti bi kac kez annem gidince de hemen ertesi gun geldi.cok kiskanc annemden kiskandi bebegimi.daha simdiden ilerde bizde de kalir buyuyunce torunum diyo.ben de ben nereye o oraya dedim.simdiden meyi dusunuyo.ben kv ye cocugumu acil durimlarda birakmayi dusunuyodum ama simdi asla diyorum.mama vermeyi bile bilmiyo guvenip de asla cocuk emanet etmem.ben nereye cocugum oraya.
Nej de eskisi gobi yüz vermicem kv ye.yoksa benim bebegimin uzerinde hüküm surmek istiyo orda durcak.kararlari ben veririm.geliyo seni ac mi biraktilar diyo.annem annem diye seviyo.cok sacma.bisey demedim bu konuda ama sonir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…