2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim kız da çok kusuyor kızlar. Dolu dolu değil ama ağzının kenarından akıyor. Reflü yatağıyla çok rahat ettik. Hep sırtına desteğini koyup yan yatırıyoruz. Kussa bile sıkıntı olmuyor.

Kızlar bugün çocuk doktoruna gittim rota aşısını yaptırmamızı söyledi ben yaptırcam. Hatta şanslısınız fiyatı düştü dedi

Benim sütüm var canim devamli sagiyirum. Biberona alisirsa hic istemez memeyi. Bir iki hafta daha bekliycem bakalim. Hoplaya ziplaya sallaya geze geze emzirmeye calisiyirum.

Kızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyor bebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur

Canim alerji testinde cikmasa da alerjisi olabiliyor. Bebeklerde alerji testi %100dogru sonucu vermeyebiliryor

Dunyaya alismaya calisiyor canimcim. Onun durumu bizinkinden daha zor sabir etcez düzelecek

Canım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?

Ben varim varim canim gazini cikaramiyor diye yuz ustu yatiriyorum ama gece de olsa gunduz de olsa basinda bekliyorum bisey olmasin diye

Canım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?
Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım

Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Anladım canm. Daha çok küçük oldugu için sırt üstü yatirinca da insan kusar diye korkuyor ya.

Bizimki de hep yan yatıyor, kafamız arkaya doğru biraz sivri. Oğlumda da öyle olmustu düzeldi büyüdükçe.

Benim kızımda akşam 6 dan gece 2 lere 3 lere kadar durmuyor canım. Uykulari da cok hafif hemen uyaniyor bugun hastanede bile dolaşa dolaşa uyuttum. Hep uyandi. Sese de cok duyarli. Doktora söyledim infantum good night diye bir şurup yazdi. Gaz ve uyku içinmiş. Eczanelerde bulamadık internetten sipariş verdim. Ama sürekli kullanmayi düşünmüyorum. Böyle de nasıl dayanicaz bilmiyorum depresyona girmeme ramak kaldi. Senin bir küçük çocuğun daha var değil mi? Daha da zor oluyordur. Oglum 12 yaşında hic ilgilenemiyorum bebekten. O da isyan ediyor arada kendini iyice pc ye kaptırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…