- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.581
En iyi gelen şey kantaron yağıdır cnm bizim eğzema oldu heryerinde popo arası da oldu geçmez demişlerdi ama şükür geçti her gün sürdüm ben pişik kremi mustelayı almıştım hiç kullanmama gerek kalmadı öneririm kantaron yağınıKızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm
İlla pişik kremi alacaksan bübchen pişik kremi bence. Memnun kalmayanı görmedim. Ben almadan önce zeytinyağı kullandım öyle geçirmiştim.Kızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm
Anne sütü sadece canım. Bak bugün 22.30 da uyudu, 3 te kendim kaldırdımDeliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Bende var canım. Normal doğum yaptım bende terliyorum aslında ama bazen üşütüveriyorum.Bebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Desitin cnm. Bizdede olduydu. Sipariş verdim, abartmıyorum bir güne geçirdiKızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm
İnş düzelirler canım yaEvet benim ki huy değiştirdi sanki, bir yerini koparmışcasına ağlıyor . Memeyi almıyor sinirleniyor , acıkıyor bu sefer daha çok ağlıyor . Bir gün geçmesine rağmen bizimkisi düzelmedi
Gündüz uykuları nasıl kaç saat uyanık kalıyo canım ?Anne sütü sadece canım. Bak bugün 22.30 da uyudu, 3 te kendim kaldırdım
Kekiği çok sevmem ama Mutlaka deneyeceğim canım teşekkür ederimCanım bir kaşık demliğe atıyorum üzerine iki kupa su döküyorum bir taşım oldumu kapatıp dinlenmeye bırakıyorum sonra afiyetle içiyorumtadıda çok güzel dene mutlaka faydasını göreceksin
Gece genelde mama veriyorum 3-3,5 saat uyuyor.Deliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Desitin morKızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm
Olmadı canım özellikle çok güzel uyudu o gün. Aşıdan sonra arabada eve dönerken uyuya kaldı :)KıZlar bugün 1 aylık aşıyı yaptırdık gün boyunca doğru düzgün uyumadı sizin bebişlerde de oldu mu uyumama huzursuzluk inş gece uyur
Anne sütüyle uyuyor canım 4saat kadar maşallahDeliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Canım koku sebebi üşütmekten çok kaynaklanır. Farkında olmadan ayaklarını üşütüyorsundur belki. Ben de düzenli rezene içiyorum öyle bi koku problemi yok gazım da normal herşeyde yiyorum benBebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Aynen hemde çok kaliteli bir süt bende söyledim daha önce kızlar gaz yapıyor diyip bulgurda yemiyor ciddi bu kızlar ne yiyor herşeye ambargoBulgur çok güzel süt yapıyor kızlar bilginiz olsun. Yani bende yaptı :)
Bizim de aynı canım , dün gündüz toplasam 3 saat uyudu akşam da öyle . Ben hep onunla ilgilendim. Sürekli emzirdim , aralarda doymuyor diye mama verdim.Bizim şöyle bi sorunumuz var, geceleri güzel uyuyor ama gündüz uykumuz 20-30-40 dk lık hep uyanıyor bir saati bulmadan. Sürekli başındayım gündüz akşam eşim gelince yemeğimi yapıyorum o ilgilenirken. Sizin nasıl düzenleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?