2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Weewell var cok uygun fiyata ama kullanisli mi bilemem ben de ilerisi icin bakiyorum karar veremedim
Cnm aldim weewelinkini 54 tl verdim uygundu ve o kadar da korktugum kadar acitmadi ve memnun kaldim simdilik.ama miktar konusunda elle sagmadan farki yok ama tabiki elle sagmaktan daha iyi kuskusuz.
Belki daha cok cikartir dedim ama umdugum gibi olmadi

Malesef bozuk cikti o yuzden satamiyorum da.wewelin manuel aldim.idare ediyorum simdilik bakalim.yorucu oluyo ama elle sagmaktan iyidir.gunde 2 kere sagip veriyorum bosta kaldikca artik ne kadar cikarsa.buzluga atmalik sutum yok o kadar.en azindan beni mamadan kurtarsin kilo vermesin yeter bana.

Bilmiyorum ki . Hep yanıyor ayaklarım benim de. Ama emzirirken usutuyor olabilirim.

Benimkinin yenidoğan aparatı yok kızlar. İlk defa duyuyorum bunu. Chicco benim kanguru.
Cnm kullanma klavuzunda yenidoganla uyumlu diyosa gerek yok bence.ekstra aliniyimu o aparat bilmiyorum.benim aldigim kangurunun alt kisminda bi delik var genisce minicik bi yastigi var onu oraya yerlestiriyosun bebegi kucagina alip oraya poposu denk gelecek sekilde koyuyosun.cunku yenidogan olduklari ivin bacalarini icerdr tutmamiz gerekiyo ve haliyle poposunu oturtmak gerekiyo iceride.ayaklar bacaklar anne karnindaki hali aliyo bebek de uslu uslu duruyo o yuzden.ilkten begenmeyen bebekler oluyomus ama sonradan alisip seviyolarmis
Eger aparat alacak bi yer bulamadiysan ben sana resmini atiyim ona gore minik bi yastik yapip iceriden dikersin.almaya gerek yok bence.icerden bi kumas dikip yastigi icine yerlestirirsin.bu sekilde anlatmasi zor oluyo
simdi cok yorgunum bebegim uyumuyo kac saattir uykumu aliyim detayli bi sekilde cekicem aticam sana.

Canım koku sebebi üşütmekten çok kaynaklanır. Farkında olmadan ayaklarını üşütüyorsundur belki. Ben de düzenli rezene içiyorum öyle bi koku problemi yok gazım da normal herşeyde yiyorum ben
Ben bana gore usutmuyorum ama buyuk ihtimal farkında değilim. Gece yataktan aniden kalkıp direk emzirmeye koyuluyorum o esnada hep açık üstüm falan. Ustume bisey alsam da emzirirken terliyorum. Elimin altinda yada uzanabilecegim biryerdeyse aluyorum tabi ustume birseyler cunku asla sabredemiyor benim paşam. Keyfî gelene kadar da memede kalıyor. Hissetmesem de üşüyorum demek ki.

Reactions: 114
Aynen canım. Emzirirken giriyo girenler :)
Evde iyi de insan icinde napicam bilmiyorum. Kaldi ki asiribtitiz ve koku hassasiyeti olan biriyim.resmen kendimden tiksindim. Haftaya mevludum var. Esim diyor ki bitir biran once su gazlari da rezil olmayalim. Yoksa susturucu tajacakmis bana

Ve idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi icin kiz bebislerinizin altini yukardan asagi silin kizlar.

Evde iyi de insan icinde napicam bilmiyorum. Kaldi ki asiribtitiz ve koku hassasiyeti olan biriyim.resmen kendimden tiksindim. Haftaya mevludum var. Esim diyor ki bitir biran once su gazlari da rezil olmayalim. Yoksa susturucu tajacakmis bana
O kadar yanii. Kuzum rezene öyle istemsiz çıkartıyordur. Ben küçücükken bi kere misafirlikte gaz kaçırmışımtım, herkes gülmüştü. O günden beri sıkıntı yaşarım çıkartmam eşim hiç duymadı şimdiye kadar. Çıkmadığı için de sıkıntısını çok çekiyorum. Sen ne güzel çıkartabiliyosun. Ben kasılıp duruyoeum sancıdan

Kezinlikle rezene gaz cikartmaya yariyor bende de aynisi oldu.ama bende ilk zmnlar cok oldu utaniyordum artik cunkh istemsiz cikiyor elimde degildi.ve gaz sancisi girince mecbur cikartmam gerekiyodu sikamiyordum dikislerime agri saplaniyordu benim.ama daha sonradan bunye alisiyo sanirim gaz sorunu yasamadim.gecici bi muddet devam ediyo sonra bitiyo

Canım bn sancıdan öleceğimi bilsem çıkartamam. Alıştım sıkmaya yerin dibine girerim eşim duysa doğum sancısı çekerken, doğum olmadan yarım saat önce duş aldım bn kokmamak için. Suyum gelince eşimi dışarı çıkardım. Sancımı değil, eşime karşı çok kötü gözükmemeyi düşündüm. Bi ara kafam gitti, tuvalete girmişim. Eşimde bebek düşmesin die elini altıma koymuş. Onu hiç hatırlamıyorum. Çok utandım. Küçüklüğümden gelen utangaçlığım çok sıkıntı yarattı bende. Alışamıyorum eşimden bile utanıyorum. Rezeneyi de mecbur bebeğim için içiyorum, çok faydası oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…