- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.601
Yenidogana uyumlu kanguru almistim erken degil o yuzden cnmErken değil mi kanguru icin?
Cnm aldim weewelinkini 54 tl verdim uygundu ve o kadar da korktugum kadar acitmadi ve memnun kaldim simdilik.ama miktar konusunda elle sagmadan farki yok ama tabiki elle sagmaktan daha iyi kuskusuz.Weewell var cok uygun fiyata ama kullanisli mi bilemem ben de ilerisi icin bakiyorum karar veremedim
Ortalama 3 saat uyuyup 2-3 saat uyanık kalıyor. Gece uykusu da 22 den 3 e kadar. Sonrası 1 saat uyanık 1 saat uykulu diye devam ediyo.Gündüz uykuları nasıl kaç saat uyanık kalıyo canım ?
Malesef bozuk cikti o yuzden satamiyorum da.wewelin manuel aldim.idare ediyorum simdilik bakalim.yorucu oluyo ama elle sagmaktan iyidir.gunde 2 kere sagip veriyorum bosta kaldikca artik ne kadar cikarsa.buzluga atmalik sutum yok o kadar.en azindan beni mamadan kurtarsin kilo vermesin yeter bana.Manuelle yapamamistim ben
Sen 2.el lansinoh almistin dimi kötü mu cikti. Begenmediysen satsana onu ustune ekler alirsin belki. Ben ilk oglumda da cok kullandim bunda da sukur sutumu artiriyor. Mamaya verecegin parayi makineye ver derim. Bi aarkadas tekcell aldim cok memnunum demisti. N11de 238 liraydi onu dene daha uygun fiyati. Rabbim yrd olsun su bebisler biraz büyüse
Bilmiyorum ki . Hep yanıyor ayaklarım benim de. Ama emzirirken usutuyor olabilirim.Ersen’e aksine gazı çıkarmak için içilir canım rrzeneden değildir. Ayaklarını üşütüyo olabilir misin. Bende hamilelikten kaldı ayaklarım hep yanıyo asla çorap terlik giyemiyorum. Ama bu mevsimde terliksiz gezilmez o yüzden gazım oluyo biliyorum
Ayy bilemedim ki kuzum. Bu kdr gaz normal değil diyorumCnm benim de var geçen de dedim üşüttüğümü sanmıyorum gebelikten sonra mı oluyor anlamadım daha önce bu kadar gazlı değildim
Farkında değiliz heralde usuttugumuzun cnm. Yap yap bitmiyor cunkuBende var canım. Normal doğum yaptım bende terliyorum aslında ama bazen üşütüveriyorum.
Aynen canım. Emzirirken giriyo girenler :)Farkında değiliz heralde usuttugumuzun cnm. Yap yap bitmiyor cunku
Cnm kullanma klavuzunda yenidoganla uyumlu diyosa gerek yok bence.ekstra aliniyimu o aparat bilmiyorum.benim aldigim kangurunun alt kisminda bi delik var genisce minicik bi yastigi var onu oraya yerlestiriyosun bebegi kucagina alip oraya poposu denk gelecek sekilde koyuyosun.cunku yenidogan olduklari ivin bacalarini icerdr tutmamiz gerekiyo ve haliyle poposunu oturtmak gerekiyo iceride.ayaklar bacaklar anne karnindaki hali aliyo bebek de uslu uslu duruyo o yuzden.ilkten begenmeyen bebekler oluyomus ama sonradan alisip seviyolarmisBenimkinin yenidoğan aparatı yok kızlar. İlk defa duyuyorum bunu. Chicco benim kanguru.
Ben bana gore usutmuyorum ama buyuk ihtimal farkında değilim. Gece yataktan aniden kalkıp direk emzirmeye koyuluyorum o esnada hep açık üstüm falan. Ustume bisey alsam da emzirirken terliyorum. Elimin altinda yada uzanabilecegim biryerdeyse aluyorum tabi ustume birseyler cunku asla sabredemiyor benim paşam. Keyfî gelene kadar da memede kalıyor. Hissetmesem de üşüyorum demek ki.Canım koku sebebi üşütmekten çok kaynaklanır. Farkında olmadan ayaklarını üşütüyorsundur belki. Ben de düzenli rezene içiyorum öyle bi koku problemi yok gazım da normal herşeyde yiyorum ben
Ay cnm supersin Allah razi olsun sutun bol olsun bebisine yarasin insallah.valla tam da alicaktim bu hafta cok iyi oldu attigin.hatta arcelik istiyodum pahalidir diye yanasmiyodum kesinlikle bakicam cok cok sagoltinyrose canım dik süpürge arayan sen miydin
Evde iyi de insan icinde napicam bilmiyorum. Kaldi ki asiribtitiz ve koku hassasiyeti olan biriyim.resmen kendimden tiksindim. Haftaya mevludum var. Esim diyor ki bitir biran once su gazlari da rezil olmayalim. Yoksa susturucu tajacakmis banaAynen canım. Emzirirken giriyo girenler :)
Haydi sağlıcakla kalın bakalim. Srn yine de bulundur agri kesici ates dusurucu. 2 ay asilari biraz agir melesef.Bugün 2 aylık aşımıza gideceğiz birazdan inşallah sorunsuz geçer ve ateş yapmaz .
Ve idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi icin kiz bebislerinizin altini yukardan asagi silin kizlar.Kizi olan anneler. Kuzenimin kizi var her alt acmada aglardi. Bi turlu niye agladigini bulamamislardi. Bebekten vajinal akinti geliyirdu. Dr kiz bebeklerinde olabilir demis. 2 ay ugrastilar durmuyor agliyor bebbebek. Sonuc bebek idrar yolu enfeksiyonu geciriyormus
Burdan bazi arkadaslar da diyordu her alt acmamda agliyor diye. Bir de bu durumu düşünün drunuza danisin diye psylasmak istedim
O kadar yanii. Kuzum rezene öyle istemsiz çıkartıyordur. Ben küçücükken bi kere misafirlikte gaz kaçırmışımtım, herkes gülmüştü. O günden beri sıkıntı yaşarım çıkartmam
Evde iyi de insan icinde napicam bilmiyorum. Kaldi ki asiribtitiz ve koku hassasiyeti olan biriyim.resmen kendimden tiksindim. Haftaya mevludum var. Esim diyor ki bitir biran once su gazlari da rezil olmayalim. Yoksa susturucu tajacakmis bana
Evet cnm ben o yuzden kullanamadim insallah ise yarar sende.Saol canim cevabın için. .. o krem emzirirken yıkanıyor di mi
Kezinlikle rezene gaz cikartmaya yariyor bende de aynisi oldu.ama bende ilk zmnlar cok oldu utaniyordum artik cunkh istemsiz cikiyor elimde degildi.ve gaz sancisi girince mecbur cikartmam gerekiyodu sikamiyordum dikislerime agri saplaniyordu benim.ama daha sonradan bunye alisiyo sanirim gaz sorunu yasamadim.gecici bi muddet devam ediyo sonra bitiyoO kadar yanii. Kuzum rezene öyle istemsiz çıkartıyordur. Ben küçücükken bi kere misafirlikte gaz kaçırmışımtım, herkes gülmüştü. O günden beri sıkıntı yaşarım çıkartmameşim hiç duymadı şimdiye kadar. Çıkmadığı için de sıkıntısını çok çekiyorum. Sen ne güzel çıkartabiliyosun. Ben kasılıp duruyoeum sancıdan
Canım bn sancıdan öleceğimi bilsem çıkartamam. Alıştım sıkmayaKezinlikle rezene gaz cikartmaya yariyor bende de aynisi oldu.ama bende ilk zmnlar cok oldu utaniyordum artik cunkh istemsiz cikiyor elimde degildi.ve gaz sancisi girince mecbur cikartmam gerekiyodu sikamiyordum dikislerime agri saplaniyordu benim.ama daha sonradan bunye alisiyo sanirim gaz sorunu yasamadim.gecici bi muddet devam ediyo sonra bitiyo
Bizimki tam tersi zor uyuttum ve az uyudu ama eski haline dönüyor gibi şimdiOlmadı canım özellikle çok güzel uyudu o gün. Aşıdan sonra arabada eve dönerken uyuya kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?